![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: slawy ktore widzialyscie
a ja dziśbyłam na konferencji i był sam Lepper...
![]() ![]() i kto mi zazdrości? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
ja byłam w poniedziałek na Hitach na czasie Eski wiec widziałam tam wszystkich jak ktos nie ogladał w tv to byli to :
-Arash, -Kate Ryan, -mezo, -Liber, -Mietek Szczesniak -Velvet -Beates and Styles -Reni Jusis -Dorota Wellman (ta co prowadzi Pytanie na sniadanie w TVP2 )
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn ja się kąpałam, a on szedł ze 'świtą" ![]() TŻ chciał zrobić z nim wspólne zdjęcie, ale ja byłam tylkow stroju kąpielowym i nie chcialam, stanęło wiec na fotce samego "Andrju" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Edyta Górniak-sąsiadka mojej babci
de mono Golce Modern Talking(nie wiem czy dobrze napisałam) Kasia Kowalska Sis Stars Samptuastik(znajomi mojej kuzynki) Majka Jezowska ![]() Tadeusz Drozda Benedykt 16 i Jan Paweł 2 Bartek Wrona Shaza i Boys ![]() kilku piłkarzy widziałam i djów większosc aktorów ze Złotopolskich więcej nie pamiętam
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Brodkę , Szymona Wydrę , Kozidrak , Kayah , Budkę Suflera , Magdę Famme , Ich troje i innych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
B16 tez widziałam z bardzo bliska
![]() I Wiśniaka ![]()
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Dot.: VIPy na celowniku
Odświezam wątek
![]() Ja widziałam Zbyszka Bońka na Okęciu i mam nawet z nim zdjęcie, troche się spieszył, a gdy poprosiłam go o zdjecie to zaraz sie zbiegło duzo ludzi i pstrykali nam zdjęcia buahaha ![]() Widziałam też Kasie Bujakiewicz, malutka, ładniutka i okrąglutka dziewczyna ![]() Tadeusza Drozde - to ładnych kilka lat temu, Jezu jak sięwtedy wystraszyłam ![]() Justyne Steczkowską- Bosh ... pochodzi z mojego miasta ( ale nie jestem jej fanką ) śpiewla na komunii mojego brata w chorze koscielnym ( to bylo jakies 16 lat temu, szkaradka taka była he he ![]() No i ludzi na koncertach ale to sie w sumie nie liczy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja widziałam
![]() Blue Cafe GoLec łorkiestra czy jakoś tak kombi sistars Rudiego Szuberta jakąś laske z ''baru'' Agate Młynarską Majkę Jeżowską innych nie pamiętam ale wiem ze jeszcze kilka osób widziałam wiecie ta skleroza ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Majka Jeżowska
pana Kalinowskiego byłego marszałka sejmu nie pamiętam nazwiska kurcze podobno Zakościelnego Kasię Kowalską Gasz Jarek z baru notabene osobiście znam niestety totalny czubek Norbi Ala Janosz ![]() Milana Barosa jak ktoś nie wieerzy mogę wkleić zdjęcia:P Jerzego Dudka Garou ![]() ks.Stanisława Dziwisza ![]() Klaudiusz z Big Brothera
"Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty" ![]() Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc..... Edytowane przez mav Czas edycji: 2006-07-29 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.teatry.art.pl/portrety/goszcz/zginalg2.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Ignaczaka, jezeli go mozna do sław zaliczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam
![]() - 18L (spotkalam ich na stacji Schell w Krapkowicach sobie tankowali ) - ich troje -alicje janosz -szymona wydre -kabaret ani mru mru -mirosława bake (przeszedl sobie kolo mnie we Wroclawiu) ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Piaska
Czerwone Gitary ![]() i jeszcze pare gwiazd i gwiazdek ...
