![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
JAne, ja bym poszła do 3 gina
![]() ![]() ![]() Olivka, licytowałam taką samą sukienkę tylko w innym kolorze ![]() ![]() byłam u gin, od jutra przez 5 dni clo plus tabletki na cukier, czyli bez zmian. Jak nie da to rezultatu, to będą inne leki, tylko gin mi mówiła, że nie chciała mi wpychać na razie innych leków, bo są zdecydowanie droższe. No ale jak będzie trzeba to trudno. Najważniejsze to zafasolkować ![]() Piwusia, super ten Twój mąż ![]() ![]()
#272 |
Raczkowanie
|
Kurcze nakeciłyście mnie z tymi perfumami YSL dla mężusia. Chyba w przyszłym tygodniu sama powącham u nas w perfumerii i pewno kupię. Nawet bez okazji, albo tylko za to że ze mną wytrzymuje szczególnie te odstatnich kilkanaście miesięcy.
#273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzis goscinnie wieczorkiem w kafejce siedze bo chce te wasze zamowienia na szaliki pozbierac hihihih ![]() ![]()
![]() |
#274 |
BAN stały
|
Laski jutro będę jak wrócę, pewnie ok południa. tymczasem dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki Kochane!!
poza kciukami trzymanymi z Zuziunie potrzymajcie tez za mnie, o 14 wyniki rekrutacji... zebym zawalu nie dostala do 14 i zeby sie okazalo, ze zobacze to, co chce widziec ![]() a teraz DOBRANOC ![]()
#276 |
Zakorzenienie
|
chciałam tak tylko delikatnie
przeczytałam że dziś chajta się Zanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Hej lachony moje kochane u nas szpital w domu maly chora a mnie bierze
![]() Usmialam sie rano bo szlam do sklepu pozakupy i zalozylam kurtke ta co zawsze nosze i co??? Maz stwierdzil ze mi juz brzuch widac i na cyckach sie dopiac nie moge Obejrzalam siebie i fakt kurtka podciagnela sie do gory brzuch jak w 5 miesiacu a cycory ![]() ![]() No to Zance wszystkiego najlepszego no nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Hej gangowiczki, wczoraj ok 19 wreczyłam ukochanemu perfumy i był zadowolony zaskoczony, bo wiedział ze kasy duzo nie zostao nam do 10-tego ;p po moich zakupach w Gdańsku i sukienkach na wesele razem ok 800 zł
![]() A potem bya współna kąpiel znaczy prysznic ![]() ![]() Jade zaraz znowu do Gdańska tym razem na pogrzeb, niby nie rodzina ale biskie osoby z mamą jade...wiec mnie nie bedzie dzis chyba wogóle Zuzia jak tam rozmow idzie juz po 9 rany pewnie sie stresujesz??? Kasia zdrowuiejcie tam i tzymac sie cipło kochane zmaiatam ![]() Własnie Zanka dzis ślubuje... WSZYSTKIEG NAJLEPSZEGO.... A za tydzien nasza kochana Gabriella!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Oj pustki dzisiaj okropne ja juz ciacho upieklam obiadek w piekarniku dochodzi do siebie pranko na suszarce teraz talko siebie ogarnac i domek hihi i moze mama przyjezdzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
ja sie rano obudzilam zmeczona.A tak wszystko bez zmian tem 36,9 @ brak.
Powiedzcie czy tyg ciazy sie liczy od ost @? |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mam stres przed wynikami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
FRUZIA
wierze w Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Blondii trzymam kciuki zeby @ nie przyszla
![]() ZAneczko kochana wszystkiego Naj ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
Mischoko
dzieki ![]() Powiem Wam ze czuje sie jakas bardzo spokojna zob co na becie wyjdzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Mischoko a ty dzis w pracy??
Blondi ja kciukasy trzymam |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki bylam wczoraj u tego mojego lekarza pierwszego kontaktu i po prostu zalamalam rece.
Mowie mu ze bola mnie strasznie jajniki a on mi wypala ze to moze miesnie. No myslalam ze padne tam. Mowie mu ze nie, ze to napewno jajniki no to on ze to moze objawy przed @. Rozwalil mi tatuaze. Mowie mu ze miesiaczkuje od ponad 15 lat i dobrze wiem jakie mam bole przed @. On na to, ze to moze rzeczywiscie jajniki a jako ze @ powinnam miec za 3 dni to moze rzeczywiscie jest cos nie tak i ze trzeba zrobic usg. Uff, sobie mysle. wreszcie konkretna rozmowa. I co robi moj doktorek? Pisze list do szpitala na oddzial gin-pol z opisem sytuacji i prosba o ustalenie terminu usg ![]() Czekam wiec sobie teraz az zadwonia ze szpitala. Ostrzegl ze to moze trwac 2 dni albo 2 tyg ![]() No ale mniejsza z tym. Teraz mam pytanko do was. Mianowicie @ powinnam dostac za 2 dni a nie mam zadnych oznak. Cycki nie bola a zawsze bolaly przynajmniej tydzien wczesniej no i temperatura 37,2. Nie wiem co to oznacza. Albo jestem w ciazy albo cos jest nie tak. Co wy o tym myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Syla
temp obiecujaca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Syla lekarz do odstrzalu a Ty tescik zrob ale poterminie @ nie wczasniech chyba ze beta ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Tylko sie wtrącę.. Syla u mnie test wyszedł pozytywny na 3 dni przed spodziewaną @. Może spróbuj już? Miłego brzuszkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny. Chyba rzeczywiscie musze go zmienic. Wybralam go bo studiowal w polsce wiec myslalam ze bedzie mial inne podejscie niz reszta norweskich lekarzy. Poszukam chyba jakiegos polaka z tym ze to bedzie sie wiazalo z dalszymi dojazdami, no ale chyba bedzie warto.
