Scent Bar V - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 17:18   #271
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar V

Właściwie to wiem dlaczego mi smutno...mój w zasadzie bardzo dobry kumpel chyba przestał mnie traktować jak przyjaciółkę... chyba jego sympatia weszła na wyższy poziom. Martwi mnie to, bo nie chce żeby chłopak robił sobie nadzieje i boje się że już nie będziemy mieli takiego super kontaktu. Zawsze potrafił mnie rozśmieszyć..

Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:20   #272
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Jeśli już na widok jakiegoś samochodu serce szybciej mi zabije, to na 100 % będzie to coś starego. Mam fioła na punkcie starych aut (choć tylko podziwiam, bez wgłębiania się w ich wartość kolekcjonerską czy inne duperele). Auto z postu Sabb, ze zdjęcia numer 2 jest Coś takiego to owszem, marzyłoby mi się Ale to platoniczna miłość jest.
Platoniczna i u mnie Agnysko. Po pierwsze ze względów oczywistych (finansowych) po drugie ze względu na to, że takie auto wymaga czasu - konserwacji, szukania oryginalnych części, ciągłych napraw... Ja to bym chciała stare auto, które działa jak nowe.
Może jakaś replika?
Tylko za co, skoro w Totka nie gram?

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Zdecydowanie mieli rację
Aż mnie zmroziło normalnie
Prawdę mówiąc ja sama nie potrafię obecnie pojąć co mi do łba strzeliło, żeby taką głupotę robić...

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że na koniec napisałaś, że nie polecaszD Opis był tak sugestywny, że zaczęłam się rozglądać za nożem i wódką

Za wódką zawsze można się pooglądać.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Sab a poszczelamy?? obiecaj!
Jeśli będzie okazja.

Cytat:
Ja mam zasady nie strzelam do ludzi starszych (bardzo starszych) i puszek a ręszta to jak się trafi
Ivanno, ja znów pojadę po swojemu, ale mam tak silny imperatyw, że nie mogę inaczej.
Ja z zasady nie strzelam do ludzi. Unikam nawet tarcz - sylwetek. To dla mnie granica, której przekraczania nie chciałabym sobie (ani nikomu) ułatwiać.
Z ostrej strzelam wyłącznie na strzelnicach, że śrutówek gwintowanych lub z łuku wyłącznie w bezpiecznych miejscach, w których nie grozi mi, że ktoś znajdzie się na linii strzału. W czasie strzelań grupowych po prostu palikujemy teren i ogradzamy go taśmą. W przypadku karabinków paintballowych i na kulki nie "zabawiam się" w towarzystwie, które nie jest na tylko odpowiedzialne, żeby konsekwentnie nosić okulary.
Jak widzisz - nawet niewinny żart mnie spina.
Ale ja widziałam jak strzała przebija grubą blachę i staram się zawsze pamiętać, że to, czym się bawię to broń.
Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj wybrałam do Krakowa złożyć papiery na podyplomówkę. Ponad 6 godzin w komunikacji publicznej plus kilka łażenia po mieście w tym upale zrobiły ze mnie dead meat. Całe szczęście sprawę udało się załatwić, choć na początku wydawało się, że odejdę z kwitkiem.
Paollo, najważniejsze, że papiery znalazły się tam, gdzie ich miejsce. Winszuję.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Normalnie padłam. Sab, odważna kobieta jesteś.
A gdzie tamten śliczny avatar?
Nie odważna, tylko głupia (w tej materii akurat). Nie bylo racjonalnego powodu, żeby takie sztuki wyczyniać. Myślę, że chyba podświadomie chciałam zaimponować kumplom.

A śliczny awatar zastąpiłam zdjęciem robionym przez naszą Kropkę. Źle?
Cytat:
Dlaczego źle Ci się kojarzą? Mi się żadne źle nie kojarzą.
No ja myślę, że tak ja mnie z rzeszą grubokarkich i bezwłosych wielbicieli tej marki się źle kojarzą.

