![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
![]() ![]() Anturek ![]() ![]() ... a u mnie ... by nie za długo biadolić nad losem słomianej wdowy ... Max ma wirusowe zapalenie krtani. Znowu wyszło na to, że dobrze posluchalam wewnętrznego głosu niepokoju matczynego i poleciałam z Małym do lekarza, natychmiast rano...całe szczęście. Wiem, że zapalenie krtani u maluchów potrafi bardzo źle się skończyć, a mnie cholernie zmartwilo dziwnie ściśnięte gardło. Czyli wszelkie inne pierdoły poszły w pieruny i walczę teraz o zdrówko najmłodszej ukochanej Gadziny. Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-12-29 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
A czy komuś marzy sie wypad do wiekiej metropolii
![]() ![]()
#275 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
cześć lasencje święta święta i po świętach a kto mnie zabierze na tę wiochę bo ja taka siermięga jestem że umiem tylko po mieście jeździć -swoim nigdy nie wyjeżdżałam na trasę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Aneczko należy Ci się także za aniołki, mój wisi na choice i mi Ciebie przypomina cały czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Londyn, Paryż, może być nawet Warszawa ![]() Czasami marzy mi sie wyrwać do dużego miasta i sobie pożyć ![]() ![]() ![]() Bo mieszkam w takiej małej wymarłej dziurze że ![]() ![]() ![]() ![]() Uroki i nieuroki małego miasteczka echhh ![]()
#279 |
Zadomowienie
|
Madziusia dla mnie to żadna atrakcja, smród spalin, tłumy ludzi i duchota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Madzik do metropolii może innym razem jak się już obmacamy i przełamiemy pierwsze lody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Antura - zadzwonie jak poloze Malego spac ... teraz prawie go przywiazuje ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zielone okolice są przepiękne ![]() ![]() Bociany w gnieździe i raki w jeziorze to coś cudownego ![]() Tak jak Wam brakuje zieleni i spokuju tak i mi czasem brakuje no hmm tego hałasu ![]()
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam prawka,mąż świetnie prowadzi i czuje się ważny, ![]() niech tak zostanie. Jazda autobusem,może być bardzo inspirująca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie to czemu nie? w której części Polski mieszkasz? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie co?????????? Gwiazdor u mnie był dzisiaj znów i mi przesyłke z Aniołkiem i czymś pysznym w skrzynce zostawil ![]() Chyba sie domyślam, skąd ten Gwiazdor pochodzi - Anuska, kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musiałam być chyba baaaardzo grzeczna w tym roku, bo wyjątkowo dużo prezentów dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Żebyś rózgi w przyszłym roku nie dostała za nieobecność w zjeździe cosmelańskim ![]() Ane możesz dojechać do Kielc, a stamtąd anturskie autko może Cię zabrać ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2008-12-29 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Dennuś przez centralną to chyba każdemu po drodze, albo mi po drodze do każdego
![]() Saguś a Tobie mikołaj przytargał torebkę? Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2008-12-29 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
ufff.właśnie skończyłam pracę
![]() Plameczki - dzień dobry ![]() a teraz do rzeczy - Dennuś, Natalko - ja autem jeżdzę jak koń dorożkarza - mam kilka opracowanych tras i koniec. Wysiadam i jade potem autobusem. Tak juz od lat i tak juz zostanie. I mam na to swoja zgode. Jeżdzę tylko tyle ile muszę - tu , gdzie mieszkam nie ma komunikacji tzw miejskiej. A musze chociażby dostarczyć jakoś syna do szkoly. Kiedy mieszkalam w mieście nie miałam auta i to jedyne, czego załuję w zwiazku z wyprowadzką poza miasto - musze mieć auto. Ale to niepotrxebny stres i cholerne koszty. Ivuś - cieszę sie, że sobie te bomke kupiłaś ![]() ![]() Anturku - jeżeli Ty nie masz w sobie duszy humanistki to ja jestem świeta. a nie jestem ![]() Domuś- to pierun ,ta choroba Twojego synka. Opiekuj się biedactwem i bądż z nami ![]() no tak, nikt nie chce ze mna rozmawiać, wszystkie zniknełyscie :-( Mam początki choroby sierocej. Kiwam się ...... nadal cisza..... ide sobie Wasz Kiwaczek... Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2008-12-29 o 17:59 Powód: choroba sieroca |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Kamilko nie kiwaj sie juz
![]() domcio cholera jasna z tym Maxem,ze tez sie chorobska dzieci czepiac musza ![]() ![]() Lasencje ![]() ![]() Masimka jeszcze w zyciu o tej miejscowosci co w niej wyladowac musze,NIE SLYSZALAM ![]()
Zastanow sie dobrze o czym marzysz,bo moze sie spelnic ![]() Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-12-29 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kobieta nigdy nie wie czego chce,ale nie spocznie,dopoki celu nie osiagnie. ![]() Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2008-12-29 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
hejka,
wczoraj nalozylam maske cosm1 na 8 godzin i dzis jestem taka... czerwoniutka. na cale szczescie tegoroczne sylwestraspedzam w domu, choc mam nadzieje ze ta rożowość mi troche zejdzie. do przyszlego roku sie zagoi ![]() ![]() ciao ciao PS. hehe jak sie logowalam to mialam 28 albo 29 lat, stad anne28, a w przyszlym roku 31 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj tez prezent dostalam od TZa -ZELAZKO mi kupil ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie tylko tyle,ze slucha tego co do niego mowisz ![]() Ja jeszcze czekam na moje dwa sloiczki cosm.z ebaya,mialy byc gwiazdkowe,ale nie zdazyly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Sagus ale Ty pazerna na cosmelana jestes
![]() Dziewczyny Cie zatluka!!!!!Tez musze nowy kupic,cholera mojego pijaka chirurga cos nie ma,a liczylam na tanszy zakup od niego ![]() ![]() anne mimo wszystko malolata jestes,a 30stka to fajna sprawa ![]() ![]() ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
Nerwicy przy Was dostane!!!! Dobrze przeczytalam,ze Listopadka TZu dachowal
![]()
#297 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ot gadzina moja mała ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Domcia ...tak sobie myślę, że Twój maluch to też częstawo choruje. Ciągle coś...czy tylko takie odnoszę wrażenie?
Dziewczyny nie wiem czy to dobry pomysł z tym wyjazdem na koniec świata, bo dla niektórych to faktycznie może być zbyt daleko. Dennuś ma bardzo daleko, Domcia i Cassi też. Megusia spory kawałek. Anturek 2 godziny więcej niż ja. Czy aby faktycznie potem damy radę się spotkać. Czy Buczuś ma tam czym dofrunąć?Na bociany i kaczki bym nie liczyła. Solina fajne miejsce...hmm Anturek Ty serio byś się odważyła taki kawał samochodem jechać? Odświeżająca maseczka do twarzy: Bierzemy trochę kiszonej kapusty. Układamy ją na talerzu. Dodajemy odrobinę posiekanej w kostkę cebuli i ćwierć startego jabłka. Polewamy delikatnie olejem rzepakowym. Tak przygotowaną kapustą zagryzamy dwie pięćdziesiątki wódki. Twarz błogo się uśmiecha i odświeża. Saguś, chcesz powiedzieć, że jeszcze nie kupiłaś sobie tej miu miu (czy jak jej tam) ![]() Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2008-12-29 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
witam z wieczora Iv chyba ma troszkę racji z tym spotkaniem najlepiej byłoby gdzieś w środku Polski ale jestem gotowa jechac gdzie będzie trza choćby pekałesem do Kielc albo do Wąchocka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łyżwy to najlepszy sposób na super tyłek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.