![]() |
#271 |
Gość
|
Dot.: Metamorfoza Werki na studia
Racja - wszystko inaczej na głowie wygląda. A, ładne kolorki.
![]() A co do Schwarzkopfa - to moja mama ma na niego uczulenie, a my mamy problemy te same (np. wszystkie tusze oprócz tego z La Roche nam nie pasują) więc na pewno ta farba by mnie uczuliła. |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Poprzerabiałam twoje zdjęcie, pisałaś wcześniej że chciałabyś rude włosy, więc załączam jedno w tym kolorze - w połączeniu z fryzurą zdecydowanie najbardziej niekorzystna opcja, jak widać.
#274 |
Zakorzenienie
|
.
Mnie osobiście najbardziej podoba się fryzura ze zdjęcia pierwszego jeśli chodzi o kształt, a kolory ze zdjęć 1 (całkiem ci pasuje ten blond), 5, 7 i 9.
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-25 o 21:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aj pomyłka nie chodziło mi o mroźny beż ale mroźny kasztan. Castingi słyną z tego, że kolory wychodzą dużo ciemniejsze na włosach niż na opakowaniu. Jasny brąz jest kolorem bardzo ciemnym, mroźny kasztan powinien dać dobry efekt. Dodaję zdjęcie mroźnego kasztanu na włosach Loli (mam nadzieję, że się nie obrazi).
![]() |
#276 |
Gość
|
MagdOOsinek - blond całkowicie odpadł, po tym jak dowiedziałam się ile to pielęgnacji na niego potrzeba - roboty dla mnie tyle, że jestem na nie.
Jedynie 5,7 i 9 mi się podoba - o ile to chłodne odcienie, bo wiedzieć to, że lato jestem, ale dziękować za fatygę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Ogólnie radzę Ci kupić samoopalacz polecam Dove sommer glow, do tego puder brązujący, muśnij nim policzki i czoło trochę brodę i nosek, wtedy go optycznie zmniejszysz. Włosów odradzam Ci farbować na chłodny kolor bo całkowicie nie pasuje Ci blada cera + zimny odcień na głowie. OkuLARY kup bez oprawek sama takie mam i wyglądam w nich o wiele ładniej niż w takich z grubą ozdobną oprawą. Idź do sephory, czy rosmmana bo tam mają testery pomaluj się poprubuj różne pudry, róże, nie musisz od razu kupować a tak przekonasz się czy Ci pasuje dany kosmetyk czy nie. Tylko chociaż spróbuj się zmienić nie odrzucaj naszych rad, przemyśl to my Ci nic nie narzucamy tylko chcemy pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
pamietam, ze jedna z farb Garniera, chyba 100% color miala sliczny, chlodny braz Opalizujacy Szatyn, kiedys nią farbowalam, ale niestety u mnie szybko zrudzial, ale mysle, ze ladnie by Ci w takim bylo, zdecydowanie lepiej niz w rudosciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Skoro piszesz , że jesteś lato to tym bardziej powinnas być ciemniejsza . Lato tym się charakteryzuje opalona skóra+ popielate włosy, wszystkie odcienie złota. I naprawde polecam puder bronzujący na policzki, nos brode czolo
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
proponuje najpierw nabyc wiedze na ten temat, a potem sie wypowiadac, bo nie masz racji
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem lato i też mam bladą cerę i nie uważam, że przez to wyglądam źle. Nie każdy musi być brązowy, a Werka wyraziła to już jasno i dobitnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Czytałam, czytałam
![]() ![]() Ps wiem z tym latem to się pomyliłam przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Słuchaj czytałam i tak się zastanawiam, że musi być z niej wielka artystyczna dusza, która napoczątku jest głucha, na jakie kolwiek rady wizażanek, a nagle dostaje jakiejś cudownej odmiany i rezygnuje z delikatnej metamorfozy na rzecz całkowitej przemiany. No, ale dobra czekamy z nie cierpliwością na newsy jak jej idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Gość
|
Lemirka, truskawkowo, tulipanna - dzięki za reakcję.
Dommiii_ nawet nie masz co liczyć na zdjecia z tym dovem na ciele. ![]() Jestem bladolica, kocham to.... a chłodny kolor włosów do mnie pasuje, bo jestem lato i nie jestem golden girl tylko typ północnoeuropejski któremu wcale taka mocna opalenizna nie pasuje. ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Gość
|
A co do twojego ostatniego złośliwego posta - to nie będę na niego reagować, tyle już w życiu przeszłam, tyle razy byłam obrażana, że mnie to nie wzrusza.
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zastanawia mnie jedno: Latem nie wychodzisz z domu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Gość
|
Nie, lubię być truposzką, nawet dla mnie drobna opalenizna jest morderstwem.
![]() Mam w życiu zasadę - mocny bloker nawet zimą i zero opalenizny - nie przekonacie mnie - jestem uzależniona od biochemii, stabilnych filtrów i koniec kropka. Blade, gejszy lico - o tym marzę. |
![]() |
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wieć musiasz baaardzo dbać o swoją cere żeby nie było jakichkolwiek niedoskonałości i nie mówe tu o mocno kryjących podkladach pod któryni nie widac wogóle naturalnej skóry i piegów czy pieprzyków tylko i ontensywnej pielegnacji poniewaz na bardzo jasnej cerze wszystko widac jak na dłoni myśle ze poprostu systenatycznosc w oczyszczaniu pomoze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodaje ten komentarz juz 3 raz.. jakis error wykakuje ![]()
![]() |
#292 |
Gość
|
Wiem, dlatego stosuję i powoli wprowadzam w życie japoński styl oczyszczania - składający się 5 kroków - olejek, żel, peeling, tonik, krem.
W lato słońce łapie mnie, ale w minimum socjalne, bardzo go nie lubię za to, a gadanie, że to synteza witaminy D - bzdura, wystarczy 15 min. dla dłoni. I koniec. Tylko tyle potrzeba. A filtry fotostabilne, a rak skóry - czerniak to największy morderca - np. dlaczego w słonecznej Australli nie chcą się opalać - bo się go boją. Czerniak jest na (drugiej!) pozycji w skali umieralności. Nie tyle razy czytałam - artykuł - polecam każdemu - spalone słońcem w Urodzie z zeszłego roku ( z sierpnia), że słońce może świecić, ale nie opalać nas. |
![]() |
![]() |
#293 |
Gość
|
Dodatkowo zapraszam wszystkie do przeczytania mojej historii z linka w podpisie - wrazie pytań - tak to wszystko przeszłam.
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj juz przestancie o tym opalaniu.Nie rozumiecie, ze Weronika NIE LUBI opalenizny, nawet delikatnej?Wiec nie odnawiajcie tego tematu o balsamach samoopalajacych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Gość
|
LadyAnne - dziękować
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Ale ja Cię nie obrażam!! Ja chcę Ci tylko trochę przemówić do rozumu. Te dziewczyny, które Cię tu bronią nie uświadomią Ci pewnych rzeczy. Rozumiem, że bardzo podobają Ci się gejsze, lubisz bladość, ale pamiętaj, że nie zawsze to co Ci się podoba musi być dla Ciebie dobre. Mnie także podoba się taka blada cera, ale nie każdemu to pasuje. Mnie nie pasuje, chociaż gdy nie jestem niczym potraktowana jestem po prostu blada i wyglądam fatalnie. Więc mimo, że podoba mi się taka cera ja staram się takiej nie mieć. I jeszcze raz Ci mówię, idź do sephory, jak nic nie kupisz nikt Cię nie zabije. Pobróbuj te pudry może poprosisz jakąś pracownice, żeby ci pomogła. Wiem, wiem, wiem, że TY lubisz bladość, ale najzwyczajniej w świecie nie pasuje Ci ona i napewno lekko rozśietlona buzia wyglądała by o niebo korzystniej.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#299 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Gość
|
Tulipanna - dziękuję kochana duszyczko
![]() Kupiłam mroźny kasztan z L'oreala Preference (o tym odcieniu chyba wspominałyście) |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.