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie powinni zlinczować eh oczywiście że wiedziałam że on nie żyje sprostowanie Nie widziałam Goszcza ! dwie lierki a mogą tyle narobić eh widziałam Gasza on wygrała Szanse na sukces tak dla tych którzy nie wiedzą:P uczył się w moim liceum... dobrze że napisałaś bo bym nie zauważyła pomyłki ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
a ja poznałam ostatnio Artura Partykę i muszę powiedzieć że jest po prostu super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
A siedzenie z zespolem przed i po koncercie tez sie liczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Widziałam:
Agnieszkę Krukównę- to było na jakiejś imprezie miejskiej ![]() Kasię Cichopek- również na tej wyżej wspomnianej imprezie Ewę Minge- w Galerii Mokotów Rafała Mroczka i Anetę Piotrowską- w McDonaldzie I to już chyba wszyscy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
->wszystkich skoczkow narciarskich polskich i zagranicznych hehe
->M.Dowbora,C.Pazure,O.Lub aszenko,R.Janowski i wielu innych aktorow ale juz nie pamietam w tej chwili ->jeden osiem L bo sa z mojego miasta hehhe -> w sklepach w wawie widuje duzo slawnych osob np.Karoline Malinowska,Tede,i tego co spiewal "moja panienka" czy cos takiego w tej chwili wiecej nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
2 tyg. temu nad morzem bylam na dzien dobry i do widzenia z A. Chyra, otarlam sie o p. Gajosa (nawet nie wiedzac, ze to on, dopiero TZ mi powiedzial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Mam takie pytanie, czy wy sie podniecacie tym, ze kogos znanego widzialyscie? Rozumiem, ze mozna pogadac z jakas "gwiazdą" i napisac jaka jest w rzeczywistosci, ale to ze ktos kogos widzial, to chyba nic takiego.. przeciez to w koncu normalni ludzie... chyba ze to ja jestem inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tu nie chodzi o podniecanie się tylko o odpowiedź na pytanie, na które zreszta sama wczesniej też odpowiedziałaś ![]() Cytat:
![]() i jeszcze coś: jesteś normalna tak samo jak VIPy [ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
bo rozmowe z kims uwazam za ok i mozna pisac, jakie te "gwiazdy" sa na prawde
![]() a ze kogos widzialam to .. pfff.... codziennie w tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Ja ja spotyałam jaieś gwiazdy, to przeważnie po koncerach i jak na nie "polowałam
![]() -Doda- byłam 3 razy na spotkaniu z nia, troche pogadałam -Majka Jeżowsa -Markowski -A.Rojek(jaki on nieśmiały!) -Kabaret Ani Mru Mru -P. Baltroczyk -K.Ibisz -Piasek -K. Janda Jeszcze kila, ale to nie były jakieś niezwykłe spotkania... Z ażdym jednak zrobiłam sobie zdjęcie ![]() Mi sie ostatnio właśnie zaczeła marzyyć taka praca w telewzji, przy tworzeniu programu ![]() Dziewczyny, w jakim chakaterze pracujecie? Jakie wykształcenie jest potrzebne? Jestem humanistka, wiec nie wiem czy sie nadaje...
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Ja widziałam a nawet mam autograf Tomasz Kota gra w "niani" i "na dobre i na złe".Był w szkole mojej siostry i akurat ja tez tam byłam.A był w tej szkole bo to jego dawna szkoła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj w mieście był koncert Ascetoholix i był Liber,Doniu jakiś Dj STORY i jakiś Kris i dziewczyna Sylwia.No i liber z Doniem na żywo wydają się tacy jakby?Potężniejsi? Doniu nie ma takiego krzywego nosa
![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
ja Alę Janosz widziałam właściwie na jakimś kocercie tuz po idolu.
taka brzydka mała i gruba dziewczynka. ja tam do niskich osób nic nie mam bo sama jestem niska.ale to mnie zaskoczyło bardzo
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj widziałam Ivana i Delfina
![]() ![]() ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Jedyną osobą od której mam autograf jest Beata Pawlikowska ...
![]()
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.