Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-08, 10:17   #271
rudeee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 407
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Poka¿ wiadomo¶æ
Jaka jest ró¿nica w u¿ywaniu Seboradinu przed myciem a po myciu
Jak dla mnie jest - po 1 d³u¿ej zostaje na skórze g³owy. Poza tym przed³u¿a ¶wie¿o¶æ i pomaga w uk³adaniu w³osów. Ja zawsze stosowa³am na umyte suche.

bynajmniej oznacza "wcale, ani trochê, w ¿adnym wypadku"

wiêc nie: "bynajmniej mi siê to podoba"
rudeee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 10:19   #272
Dotka81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 305

Logiczne dziêki wielkie
Dotka81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 10:29   #273
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728

Cytat:
W dzia³aniu podejrzewam, ¿e ¿adna. Ja u¿ywam z 3-4 h przed myciem, b±d¼ na wieczór, a rano myjê w³osy (¿eby mieæ pewno¶æ, ¿e zd±¿y³o zadzia³aæ), bo nie przepadam za zapachem. Jest on intensywny i nie chcê, ¿eby jecha³o ode mnie choink± (bo jak dla mnie pachnie on trochê choink± ).
Ale jak ci nie przeszkadza zapach to lepiej go stosuj po myciu
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 10:45   #274
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dobrze wiedziec Jeszcze by mi skis³o
W³a¶nie , to muszê poszukaæ jakiej¶ od¿ywki na przyspieszenie porostu przyciemniaj±cej w³osy. Mo¿e Wax do ciemnych w³osów? Podobno przyciemnia? I szybciej w³osy rosn± po nim. Ma kto¶ mo¿e zdj. Waxa do ciemnych w³osów.? Chcia³am ju¿ kupiæ ale nie wiedzia³am który :| Ile on kosztuje? Wydajny jest?
Tasiaaa, proszê korzystaæ z wyszukiwarki. Na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi pada³y ju¿ wielokrotnie. Samodzielno¶æ i odrobina wysi³ku mile widziane

Cytat:
Napisane przez efusia Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny odzywka FAST NISIMu smarujecie cala dlugosc wlosow czy tylko przy glowie ??? Bo ona ma taka konsystencje, ze do rozprowadzenia na calych wlosach butelka wystarczy mi na 3 razy A ja lubie duzo odzywki nawalic bo mam spalone wlosy. Lepsze efekty beda jak na cale bede rozprowadzac czy wystarczy na cebulki ,a na cala dlugosc uzyc innej odzywki???
My¶lê, ¿e wystarczy stosowaæ preparat na skórze, w koñcu to zawarte w niej cebulki odpowiedzialne s± za "produkcjê" w³osa. Reszta jest martwa, nie ma wp³ywu na przyspieszenie porostu.

Cytat:
Je¶li u¿ywasz przed myciem, to potem pozbywasz siê substancji czynnych ze skóry = przerywasz dzia³anie.
Po umyciu preparat pozostaje d³u¿ej na skórze, substancje czynne poprzez wyd³u¿enie czasu maj± szansê zadzia³aæ skuteczniej. Dodatkowo rozgrzana k±piel±, wilgotna skóra lepiej wch³ania sk³adniki.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:04   #275
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ
W dzia³aniu podejrzewam, ¿e ¿adna. Ja u¿ywam z 3-4 h przed myciem, b±d¼ na wieczór, a rano myjê w³osy (¿eby mieæ pewno¶æ, ¿e zd±¿y³o zadzia³aæ), bo nie przepadam za zapachem. Jest on intensywny i nie chcê, ¿eby jecha³o ode mnie choink± (bo jak dla mnie pachnie on trochê choink± ).
Ale jak ci nie przeszkadza zapach to lepiej go stosuj po myciu
a próbowa³a¶ na umyte wieczorem w³osy nak³adaæ? bo ja te¿ siê ba³am ze ludzie zaczn± mnie unikaæ jak tego nie zmyje ale zaryzykowa³am i na³o¿y³am po myciu na skalp i powiem Ci ze do rana zapach zupe³nie wywietrza³...
Stary 2009-01-08, 13:27   #276
Giga10
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 510

