|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Antywalentynkowo.
nooo bezprezentowe jeszcze jakoś ujdą
Twoje 'winy' będą odpuszczone![]() ale cóż ja ich nie obchodzę może czasem pamietam o tym dniu, ale szczerze mówąc to tez bardzo rzadko mi się zdarza
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
nie lubie walentynek. mam wtedy urodziny... komercha i tyle.
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
o nieee......na Interii na dole ekranu jest różowy pasek z przesuwającymi się wyznaniami internautów 'pyszczuniu kochany' bleeeeeeeee
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj na RMFie słyszałam o paradach prawnych dla zakochanych par - przed zasięgnięciem rady muszą się uprzednio soczyście przy nim pocałowac
.
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poważnie to ja też nie zawsze pamiętam tylko akurat rocznicę mamy 10 i mój TŻ akurat ma tak wypłatę i jak się wkurza że nie ma wypłaty to mu mówię że chyba jest coś ważniejszego tego dnia niż wypłata ![]() [1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;10963866]A ja dzisiaj na RMFie słyszałam o paradach prawnych dla zakochanych par - przed zasięgnięciem rady muszą się uprzednio soczyście przy nim pocałowac .[/QUOTE]to już przesada
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Ja nawet, jakbym miała faceta, to nie uległabym szaleństwu.
Jeden wielki kicz, wszystkie różowości, serduszka, misiaczki... Ludzie sami dają zabijać święto miłości komercjalizmem! Przecież to jest chore, wszystko zrobione po to, żeby z ludzi wyciągnąć kasę. Wolałabym posiedzieć w domu, zamówić pizzę, posłuchać muzyki czy obejrzeć film. Kameralnie, intymnie, spokojnie, w dobrej atmosferze. |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
kochamy każdego dnia, a nie tylko 14 lutego bo ktoś tak sobie wymyślił.
niedobrze się robi od tego wszystkiego..
|
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
Taaadaaaa !!!! To już dzisiaj
Z tej okazji obeżrę się szpinakiem do granic obłędu (kontestuję czekoladki)!! Chodzi za mną tak, że wariuję
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-02-14 o 00:17 |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tak to ja też chce ![]() a walentynki postanowilismy z TŻ spędzić takie hybrydowe: przedpołudnie u mnie w domku a popołudnie w kinie i na czekoladzie co prawda gdyby to zalezało tylko od nas to pewnie spedzilibysmy caly dzien u mnie, ale popoludniu przyjada znajomi dziadkow, ktorych mam przenocowac (mnieszkam sama, w mieszkaniu dziadków). Tych znajomych nie znam, dostali od dziadkow klucze a my niekoniecznie mamy ochote spedzac z nimi walentynki, w tej sytuacji wolimy anonimowy tłum w kinie
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś radia lepiej nie włączam
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa.
jeszcze nie wyszłam z lóżka i już dwa smsm-y od rodziców z życzeniami walentynkowymi. ![]() w pracy jeden kwiatek od kolegi,potem paczki od drugiego znajomego tak jak sobie obiecywaliśmy. ![]() żeby wam podnieść ciśnienie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU SWIęTEGO WALENTEGO
MIłOSCI,MIłOśCI I MIłOśCI Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-14 o 10:58 |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
radia nie włączam, tv tez nie. ale bez internetu się nie obędę.
tak pięknie dzisiaj za oknem, takie ładne śniegowe czapy na świerkach i zaspy po pas. chociaz tyle jak bede miala dosc to pójde sobie bałwana zrobić xD
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Wiec ja też wam złożę, życzenia, z tym, że może bardziej AntyWalentynkowe
![]() W tym jakże bezsensownym dniu, życzę Wam, abyście miały siłę wytrwać nalot kiczowatych reklam w TV, beznadziejnych serduszek wokół siebie, a przede wszystkim ludzi, którzy cały rok żyjąc w rutynie probują się w ten jeden dzień z niej otrząsnąć Waszym uszom życzę dużo siły przy wysłuchiwaniu romantycznych wyjców w radiu, oczom siły kiedy będą patrzeć na miziające się pary dzieciaków, a rękom samozaparcia żeby nie sięgnąć po brońosoby, którym nie spodobały się moje życzenia proszę o wyrozumiałość z racji mojego zjadliwego charakteru
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
LadyMakbet18 dziękuję
i wzajemnie![]() dobra też już nie będę złośliwa
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
eh, chciałabym, zeby ten dzień się juz skończył...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie obchodzę tego dnia...
dzień jak każdy inny...kochamy się codziennie a nie tylko 14 lutego? jeszcze ta komercja;/ |
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
dzien jak dzien, nie ma co sie przejmować ![]() ja ide wieczorem na spacerek, lepienie bałwanka, i gdzieś mam te całe walentynki ![]() ale TV i radia nie ma co włączać, trąbią o tym cały dzień
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
mamy zamiar z przyjaciółmi wybrać się do kina dziś a potem na jakąś imprezę.