Cytat:
Jak napisała Agnieszka:
Moja mama mówiła jeszcze, żeby na głowę nie padało.

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Piękne są te ich orle oczy. Ale prawda, w Polsce BMW nie kojarzą się dobrze - kawały o sałatce z buraków skądś się wzięły.
Sałatka z buraków?
Genezę czaję, ale jak to brzmi w całości?

Cytat:

Sabbath, kumple mieli rację...
Wiem.

Cytat:
Stanowczo jestem fanką japończyków.
Różne Porsche, Ferrari i zwłaszcza Aston Martin są piękne, ale gdzie bym tym miała parkować, pod blokiem na osiedlu? To imho raczej błyskotki, niż użytkowe samochody.
Japończyki fajne są. I samochody (wklejałam Mazdę) i motocykle (marzyła mi się zawsze Honda, ale one drogie jak skurczybyk są, więc jeździłam Kawą).
Co zaś do Twojej błyskotkowej teorii - to prawda, nie widzę jakoś parkowania swojego wymarzonego Porshe z '63 na osiedlowym parkingu.
O Silver Arrow nie wspomnę nawet (ale gdybym już miała - oddałabym mu swój pokój chyba ).

Cytat:
Wróciłam z szybkich zakupów. Kupiłam sobie stanik w nowym rozmiarze (80 D -zawsze kupowałam 85 C albo 90C) - W Triumphie Trafiłam na panią znającą się na rzeczy. Chciałam brać 85 D - powiedziała, że będzie na mnie za luźny - i miała rację. Obmierzyła mnie, zlustrowała i znalazła 5 staników w rozmiarze 80D . Wszystkie o dziwo miały miękką miseczkę i lekko kręciłam nosem, ale przymierzyłam. Wszystkie pasowały idealnie, dobrze podtrzymywały, nic się nie wrzynało wypychało, mimo tej miękkiej miseczki. Niestety musiałam wybrać tylko jeden To się nazywa dobrze zainwestowane pieniądze urodzinowe)
A gdzie to było Madziu? Nie w okolicach Katowic przypadkiem?

Cytat:
Zaopatrzyłam się także w Rivanol Nie dam się ślimaczącym ranom, a co
Brawo!

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-07-29 o 17:58
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:25   #273
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - przecież wiesz, że gdybym się wybierała do Katowic dałabym ci znać

W Częstochowie byłam, jak się będę wybierać do SCC ( a chyba będe tam 20 sierpnia) to dam ci na bank znać.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:29   #274
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
W Częstochowie byłam, jak się będę wybierać do SCC ( a chyba będę tam 20 sierpnia) to dam ci na bank znać.
Dziewczynki gdybym sie wybierała do SCC będąc w Rudzie, to dam znać, poinformowałam moja mamę o planach i chętnie by do mnie dołączyła. Nawet przeglądała Sab Twoje zdj na nk

Byc może jak wszystko pójdzie dobrze to we wrześniu bym przybyła
Stary 2008-07-29, 17:32   #275
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
P

Nie odważna, tylko głupia (w tej materii akurat). Nie bylo racjonalnego powodu, żeby takie sztuki wyczyniać. Myślę, że chyba podświadomie chciałam zaimponować kumplom.
Wiesz głupota, to swoją droga, ale odwagę do czegoś takiego to też trzeba mieć. Ja nawet jak mam głupi pomysł, to nie mam odwagi, żeby go zrealizować ( nie lubię bólu ) A co do imponowania, to każdy czasami głupieje. Ja np dzisiaj, nie dałam się taryfiarzowi. Też głupota, bo o wypadek nie trudno, a efekty oglądam nader często. No ale tak mnie wkurzył, że pokazałam mu, że jak chcę to też potrafię. Poniosło mnie.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:32   #276
ivanna
Zakorzenienie

Nie no z tymi ludziami to żartowałam :P my jeździmy strzelać albo do kolegi na strzelnice lub u siebie za domem mamy kawałek ziemi pustej i wtedy puszki żadko używam do strzelania treningowych kulek, wale od razu śrutem, nie lubie się rozdrabniać

postrzelałabym z łuku... ojj tylko skąd, jak, gdzie i z kim?

