|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: tanie loty - promocje cenowe!!
Cytat:
na razie w sumie tak tylko orientacyjnie patrzę ; ) a z tymi dodatkowymi opłatami typu lotniskowe itp. to dużo więcej wychodzi? pytam bo jeszcze nigdy żadnymi tanimi liniami nie leciałam i się nie orientuję w tym temacie poprostu
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
to podświetl sobie wybrany lot i zobaczysz koszt całkowity, czasami jest on równy 0zł
|
|
|
|
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
wspaniały temat, mam nadzieje, że skutecznie mnie zainspiruje do zarezerwowania tanich biletów.
Od dawna chcę zabrac męża na jakiś super krótki wypad niespodzianke, a nie chcę wydawac dużo pieniędzy... Jak myślicie czy w połowie lutego będzie realne "dorwac" jakaś promocję na początek marca? czy jednak trzeba się tym dużo wześniej interesowac? |
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli tak najlepiej miesiąc przed wylotem, nawet jak się przeanalizuje rozkład lotów to widać ile tygodni przed lotem jest taniej
codziennie spr promocje i klepać kiedy cena jest akceptowalna |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
dzisiaj spędziłam trochę czasu na przeglądaniu ciekawych ofert, kilka zapisałam, nie pamiętam już dokładnie ale interesuje mnie np. kierunek Paryż, Rzym w pierwszej połowie marca dla 2 os dorosłych i 1 dziecka i znalazłam oferty (dla 3 osób, tam i z powrotem) najtańsza bodajże 744zł - Paryż i chyba 1044 zł Rzym. Niestety nie chcę lecieć z innego miejsca niż Warszawa, ale to co znalazłam jest przystępne, mimo, że nie za darmo
ale myślę, że przy wytrwalszym i dokładniejszym szukaniu można znaleźć taniej.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz facebooka? Polub fly4free, psazer.com, tanie loty, tanie loty na koniec świata ![]() Z Wawy będzie i tak drożej, lata stamtąd chyba tylko Wizzair [może też EasyJet], nie ma najtańszej linii- Ryanaira. LOT ma teraz promocje szalone środy z LOT i Paryż był chyba za 400zł, ja z nimi leciałam w grudniu z Wawy i zapłaciłam 500zł w dwie str. za osobę. Loty krajowe też były ostatnio po 70-100zł.odcinek, więc może się okazać, że taniej wyjdzie polecieć z Wawy do Wro i stamtąd Ryanairem. Trzeba kombinować.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-01-29 o 00:01 |
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie, problem w tym, że gdybym miała lecieć sama, to podróż nawet pociągiem do Krakowa nie byłaby żadnym problemem, ale z dzieckiem nie chce mi się przedłużać podroży o dodatkowych kilka godzin jazdy samochodem albo pkp . No ale jeśli wyskoczę gdzie sama dla relaksu to chętnie wyszukam sobie jakaś super okazje za grosze. Najgorsze jest to, ze przeszukiwanie ofert jest wciągające i czasochłonne ; )
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zabookowałam Sztokholm za 19zł w jedną stronę
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za odpowiedź
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
a dziewczyny, jak leciałyście może z Ryanair to opcja zapłaty przelewem dużo drożej wychodzi niż ta kartą mastercard prepaid? jak to wygląda wogóle?
bo ja właśnie niestety ani karty debetowej ani kredytowej nie mam...
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ślicznie za informację jak już po sesji będę to się przejdę do BZWBK dowiedzieć czy rzeczywiście tyle ta karta kosztuje za 20zł by się opłacało dam tu znać jakby co
|
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej jak najwcześniej sie wybierz albo spr na necie, bo nie wiem ile się czeka na wyrabianie karty
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam darmową kartę Neteller, walutową w dodatku, zwalnia z opłat w Ryanairze
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Dla zainteresowanych
![]() Opłaty administracyjne - RYNAIR, dla: MASTERCARD PREPAID = 0zł VISA VISA ELECTRON MASTER CARD VISA DEBIT / DELTA VISA CONNECT BONY 3V VISA TYPU PRE-PAID KARTA RYNAIR VISA KARTA RYNAIR MASTERCARD = 42 zł Opłaty administracyjne - WIZZAIR, dla: KARTA KREDYTOWA WIZZAIR = 0 zł PRZELEW BANKOWY = 22 zł MASTER CARD VISA = 46 zł ceny podane są od osoby w obie strony
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w ES na przełomie lutego i marca 2010
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbuj teraz jest dużo ofert a pogoda nie najgorsza
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuje wylot do Barcelony w sierpniu, wrześniu i jak teraz przeglądam ceny to najtańsze bilety są po 124 zł za osobę w jedną stronę, więc też nie tak drogo, ale to jest z dość dużym wyprzedzeniem czasowym jak widać
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zależności od miasta ceny różnie się kształtują. Ogólnie kierunek Barcelona nie należy do najtańszych, sporo ludzi tam lata, więc linie lotnicze nie stosują większych promocji tak jak to jest np. w przypadku Bolonii. Z tego co się orientuje to sezon na loty do Barcelony rozpoczyna się dopiero 27 marca i trwa do końca października. Przyzwoite ceny są na koniec września i w październiku. Najlepiej dokonać rezerwacji latem, śledzić loty tak od czerwca. A z jakiego miasta chciałabyś lecieć ?
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taniej się nie dało
|
|
|
#298 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieliśmy szczęście, bo nie często można trafić na taką mega promocję Najlepiej szukać ofert gdzie nie trzeba płacić za podatki/opłaty ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Malage no ja trafiłam na promocję 40 zł w dwie strony do Rzymu z Wrocławia, ale z Warszawy-nie sądzę,żeby były takie promocje
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Warszawy to nie wiem, bo nigdy nie śledziłam tamtejszych cen połączeń lotniczych, ale faktycznie może aż takich obniżek tam nie być, w końcu to stolica. Jak pisałam wcześniej, ceny między miastami różnią się, ale warto poczekać na okazję żeby niepotrzebnie nie przepłacać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

na razie w sumie tak tylko orientacyjnie patrzę ; ) a z tymi dodatkowymi opłatami typu lotniskowe itp. to dużo więcej wychodzi? pytam bo jeszcze nigdy żadnymi tanimi liniami nie leciałam i się nie orientuję w tym temacie poprostu