|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
Właściwie to wiem dlaczego mi smutno...mój w zasadzie bardzo dobry kumpel chyba przestał mnie traktować jak przyjaciółkę...
chyba jego sympatia weszła na wyższy poziom. Martwi mnie to, bo nie chce żeby chłopak robił sobie nadzieje i boje się że już nie będziemy mieli takiego super kontaktu. Zawsze potrafił mnie rozśmieszyć.. |
|
|
|
#272 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Może jakaś replika? Tylko za co, skoro w Totka nie gram? ![]() Prawdę mówiąc ja sama nie potrafię obecnie pojąć co mi do łba strzeliło, żeby taką głupotę robić... Cytat:
Za wódką zawsze można się pooglądać. ![]() Jeśli będzie okazja. ![]() Cytat:
Ja z zasady nie strzelam do ludzi. Unikam nawet tarcz - sylwetek. To dla mnie granica, której przekraczania nie chciałabym sobie (ani nikomu) ułatwiać. Z ostrej strzelam wyłącznie na strzelnicach, że śrutówek gwintowanych lub z łuku wyłącznie w bezpiecznych miejscach, w których nie grozi mi, że ktoś znajdzie się na linii strzału. W czasie strzelań grupowych po prostu palikujemy teren i ogradzamy go taśmą. W przypadku karabinków paintballowych i na kulki nie "zabawiam się" w towarzystwie, które nie jest na tylko odpowiedzialne, żeby konsekwentnie nosić okulary. Jak widzisz - nawet niewinny żart mnie spina. ![]() Ale ja widziałam jak strzała przebija grubą blachę i staram się zawsze pamiętać, że to, czym się bawię to broń. Cytat:
![]() Cytat:
A śliczny awatar zastąpiłam zdjęciem robionym przez naszą Kropkę. Źle? ![]() No ja myślę, że tak ja mnie z rzeszą grubokarkich i bezwłosych wielbicieli tej marki się źle kojarzą. ![]() Moja mama mówiła jeszcze, żeby na głowę nie padało. ![]() Cytat:
Genezę czaję, ale jak to brzmi w całości? Wiem. ![]() Cytat:
Co zaś do Twojej błyskotkowej teorii - to prawda, nie widzę jakoś parkowania swojego wymarzonego Porshe z '63 na osiedlowym parkingu. ![]() O Silver Arrow nie wspomnę nawet (ale gdybym już miała - oddałabym mu swój pokój chyba ).Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-07-29 o 17:58 |
|||||||||
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - przecież wiesz, że gdybym się wybierała do Katowic dałabym ci znać
W Częstochowie byłam, jak się będę wybierać do SCC ( a chyba będe tam 20 sierpnia) to dam ci na bank znać.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#274 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i chętnie by do mnie dołączyła. Nawet przeglądała Sab Twoje zdj na nk Byc może jak wszystko pójdzie dobrze to we wrześniu bym przybyła ![]() |
|
|
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
( nie lubię bólu ) A co do imponowania, to każdy czasami głupieje. Ja np dzisiaj, nie dałam się taryfiarzowi. Też głupota, bo o wypadek nie trudno, a efekty oglądam nader często. No ale tak mnie wkurzył, że pokazałam mu, że jak chcę to też potrafię. |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no z tymi ludziami to żartowałam :P my jeździmy strzelać albo do kolegi na strzelnice lub u siebie za domem mamy kawałek ziemi pustej i wtedy puszki
żadko używam do strzelania treningowych kulek, wale od razu śrutem, nie lubie się rozdrabniać postrzelałabym z łuku... ojj tylko skąd, jak, gdzie i z kim? ![]() Cytat:
jako że jeździmy częto firmowymi busami z towarem, to przez złotówy wpychające się a wręcz i jadące na nas... i to w ostatniej chwili Ci taki wyjedzie, to towar dostaje za swoje nie da sie nijak go innaczej zabezpieczyć
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U stóp są przecież duże paluchy Miałam zapytać Taiwo o pieska. Czy już ok z jego zachowaniem?
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan ostatni raz nado morzem byłam kilkanaście lata temu - i oddałabym wiele, żeby tam znowu być
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#280 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja jakiś czas temu zapisałam sie do LOK-u i jeżdżę sobie na zawody, fajnie jest. Ty pracujesz moze w policji czy co? Sory że pytam, ale to babska ciekawość ![]() Cytat:
Ja bym sie wybrała...ale nie mam jak, zresztą że tak powiem nic mnie tam nie ciągnie. |
||
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze niuchasz do tej pory pracowałam w prokuraturze po wakacjach ide zasilić swą osobą policje ![]() Marzy mi sie wydział zabójstw... oby sie spełniło choć to marzenie...
|
|
|
|
|
#282 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ma sie ojca policjanta sie wie... ale kto wie..póki co muszę studia skończyć.
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Gratuluje taty - policjanta. Jakie stanowisko?
|
|
|
|
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tatuś aspirant, niestety nie ma mgr-a. Więc oficerem być nie może. Ale w Szytnie był na szkoleniu. Dostał nawet od Komendanta Głównego hmm nie odznakę tylko takiego ptaka, znaczy Orła, za to że pomagał z bagien ludzi ratować..bo jest pilotem dokładniej. Pracuje w Sekcji Lotnictwa Policyjnego... A słuchaj to kiedy miałaś testy? I gdzie? |
|
|
|
|
#285 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No dobrze, bądźcie grzeczne, ja się zbieram do pracy. |
|||
|
|
|
#286 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jeśli chodzi o morze, to nad polskim nie byłam nigdy, jedynie nad Czerwonym... Otoczenie mam nadzieję zmienię właśnie we wrześniu. |
|
|
|
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, finanse Ale i musiałabym pomyśleć o organizacji - kiedy, jak , gdzie spać itd... Ale pomyślę i zaplanuję ( bo należę do istot, które lubią planować wycieczki, w miarę przewidywać co je spotka i czego się może spodziewać). Jeżeli chodzi o podróże nienawidzę podejścia "się zobaczy", "jakoś będzie".Kagan - nocka cię czeka, rozumiem? Podziwiam, kobieto ze stali
|
|
|
|
#289 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. improwizacja już jak gdzieś jestem - jest ok, w końcu jest luz.. Nienawidzę tylko improwizacji w przygotowaniach - pakowania się na gwałt 2 godziny przed podróżą, niesprawdzenie rozkładu jazdy pociągów - "bo coś na pewno pojedzie", niezaklepania sobie odpowiednio wcześniej jakiegoś lokum, a nie myślenie, że jak już będę na miejscu to coś się nagra... Ze mną takie rzeczy nie przejdą
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
No, jak pewnie zauważyłyście, jechałam w tym roku na wakacje mniej więcej na wariata. Trochę się obawiałam, ale wyszło jak zwykle ok.
Nie wyobrażam sobie wyjazdu improwizowanego z jakąś marudą, to byłaby mordęga. M. jest dość dobrym kompanem do takich wojaży. Znaliśmy miejsce, wiedzieliśmy gdzie się rozglądać za noclegami, ustaliliśmy sobie plan B w razie niepowodzenia. Jechaliśmy o takiej godzinie, że zostawało nam jeszcze sporo czasu do wieczora (kiedyś na wakacyjnym wyjeździe z M. tak się złożyło, że musieliśmy nocować na dworcu w Gdyni ). No, jakis szkielecik, zarysik mieliśmy Wyjazdy z moim tatą to była masakra Miał zaplanowane wszystko na pół roku wcześniej, a jak coś wyskoczyło nie po jego myśli (niewinny deszczyk na ten przykład) to foch i marudzenie. Bardzo męczący towarzysz podróży z niego.Edit: Ale spakować to się muszę porządnie, tak żeby być ubezpieczona na różne okoliczności.
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko - przegięcia w obie strony są niewskazane . Rezerwacja na pół roku przed to też dla mnie za dużo. Po prostu muszę mieć jakiekolwiek zabezpieczenie, żeby się poczuć komfortowo
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno czułabym się bardziej komfortowo, gdybym to "zaplecze" miała wcześniej ustalone. Z drugiej strony korci mnie taki rodzaj sprawdzenia się
|
|
#294 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam problem i potrzebuję rady
![]() Buty na koturnie, które kupiłam w Pull&Bear obtarły mnie (dwie dziury w stopie) po 5min chodzenia i byłam zmuszona je zwrócić. Znalazłam buty firmy Diesel, ale nie na koturnie, a na obcasie. Chciałam koturnę, bo łatwiej się chodzi, ale ten obcas jest drewniany i bardzo stabilny, nie ma prawa się ruszyć w żadną stronę. Cały "dół" buta jest z tego drewna (ciemnobrązowego), strasznie lekkie, nie wiem co to dokładnie. But jest podobny do tego na zdjeciu, ale ma paseczek z zapięciem na piętę i jest delikatnie bardziej zabudowany z przodu, ale jest to peep-toe (odkryte palce). Czarna skóra, "ćwieki" są różowe i gumowana podeszwa też, flek również (nie lubię różu, ale to połączenie pasuje do siebie). Obcas mają cały drewniany, bez obicia. Problem w tym, że nie wiem czy nie rzucę butów w kąt, bo mają obcas i są dość ekstrawaganckie, a ja na obcasach średnio lubię chodzić. Z drugiej strony są wygodne (na kafelkach) i bardzo stabilne. Nie ma zwrotów i zastanawiam się, bo kosztują 409zł (promocja z 490zł), a mi sprzedadzą za 379zł, a to i tak kupa kasy i nie wiem czy kupić. Do jutra mam czas na zastanowienie. Wklejam buty tej samej firmy i bardzo podobne, to samo drewno. Co myślicie? ... Czy wyglądają na wygodne, łatwe w obsłudze i za taką kasę się opłaca? Zwykle pomykam w adidasach, japonkach, baletkach, a chciałam coś co sprawi, że będę wyższa No i jakieś ładne buty.Obcas ma 10cm. |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisku - sliczne te buty ale...
to wciaz obcas. Jesli sa dobrze profilowane to TAK bardzo noga meczyc sie nie bedzie. Wciaz jednak troche - do calkowitego przyzwyczajenia. Kosztuja te kupe kasy wiec jesli masz watpliwosci czy bedziesz nosic... wstrzymaj sie. |
|
|
|
#296 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają te na zdjęciu pierwszym - te szarfy wokół kostki...ach, och....
Fenris - myślę tak jak hecate, jeżeli są świetnie wyprofilowane i się w nich nie męczysz, to bierz
|
|
|
#298 |
|
rude jest piękne:)
|
Jesli maja drewniane spody ,to trudno bedzie sie chodzilo bo paski beda spadac z piet.Drewniane spody i klapki tak , przy butach z paskami czy tez bardziej zabudowanymi nie zdaje to ogzaminu
|
#299 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Fenris ja bym nie kupila za tyle kasy
|
#300 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

chyba jego sympatia weszła na wyższy poziom. Martwi mnie to, bo nie chce żeby chłopak robił sobie nadzieje i boje się że już nie będziemy mieli takiego super kontaktu. Zawsze potrafił mnie rozśmieszyć..

Coś takiego to owszem, marzyłoby mi się
Ale to platoniczna miłość jest.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

obiecaj! 

ale kto wie..póki co muszę studia skończyć.