![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
jeśli mam być czegoś pewna; to jestem pewna siebie.
możesz mnie zabić za to,że nie obchodzi mnie czy walniesz focha, dzi*ko. czasem chcę porozmawiać, ale bez oddźwięku. On ją swą dłonią objął i dawał jej ciepło lecz była pochodnią. jestem jak kotka niewinna tak... chcesz? jeśli nie to nic nie rób, to Twoje życie Twoja kartka papieru.
#272 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
To moja jest ta niedorosła miłość,uparcie więc będę bronić jej
![]() ![]() Dla ciebie potrafię się uśmiechnąć nawet gdy jest źle=)kocham Cie ![]() Kocham i będę kochać bez końca, wśród dnia i wschodzącego słońca, ;* =) Bejbe jesteś moim światełkiem..dlatego mam takie duże rachunki za prąd;* Poddaj się pragnieniu które w Twoim sercu jest :P Gdyby Każda Moja Myśl O Tobie Zamieniła Sie W Ziarenko Piasku, To Powstałaby Pustynia,Przy Której Sahara - To Mała Wydma ...Przy Tobie pięknieje świat ![]() Gdy jestem przy Tobie znikają wszystkie troski, Świat wydaje się piękniejszy, prostszy.. ![]() Kocham Go a on mnie i co dalej to domyślcie się ![]() ![]() Jesteś Wszystkim Co Mam na Tym Zwariowanym Świecie!! ![]() I loff ju bejbe <3 <3 tylko ty kochanie w sercu mym zostaniesz.... Dla Ciebie Słonko mam milion buziaków, możesz w każdej chwili je odebrać ![]() Jeżeli kropelka to pocałunek to ja wysyłam tobie deszcz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są misie duże są misie białe i są misie takie jak ty BARDZO KOCHANE jesteś moim Aniołeczkiem Jesteś gwiazdka i słoneczkiem Jeśli kochasz to nie żałuj... Przytul mocno i pocałuj... ![]()
#274 |
Rozeznanie
|
Trudno nie wierzyc w nic...
A ona sama śpi.bo tak sama chce. nikt nie przytula jej. nikt nie ma jej. Niech się dzieje, co chce... ![]() ![]() ![]() ![]()
#275 |
Rozeznanie
|
-przytul mnie.
-ale, ale.. -no kur** przytul.! najbliższy memu sercu. Wiem, dobrze wiem potrafię ranić tak jak nikt, przykro mi. jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam kur** wracają.! xD tyle Ci podarowałam, ale nie byłeś tego wart. to co jest między nami wyszło poza granice przyjaźni. weź w usta śnieg i pokaż mi jak smakuje xD tylko na tyle Cię stać? wymyśl coś lepszego, później mi daj znać.
#276 |
Wtajemniczenie
|
Jak to mówią - pozory mylą.
...i uwierz - dość często. Chciałam zmienić świat, ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego. Musisz odnaleźć nadzieję i nie ważne, że nazwą Ciebie głupcem. Lubię mówić o niczym. Jest to jedyna rzecz, na której się znam. Czym jest nazwa? To co zwiemy różą, pod inna nazwą równie by pachniało. Pokazać zapomniane, utrwalić niezdobyte.
#277 |
Raczkowanie
|
ojjj dziewczynki czytam wszystkie wasze opisy od daaawna i sa swietne ^^ a wiec wkoncu pomyslałam ze do Was dołacze i tez dodam cos od siebie
![]() Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. Umysł ludzki chwyta się kierunkowości odwrotnej Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby. Długie szaty krępują ciało, a bogactwa duszę. Corpus delicta - rozkoszne ciało. Niech się stanie wyzwaniem. Na przekór wszystkiemu. Dba o pocałunki I lubi się rytmicznie powtarzać. Wodze namiętności |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
i tam całowaliśmy się pierwszy raz..
