|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Co poprawia Ci humor gdy jesteś zla,nerwowa lub masz PSM? | |||
Fryzjer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 9,57% |
Kosmetyczka(masazystka) |
12 | 6,38% |
Czekolada |
92 | 48,94% |
Chipsy(tez Cola) |
44 | 23,40% |
spotkanie z Tż |
46 | 24,47% |
dobra ksiazka |
51 | 27,13% |
dobry film( np: komedia) |
73 | 38,83% |
cisza i spokoj |
67 | 35,64% |
inne(prosze podac jakie czynnosci badz osoby was uspakajaja) |
42 | 22,34% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 188. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co Na Poprawienie Humoru ?
sok grapefruitowy,koniecznie ze świeżych grapefruitów
![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Mi pomaga:
*głośne słuchanie muzyki,śpiewanie i taniec (ale to tylko gdy jestem sama) *wygadanie się komuś *wyjście gdzieś do pubu *wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
mi poprawia sie humor jak wiekszosci z nas przez zakupy w szczególności te ciuchowe , czasm ciepla kompeilel zdziala cuda , dluzsza rozmowa w ktprej sie wyzale , gdy wymysle sobie nowy makijaz , puszce piosenki wesole takie dance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
Zakupy, czekolada, rozmowa, wyjście gdzieś do klubu, dobry film i dobra książka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
muzyka "wesoła", plotkowanie
![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Wizaż
Książka,kocyk i herbata za herbatą Rozmowa z TŻ,zakładając,że nie on jest przyczyna złego humoru ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Popłakać sobie, potem wziąć gorącą kąpiel, posłuchać wesołej muzyki, przytulić się do TŻ-ta
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam wszystkie wizażanki
![]() Szukałam wątku takiego, ale nie znalazłam. Napewno każda z Nas ma takie dni, kiedy nic się nie chce, nie widzi sensu do robienia czegokolwiek, nie ma się siły do niczego, a co dopiero mówić tu o nauce, szkole czy pracy... czyli jesienna depresja i podobne... Jestem ciekawa czy macie jakieś sposoby na walczenie z tym, na poprawienie sobie tego humoru, na nabranie chęci do życia, siły do wszystkiego. Ja własnie przezywam od tygodnia takie coś ![]() i nie wiem jak sobie poradzić, zaczęłam nad tym myśleć. Może któraś z Was ma podobny problem, zastanowimy się razem tutaj co zrobić w razie takiego podłego nastroju ![]()
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na zwalczenie jesiennej depresji i podobnych. :)
Cytat:
![]() ![]() Zapraszam też tutaj : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=2203 Wiele zależy od tego jak długo trwa u mnie taki stan i czym jest spowodowany. Słucham muzyki, czytam książki, oglądam filmy, rozmawiam z osobami, które lubię. Jem czekoladę piję mleko i herbatę. Mam wielką ochotę zamknąć się w domu, dlatego z niego wychodzę. I zazwyczaj użalam się nad sobą trochę ![]() ![]() ![]() Mi pomaga. Ale już chyba coś w tym wątku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak wyzej
![]() -kiedy zrobie wielkie pranie czuje sie lepiej, kiedy zmywam ![]() -kiedy wchodze do drogerii -kiedy zadzwonie do familii -kiedy wejde na demotywatory ![]() -kiedy mam godzine w lazience tylko dla siebie -przegladanie kolorowych magazynow w stylu "Uroda" tez ratuje mi dzien ![]() -kiedy testuje kosmetyczne nowosci -kiedy naloze maseczke na twarz, wlosy, -kiedy pomaluje paznokcie na rozowo, jeden look potem i od razu mi lepiej ![]() i wieeele innych, a wy jakie macie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje sposoby na blyskawiczna poprawe humoru!