Cytat:
Wiesz głupota, to swoją droga, ale odwagę do czegoś takiego to też trzeba mieć. Ja nawet jak mam głupi pomysł, to nie mam odwagi, żeby go zrealizować ( nie lubię bólu ) A co do imponowania, to każdy czasami głupieje. Ja np dzisiaj, nie dałam się taryfiarzowi. Też głupota, bo o wypadek nie trudno, a efekty oglądam nader często. No ale tak mnie wkurzył, że pokazałam mu, że jak chcę to też potrafię. Poniosło mnie.
My mamy na złotówy CB radio... jeżdzą czasami jak święte krowy, panoszą się bo mają byle jakiego koguta i myślą że juz zawodowi kierowcy z nich! O jakie mają zdziwienie jak w głośniczku lecą ich numery, dane auta i małe "pouczenie" jako że jeździmy częto firmowymi busami z towarem, to przez złotówy wpychające się a wręcz i jadące na nas... i to w ostatniej chwili Ci taki wyjedzie, to towar dostaje za swoje nie da sie nijak go innaczej zabezpieczyć
Stary 2008-07-29, 17:34   #277
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A kciuki to pewnie wszystkie trzymały, które Twój wczorajszy wpis czytały.
Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
A kciuki pewnie że trzymałam, za Ciebie darling to nawet te u stóp
Aaa, to ja już wszystko rozumiem

U stóp są przecież duże paluchy

Miałam zapytać Taiwo o pieska. Czy już ok z jego zachowaniem?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:35   #278
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Sabbath - przecież wiesz, że gdybym się wybierała do Katowic dałabym ci znać

W Częstochowie byłam, jak się będę wybierać do SCC ( a chyba będe tam 20 sierpnia) to dam ci na bank znać.
Ciekawe dlaczego nikt się nie wybiera w moje strony. Ja wiem, że nad morzem drogo, no ale tak całkiem nikt?
Stary 2008-07-29, 17:39   #279
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kagan ostatni raz nado morzem byłam kilkanaście lata temu - i oddałabym wiele, żeby tam znowu być

Frank Zappa

Stary 2008-07-29, 17:47   #280
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Nie no z tymi ludziami to żartowałam :P my jeździmy strzelać albo do kolegi na strzelnice lub u siebie za domem mamy kawałek ziemi pustej i wtedy puszki żadko używam do strzelania treningowych kulek, wale od razu śrutem, nie lubie się rozdrabniać

postrzelałabym z łuku... ojj tylko skąd, jak, gdzie i z kim?
Z Sab z łuku

Ja jakiś czas temu zapisałam sie do LOK-u i jeżdżę sobie na zawody, fajnie jest.

Ty pracujesz moze w policji czy co? Sory że pytam, ale to babska ciekawość

Cytat:
Ciekawe dlaczego nikt się nie wybiera w moje strony. Ja wiem, że nad morzem drogo, no ale tak całkiem nikt?

Ja bym sie wybrała...ale nie mam jak, zresztą że tak powiem nic mnie tam nie ciągnie.
Stary 2008-07-29, 17:50   #281
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Z Sab z łuku

Ja jakiś czas temu zapisałam sie do LOK-u i jeżdżę sobie na zawody, fajnie jest.

Ty pracujesz moze w policji czy co? Sory że pytam, ale to babska ciekawość

Ja bym sie wybrała...ale nie mam jak, zresztą że tak powiem nic mnie tam nie ciągnie.