Cytat:
Napisane przez kasiaczek141 Poka¿ wiadomo¶æ
Stosuje nisim dok³adnie 2 tygodnie i mam ju¿ 3cm odrosty jestem bardzo zadowolona
czy to znaczy, ¿e zaczê³a¶ stosowaæ na farbowane? Nie mia³a¶ w³asnych odrostów tak jak zastrzega producent? .
Ja stosowa³am Nisim w tamtym roku, jako¶ w maju i dzi¶ znów zamówi³am, bo mam ok 6 cm swoich naturalnych w³osków, wiêc póki strzeli mi do g³owy nag³a my¶li o ich zafarbowaniu pou¿ywam Nisim
Giga10 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 13:36   #277
Dotka81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 305

Ja jeszcze nie mam odrostu bo farbowa³am w³osy tu¿ przed ¶wiêtami ale jak tylko odrost bêdzie to chyba zakupiê ten nisim skoro takie cuda dzia³a
Dotka81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 13:38   #278
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
a próbowa³a¶ na umyte wieczorem w³osy nak³adaæ? bo ja te¿ siê ba³am ze ludzie zaczn± mnie unikaæ jak tego nie zmyje ale zaryzykowa³am i na³o¿y³am po myciu na skalp i powiem Ci ze do rana zapach zupe³nie wywietrza³...
Nak³ada³am na umyte, ale tylko kiedy nie mam planów na ¿adne wyj¶cie. Tylko raz mi siê zdarzy³o na³o¿yæ seboradin i pój¶æ do kina, ale to spontan by³. I w sumie nikt wtedy nie komentowa³, ¿e czym¶ ¶mierdzê. Wiêc mo¿e faktycznie nie czuli. Ale ja czujê ten zapach za ka¿dym razem jak mi w³osy podwiewa
Stary 2009-01-08, 13:40   #279
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535
Cytat:
Napisane przez Giga10 Poka¿ wiadomo¶æ
czy to znaczy, ¿e zaczê³a¶ stosowaæ na farbowane? Nie mia³a¶ w³asnych odrostów tak jak zastrzega producent? .
Ja stosowa³am Nisim w tamtym roku, jako¶ w maju i dzi¶ znów zamówi³am, bo mam ok 6 cm swoich naturalnych w³osków, wiêc póki strzeli mi do g³owy nag³a my¶li o ich zafarbowaniu pou¿ywam Nisim
Farbowa³am pó³ roku temu. Tylko ze mi chodzi³o o to ze moje odrosty s± 3 cm d³u¿sze

Cytat:
Napisane przez efusia Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny odzywka FAST NISIMu smarujecie cala dlugosc wlosow czy tylko przy glowie ??? Bo ona ma taka konsystencje, ze do rozprowadzenia na calych wlosach butelka wystarczy mi na 3 razy A ja lubie duzo odzywki nawalic bo mam spalone wlosy. Lepsze efekty beda jak na cale bede rozprowadzac czy wystarczy na cebulki ,a na cala dlugosc uzyc innej odzywki???
Ja smaruje tylko skórê g³owy... Szkoda mi trochê jej bo jak mi sie odzywka szybko skoñczy to szampon mi zostanie i bêdzie s³abiej dzia³aæ. My¶lê ze mo¿esz na d³ugo¶æ na³ozyæ inn± od¿ywkê lub maskê.

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2009-01-08 o 13:46 Powód: post pod postem
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 14:05   #280
KasiaxQ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 609

Ja dzisiaj zamówi³am Seboradin lotion, ten z fioletowym korkiem. Nie ustaje w walce o szybszy porost Jak nie on, to zostanie mi jeszcze tylko Nisim...
KasiaxQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:06   #281
tasiaaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 965

Cytat:
Zdjêcia waxów masz w ¶ci±dze o waxach:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250363
Kosztuje on ko³o 20 z³, ró¿nie w ró¿nych aptekach. A co do wydajno¶ci to tak ¶rednio wydajny jest, bo przynajmniej ja go do¶æ du¿o nak³adam. A im d³u¿sze w³osy tym wiêcej go idzie. Ale na ile u¿yæ go starcza nie umiem powiedzieæ. Co¶ miêdzy 5 a 10 (8 mo¿e?), a mam w³osy troszke d³u¿sze ni¿ do ramion.
Ja mam w³osy siêgaj±ce po³owy ³opatek Chcia³abym jeszcze z 20 cm Mo¿e na jesieñ dopiero bêd± takie jak chcê
A gdzie¶ s³ysza³am, ¿e jest do ciemnych z henn± i przyciemna w³osy.. Dok³adnie , jak jest dla blondynek to dla brunetek powinien te¿ byæ
To chyba na razie ograniczê siê do pokrzywy, olejku rycynowego, masa¿u g³owy, jedwabiu do w³osów i od¿ywek Dziêki dziewczyny za o¶wiecenie mnie

tasiaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:12   #282
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w³osy siêgaj±ce po³owy ³opatek Chcia³abym jeszcze z 20 cm Mo¿e na jesieñ dopiero bêd± takie jak chcê
A gdzie¶ s³ysza³am, ¿e jest do ciemnych z henn± i przyciemna w³osy.. Dok³adnie , jak jest dla blondynek to dla brunetek powinien te¿ byæ
To chyba na razie ograniczê siê do pokrzywy, olejku rycynowego, masa¿u g³owy, jedwabiu do w³osów i od¿ywek Dziêki dziewczyny za o¶wiecenie mnie
Je¶li ta maska interesuje ciê tylko pod wzglêdem szybszego porostu g³owy to na pewno jest du¿o wydajniejsza je¶li siê j± nak³ada na sam± skórê g³owy, a na w³osy np. inna od¿ywka. Ja po prostu u¿ywam jej na ca³± d³ugo¶æ w³osów i wcieram w skalp. Dlatego taka niewydajna.
A ten wax do wszystkich rodzajów w³osów (tzw. dla brunetek) jest z henn± . Tyle, ¿e jest to henna bez barwnika dlatego nie powinna przyciemniaæ w³osów. Chocia¿ czê¶æ dziewczyn siê trochê skar¿y³a, ¿e im wax przyciemni³.
Stary 2009-01-08, 17:32   #283
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805

Cytat:
A ten wax do wszystkich rodzajów w³osów (tzw. dla brunetek) jest z henn± . Tyle, ¿e jest to henna bez barwnika dlatego nie powinna przyciemniaæ w³osów. Chocia¿ czê¶æ dziewczyn siê trochê skar¿y³a, ¿e im wax przyciemni³.
Kazdy zagraniczny Wax ma w skladzie henne, nawet ten dla blondynek. Sama mam blond wlosy i choc zuzylam juz kilka opakowan uniwersalnego to zadnego przyciemnia nie zauwazylam
Stary 2009-01-08, 17:47   #284
tasiaaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 965

Szkoda, ¿e nie przyciemnia Ale mo¿e pokrzywa w³a¶nie przyciemni. Ju¿ kupi³am Mam nadziejê, ¿e da siê to piæ

tasiaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:07   #285
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Kazdy zagraniczny Wax ma w skladzie henne, nawet ten dla blondynek. Sama mam blond wlosy i choc zuzylam juz kilka opakowan uniwersalnego to zadnego przyciemnia nie zauwazylam
Mi te¿ nie przyciemnia, ale ja mam kolor ciep³y br±z (taki lekko rudy, nie wiem jak siê to nazywa fachowo).
Stary 2009-01-08, 18:17   #286
rybenka_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 158

Cytat:
Szkoda, ¿e nie przyciemnia Ale mo¿e pokrzywa w³a¶nie przyciemni. Ju¿ kupi³am Mam nadziejê, ¿e da siê to piæ
wydaje mi sie ze jesli chodzi ci o przyciemnie wlosow to bardziej pomogly by maseczki z herbatki chodzi mi o polewanie wcieranie okladanie wlosow ta herbatka , niz jej picie , picie moze wplynie pozytywnie na wlosy ich strukture skore glowy paznokcie oraz cere ale zeby na kolor ? jakos mnie to nie przekonuje

a ja dziewczynki uzywam od wczoraj :
-nisim szampon + odzywka
- olejek rycynowy
-seboradin lotion z czarnej rzepy
- skrzypowite
-wax dla blond wlosow ( przez pomylke zakupilam ten polski, ale napewno kupie jeszcze zagraniczny )

nisim szampon i odzywka uzywam rano pozniej spsikuje wlosy seboradinem , niestety musze je potem wysuszyc ale najpierw czekam az trche same podeschna w reczniku.
wieczorem najpierw spryskuje wlosy seboradinem lotion potem wcieram we wlosy olejek rycynowy na to zakladam czepek by nie pobrudzic poscieli.
raz dziennie biore tabletke skrzypowity oraz dwa razy w tygodniu nakladam wax w cieplej k±pieli.

jak myslicie dziewczynki podzia³a ?

