|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: chudnij ze mną, początek 16.04
co do A6W to zrobiłam całą, zaczełam na początku roku i skończyłam jakoś w połowie lutego
poweim tak: miałam wyrobione mięśnie brzucha, który był twardy i czułam je, ale tłuszcz nadal zalegał.. to jest dobre na górne partie brzucha, dolnych tak nie kształtuje.. tłuszcz oczywiście też mi trochę zszedł, ale miesnie bardziej wyrabiają sie pod tłuszczem.. ja zrobiłam weidera głownie dlatego, zeby udowodnić sobie, ze sie nie poddam i osiagne wyznaczony przez siebie cel i udało mi się. byłam wytrwała i codziennie cwiczyłam, nawet jak byłam chora i się źle czułam.. nie robiłam jednak tych ćwiczeń o jednej porze, bo nie udawało mi się. gdy wiedziałam, ze wychodze wieczorem robiłam je np. o 14, a czasem zdarzało mi się o 23, więc to na pewno też miało jakiś wpływ..wydaje mi się, ze dla osób które chcą zrzucić tłuszcz lepsze beda aeroby i ćw. na ogólne schudnięcie, a a6w dla tych, którzy nie mają zbędnego tłuszczu-z pewnością ładnie to ukształtuje miesnie
|
|
#272 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tego co wiem, a6w daje abrdzo dobre efekty, ale nie po tygodniu czy dwoch xD widzialam kiedys zdjęcia przed i po i bylam w szoku ![]() AAAle zeby to wytrzymac to wyzsza szkola jazdy xD |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc chyab zakupie sobie tą lineae... chociaz podchodze do niej sceptycznie... a ciekawości... opinie sa rózne... ale dzięki za odpowiedź 3k w takim czasie...całkiem nieźle
|
|
|
#275 |
|
Uzależnienie
|
Witam z rana
Ja dziś na obiad planuje rybkę pieczoną, idę poszukać jakiegoś przepisu.
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
witam, ja dziś cały dzień na uczelni zmęczę, więc mój obiad będzie dziełem przypadku
niestety . Wiecie ja cały czas łykam tę linea nie wiem czy działa , ale jakoś mi tak lżej! podobnie rok temu schudłam na niej 3-4 kilo i byłam zadowolona, więc się tym wspieram. Fiolusiek twoje hasło wydrukowałam sobie i zawiesiłam na lodówce - jakoś do mnie przemawia . Cytuje : " 100 kalorii codziennie więcej niz potrzebujemy, w ciagu miesiąca zamienia się w dodatkowe 4cm w bioderkach" Do mnie to przemawia .
|
|
|
|
|
#277 |
|
Uzależnienie
|
Czas się zabrać za ćwiczenia a mnie leń łapie :P
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana
A do mnie dzis kilka godz temu jak spalam jeszcze przyszedl @ i teraz przez niego jem chrupki kukurydziane z cieplym mlekiem, czyli moja ulubiona papke. Do tego kawka. Dzisiaj mam mase sprzatania, prania eh. Na obiadek mam zaplanowane danie chinskie chociaz nie wiem czy mam na to ocote wiec chyba nie zjem Oropnie sie dzis czuje jak balon ale to pewnie przez ten @.