Dobrze niuchasz do tej pory pracowałam w prokuraturze po wakacjach ide zasilić swą osobą policje

Marzy mi sie wydział zabójstw... oby sie spełniło choć to marzenie...
Stary 2008-07-29, 17:53   #282
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dobrze niuchasz do tej pory pracowałam w prokuraturze po wakacjach ide zasilić swą osobą policje

Ma sie ojca policjanta sie wie... zresztą sama składałam papiery, ale jakoś tak sie na razie poukładało, że drugi raz nie próbowałam ale kto wie..póki co muszę studia skończyć.
Stary 2008-07-29, 17:55   #283
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Ma sie ojca policjanta sie wie... zresztą sama składałam papiery, ale jakoś tak sie na razie poukładało, że drugi raz nie próbowałam ale kto wie..póki co muszę studia skończyć.
A pytam: skąd taka myśl że ja pracuje w policji?

Gratuluje taty - policjanta. Jakie stanowisko?
Stary 2008-07-29, 17:59   #284
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A pytam: skąd taka myśl że ja pracuje w policji?

Gratuluje taty - policjanta. Jakie stanowisko?
A nie wiem, moze przez ta broń, bo ja też lubię strzelać

Tatuś aspirant, niestety nie ma mgr-a. Więc oficerem być nie może. Ale w Szytnie był na szkoleniu. Dostał nawet od Komendanta Głównego hmm nie odznakę tylko takiego ptaka, znaczy Orła, za to że pomagał z bagien ludzi ratować..bo jest pilotem dokładniej. Pracuje w Sekcji Lotnictwa Policyjnego...

A słuchaj to kiedy miałaś testy? I gdzie?
Stary 2008-07-29, 18:00   #285
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan ostatni raz nado morzem byłam kilkanaście lata temu - i oddałabym wiele, żeby tam znowu być
Madzik, to co stoi na przeszkodzie? Pewnie finanse?

Cytat:

Zuziu, nic nie musi ciągnąć. Warto czasami zmienić otoczenie, odpocząć od znajomych, których widzimy co dzień.

Cytat:

Asiu, powiem, że mam od Ciebie pozwolenie na strzelanie do moich wrrrr sąsiadów. Jak dobrze mieć takie układy

No dobrze, bądźcie grzeczne, ja się zbieram do pracy.
Stary 2008-07-29, 18:04   #286
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziu, nic nie musi ciągnąć. Warto czasami zmienić otoczenie, odpocząć od znajomych, których widzimy co dzień.
Możliwe że kiedyś sie wybiorę, tylko że ja uwielbiam góry..a konkretniej to Alpy i jak tylko znajdę czas to się wybiorę.
A jeśli chodzi o morze, to nad polskim nie byłam nigdy, jedynie nad Czerwonym...

Otoczenie mam nadzieję zmienię właśnie we wrześniu.
Stary 2008-07-29, 18:06   #287
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Możliwe że kiedyś sie wybiorę, tylko że ja uwielbiam góry..a konkretniej to Alpy i jak tylko znajdę czas to się wybiorę.
A jeśli chodzi o morze, to nad polskim nie byłam nigdy, jedynie nad Czerwonym...

Otoczenie mam nadzieję zmienię właśnie we wrześniu.
Polskie morze choć zimne, to też fajne. I ze wszystkimi można się bez problemu dogadać I życzę Ci żebyś miała możliwość odpocząć we wrześniu, tam gdzie marzysz
Stary 2008-07-29, 18:11   #288
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, to co stoi na przeszkodzie? Pewnie finanse?

No dobrze, bądźcie grzeczne, ja się zbieram do pracy.

Tak, finanse Ale i musiałabym pomyśleć o organizacji - kiedy, jak , gdzie spać itd... Ale pomyślę i zaplanuję ( bo należę do istot, które lubią planować wycieczki, w miarę przewidywać co je spotka i czego się może spodziewać). Jeżeli chodzi o podróże nienawidzę podejścia "się zobaczy", "jakoś będzie".

Kagan - nocka cię czeka, rozumiem? Podziwiam, kobieto ze stali

Frank Zappa

Stary 2008-07-29, 18:21   #289
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
. Jeżeli chodzi o podróże nienawidzę podejścia "się zobaczy", "jakoś będzie".
Mam tak samo. Ale spontaniczne wyjazdy tez są czasem ok...ale u mnie w większości przypadków sie to nie sprawdza.
Stary 2008-07-29, 18:26   #290
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mam tak samo. Ale spontaniczne wyjazdy tez są czasem ok...ale u mnie w większości przypadków sie to nie sprawdza.