tak anty walentynkowo... ![]() Ale jakoś obawiam się widoku który tam zastanę
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile sie w ogóle do kina dopchasz
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 Czas edycji: 2009-02-14 o 15:24 |
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi to święto zupełnie nie przeszkadza... i szczerze nie rozumiem szumu wokół Walentynek… Komercyjne? Zgadza się… Podobnie jak i inne święta: gdy zbliża się Boże Narodzenie, już w listopadzie można kupić cały świąteczny asortyment a obok zniczy leżą śmiejące się czekoladowe mikołaje i renifery (to mnie bardziej drażni) . A co z dniem Babci, Mamy, Taty, czy dniem Kobiet? Czy nie powinniśmy kochać ich wszystkich także cały rok ? Ale nikt się nie dziwi, dlaczego w dzień mamy, czy babci tłumnie lecimy do kwiaciarni, kupujemy czekoladki i inne pierdoły... To samo ze świętem zakochanych... my (znaczy się ja i TŻ ) robimy sobie niespodziany cały rok, ale... Walentynki to dodatkowa okazja do spędzenia miło czasu, do dania sobie o jednego buziaka więcej… obejdzie się bez czerwonych serduszek, czy pluszowych misiów (swojemu kupiłam książeczkę "jak przetrwac w zwiazku" i nakladke wibracyjna - po prostu... )...Troszkę rozumiem samotnych, że narzekają na to święto, ale... to tylko jeden dzień... nie mówcie mi, że samotni tylko tego dnia nagle odzyskują świadomośc i dostają olśnienia "kurcze, jestem sam/a"... Także najlepszego... i dla przeciwników i zwolenników...
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2009-02-14 o 16:05 |
|
|
|
|
|
#292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
lady karen - no obowiązkowo
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-02-14 o 17:05 |
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
z pewnością nie wybierzemy jakiegoś tandetnego romansidła więc powinno być ok.
Miejmy nadzieję
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie co? Ja lubię walentynki. No i co z tego, że komercha, ale za to ile radochy.
Jednak w tym roku nie obchodzę, bo zerwałam parę dni temu z moim chłopakiem i jestem sama. Nie chce mi się nawet ze znajomymi wychodzić. Taki mróz co będę marzła. Kupiłam sobie wielgachną paczkę chipsów i będę z mamą oglądać głupie programy w TV. A co tam, nie będę się szczypać. To nie nakaz, żeby gdzieś wychodzić w walentynki. Poza tym w końcu mogę robić co chce i nie muszę się nikomu tłumaczyć, jak kiedyś mojemu byłemu Buuuzia
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to dzień "wariata" a nie "zakochanego". To całe wariatkowo (misie, serduszka gdzie sie człowiek nie obejrzy, pełno różu) jest na pokaz.
![]() Ale szanuje wybór innych osób które lubią ten dzień. |
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
i jak spędziłyście ten dzień? ja poszłam na mecz hokeja z kumpelą i Jej facetem. ponieważ był bezpłatny trzeba było przyjść dużo wcześniej. dostaliśmy bilety po połgodzinnym czekaniu, potem trzeba było jeszcze czekac 2 godziny. znajomi poczekali 1,5 godziny i powiedzieli że już im się nie chce
więc zostałam całkiem sama w tłumie rozwrzeszczanych Finów (w sumie to się bardzo od Nich nie różniłam bo jestem zapaloną kibicką )i nie uwierzycie!!! moja drużyna która była przedostatnia w tabeli (Teraz 3. od końca) wygrała z najlepszą drużyną :O ale mam zaciesz!!!!! cudowne walentynki bez faceta (facet byl w odleglosci 400 km) a jak u Was?w ogóle stwierdziłam że kocham fińskie "Walentynki". Tutaj one się nazywają dosłownie "Dzień Przyjaciela" :O i wszyscy się pozdrawiają czymś w stylu "udanego dnia przyjaciela!". Nawet dostałam smsy z takimi życzeniami - jeden od kumpeli, drugi od starszego pana (koło 60) z którym pracowałam :O i to jest normalne i fajne!! ciepła serdeczna PRZYJACIELSKA atmosfera a nie och ach pyszczuniu mój itp. że sie bełtać chce :P |
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
TŻ u kumpla a ja spędziłam dzień na domowych obowiązkach, a potem na drinkowaniu u sąsiadów.
![]() Zaraz za jakiś film się zabieram
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się ze zwycięstwa drużyny, oby dalej było tylko lepiej Zawsze wiedziałam, że kraje skandynawskie to są pozytywnie zakręcone i inne niż reszta świata
|
|
|
|
#299 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję i wzajemnie
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sprzątałam, sprzątałam, sprzątałam
nawet przed świętami nie zrobilam takiego błysku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Ale bezprezentowe 

- po prostu... )...