`Je¶li która¶ z was ma ksi±zke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejd¿ w watek poni¿ej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:48   #287
201706190936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 164

Cytat:
Napisane przez rybenka_ Poka¿ wiadomo¶æ
wydaje mi sie ze jesli chodzi ci o przyciemnie wlosow to bardziej pomogly by maseczki z herbatki chodzi mi o polewanie wcieranie okladanie wlosow ta herbatka , niz jej picie , picie moze wplynie pozytywnie na wlosy ich strukture skore glowy paznokcie oraz cere ale zeby na kolor ? jakos mnie to nie przekonuje

a ja dziewczynki uzywam od wczoraj :
-nisim szampon + odzywka
- olejek rycynowy
-seboradin lotion z czarnej rzepy
- skrzypowite
-wax dla blond wlosow ( przez pomylke zakupilam ten polski, ale napewno kupie jeszcze zagraniczny )

nisim szampon i odzywka uzywam rano pozniej spsikuje wlosy seboradinem , niestety musze je potem wysuszyc ale najpierw czekam az trche same podeschna w reczniku.
wieczorem najpierw spryskuje wlosy seboradinem lotion potem wcieram we wlosy olejek rycynowy na to zakladam czepek by nie pobrudzic poscieli.
raz dziennie biore tabletke skrzypowity oraz dwa razy w tygodniu nakladam wax w cieplej k±pieli.

jak myslicie dziewczynki podzia³a ?
nie stosuj wiêcej produktów na w³osy ni¿ szampon i od¿ywka nisim bo pozosta³e (szczególnie seboradin lotion) mog± zak³ócac dzia³anie nisimu. Zajmij sie tylko tym szamponem i od¿ywk±, jak skonczysz kuracjê, zacznij seboradin i olejek. U mnie w³asnie to przynios³o efekt.

I napewno podzia³a, tylko nie wszystko naraz
201706190936 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:50   #288
rybenka_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 158

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Poka¿ wiadomo¶æ
nie stosuj wiêcej produktów na w³osy ni¿ szampon i od¿ywka nisim bo pozosta³e (szczególnie seboradin lotion) mog± zak³ócac dzia³anie nisimu. Zajmij sie tylko tym szamponem i od¿ywk±, jak skonczysz kuracjê, zacznij seboradin i olejek. U mnie w³asnie to przynios³o efekt.

I napewno podzia³a, tylko nie wszystko naraz
ale jak uzyje seboradin i olejek wieczorem a dopiero rano nisim to tez bedzie sie klocic ze soba ?

jesli tak to powiedz czy moge waxa chociaz uzywac 2 razy w tyg , a codziennie nisimu ?

`Je¶li która¶ z was ma ksi±zke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejd¿ w watek poni¿ej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:22   #289
201706190936
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez rybenka_ Poka¿ wiadomo¶æ
ale jak uzyje seboradin i olejek wieczorem a dopiero rano nisim to tez bedzie sie klocic ze soba ?

jesli tak to powiedz czy moge waxa chociaz uzywac 2 razy w tyg , a codziennie nisimu ?
S³uchaj, rób jak uwa¿asz za s³uszne, ale moim zdaniem (i nie tylko moim, bo wiele dziewcz±t mówi³o by nie mieszaæ nisimu z innymi wcierkami, maseczkami, od¿ywkami) postaw na sam nisim, przyniesie to najlepszy efekt.

Ja u¿ywa³am tylko i wy³±cznie zestawu nisim, choæ korci³o mnie by w miêdzyczasie wetrzeæ w siebie np. mikonazol albo eclipte, ale pamiêtam ¿e dziewczêta wcze¶niej pisa³y ¿e lepiej nie, poniewa¿ wtedy nisim móg³by tak nie dzia³aæ jak nale¿y. Przy czym ja my³am g³owê dwa razy dziennie.
Ale oczywi¶cie twój wybór.
Pzdr!
Stary 2009-01-08, 20:53   #290
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja u¿ywa³am tylko i wy³±cznie zestawu nisim, choæ korci³o mnie by w miêdzyczasie wetrzeæ w siebie np. mikonazol albo eclipte
(...)
Zauwazylas jakies efekty po wcieraniu mikonazolu?
Stary 2009-01-08, 21:17   #291
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Ja jak pi³am pokrzywe to w³osy ros³y mi ciemniejsze, mo¿e nie jako¶ spektakularnie ale zawsze... oczywi¶cie nie wp³ynê³o to na kolor tych które wyros³y wcze¶niej - na to tylko p³ukanki (b±d¼ oczywi¶cie koloryzacja ale chyba nie o tym tu) a pokrzywe jak najbardziej da siê piæ, dla mnie obecnie mocny napar ( z 2 torebek) ma lekko s³odki smak
Stary 2009-01-08, 21:18   #292
201706190936
Konto usuniête

