![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Moj brat dostal stypendium do Osaki
![]() ![]() Kode wygladasz bosko, masz figure marzenie . Sliczna ta torebka. I sama ja zrobilas?Wow super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() nieeee ja tej torebki nie szyłam ![]() ![]() Zresztą uszyłam ich kilka ale żadnej z nich nie nosiłam ![]() szyłam pod "zamówienie" ![]() ![]() Nie wiem czy szyte przeze mnie torebki wytrzymałyby ciężary jakie noszę ![]() Archi dopiero teraz zajarzyłam o JAKĄ torebkę Ci chodziło ![]() Niestety nie mam żadnych zdjęć uszytych przeze mnie torebek bo wszystkie wklejałam na wizaż i nie przechowywałam ich na kompie ![]() ![]() MADZIA dziękuję! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
archi ale fajnie,ż będziesz mieć brata blisko
![]() kode wątpię,żeby ta figura różniła się od teraźniejszej... ![]() a w tych spodenkach wyglądasz naprawdę cudnie ![]() ![]() AAAAAAAA....Zostały mi już tylko 2 dni!!!Pojutrze lecę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
oczywiście,że będę miała
![]() Przecież obiecałam już fotki wrzucać na bieżąco ![]() a moja mała siostra sobie ze mnie zażartowała...napisała mi,że do mamy przyszedł jakiś mail odnośnie lotu i musi go przetłumaczyć...no to ja czekam. czekam, denerwuję się, a ona nagle pisze "o nie! lot odwołali!!!" ja się tak wystraszyłam! zaczęłam zadawac pytania, czy podali jakiś inny termin lotu itd... a ona,że żartowała!!! ja myślałam,że ją przez komputer rozniosę na strzępy ![]() wyobrażacie sobie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Moje buciki przyszły ![]() ![]() ![]() ![]() Pójdę po nie koło 16 to akurat TŻta "odbiorę" z pracy ![]() Zapomniałam Wam napisać... wczoraj wieczorem dostałam smsa...o takiej treści: "To ja- Twój miś.miś jest bardzo głodny dziś,co by zjadł? Miodku, placuszka? Nie!!! z twoich usta słodkiego całuska" ![]() TŻ się wściekł biedny,a ja nie mam pojęcia kto to jest...nie mam tego umeru, odpisał mi,ze jest kacprem,ale ja nie znam żadnego kacpra! Tak się tym wkurzyłam... szczególnie ze względu na TŻta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale myślałam że pokażesz nam je po powrocie. Super że będziesz z nami w czasie wyjazdu ![]() gdzie koziołki wybyły? ![]() Monia powinna być dzisiaj o tej porze prawda? ![]() madzia a może ktoś przed przypadek wysłał tobie smsa? albo ktoś sobie "jaja" robi..chociaż w twoim wypadku to najbardziej prawdopodobne że komuś się podobasz ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-08 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
kode jeśli to żart to głupi
![]() Gdzie się podziały wszystkie koziołki?? ![]() sas widzę Cię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
OOO nie!!! upisałam długiego posta i mi się skasował
![]() To było mniej wiecej tak: Niebie - Twój PTŻ się super słodko zachował ![]() ![]() Elfie - Boskie zakupy ![]() ![]() Kode - super ten pierwszy zestaw ![]() ![]() Madzi - Słodki ten sms ![]() ![]() Całkiem niedawno wygramiliłam się z łóżka ![]() ![]() Ok. 6 sie dzis obudziłam, bo ktoś zadzwonił dzwonkiem do drzwi ![]() ![]() ![]() Uciekam na miasto załatwić pare spraw ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-10-08 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Sas za komplement
![]() wychodzę z pracy ![]() wrócę wieczorem ![]() ciekawe ile koziołków tutaj zawita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że Ci się układa z PTŻtem, oby tak dalej! ![]() Nie ma to jak święta w domu, super, że Ci się uda przyjechać! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, Gratulacje ![]() Widzę, że dziś na koziołkowym dzień dobrych wiadomości ![]() Cytat:
![]() Idę sobie coś upichcić, bo głodna jestem (fajna ta moja dieta, bo non stop jem, a chudnę ![]() Dziś Tż wraca z delegacji, jakieś tam problemy miał i wczoraj taki biedny smutny był, jak ze mną przez telefon gadał.. Cieszę się, że już go będę mieć przy sobie. Racja Archi. Czasem fajnie odpocząć od męża, ale nie za długo ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co jest ale mi się cytaciki nie załączyły
![]() Więc postaram się napisać sama z siebie ![]() kode, ślicznie wyglądasz w obu tych zestawach! Niedobra kode aty aty, że się w tym nie chce pokazać publicznie ![]() Elfie, świetne zakupy ![]() madziu, bardzo fajnie, że już niedługo będziesz z rodzinką ![]() ![]() archi, super z tym bratem i Osaką ![]() ![]() Chyba mniej więcej w skrócie tyle ![]() Aaaa jeszcze mi się przypomniało ![]() archi ja też dziś idę na czekoladę ![]() ![]() madziu, pochwal się jak z butami jak już je odbierzesz ![]() kode, no niestety rano tu nie zajrzałam, bo wtedy na pewno bym się spóźniła na uczelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() No właśnie TŻ musiał sam mi je kupić,bo ja się zatrułam wczorajszym obiadem i wymiotowałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uuu biedactwo ![]() ![]() ![]() ![]() W gazecie napisali o barze w którym pracowałam, a konkretniej o zaszłej tam sytuacji... jak chcecie przeczytać to Wam zapodam linka, bo na necie tez jest.
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Osaka jest 3 godziny pociagiem od Tokio. To z mojej perspektywy w zasadzie nic
![]() Agniesiu a ile juz schudlas? ![]() Sas daj linka. |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dokładnie
![]() ![]() Ja spadam, bo mężuś zaraz wraca. Życzę Wam udanego wieczorku! ![]()
#287 |
Zakorzenienie
|
Proszę Archi
![]() http://www.moja-ostroleka.pl/nikt-po...3297092,3.html
#288 |
AGA :)
|
Witajcie kochane
![]() cholera, wpadłam do was przedpołudniem przed uczelnią, ale mi net padał co chwile i nie mogłam postu dodać :/ teraz cytowanie nie chodzi wrr Niebe nooo to te murzyńskie jaja narozrabiały w Twoim serduchu widzę ! ![]() ![]() ![]() archi no ja jestem za ![]() ![]() ![]() Kode !!!! ty nie dość że poetka... ![]() ![]() i pstrągi gotuje... ![]() teraz to ja mam kompleks. Piekne torebki!!! madzii ojej, jakie nowy adorator? Tżtwoi się nie dziwię, wiadomo jak się poczuł, no ale nie może Ciebie winić, tymbardziej że nie znasz przecież tej osoby, a w kaazdymr azie nie kojarzysz. miałam jechać na imprezę do koleżanek, ale chyba się starzeję bo w ogóle nie mam ochoty :/ siedze i zamulam w domu. cholciaz z drugiej strony jestem taka zmeczona ze nie mam ochoty na zadne imprezy i zarywanie nocy
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Myslalam o YCD
![]() Niestety Sas link mi sie nie otwiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
|
archi ok
![]() ![]()
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Ojj nie wiem dlaczego :|
Cytat:
Jakieś pytania? z chęcią odpowiem ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
okropne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
sasly, to u Ciebie takie rzeczy
![]() archi, Aga, dołączam się do seansu przed tv ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
|
sas szoooook !!!!
puchatko ja też własnie oglądam Na Wspólną ![]()
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Archi gratulki dla brata
Kode Twoje dzieła kiedyś już widziałam, co do figury to już nie raz sie nam pokazałaś i to były same dobre strony, laska jakich mało ( a jaka fotogeniczna ![]() Ag4 najczęściej imprezy na które nie ma sie ochoty iśc mile zaskakują Madziaczku ups no cóż kolejna próba dla TZ, ale jesteś niewinna więc to musi sie dobrze skończyc. Jeśli to kogoś żart to faktycznie głupi Agniesiu ostatni nawał spraw napewno Ci pomaga w odchudzaniu, ja na wage aż sie boje patrzec Elfie ja jak na razie wole o zakupach ubraniowych narazie nie myślec ale chociaż popatrzec moge ![]() ja dziś prawie cały dzień spędziłam na spacerach z chrześniaczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tam wcześniej też było nieźle... dziewczyna, która pracowała przedemną opowiedziała mi jak stała za barem, nalewała jakiemuś chłopakowi piwo a drugi podszedł i rozbił mu szklankę na głowie i to ... dla żartu ? :| całe szkło poleciało na dziewczyne za barem a chłopak miał pokaleczoną głowe ![]()
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alicjo ale Ty teraz musisz jeść za dwoje ![]() ![]()
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
właśnie wpadałam do mieszkania i pierwsze co to kompa odpaliłam bo byłam umówiona na krótką rozmowe na gg
![]() ![]() Aga ale ja nie pokazałam zadnej swojej torebki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
|
Allicjo wiem
![]() ale jakoś nie mogłam się zmusić żeby jakoś ogarnąc i wyjść z domu, już się wykąpałam i leżę przez tv. pojdę następnym razem ![]() ![]() bo szczerze mówiąc to czasami unikam takich imprez, bo mi jest poprostu zimno ![]() a wiaodmo, otwiera sie okna, wychodzi gdzies. a ja marzne i od wszystkich zbieram bluzy/kurtki... heh a tak to mi ciepło ![]() A jak ty się czujesz?
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Jakis koszmar Sas
![]() Alicjo dbaj o siebie ze zdwojona sila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.