|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
A weź, chłopaki nie mają tak rozbudowanej inteligencji, żeby zrozumieć taką aluzję! Nie pytaj po prostu na przyszłość o inne dziewczyny, to ich denerwuje. Zachowuj się neutralnie. A napisać możesz jakkolwiek, na przykład "przynieś mi na jutro mój zeszyt, dobrze? (I tu będzie ważna buźka, uwaga:
. Walnięta jestem, wiem )" a po chwili napisać "aj, sorry, pomyłka."Może wtedy odpisze, kto wie? Wystarczy, że napisze "nie ma spr" a Ty już możesz go zaczepić "a w ogóle co u ciebie? Dawno się nie odzywałeś..." Przecież to takie prosteee *teoretycznie *Pfieee, wizytacja? Tuż przed świętami? Jezu, jaka głupota. =='
Friendship isn't about who you have known the longest, who came first or who cares the most - it's all about who came and never left. Edytowane przez Khisanth Czas edycji: 2008-12-14 o 21:46 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
wbrew pozorom on jest inteligentny, chyba nawet bardziej ode mnie xDD
go to na pewno nie zdenerwowało, bo sam wczesniej kilka razy sie pytał kogo ja mam na oku i w ogóle sam mi opowiadał o tej swojej A., że mieszka gdzies tam i idzie do takiego tam liceum ;PP zagadam do niego, jak bedzie na gg... ogólnie jestem w niekomfortowej sytuacji - bo podobałam się (podobam?;/) jego przyjacielowi....;|;| lece juz, jeszcze musze sie pouczyć na sprr z angola dzieki za rady;* edit: a w ogóle, to chodzę na warsztaty z kolesiem z Jego szkoły.. i jak z nim raz gadałam na gg (z "moim").. to sie go zapytałam czy go zna.... a on "ten burak??' czy jakoś tak, później ja cos tam napisałam jeszcze a on do mnie "pewnie Cię tam zarywa;>;>" na to ja "ten burak?! XD" i on "widzę że się rozumiemy )" .. xD ogólnie on często coś nawiązywał do tego, czy ja kogoś mam.. kiedys cos tam gadalismy o j. niemieckim, i ja że nie lubie ale lubię Niemców;D i jakieś dwa tyg. później znowu gadamy i w trakcie rozmowy on "i jak tam, zarwał Cię jakiś chłopak o aryjskich rysach twarzy?;>".... a aryjskie to mają niemcy właśnie xDDD
Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2008-12-14 o 21:50 |
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
To może warto na niego zwrócić uwagę? ;D
Ucz się ucz, nie bierz przykładu z nieuka Madlenki
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
na tego jego przyjaciela? nie warto...
nie podoba mi sie z wygladu.. poza tym jest taki inteligentny że aż mnie przytłacza;| jak z nim gadałam na gadu to czułam się jak jakaś idiotka, i tak też sie chyba zachowywałam:|;| po prostu nie umiałam z nim inteligentnie rozmawiać.... minuta i lecę do nauki;D |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już opanowałam całą fizykę
ten prąd jest łatwiutki w porównaniu do elektrostytki ![]() Khisanth, witamy w naszych skromnych progach
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeeść @_@
(czy ja się nie powtarzam? )
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Khisanth. witam, witam ^^
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Żeby znów nie napisać "Czeeeeeść @_@"
Napiszę Czeeść ![]() BTW. Mam na klasie inwazję nieznanych mi osób XD
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Ja lece
Branoc
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Też się niedługo będę zbierać...
Oyasuminasai... Tfu! Dobranoc
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Witam Khisanth
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumię to się bd zbierać za kilkaaanaście minut
![]() jestem już wykąpana i w ogóle, tylko przed spaniem przeczytam jeszcze fizykę i spaać !
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
beee, nie ma Was
idę spać |
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez mi sie wydaje o wiele łatwiejszy od elektrostatyki. uf
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry! jest tu ktoś? Ja siedzę od 6 i się uczę haha a Wy co śpicie jeszcze?
![]() ![]() wczoraj byłam znowu na zakupach ![]()
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() ja do szkoły na 9, i zaczynam konkursem przedmiotowym [z polskiego] ![]() ![]() twarz mam z deka czerwoną, nażarłam się wczoraj slodyczy to teraz mam ;|;| (ja jestem alergiczką.. ale np. kilka kostek czoklet mogę zjeść, dopiero jak zjem powiedzmy całą tabliczkę;D to mi na twarzy wychodzi albo taka blada kaszka, albo różowe placki, albo dwa różowe place na dwóch polikach;ddd ;/;;/;/;/ o ja... |
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Hejho, a ja dzisiaj w domu jestem
![]() U nas też jest dzisiaj klasówka z fizyki. Cośtam: U I R. Oczywiście nic nie umiem i w domu siedzę, z samych zadań miała być ![]() jest ktoś? |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
tez siedze w domu...
i troszku mi nudno jest tu kto??
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Ja
![]() Dopiero z kościoła wróciłam z rekolekcji, ale zimno. Kurcze powinnam się teraz jak zwykle uczyć, ale nie chce mi się. |
|
|
|
#292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dżemdobrymarmolada ;*
Cytat:
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10081837]Oczywiście, że możesz ![]() Tym razem ja przygotuje kwestionariusz pytaniowy ![]() Imię? Skąd? Masz chłopaka? Masz NK albo Fotkę albo photobloga? (no i w tym miejscu pomysły mi się wyczerpały, trzeba Diankę na pomoc zawawołać )[/quote]Cytat:
Cytat:
![]() mła ;* ej wogle nieno, czuję się zaszczycona xD świetnie sobie bezemnie poradziłyście xD ^^ ![]() Cytat:
![]() ![]() eee kurde, mam wrażenie, że koleżanka uczy się japońca xd nie wiem, jakoś tam po nicku i avv`ie mi to na mysl przyszło, a teraz jeszcze to dobranoc ![]() ![]() <33 :P
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2008-12-15 o 13:15 |
||||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę Świąt !! ;/ mam strasznie zły humor.
jeszcze ktos mi wykupil sweterek
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() woow...już 10 stron napisałyśmy! siedziałam z nim dziś na korytarzu. gadaliśmy o gwiazdce ![]() pytałam go też, czemu zerwał z "tamtą" Magdą wiecie co powiedział? że była niewyżyta i nie można było z nią pogadać nawet 5 minut.... Majuś- ja też NIENAWIDZĘ świąt!
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10086424]Hejho, a ja dzisiaj w domu jestem
![]() U nas też jest dzisiaj klasówka z fizyki. Cośtam: U I R. Oczywiście nic nie umiem i w domu siedzę, z samych zadań miała być ![]() jest ktoś?[/quote] jutro z tego mam też same zadanianiedlugo ide na spotkanie do bierzm ;/bedzie pytac z malego katechizmu. a tak średnio umiem a potem na rekolekcje no sziit;/ a i 'pogodziłam sie' z nim. ysz przeprosił mnie wieczorem. |
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Oliffka , to super , że Cię przeprosił
Ja dzis mam rekolekcje , ale nie ide bo ide na roraty a później nie chce mi sie czekac
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
kurde nie mam od kogo lekcji wziąść.
Ale co tam ![]() Kurde mam jeszcze kilka zadań dodatkowych z matmy do rozwiązania :/ |
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewoje
![]()
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

. Walnięta jestem, wiem
)" a po chwili napisać "aj, sorry, pomyłka."
)" .. xD