Tzn. improwizacja już jak gdzieś jestem - jest ok, w końcu jest luz.. Nienawidzę tylko improwizacji w przygotowaniach - pakowania się na gwałt 2 godziny przed podróżą, niesprawdzenie rozkładu jazdy pociągów - "bo coś na pewno pojedzie", niezaklepania sobie odpowiednio wcześniej jakiegoś lokum, a nie myślenie, że jak już będę na miejscu to coś się nagra... Ze mną takie rzeczy nie przejdą

Frank Zappa

Stary 2008-07-29, 18:55   #291
agnyska81
Zakorzenienie

No, jak pewnie zauważyłyście, jechałam w tym roku na wakacje mniej więcej na wariata. Trochę się obawiałam, ale wyszło jak zwykle ok.
Nie wyobrażam sobie wyjazdu improwizowanego z jakąś marudą, to byłaby mordęga. M. jest dość dobrym kompanem do takich wojaży.
Znaliśmy miejsce, wiedzieliśmy gdzie się rozglądać za noclegami, ustaliliśmy sobie plan B w razie niepowodzenia. Jechaliśmy o takiej godzinie, że zostawało nam jeszcze sporo czasu do wieczora (kiedyś na wakacyjnym wyjeździe z M. tak się złożyło, że musieliśmy nocować na dworcu w Gdyni , mam nawet zdjęcie jak śpię na tym plastikowym, okropnie wyprofilowanym krzesełku, a obok drzemią bezdomni ). No, jakis szkielecik, zarysik mieliśmy

Wyjazdy z moim tatą to była masakra Miał zaplanowane wszystko na pół roku wcześniej, a jak coś wyskoczyło nie po jego myśli (niewinny deszczyk na ten przykład) to foch i marudzenie. Bardzo męczący towarzysz podróży z niego.

Edit:
Ale spakować to się muszę porządnie, tak żeby być ubezpieczona na różne okoliczności.

Stary 2008-07-29, 18:58   #292
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No, jak pewnie zauważyłyście, jechałam w tym roku na wakacje mniej więcej na wariata. Trochę się obawiałam, ale wyszło jak zwykle ok.
Nie wyobrażam sobie wyjazdu improwizowanego z jakąś marudą, to byłaby mordęga. M. jest dość dobrym kompanem do takich wojaży.
Znaliśmy miejsce, wiedzieliśmy gdzie się rozglądać za noclegami, ustaliliśmy sobie plan B w razie niepowodzenia. Jechaliśmy o takiej godzinie, że zostawało nam jeszcze sporo czasu do wieczora (kiedyś na wakacyjnym wyjeździe z M. tak się złożyło, że musieliśmy nocować na dworcu w Gdyni , mam nawet zdjęcie jak śpię na tym plastikowym, okropnie wyprofilowanym krzesełku, a obok drzemią bezdomni ). No, jakis szkielecik, zarysik mieliśmy

Wyjazdy z moim tatą to była masakra Miał zaplanowane wszystko na pół roku wcześniej, a jak coś wyskoczyło nie po jego myśli (niewinny deszczyk na ten przykład) to foch i marudzenie. Bardzo męczący towarzysz podróży z niego.

Agnieszko - przegięcia w obie strony są niewskazane. Rezerwacja na pół roku przed to też dla mnie za dużo. Po prostu muszę mieć jakiekolwiek zabezpieczenie, żeby się poczuć komfortowo

Frank Zappa

Stary 2008-07-29, 19:04   #293
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszko - przegięcia w obie strony są niewskazane. Rezerwacja na pół roku przed to też dla mnie za dużo. Po prostu muszę mieć jakiekolwiek zabezpieczenie, żeby się poczuć komfortowo
Właściwie to trochę przypadkiem tak wyszło. Nie mogłam zająć się tym wcześniej, bo nie wiedziałam z wyprzedzeniem kiedy będę mogła wziąć urlop. Bardzo chciałam jechać znów nad morze. Jak szukałam ofert noclegowych w internecie to tylko rozbolała mnie głowa.
Na pewno czułabym się bardziej komfortowo, gdybym to "zaplecze" miała wcześniej ustalone. Z drugiej strony korci mnie taki rodzaj sprawdzenia się

Stary 2008-07-29, 20:15   #294
Fenris
Czekam na Ragnarok

Mam problem i potrzebuję rady
Buty na koturnie, które kupiłam w Pull&Bear obtarły mnie (dwie dziury w stopie) po 5min chodzenia i byłam zmuszona je zwrócić.
Znalazłam buty firmy Diesel, ale nie na koturnie, a na obcasie. Chciałam koturnę, bo łatwiej się chodzi, ale ten obcas jest drewniany i bardzo stabilny, nie ma prawa się ruszyć w żadną stronę. Cały "dół" buta jest z tego drewna (ciemnobrązowego), strasznie lekkie, nie wiem co to dokładnie.
But jest podobny do tego na zdjeciu, ale ma paseczek z zapięciem na piętę i jest delikatnie bardziej zabudowany z przodu, ale jest to peep-toe (odkryte palce). Czarna skóra, "ćwieki" są różowe i gumowana podeszwa też, flek również (nie lubię różu, ale to połączenie pasuje do siebie).
Obcas mają cały drewniany, bez obicia.
Problem w tym, że nie wiem czy nie rzucę butów w kąt, bo mają obcas i są dość ekstrawaganckie, a ja na obcasach średnio lubię chodzić. Z drugiej strony są wygodne (na kafelkach) i bardzo stabilne. Nie ma zwrotów i zastanawiam się, bo kosztują 409zł (promocja z 490zł), a mi sprzedadzą za 379zł, a to i tak kupa kasy i nie wiem czy kupić. Do jutra mam czas na zastanowienie.
Wklejam buty tej samej firmy i bardzo podobne, to samo drewno.
Co myślicie? ... Czy wyglądają na wygodne, łatwe w obsłudze i za taką kasę się opłaca?
Zwykle pomykam w adidasach, japonkach, baletkach, a chciałam coś co sprawi, że będę wyższa No i jakieś ładne buty.
Obcas ma 10cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (18,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bbb.jpg (48,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ccc.jpg (42,7 KB, 14 załadowań)
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:40   #295
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Fenrisku - sliczne te buty ale...
to wciaz obcas. Jesli sa dobrze profilowane to TAK bardzo noga meczyc sie nie bedzie. Wciaz jednak troche - do calkowitego przyzwyczajenia.

Kosztuja te kupe kasy wiec jesli masz watpliwosci czy bedziesz nosic... wstrzymaj sie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:41   #296
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zwykle pomykam w adidasach, japonkach, baletkach, a chciałam coś co sprawi, że będę wyższa No i jakieś ładne buty.
Obcas ma 10cm.
Te na 3 zdj extra!!!
Stary 2008-07-29, 20:48   #297
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mi się podobają te na zdjęciu pierwszym - te szarfy wokół kostki...ach, och....

Fenris - myślę tak jak hecate, jeżeli są świetnie wyprofilowane i się w nich nie męczysz, to bierz. Jeżeli nie - zastanów się.

Frank Zappa

Stary 2008-07-29, 21:17   #298
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Jesli maja drewniane spody ,to trudno bedzie sie chodzilo bo paski beda spadac z piet.Drewniane spody i klapki tak , przy butach z paskami czy tez bardziej zabudowanymi nie zdaje to ogzaminu

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:59   #299
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Fenris ja bym nie kupila za tyle kasy

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 22:01   #300
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Fenris ja bym nie kupila za tyle kasy
Faktycznie...ja bym wydała max 200
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości