![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Sabb, Truskawko, myślę że odpowiedź w podpisie znajdziecie ....
#272 | |
BAN stały
|
Wymiękam...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Mi za to jakiś czas temu śnił się sen sybolizujący pogrzeb... to wypadające włosy chyba były....
Niedługo później przyśnił mi się pogrzeb, który oznacza spadek lub bogaty ożenek. I teraz ktoś się ze mnie śmieje, że ten spadek czy ożenek też mi się przyśni ![]() Uwielbiam swoje kolorowe sny ![]()
#274 |
BAN stały
|
Sny o zębach...
Przeglądam sie w lustrze i widzę, że nie mam połowy górnej jedynki. Reszta zęba czarna i obrzydliwa. Rano dowiaduję się, że dziadek zginął w wypadku... Mimo wszystko nie wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wierzyłam jak babcia mi mówiła, że jej się sprawdzało. Dopuki mi dwa razy sie nie sprawdziło...
![]() |
#276 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I to nie tylko z powodu kuriozalnego pomysłu i kuchennych skojarzeń. Ja nigdy nie biję otwartą dłonią. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kumpel mi kiedyś opowiadał, że śniłam mu się erotycznie, jak zdejmowałam rękawiczkę. Obśmiałam go z góry na dół sugerując by następnym razem śnił mnie kiedy zdejmuję skarpety. ![]() Wkurzył się i pokazał mi "Gildę". ![]() Dokładnie! ![]() ![]() Nie bedzie wiedziała którędy do kuchni. ![]() Dziękuję Betty. ![]() Do łez w oczach doprowadza mnie ostatnio Adagio g moll Albinoniego. ![]() ![]() I jeszcze Panis Angelicus w wykonaniu duetu Pavarotti i Sting... ![]() I pewnie sto innych... ![]()
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omotało mnie lata temu i dalej trzyma. Poloneza Ogińskiego też nie mogę na sucho wysłuchać. Mnie jakiś rok temu bardzo wkręciła muzyka Secret Garden, niby neoklasycyzm, new age, taki lajcik, ale mają parę kawałków takich, że brak mi słów... (Hymn Of Hope mną jeszcze mocniej wstrząsa od kiedy Mój powiedział, że chce żeby mu to zagrali na pogrzebie.... mam nadzieję że jedna niezłośliwy się okaże, chociaż ruscy lekarze nie mówią pacjentowi całej prawdy) Norweski kompozytor i Irlandzka skrzypaczka, jak dla mnie genialne i bardzo moje połączenie. Może dlatego, że uwielbiam słuchać Griega.... Do tego mroczny szkocko-irlandzki klimat... No i jeszcze instrumentalne kawałki Clan Of Xymox.... Theme I..... Mnie, swojego czasu, na czynniki pierwsze rozwalał Changes z Vol. 4. Ile się tego osłuchałam na strym magnetofonie.... Muzyka Sabbath'ów to klasyka. Chociaż wolałam Iron Maiden i ich Fear Of The Dark. Widziałam ich w 2000 w Spodku na żywo, mistrzostwo świata.... W domu mam Ironów na vinylu, nawet kupiliśmy gramofon, żeby posłuchac trzaskającej płyty.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2008-10-20 o 01:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Secret Garden zdarzało mi się słuchać, Sabbathów wielbię od lat (czego dowodem jest mój nick ![]() A w 200 w Spodku też, oczywiście, byłam. ![]() Tyle, że jeśli miałabym wymienić ich utwór, który porusza mnie najbardziej - byłby to "Como Estais Amigos". Na drugim miejscu "Afraid to Shoot Strangers" wykonywane przez Blaze'a. Cytat:
![]() Mam już wspólną wizję z wizażowych sennych koszmarów - Sabbath jako platynowa blondynka w fikuśnym kostiumie kąpielowym, paląca kawowe cygaretki, szukająca za szafami Britney Spears Fantasy i brutalnie przymuszająca Madzię do jedzenia kolacji przy dźwiękach muzyki w mieszkaniu, w którym w sypialni chrapie obcy facet, a na kanapie drzemie zestresowana Kriss... ![]() ![]() W każdym razie Kriss - na kanapę czuj się zaproszona, a faceta przegonię biciem po głowie. ![]() ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
coś w tym musi być skoro śnisz się tylu osobom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Może któraś z Was orientuje się od czego zależna jest liczba sygnałów w telefonie, po jakiej ilości słyszymy w słuchawce że numer nie odpowiada, u mnie jest 9. Czy gdzieś to można ustawić/zmienić?
![]() |
#285 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy macie sny
![]() ![]() Sabb, coś w tym musi być że śnisz się tylu osobom ![]() ![]() Dziś jakiś senny dzień był, ciśnienie chyba niskie i ziewałam cały czas ![]()
#287 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn które używały Shimmera Diora, podzielcie się opinią czy on jest tak rewelacyjny jak mówią ![]() ![]()
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Jak już mówimy o kawałkach wyciskających łzy z oczu. Ja się popłakałam, jak pierwszy raz obejrzałam TO.
![]() A Adaggio Albinoniego jest piękne, mnie nim ojciec zaraził. ![]()
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zawsze wyciska łzy i uwielbiam: http://www.youtube.com/watch?v=eGPPDV8wBOQ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
A ja uwielbiam ten teledysk
![]() No i piosenkę również ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jTugeLRZ6GI |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Chciałam zaszaleć i ufarbować na próbę włosy na "czarny granat" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Melkmeisje - farbowałam na taki odcień włosy przez kilka lat. U mnie było tak, że ten niebieskawy odcień wychodził dopiero po kilku myciach np.
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, wróciłabym sobie do tego koloru...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() To najszczersza prawda. ![]() Cytat:
![]() Cięzkie czasy. Ludzie nerwowi są to i koszmary mają. ;D Cytat:
![]() Cytat:
Wolę klasyków. No i barok oczywiście. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja swego czasu chciałam kupić szamponetkę w tym kolorze, pani ekspedientka w sklepie oswiadczyła, że za delikatną mam buzię na taki kolor, poleciła mi czarną wiśnię, która "wygląda prawie tak samo" i... Finalnie na głowie miałam olśniewającą barwę skondensowanego denaturatu. Nie wiedziałam, gdzie ten łeb wsadzić potem... Wyleczyło mnie to z eksperymentów fryzjerskich na dobre parę lat. ![]()
![]() |
#297 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziś zmieniłam kolor eksperymentalnie, ale efekt, choć delikatny, bardzo mi się podoba i wcale nie chcę, żeby mi się to spłukało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Nowy trening zaczynam jutro
![]() Zapytalam ja dzis szefa - 'mam sie martwic?' on 'nie, ty nie musisz'. Potwierdza mi to oficjalnie i ide na zakupy! Kupilam angolowi polskie piwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Nie wątpię. Nawet znając Ciebie, jestem tego pewna
![]() Nauczysz mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy jest tu ktoś kto zna się na rybach? Na kolcobrzuchach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.