Cytat:
Zauwazylas jakies efekty po wcieraniu mikonazolu?
Efekty podobne do nisimu (czyli przyspiesza porost, przynajmniej u mnie), ale napewno nie tak spektakularnie jak sam nisim. Wciera siê do¶æ dobrze, ma lekk± konsystencjê. Teraz przerzuci³am siê na indyjskie olejki i naftê, ³eeee jak ¶mierdzi, zw³aszcza ten indyjski, ale da sie prze¿yæ. Trudno go zmyæ. No i tak raz w tygodniu wax na ³eb. Ale têskniê do nisimu, planujê kolejn± kuracjê nisimem za dwa miesi±ce. Bo co b±d¼ to b±d¼, ale po nim ros³y najszybciej.
Stary 2009-01-08, 21:33   #293
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
Efekty podobne do nisimu (czyli przyspiesza porost, przynajmniej u mnie), ale napewno nie tak spektakularnie jak sam nisim. Wciera siê do¶æ dobrze, ma lekk± konsystencjê.
To jeszcze zapytam jak z przetluszczaniem?
Stary 2009-01-08, 21:36   #294
201706190936
Konto usuniête

Cytat:
To jeszcze zapytam jak z przetluszczaniem?
U mnie nic nie przet³uszcza³, powiem nawet ¿e w³osy po nim by³y bardziej miêkkie w dotyku i g³adkie, ale nie t³uste, mo¿e takie hmmm... bardziej nawilzone.
Stary 2009-01-08, 21:38   #295
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

A powinni zrobic osobny wax przyspieszajacy porost na pewno mieli by duzo klientów

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:51   #296
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 447

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
A powinni zrobic osobny wax przyspieszajacy porost na pewno mieli by duzo klientów
oo zgadza siê, kupi³abym chyba ca³y magazyn ;p

a mi w³osy nadal nic nie rosn±. i co mam zrobic? od miesi±ca bez ¿adnych zmian.

ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:55   #297
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

zima daje sie we znaki, nie martw sie zawsze w przeciagu 2 tyg w³osy mi ros³y 1cm, a teraz nie. Podejrzewam ze przez nag³e mrozy i ciep³e sztuczne powietrze

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:57   #298
201706190936
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Poka¿ wiadomo¶æ
oo zgadza siê, kupi³abym chyba ca³y magazyn ;p

a mi w³osy nadal nic nie rosn±. i co mam zrobic? od miesi±ca bez ¿adnych zmian.
a co stosujesz?
Stary 2009-01-08, 22:03   #299
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 447

no mo¿liwe, ale starasznie mi zalezy zeby do sierpnia miec w³osy d³u¿sze o ok. 10 cm, wiêc chcê aby ta zima siê skoñczy³a jak najszybciej ;p

uzywam:
-Seboradin Lotion
- Waz zagraniczny
- Skrzypovita
- Szampon zio³owy
- nie susze suszark±, brak prostownicy itp.

Edytowane przez ekstrawagancja
Czas edycji: 2009-01-08 o 22:06
ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-08, 22:14   #300
201706190936
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Poka¿ wiadomo¶æ
no mo¿liwe, ale starasznie mi zalezy zeby do sierpnia miec w³osy d³u¿sze o ok. 10 cm, wiêc chcê aby ta zima siê skoñczy³a jak najszybciej ;p

uzywam:
-Seboradin Lotion
- Waz zagraniczny
- Skrzypovita
- Szampon zio³owy
- nie susze suszark±, brak prostownicy itp.
Spróbuj zmierzyæ siê z wcierkê Jolie, przepis w poprzednim w±tku, jest rewelacyjna, fakt ¿e trzeba kupiæ co nieco ale skuteczna. Stosowa³am swojego czasu szampon ze skrzypem, dzia³a³; balsam z naft± + szampon dzia³a³o; nisim - super dzia³a³o; acha i olejek rycynowy tez dawa³ super efekt, pomiesza³am go dodatkowo z naft± kosmetyczn±.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.