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Dziś zjadłam na śniadanie:
mała kromka chleba Fitness ze słonecznikiem z serkiem łososiowym + 4 plasterki ogórka mała kromka chleba Fitness ze słonecznikiem + pół opakowania serka wiejskiego light + pół łyżeczki dżemu porzeczkowego kawa z mlekiem 2% (nie było innego w lodówce a bez porannej kawy ani rusz) Chętnie bym teraz poćwiczyła ale nie mogę bo jestem sama w domu i na dodatek z 3 miesięcznym pieskiem a jak położę się na podłogę to on będzie na mnie wskakiwał |
|
|
|
|
#280 |
|
Uzależnienie
|
Kasia
No ja poćwiczyłam, wymyłam się i teraz szybko jem bo niedługo na uczelnie spadam. Zajadam moje ukochane musli tropikalne
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Witam również
![]() ja dzisiaj an sniadanko zjadlam jajecznicę z 3 jajek (ale tylko 1 żółtka) z cebulką i pomidorkiem smażona bez tłuszczu. I trochę rzepki przechrupałam co by witaminek więcej dosarczyć ![]() no i herbatka zielona - malinowa. ![]() iałam isc biegac z rana ale jakaś taka słaba strasznie jestem i czuję, że nie dam rady. ![]() ewentualnie wieczorem.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
wychodząc z psem na podwórko udało mi się te 10 min poskakać na skakance
a przed chwilą nagimnastykowałam się przy ścieleniu łóżka i wyciąganiu naczyń ze zmywarki na drugie śniadanko dziś będzie * herbata Herbapol Odmładzanie (naprawdę polecam skład: herbata czerwona pu-erh, ziele fiołka trójbarwnego, liść pokrzywy, trawa cytrynowa, herbata zielona, ziele krwawnika ) * musli z mlekiem + pół banana |
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Ale mam lenia dzisiaj. Nie moge ie zebrac i ruszyc z miejsca a przede mna tyle pracy
No ale co zrobic samo sie nie sprzatnie a szkoda![]() A na 2 sniadanko kilka wafelkow ryzowych+czerwona herbatka bo wczoraj zakupilam tylko najpierw uporam sie z kawa ze sniadania. Jakos ostatnio dlugo mi idzie picie kawy za to pale jak smok, paczke dziennie prawie gdzie do niedawna paczke mialam na dwa dni ja nie wiecej
Było: 80kg Lato 2009r: 63kg Jest: 69kg Zaczynamy--> 22.02.2010 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Edytowane przez kasia19987 Czas edycji: 2009-04-22 o 11:42 |
|
|
|
|
#284 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Jestem ciekawa jak to wpływa na organizm. Ja też palę a raczej popalam bo paczka starcza mi na tydzień. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Dziś na obiad będą pierogi z serem i szpinakiem. Wiem że nie powinnam ale cała rodzina je a ja je uwielbiam i nie odmówię kilku Wcinałam pizzę, chipsy, czekoladki była i coca -cola więc jak raz na 3 tygodnie zjem sobie pierogi nic się nie stanie. Przecież nie chodzi nam o to żebyśmy się katowały i jadły to co nam nie smakuje. Na podwieczorek zapewne będzie kawa + .. tego plusa jeszcze nie znam wszystko zależy od tego co będzie w menu, ale zapewne zjem jakaś sałatkę. Dziś nasza 3 rocznica ślubu i z Tż wychodzimy poobiedzie.
Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2009-04-22 o 11:44 |
||
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
a za mna chodza lody a musze sobie odmowic
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś rano znów bardzo szybko wyszłam z domu, ale na śniadanie było pół wieśniaka z miodem, 2 kromki Wasy i kawa z mlekiem i cukrem. Na drugie był precel a na trzecie jogurt naturalny z garścią mieszanki słonecznika i zbóż. Na obiad nie wiem co będzie. Z ćwiczeń to dziś nic jeszcze nie było ale będzie rowerek z TŻ
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Hej, wypadły mi dwa wykłady na uczelni , to sobie do domku wróciłam bo blisko mieszkam . Na śniadanie 3 wazy i kawa , teraz zjadłam miseczkę musli z mlekiem i w sumie to głodna jestem , ale może zaraz mi przejdzie.