kolejna armia bogobojna nie wiedzieć czemu upatrzyła sobie nas.. a my, a my to się nie znamy już prawie, czasem napiszesz coś zza oceanu.. jakieś myśli ledwie poukładane wrzucisz mi do skrzynki ze spamem.. narazie tylko takie, później będzie większa dostawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
bez sztucznego śniegu i udawanego płaczu
dystans do tego co wokół ludzi samych sobie zostawiać(?) zbyt słaba by ogarnąć rzeczywistość nonsens brudne serce A świat z trzepaka był tak piękny i prosty -Chcesz wejść w świat dorosłych? -Nie, dzięki Wolność, wartością bezcenną Tamten świat został w szafce na zdjęcia. Bo ja w pewny bilet do nieba nie uwierze. przez chwile czułam, że mogę wszystko czas alternatywnie upływa "Bo kiedy człowiek kurczowo trzyma się przeszłości, każdego dnia po trochu umiera" Kiedyś byłam idealistką jak Ty, ale przegrałam ze sobą, zniszczyły mnie fakty ________ Smutno teraz bez eccentric <3 Kee, styrana, Ona x3 jesteście wspaniałe, wypełniacie mój notatniczek;p ![]()
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-01-04 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
NiebanalnieOryginalna- dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
JednaNaMilion, miłooo < 3 zabieram i Twoje, słonko ( ;
----------- mogę tonąć długo. odsuwam od siebie świat. Odszedł, a ciało swe pogodził z ptakiem. I wiecznym cierpieniem I była miłość i była zgoda, Każdy był wolny, wolny był każdy ptak. dzień, w którym pęka niebo. wyrwana ze snu. przed chwilą. cisza taka jak ta. wszystko cichnie. dławi mnie pusta świadomość. ...śpij i śnij. nie mówcie mi więc, co mam robić! cząstka mnie w bezkresie słów. dobrze mi się zasypia w samotności. budzimy się osobno. mam nadzieje, że już nigdy się nie spotkamy. nie chcę wierzyć w Twoje kłamstwa. wyrzucam paranoję, którą umysł kryje nie mam dla Ciebie nic poza sobą nie mam dwóch twarzy nie jestem tobą nie potrafię rozśmieszać do bólu s****ielu nie przebijesz głową tego muru słyszałem te słowa sto tysięcy razy... mój jest ten kawałek podłogi. boję się tych postanowień. Słuchać dobrych rad bez słów, co dzień uczę się. Nie wytrzymał nikt, a ty nadal znosisz mnie. Żyję tak jak chcę, ale wiem oddać mogę wszystko byś na zawsze blisko przy mnie był, przy mnie śnił. przetrwam każdą burzę, diabłu sprzedam duszę. tylko bądź przy mnie bądź, zmieniaj mnie gdy zechcesz. i tak bez ciebie przecież jestem niczym... Z tobą sprawdzam jak to jest kochać mimo wad kłócę się choć wiem, że ty znowu rację masz... rozdarta, słaba, złamana, zła... gdzieś na dnie. taka jak ty. zaszczuta w świecie paranoi i strachu. ambicja, honor i walka. jesteś bezpieczeństwem. spokojem. wszystkim. wszystko, co ważne. nie boję się ciemności, gdy Ty jesteś obok.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-04 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Zrozum! Zrozum tych, którzy tracą grunt i toną
Jej dusza zmęczona, z której zmył się blask.. Ciężar brudnych szmat, ująć lat, aby było lepiej Nie łatwo zejść z drogi, na którą rzucił ją los Błądzi sama, pośród szarych myśli Za wspomnieniami goni, pełna nienawiści.. Zapomnieć chciałaby, swego życia gorzki smak.. |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszq o przyjaźni i jej braku.. . Jeśli kogoś kocham nie mogę być tylko jego przyjacielem... . tylko przyjaźń podarować Ci mogę . Nic nie śmierdzi tak jak rozkładająca się przyjaźń . Nasza przyjaźń miała być mocna jak twierdza, a okazała się zwykłym szałasem
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
WhenYouComeBackToMe - uwielbiam
![]() i chce Cie z każdą wadą i nic nie zmienie mój narkotyku, mój tlenie. zapomnij, że jesteś gdy mówisz, że kochasz. nawet tona ptasiego mleczka nie zaspokoi tęsknoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
1.i unikajmy rozmów kłopotliwych.
że tylko Ty albo tylko my. 2.Od czekania na ciebie ciepło w tym pokoju. 3.przy pożegnaniu lekko podajmy sobie dłonie - łatwiej zapomnieć. 4.I powiem ci więcej. Dziękuję, bo nadałeś sens memu życiu. 5.Jedno jej dobrze wychodzi. Kłamstwo, że jest dobrze. 6.Stałam wpatrzona nieruchomo w Ciebie i patrzyłam jak odchodzi moje szczęście. Cichutko modliłam się żebyś jednak wrócił, obrócił się i zrobił jeden mały krok... I chociaż mówiłam "odejdź" myślalam zostań przy mnie, tak bardzo Cię potrzebuję... Nie usłyszałeś moich myśli,może byłeś już za daleko, może już tak się ode mnie odsunąłeś... Łza spłyneła, nie pierwsza, nie ostatnia... a jednak boli..
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki jestem tu nowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przychodzi mi tylko to do głowy: . On tu,a ona tam wiedzieli dawno,że stworzeni są dla siebie . Spojrzeli sobie w oczy i kolejny raz "KOCHAM" sobie powiedzieli . Ona i On dwa słowa tworzące jedność . Ona go nieco... i.... on ją nieco... ale co to jest.. nie wiedzą Mam nadzieje że pomogłam ![]()
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie mówi, że Ciebie tu nie chce, tylko taki sposób pisania jest dla niektórych użytkowniczek forum "rażący". I nie użalaj się nad sobą, bo sama obiecywałaś poprawę, a nadal pisałaś takim pismem.
Mi też miło, zapraszam na wątek zapoznawczy: KLIK Każdy może tu wchodzić i brać, ale całe forum nie musi o tym wiedzieć ... W trakcie "transu" czytania i szukania opisów, wysakuje mi post z takim czymś. Nie zaśmiecajcie forum! tak jak wyżej; nikt nie musi o tym wiedzieć i nie zaśmiecajcie forum! No przepraszam Was dziewczyny, może którąś uraziłam, ale musiałam to napisać. A tak, aby nie było: wszystko to, co było między nami było fikcją. |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Daciaaaaaa nawet nie wiedziłam, że taki wątek jest
![]() ![]() żeby nie było,że bez offa: . Radość i entuzjazm mimo przeciwności.. . z dnia na dzień zwiększa się liczba osób, które mogą pocałować mnie w dupe.. Gratuluję, zajmujesz na nią czołowe miejsce . rap moją kokainą
#290 |
Raczkowanie
|
Szukałam wszędzie znalazłam blisko
Szukałam Ciebie w tłumie Patrząc w lustro duszy Łzy są ukojeniem Powiedzieć przepraszam ..po prostu Nasz czas jest zbyt krótki, by marnować go na smutki... Jesteś aniołem Rozstania są trudne powroty także |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
guje żume, będze pimber, lew sie kreje... nie szlafiłby Cie trag?
![]()
#292 |
Raczkowanie
|
Czajaa - dzieki
![]() ![]() kee, _Anusia_, garfieldo14, 12 Stonka, AnusiaPn, jeanettex3 - koocham ![]() ![]() Zastanawiam się nad moim życiem, czy jest w nim miłość? Tak wiele miłości mnie zabija Na siedzeniu pasażera pudełko listów od niego jeżeli cierpienie jest niczym dla mnie, to ja już siebie nie poznaje.. może dzisiaj już nie tęsknie.. Może następnym razem pomyśli, zanim kogoś oszuka. Bóg wie, jak długo pobije jeszcze Twoje serce dla mnie..
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
...to przez ciebie płaczę
potrafisz dopiąć swego,zniszczyłeś nas... Chciała wierzyć, że miłość zwycięży wszystko. ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś Zwątpiłeś nie raz... ja jeszcze jestem,choć nie wiem na jak długo Długo to trwało, ale w końcu zrozumiałam. Powoli dotarła do mnie prawda... tak do tego dążyłeś ...brawo wszystko między nami zniszczyłeś! ...i po co były te wszystkie obietnice,to tylko słowa rzucone na wiatr ;( a ja głupia wierzyłam,że ja i Ty to jeszcze 'MY' ...to nie była miłość,ona tak szybko by nie odpuściła! i jak mam Ci ufać,wierzyć i kochać,jak Ty zachowujesz się jak dzieciak :l nie ufaj mu już więcej,nie kochaj,on nie wie co to miłość... |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Jak bym mogla prosic o jakies opisy ,
ze wyjezdzam do Niemiec na 2 Tyg ? ![]()
#295 |
Raczkowanie
|
I feel so small, guess i need you baby / czuje sie taka mała potrzebuje cie kochanie.
lubie ten stan, rozkoszne sam na sam. dla brzydkich za ładna, dla ładnych za brzydka. gdybyś był a nie bywał. i need your smile / potrzebuje Twojego uśmiechu. Mała aleja róż. you are what i want. / jestes tym co chce. takie coś nie wiem, pozniej dodam coś ![]()
#296 |
Raczkowanie
|
. czy ciemno,czy jasno.. płynie muza przez miasto...
. bo to miasto jest naszee i nie może być inaczej... . wokół tych zakłamanych twarzy . i innego gówna ... . więc zamnkij oczy, a muzyki rytm zabierze Cię do gwiazd... . patrz, ale nie dotykaj. ! dotykaj, ale nie smakuj. ! smakuj, ale nie połykaj. ! . tararam tam tam tararam... xDD . Prowokuję.Zaskakuję.Oddaj ę tak, aby zabolało. Uwierz w Anioły Nawet jeśli ich skrzydłą są czarne Uwierz w diabła Choćby na jego rogach spoczywała Płonąca aureola Uwierz w ślepą miłość I równie ślepą nienawiść Uwierz w słowa, z których szydzi wiatr Uwierz w strach Uwierz oczom i spragnionym dłoniom Obrazom pęłnym barw i zaklętego Milczenia Uwierz w dotyk i głos W muzykę i w ciszę Uwierz w tysiące codziennych spraw Któregoś dnia uwierz We mnie
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
* Kto potrafi nas kochać? Ty i ja potrafimy, możemy więc kochać się nawzajem.
* Na ramiona zarzuciła kaszmirowy szal i odeszła. * Obejrzała się przez ramię i... * Co ty tu robisz? - spytała stojąc jak wryta. * Ta rozmowa robi się o wiele za głęboka na tę porę nocy. * Próżność była jego dominującą cechą. * Zajęci czymś innym, zapominali o rzeczywistości. * Mimo twoich wad kocham cię nadal. * Nikt inny tak na mnie nie działa. * Byli kochankami z dzieciństwa, przeznaczonymi sobie nawzajem. * W każdym razie on nie szeptał. * Byle się nie zakochać.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
na skutek zderzenia ciał straciłeś głowę znów.
dzień przepełniony pokładami nadziei, która zaraz zgaśnie. ale nie wydaje się, że była tam jakaś werbalna sugestia. Jestem perwersyjną księżniczką na jeden perwersyjny wieczór. zawstydzam. zaczerwieniam gwiazdy. obietnicami podetrzyj sobię dupę. jednoskrzydła osobiście. brakuje mi ciebie, i nie wiem czy to po mnie widać.? po co Bóg nas sobie przedstawił? błagałam go. prosiłam. szantażowałam łzami. strukturę twojego smaku można rozbić. na miliardy muśnięć rzęs. skowyt głupiego serca. wraz z chłodnym prysznicem spływają wszystkie nabrzmiałe myśli. nie kochasz mnie. ale tak było zawsze.
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy wiesz, że książki mogą być jak bandaż lub gips.. jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc.. ze wszystkich rzeczy wiecznych - miłość trwa najkrócej.. cierpienie ma sens, bezsens przecież nie boli.. bezsens jest obojętnością.. dawać nie zawsze znaczy tracić.. odszdłeś tak nagle, że ani uwierzyć, ani się pogodzić.. przebaczenie zaczyna się wtedy, gdy znów patrzę na Ciebie z miłością.. kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera.. zraniona miłość może wywołać takie same skutki co nienawiść.. dlaczego musiałam umrzeć za życia? ból szepce do serca i każe pęknąć.. przepraszam, że przestałam kochać, nie wiedziałam że kiedyś zapragniesz.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
uhh.. niemozliwe że dopiero teraz tu sie znalazłam :p
Myśle że nie trzeba nawet tego mówić.. ze za***iaszcze opisy macie ![]() uwielbiam Waaas! ![]() A tu coś mojego - skromnego :pp A co robią Jaguary?...Spytał Prosiaczek z iskierką nadziei, że nic a gdyby... tygrysy jadły irysy? ![]() Kto gorszy w dżudo, ten krwawi dużo. ![]() Nie gryzę.. tak odrazu.. mam kota na gorącym dachu mojej głowy patrz, piórka mam zlepione całe.. nie, nie ma sensu. nie ma sensu kupować kredensu ! co za hańba, co za wstyd, by po samcu sprzątać syf ! sama śmietanka, pełna kultura! ktokolwiek robi złe piwo będzie wrzucony do gnojówki - prawo gdańskie z XI wieku. I'm super girl,I don't need a stupid boy. Był typowym macho, gorącokrwistym samcem. Samice wielu gatunków bywają groźniejsze od samców. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.