Gdzie na obóz w wakacje 2009 ? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 00:14   #271
medzia104
Zadomowienie

Dot.: Gdzie na obóz w wakacje 2009 ?

Cytat:
Napisane przez badthing Pokaż wiadomość
co prawda jade do Grecji ale tez z almatura (: jak wygląda ten wyjazd od strony organizacyjnej? jacy są wychowawcy?
Wyjazd od strony organizayjnej był naprawdę świetny Kadra bardzo przyjemna... Już na początku byli uśmiechnięci, przyjaźnie nastawieni. W czasie jazdy autokarem doglądali nas, informowali jaka pogoda panuje w Hiszpanii, co będziemy tam robić... Rozmawialiśmy z nimi na różne tematy począwszy od opalania aż do ideału mężczyzny Panie były młode (ok 25 lat) ale doświadczone pedagogicznie Za zgodą rezydenta pozwalały na bardzooo dużo i były przychylne młodzieży Można było się zwrócić do nich z każdym pytaniem
Na plaży pilnowali nas w ten sposób, że cały czas stał ktoś z nich przy wejściu do wody i można było spędzić tam tyle czasu ile tylko się chciało, wystarczyło tylko powiedzieć: "wchodzę do wody"
Naprawdę jestem zadowolona co do wyjazdu, a kadra z pewnością się do tego przyłączyła Następny wyjazd - również Almatur
Jak masz jakieś konkretne pytania - pytaj, na wszystkie odpowiem
medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 08:27   #272
badthing
Raczkowanie

a jak z wyjściami na miasto wieczorem? pozwalali bez problemu? oo i czy oferta, która była opisana na stronie bądź w katalogu zgadzała się z tym z czym spotkaliście się na miejscu? ;p
Stary 2009-06-30, 09:06   #273
medzia104
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badthing Pokaż wiadomość
a jak z wyjściami na miasto wieczorem? pozwalali bez problemu? oo i czy oferta, która była opisana na stronie bądź w katalogu zgadzała się z tym z czym spotkaliście się na miejscu? ;p
Wyglądało to w ten sposób... Przez pierwsze kilka dni wychodziliśmy razem z kadrą na miasto o godz. 20 i w pewnym miejscu dawali nam z reguły 2h i moglismy się rozejść, tylko trzeba było się stawić na zbiórce punktualnie o 22. Zbytnio nie można było samemu gdzieś wychodzić na początku... Później już mogliśmy powiedzieć kadrze, że chcemy wyjść do miasta, ale również musieliśmy się zjawić o 22 najpóźniej przed hotelem a to dlatego, że o 23 była codziennie dyskoteka
Oferta całkowicie zgadzała się z opisem. Wielkim plusem było pyszne jedzenie w nieograniczonych ilościach ponieważ był szwedzki stół W ogóle Amaltur organizuje najlepsze obozy. Mam koleżanki, które jeżdżą z nimi od bardzo dawna i są w pełni zadowolone i usatysfakcjonowane
medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 11:48   #274
badthing
Raczkowanie

no to super ((: ale z tego co wiem, na mój termin jedzie większość dziewczyn, więc będzie wesoło coś podejrzewam ((; dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedz na moje pytania**;
Stary 2009-07-01, 12:32   #275
Nonti
Przyczajenie

