![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię perfumy
Cytat:
![]() niestety, nie rozstanę sie z większą ilością Addicta i Allure, niż zaproponowałam ![]() dziękuję i może do następnego razu ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() czy cos u mnie za Gucci Guilty EDT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpowiadajac na pytanie bombcia ma koreczek i jest do pierwszego zalamania, ciezko mi powiedziec ile zostalo poniewaz butelka ma nieregularny ksztalt a nie chce wprowadzac blednych informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
mam my insolance 25ml/50ml i pure poison(tu moglabym zrobic odlewke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
calej flaszki PP niestety nie oddam bo tez lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Gucci Guilty?
![]() |
#288 |
Perfume Lover
|
Aaaaaaaa
czego szukasz za sotto voce? cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Nie mam aktualnie wątku,ale trochę rzeczy posiadam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chetnie przyjme też JPG Classique EDT, Mugler, Dior - moze napisz co masz na zbyciu - nie interesują mnie zapachy świeże, owocowe, ogórkowe.
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męski Zegna Intenso 50ka Nówka z kartonikiem ofoliowana Tych chetnie się pozbędę, mam gości,napiszę później więcej,przepraszam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma problemu, nie spieszy mi sie z wymianą
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze: Givenchy Very Irresistible poesie..... Cacharel promesse a odlewka musi być jedna czy mogą być np dwie? ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- i czy męskie też wchodzą w grę? mam jeszcze z męskich Armani Diamonds Very Irresistible ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Olu,a czy kolorówka z wyższej półki mogłaby Cię zainteresować,czy tylko zapachy? *Estee Lauder rozświetlający puder sypki(shimmering Loose powder)-ubytek znikomy,testy http://reviews.esteelauder.com/3818/7154/reviews.htm *Estee Lauder Nutritious Vita-Mineral Loose Powder-3.0 Intensity-NOWY puder,jest kartonik,jednak lekko naderwany przy otwieraniu(jest plomba,nietestowany) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,29282,nutritious-vita-mineral-loose-powder-foundation-spf15-podklad-mineralny-w-sypkim-pudrze.html lub *BaByliss PRO Air Styler Magic, szczotko-lokówka 18mm-NOWA ,kartonik-za coś fajnego http://www.hairstore.pl/BaByliss_PRO...B664E-191.html podkład Dior jakiś beż10ml pochodzi z zestawu jeszcze wieczorkiem sprawdzę co tam mam na wymiankę,ale miło by było gdybyś stworzyła swoją listę,no chyba,że tylko zapachów szukasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Diano, dziękuje za odpowiedź. Z kolorówką nie eksperymentuję, więc dziekuję. Interesują mnie jedynie perfumy - damskie.
Moja lista wish: Balenciaga Cristobal Tom Ford Black Orchid EDP JPG Classique EDT Burberry Brit Gold Dior - Dolce Vita, Addict Fraiche, Midnight Poison EDP Chanel no 5 Eau Premiere V&R Flowerbomb EDP Thierry Mugler - Angel EDP, Alien EDP, Womanity Estee Lauder Senuous Noir Carolina Herrera 212 VIP
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
z Twojej listy mam:
Dolce Vita Addict klasyk EDP Flowerbomb EDP napisz proszę za jakie i ile odlewki byś mogła oddać? No i ja nie mam atomków ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2011-07-04 o 14:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Addicta klasycznego mam zapas. Wchodziłoby w grę FB i DV. Atomki mam; 5, 10, 12 i 22 ml - w sumie chciałabym tak 15 ml - moze 5 FB i 10 DV?
Diano,wychodzę właśnie do domu - generalnie "dyzur" na Wizażu mam w godz. pracy - do 16, wiec gdybym sie juz dzis nie odezwała - to do jutra
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2011-07-04 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok,mi taka wymianka pasuje,jeśli Tobie również to zapraszam z adresem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Olu,najmocniej przepraszam,ale teraz sprawdziłam jeszcze raz tę próbkę i kolor tych perfum jest lekko różowy,a ten Twój pomarańczowy,czy różni się mocno zapachem?Ten,którą próbkę dostałam bardzo mi pasuje,bo pochodziłam z nim i jest odpowiedni.Nie wiem czy ten Twój(o ile go sobie dobrze przypominam,a to było kupę lat temu)jest bardziej delikatny i mniej słodki?Bo jesli tak,to przepraszam,ale nie o ten mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Diano, nie znam za bardzo tego zapachu - mi Tresor nie odpowiada - ten flakonik dostała moja Mam jakiś czas temu i oddała mi, zebym na cos wymieniła.
A może Ty masz próbkę Tresor in Love? Albo klasyczny tresor w wersji EDT? Najlepiej, gdybys sprawdziła w perfumerii. Ola
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.