Wczoraj nie miałam nawet kawałka czekolady w ustach
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Mialam w planach za chwile wyjsc na podworko i poskaac na skakance a widze ze tu jakies mega czarne chmury na niebie i to juz nad mim domem
bedzie deszcze zapowiadali u mnie burze ale mam nadzieje ze nie bedzie bo ja sie cholernie boje![]() Dzis na obiad warzywa chinskie+ pirs z kurczaka+ ryż brazowy, mam nadzieje ze dobre mi wyszlo. Za moment degustacja, a przed chwila byl plasterek arbuza ale maly wiec zaraz sie spali Ucieam wieszac pranie . Pa
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Moj TŻ wlasnie zamowil mi skakanke
fajna kolorowa z licznikiem i na dodatek wybralam sobie rozowa. W zalaczniku jej foto. Mam nadzieje ze szybko przyjdzie i bede mogla zaczac cwiczyc bo ta co mam jest za krotka ja dla mnie nn stop nogami zahaczam
|
|
#292 | ||
|
Raczkowanie
|
Należy mi się w 100%
i obiecuję, że za chwilkę zjem sałatkę z lodowej, papryki, ogórka, szczypiorku, czerwoną cebulką i ziołami a do niej kilka małych kawałeczków piersi z kurczaka grillowane na patelni bez tłuszczu - taki mamy dziś obiadek. a o 16 na rowerek ![]() Cytat:
Tylko nie wieszaj na dworze skoro ma padac ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj dla przykladu kupilam sobie trampki czerwone z cekinami cale sie swieca i sa bajeczne No ale obiecalam synkowi ze upie bo on tez ma i zeby sam nie smigal w trampkach to ja tez mam, a poza tym uwielbiam trampki i to chyba widac po avatarku
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam sobie skakankę, z drewnianymi rączkami, skórzaną linką, na dodatek z łożyskami, więc spodziewam się, że będzie niezawodna sto lat
bo na razie mam ją dopiero rok jest fajna, bo ciężka i łatwo ją rozpędzić. na początku trochę się jej bałam bo jak się nią kręci to słychać taki świst...
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Skakanka jest bardzo fajna, tylko ja miałam kiedyś rozwalone kolano i ode tego czasu skakanka odpada... zostaje mi tylko rowerek (stacjonarny bez obciążenia) ale też jest fajny
tylko do niego musi być fajny film żeby nie było nudno tak więc za miesiąc nadrobię zaległości w wszystkich filmach które mam hehe
|
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
na wieczór lece biegac do lasu, chociaz czuję zakwasy w dupce po wczorajszym joggingu... ale trzeba byc twradym
![]() kupiłam lineae... juz po pierwszej tabletce... zobaczymy jaki efekt bedzie po 2 tyg. i o dziwo. -1kg w dół juz u mnie. (zapewne woda ale i tak pocieszające) -2 cm w talli (w przeciągu 1,5 tyg.) -1 cm w biodrach -1cm w oponce
|
|
#297 |
|
Uzależnienie
|
Ja mam skakankę ale nie skacze bo jakoś nie polubiłam tego
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
a ja uciekam pocwiczyc synus chyba juz zasnal wiec nie bedzie mi sie platal pod nogami tak jak wczoraj
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
też mam zakwasy od tego biegania, ale wieczorem i tak jogging
trochę pobiegam i mam nadzieje,ze potem już nogi nie będą bolały jak się rozgrzeję;d do tego czasu chce jeszcze jakieś ćwiczonka porobić na brzuch i kręcić hh. szkoda, ze mam tyle lekcji do zrobienia;/ pozdrawiam wszystkie odchudzające się
|
|
#300 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
za te faje.---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Ta... a lenia to ja też mam. Wróciłam z roboty, zjadłam sałatkę i stek wołowy i najchętniej padłabym na nos, ale muszę się Wam czymś pochwalić dzis rano o 6.00 jeżdziłam 10 min na rowerku stacjonarnym. A wczoraj 40 min. jak sobie o tym pomyślę, to najchętniej bym się położyła A poważnie to znowu zaraz idę na rower...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

poweim tak: miałam wyrobione mięśnie brzucha, który był twardy i czułam je, ale tłuszcz nadal zalegał.. to jest dobre na górne partie brzucha, dolnych tak nie kształtuje.. tłuszcz oczywiście też mi trochę zszedł, ale miesnie bardziej wyrabiają sie pod tłuszczem.. 

jak balon ale to pewnie przez ten @.

--72----70----69
i obiecuję, że za chwilkę zjem sałatkę z lodowej, papryki, ogórka, szczypiorku, czerwoną cebulką i ziołami a do niej kilka małych kawałeczków piersi z kurczaka grillowane na patelni bez tłuszczu - taki mamy dziś obiadek. a o 16 na rowerek