GG do Nonti Wyślij wiadomość przez MSN do Nonti

Cytat:
Napisane przez lloretka7 Pokaż wiadomość
Ja bylam 2 razy z rzedu w Lloret de MAr i teraz mam problem z wybraniem wakacji.. Hiszpania ma wszystko to czego potrzebowalam.. w dzien.. piękne plaze czysta woda duuuzo turystow szczegolnie wlochow i Holendrow .. zbirali sie najczesciej od 14 bo wczesniej wszyscy odsypiali to co dzialo sie w nocy.. w dzien spokojne piekne bogate misteczko w nocy zmienilao sie w tetniaca zyciem impreza.. dyskoteka za dyskoteka bary kluby.. piekne widoki.. i tak do 4-5 rano.. potem sie szlo z grupa do hotelu rano sniedanie i sie odsypialo w dzien opalalo a dla chetnych i lubiacych bardziej spokoj tez sie cos znajdzie.. miasto z historia i tradycjami.. alkohol ogolno dostepny dla wszystkich i przede wszystki nie drogo!! szukam podobnego mejsca.. pieknie ciekawie i wesolo.. myslalam o rimini ale wiem ze jest baaardz drogo( dla porownania karnet na 7 wejsc to jednej z wiekszej dyskoteki w lloret "TROPICS" 15 e .. a w rimini tyle kosztuje jedno wejscie.. ) no i ponoc plaze nei zaciekawe.. nei wiem nie bylam.. moze ktos byl i w lloret i rimini by mogl mi cos powiedziec? zatanawiam sie nad grecja Wyspa Korfu... lub Skotina Paralia... ewentualnei Lazurowe Wybrzeze Cannes.. Czy ktos byl w tych miejscach i moze cos o nich pwoeidziec.. najlatwiej to jechac do bulgari np Sloneczny Brzeg ale wydaje mi sie jakos biednie... pozatym jestem sama na wpol Greczynka i korci mnie by odwiedzic ten kraj.. tylko dokad dokladnie? )
ja jade do rimini po raz 4. tym razem na oboz studencki (2 turnusy).
nie wiem kto Ci naopowiadal ze wejscie na impreze tyle kosztuje. :P
Cena wejsciowki najczesciej wynosi 5-7 euro a w tym najczesciej masz jakiegos drinka free.
Polecam klub carbany i altromondo.
Dla tych ktorzy zarobia troche kasy to zapraszam do BAIA IMPERIALE!!! Wstep 25 Euro! Ale warto!! Czesto jest tam Bob Sinclar, Gigi d`agostino i inni. Baseny, fontanny, lasery, 7 parkietow... klub gigant!!! Wejscie drogie ale napoje w cenach takich jak w innych miejscach.

Natomiast stanowczo odradzam klubu Blow Up. Przynajmniej dziewczynom i to tym mlodziutkim ktore chodza w minowkach zeby wyrywac wlochow :p
Istna orgia zbiorowa. Nie da rady przejsc 2 m zeby nie miec 5 rak na posladkach. Cos obrzydliwego.
A klub jest maly wiec nie ma gdzie uciekac

Ogolnie Rimini jest rewelacyjne! Plaze piekne z drobnym piaskiem- mniej wiecej jak na polskim wybrzezu. (W LLoret jest zwir wiec strasznie niewygodnie :p)
Nonti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-05, 20:34   #276
xkotowax
Przyczajenie

Jedzie ktoś może na obóz z włóczykija do Grecji )
Termin 21.07-1.08
A jeśli ktoś był może napisać jak jest ??
Zastanawiam się czy nie bedzie tak, że większość ludzi będzie w grupkach a ja jadę sama ...

Mój brat był w LEptokarii z Ok toursa w tamtym roku na obozie studenckim i wrócił zadowolony jak nigdy.

Edytowane przez xkotowax
Czas edycji: 2009-07-05 o 20:47 Powód: nie zapisałam wszystkiego
xkotowax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-08, 02:24   #277
ewel007
Przyczajenie

Smile Dot.: Gdzie na obóz w wakacje 2009 ?

Jedzie ktoś do Turcji-Kusadasi, 18-31 lipca ? ;D
gg.11301483
ewel007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 21:50   #278
nomarts
Raczkowanie

był ktoś może na Sycylii - Mazara konkretniej?

http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=157

myślę nad wybraniem się, choć trochę mnie przeraża podróż przez całe włochy, zwłaszcza, że jechałabym sama.
A może ktoś się wybiera?
nomarts jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 16:39   #279
olas
Przyczajenie

Ja byłam na sycyli
olas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 22:51   #280
malinoweoczy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nomarts Pokaż wiadomość
był ktoś może na Sycylii - Mazara konkretniej?

http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=157

myślę nad wybraniem się, choć trochę mnie przeraża podróż przez całe włochy, zwłaszcza, że jechałabym sama.
A może ktoś się wybiera?

Ja się wybieram.
malinoweoczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 23:31   #281
nomarts
Raczkowanie

który termin?
nomarts jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-17, 11:57   #282
malinoweoczy
Raczkowanie

19.07 - 31.07
malinoweoczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 22:13   #283
Nat7
Przyczajenie

Czy ktoś wybiera się na obóz na Kretę [ hotel Ntanelis; Triada]
w terminie 29.07.2009 - 12.08.2009 ??

Edytowane przez Nat7
Czas edycji: 2009-07-25 o 11:23
Nat7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 21:45   #284
aneczka159
Przyczajenie

jedzie ktoś 29 lipca na obóz Sycylia messyna z antavi?
aneczka159 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 22:29   #285
KlaudiPL
Raczkowanie

kto sie wybiera z antavi 6.08.09 do katani?
KlaudiPL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 08:44   #286
laza
Zakorzenienie

Jedzie może ktoś 12.08. do Grecji do Olimpic Beach ? ;D nie wiem jaki hotel ;p ani biuro xd
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości