![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Re: swietna gra
liwuś napisał(a):
> Kamień jest na planszy z kamiennym kręgiem. Leży po prawej stronie , mniej więcej na środku na stercie tych kamieni ![]() Wreszcie znalazłam ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Co zrobić na księżycu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Połączyłam już koronę, statuetkę i pierścionek, ale nie mogę tego położyć na sobie
![]() ![]()
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Karola napisał(a):
> Połączyłam już koronę, statuetkę i pierścionek, ale nie mogę tego położyć na sobie ![]() ![]() Ok, udało się ![]()
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
poprzednio to byłam ja-Koko, ale pisałam z konta mojej siostry, bo akurat ona była zalogowana.
![]() a co konkretnie na księżycu Ci nie wychodzi- Halszka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
jak zdobyc gwizdek i rozkrecic hydrant help!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
Wpisałam kod, otworzył sie właz i teraz nie mogę przejść na drugą stronę rozpadliny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
muszisz pilotem otworzyć te drzwi po drugiej stronie, a następnie przejśc na druga strone tamtędy gdzie ta rozpadlina jest najmniejsza-tam na górze planszy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
A mi ona nie chce przejść przez tą rozpadlinę nawet w trym najwęższym miejscu, próbuję od jakiegoś czasu, bo właśnie na to wpadłam. Teraz jeszcze Koko potwierdziła mój pomysł, ale co z tego, jak ona nie chce przeskoczyć
![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
mi też się na początku nie udawało, ale pamiętaj żeby koniecznie najpierw otworzyć pilotem tamte drzwi po drugiej stronie. mi się wtedy od razu udało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
koko napisał(a):
> mi też się na początku nie udawało, ale pamiętaj żeby koniecznie najpierw otworzyć pilotem tamte drzwi po drugiej stronie. mi się wtedy od razu udało. ![]() Ufff, dzięki ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Skończyłam
![]() Ale fajna gierka ![]() Powinnyśmy podziękować Vitaminie za tego linka ![]() ![]() Wszystkim innym dziękuję za podpowiedzi ![]() ![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie jak sie wydostac z tej piwnicy?? Pozbylam sie dozorcy, zabralam paczek i scyzoryk ale nie wiem jak stad wyjsc! POMOCY!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo rozumiem,no drzwiami!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Koko dzieki, problem polegal na tym ze nie mialam ustawionego widoku na pelny ekran i ucinalo mi krawedzie i ta strzalka np sie nie pojawiala! No, teraz juz ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
A teraz nie moge rozwalic hydrantu, najezdzam na niego tym duzym kluczem i nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy! Jak polozyc diamenty na sfinksie i na oltarzu???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Podróżniczka
|
Nie wiem czy już wiesz Julitko, być może tak, w każdym razie żeby rozwalić hydrant musisz najpierw pogadać z babką w biurze podróży i dopiero rozwalać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
uhm jak wlaczyc ta gre ? :| wyswietla mi sie jakas zielona strona (?!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
jak zdobyc gwizdek i kiedy bedzie on potrzebny czy jak sie nie ma wszystkich potrzebnych zeczy to nie mozna przejsc do nastepnwgo etapu??????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Utknelam u Inkow
![]() Mam korone, ale jak wsiadam w samolot to moge leciec tylko do Egiptu i Meksyku... ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
heej!
![]() czy ktos w to jeszcze gra? ![]() ![]() co z tymi Inkami, nie moge sie wydostac... ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
to pewnie dlatego, że nie odebrałaś w egipcie swojej komórki od profesora.wróć tam i to zrób, a wtedy wszystko powinno być ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
mam chyba wszystko co powinnam - komorke tez...
i nic??? ![]() ![]()
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Zadam to pytanie po raz ostatni, bo moja cierpliwość co do tej gry jest na wyczerpaniu. Jestem nadal w Egipcie i nie mogę przejść do pokoju z układanką. Pytanie brzmi: jak to możliwe, że wszystkim się udało tam przejść, a ja pomimo klikania (a klikałam chyba z 5 miliardów razy) w okolicach prawego dolnego rogu nic nie wyklikałam? Właściwie to przeklikałam już cały ten pokój i nic. Co robię źle? Może czegoś nie zrobiłam i dlatego tamten pokój jest nieaktywny? Czy na głowie Sfinksa ma być ułożony tylko diament i jedna bateria czy coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Hej, to nie jest tak do końca prawy dolny róg tylko jego okolice
![]() Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, że w tych ciemnościach troszkę widać i bohaterka może chodzić. Musisz najechać na miejsce przy "barierce" i wtedy zjedziesz windą w dół... Powodzenia! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Fuzzy problem jest w tym, że mam niepełnosprawny monitor. Napisz mi dokładnie o jaką barierkę ci chodzi bo ja na swoim monitorze to widzę tylko jasny zarys drzwi które prowadzą na zewnątrz. Po lewej stronie tych drzwi są jakieś belki czy coś, to wygląda trochę jak nisza, ale klikanie w to nic nie daje. Mogę zrobić krok w stronę prawego dolnego rogu, ale to też nic nie daje. Nad drzwiami też jest jakaś belka. Widzę również kawałek podłogi. I nadal nie potrafię trafić na ten właściwy punkt....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Hej ecru sorrki ze dopiero teraz ale mnie nie bylo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
RATUJCIE !!!
Tunel mi się otwiera, mogę wziąć to coś ze ściany i więcej nic. Ani kroku w przód. Mogę się tylko wycofac z tunelu, nie pojawia się nic nawet po tysięcznym klikaniu w okolice dolnych rogów. Dodam, że już 3 raz dochodzę do tego miejsca bo restartowałam tą część. HELP ME !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.