Z ta ciaza to ja sama nie wiem. Niby szczegolnych staranek nie bylo ze wzgledu na ta histeroskopie, no ale szanse zawsze jakies sa nie??? Zawsze w ciazy bolaly mnie piersi i sutki a teraz nic. Dobra czekam 2 dni i robie test, czyli cos kolo poniedzialku rano. Zuzia mam nadzieje ze dobrze ci poszlo na rozmowie ![]() ![]() Jane ja poczytalam troche o tych wszystkich bakteriach i rzeczywiscie mialas racje ze moga prowadzic nawet do poronienia. No ale skoro porobilas wszystkie badania i sa okej to ja mysle ze pol roku przerwy to zdecydowanie za duzo. Ja tak na wszelki wypadek pije sobie kefirek, wode z cytrynka i czasami wkladam sobie tabletki wyrownujace flore bakteyjna w srodku. Tak mysle ze to wystarczy zeby sie ustrzec chorobsk. Ja na twoim miejscu wzielabym sie za staranka, ale ty oczywiscie postepuj zgodzie ze swoim sumieniem. Mischoko ciesze sie bardzo ze trafilas na porzadnego lekarza i ze zleca ci te wszystkie badania. Teraz moze byc juz tylko lepiej. Nie zawracam ci glowy szaliczkami i czapeczkami ale bede miala do ciebie prosbe o zrobienie czegos innego, ale to juz jak bede w ciazy i jak bede znala plec ![]() ![]() Oki??? Snilo mi sie dzisiaj ze przytulalam dzidzie a wczoraj mojemy mezowi snilo sie ze calowal dzidzie. Mamy te same pragnienia ![]() Uff, ale sie rozpisalam. Nie wiem komu bedzie sie chcialo to czytac bo to jeszcze nie koniec ![]() Kathi ciesze sie ze z toba i dzidzia wszystko w porzadku ![]() Domi jak on cie rzucil kartoflem to ty nastepnym razem rzuc go burakiem ![]() ![]() Piwusia romantyk z tego twojego Tz. Taka niespodzianka... ![]() Fruzia torcik pierwsza klasa. Mamy juz dwie specjalistki od tortow. Ty i kathi, ktora nastepna? Ja to nawet nie probuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
temp 36.00... nie dobrze
![]() ale jestem dziwnie spokojna ![]() mam dzień lenia .... nawet na zakupy do Lidla nie chce mi się iść .... a śledzika bym sobie zjadła ![]() ![]() ![]() ![]()
#292 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Piwusia
szkoda ze temp spadla jutro zrob tescik albo ne bete skocz ![]() poki co trzymam kcukasy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś w mieście po sukienkę na wesele, i wróciłam z rybaczkami i fioletowym długim golfem
![]() ![]() ![]() Blondi, widzę, że u Ciebie sprawa z @ wygląda obiecująco ![]() ![]() ![]() ![]() Gabi, jak się czujesz na tydzień przed ślubem? Stres jakiś odczuwasz, czy raczej na luzaka? ![]() Domi, super, że masz wolne, odpoczniesz sobie ![]() ![]()
#295 |
Rozeznanie
|
zalało mnie
![]() szlag szlag szlag !!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
tyle powiem przed ślubem mam luzaka totalnego
tylko zawsze dobija mnie jedno ... teściowa nawet na moim ślubie ona chce być w centrum! zainteresowania koniec komentarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
dzieki Kochana, przydalo sie! JESTEM STUDENTKA STUDIOW STACJONARNYCH 2 STOPNIA NA KIERUNKU FILOLOGIA POLSKA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwusia przykro mi ![]() ![]() Zuziunia jak tam rozmowa poszla?? trzymalam kciuki, mam nadzieje, ze pomoglo ![]() Aliszcze a kiedy to wesele? jeszcze na pewno cos znajdziesz! Domi to dobrze, ze sie poznali w koncu na nich! I moze zacznie sie jakas normalna atmosfera! zycze Wam tego z calego serca, bo takie ciagle uzeranie sie to co to za zycie ![]() Syla koniecznie zmien lekarza! Co to w ogole za podjescie, beznadzieja jakas. Nie znosze lekarzy takich, ktorzy sie panosza bo maja lek.med. przed nazwiskiem ![]() dziekuje Kochane za wszystkie komplemenciki pod adresem tortow ![]() ![]()
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
gdzie sie podziewacie?
u mnie byla kuzynka z synkiem ktory ma ok 1 miesiaca ur 10.08 ale smieszny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, gratuluję
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.