Kiedy wejdę na Wizaż
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Zarobić pieniądze i kupić coś porządnego
![]() A z takich drobniejszych rzeczy - zabawa z kotką jak ma humor na głaskanie, jak znajdę czas żeby odwiedzić chrześniaka, wejść na demotywatory czy pudelek.pl i poczytać o bzdurkach ![]() Zrobić pranie, wysuszyć, wyprasować-.... mogłabym patrzeć się na bluzkę i ją wąchać nawet nie muszę ubierać ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
ja lubię po prostu spać
![]() więc jak mam zły humor to idę do sypialni, poczytam chwilę ksiązkę i zasypiam ![]() jak dla mnie to najlepsze lekarstwo na zły humor... mozna też: lampka wina fajny film fajna lektura papierosek (wiem, że niepedagogicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
włączam ostrą muzykęnp. RHCP jak głośniej się tylko da i leże.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem szczęśliwa gdy: -robie jakieś maseczki na włosy,twarz itp. ![]() -słucham ASOT 2009 ![]() -gdy testuję kosmetyczne nowości ![]() -gdy jestem gdzieś poza moim miastem (nie wiem dlaczego wprawia mnie to w stan szczęśliwości ![]() ![]() -gdy mi się ładnie włosy ułożą ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: moje sposoby na blyskawiczna poprawe humoru!
Kiedy wiem ze jak cos skomplikowanego wykonam lub wroce z pracy bede mogla robic cos na co tylko mam ochote
![]() nudzic sie czytac uczyc sie jezyka zrobic pranie odkurzyc wyjsc ze znajomymi na piwo pogadac ze znajomymi na skype Wszystko wydaje sie super poprawiaczem humoru kiedy sie wraca z pracy po bardzo ciezkim dniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
-wino-słodkie,czerwone domowej roboty-ale to nie tak błyskawicznie, bo zanim wino zacznie działać i wprawi mnie w ten przyjemnie błogi nastrój musi minąć chwila
![]() -krótki filmik na którym mój brat robi z siebie idiotę-bezcenne ![]() - Zumba( taki aerobik jeśli nie słyszalyscie o tym)jak jestem zła, wkurzona albo przybita-zaczynam przy tym skakać,machać wszystkimi kończynami i od razu mi lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Kiedy bylam w dolku,puszczalam sobie przyjaciol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
przyczajony tygrys
|
- wizaż
- czekolada mleczna ![]() - słuchanie muzyki [najlepiej głośnej ![]() - spotkanie ze znajomymi - komedia romantyczna ![]()
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Kiedy ja mam kiepski humor to jade do rodzicow i tam spedzam czas z moim psem
![]() ![]()
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
ja jak wchodze na wizaz i widze ta buzke ->
![]() to od razu mam lepszy humor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
1. czekoladka mała
2. zakupy małe lub wieksze 3. pocałunek narzeczonego 4. telefon do siostry 5. rozmowa z mamą
"Nic, co działo się potem nie było już nawet podobne do jej wcześniejszego życia i istnienie stało się dławiąco nieznośne. Świat, wszystko i wszyscy oddalili się na tyle, że zdawało się jej, że ogląda ich zza szyby, że nie sposób widzieć bardziej wyraźnie, uczestniczyć realnie." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
- powolne wypicie aromatycznej herbaty ( najlepiej jakiejś z korzennymi przyprawami)
- wysmarowanie się cynamonowym balsamem - zrobienie sobie frencza na paznokciach u stóp - słuchanie muzyki trance....wtedy wraca radość życia ![]() - spotkanie z przyjaciółką - upieczenie ciasta - robienie prania plus wieszanie prania ![]() sporo tego jest jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
jak przeczytałam ' japa mi sie cieszy'
![]() jak odpalam gg i widzę wiadomości od przyjaciół pod tytułem ' ku.wa kiedy bedziesz miala czas gnoju' ![]() ![]() kiedy ide z bratem na impreze ![]() kiedy budzi mnie cudowny wschód slonca! kiedy śweici slonce. bąbolada orzechowa, kawa z mlekiem, nowa fryzura, wyjście na solarium-to kiedy mam naprawde kiepski dzien. szycie swoich własnych wymyślonych projektów-ręczne ofc. ![]() przerabianie zdjęć mnie cieszy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
przecież są już takie wątki
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121680 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=30362 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=28039 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107544
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
* kiedy zrobię pranie i potem czuję zapach płynu do płukania tkanin ...mhrauuu
![]() *kiedy zadbam o siebie (sauna,maseczka ,paznokcie) *kiedy wyprzytulam i wymęczę mojego psiaka *kiedy widzę błysk w oczach mojego TŻ na mój widok ![]() *kiedy pooglądam jakiś serial (np.gotowe na wszystko,grey's anatomy,eastwick) *kiedy ugotuję coś pysznego *kiedy mieszczę się w jeszcze niedawno przyciasne jeansy *kiedy tańczę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.