Wielbicielki Piękna część 2. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 16:32   #271
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
zyskowa, trzymaj się, rozmawiaj z nim szczerze, powiedz wszystko co czujesz, taka miłość od tak się nie kończy
on nie chce ze mną rozmawiać. Nie mam jak jechać do niego i zmusić go by mnie wysłuchał. a na przypadkowe spotkanie też nie mam co liczyć
Stary 2009-04-19, 16:44   #272
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Nie idę na grilla dziś. Pogoda kiepska - niby słońce świeci, ale straszny wiatr jest, a ja marznę, poza tym małe prawdopodobieństwo, że udałoby się rozpalić grilla
a ja wlasnie sie szykuje takie slonko dzisiaj u mnie zyc sie chce

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Dżinsy też mi się spodobały a jakie taniutkie były
Mama zapłaciła za nie jakieś 45 zł, tyle, że po cenie hurtowej bo ma sklep

Dzięki Honey Miło to słyszeć, ale uważam, że jeszcze dużo pracy nad figurką moją mnie czeka, a szczególnie nad brzuszkiem

Ja tak samo Was uwielbiam Pięknotki
Dobrze, że jesteście. Mam się kogo zawsze doradzić No i oczywiście służę pomocą
mam taka sama gwiazdke jak Ty na pierwszym zdjeciu

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Za dużo zasad do zapamiętania. Dziewczynki, znikam i nie wiem kiedy zajrzę. Właśnie zostałam nieszczęśliwą singielką
jej moze jeszcze sie jakos ulozy ..wyjasnicie sobie wszytsko .. pogodzicie sie

Cytat:
Jakieś fatum osttnio nad naszym wątkiem chyba!

zyskowa, trzymaj się, rozmawiaj z nim szczerze, powiedz wszystko co czujesz, taka miłość od tak się nie kończy

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Edytowane przez 2406kamila
Czas edycji: 2009-04-19 o 23:12
2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:00   #273
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
on nie chce ze mną rozmawiać. Nie mam jak jechać do niego i zmusić go by mnie wysłuchał. a na przypadkowe spotkanie też nie mam co liczyć
Daj mu może ochłonąć, póki co to wszystko to emocje, jeszcze się wszystko może ułożyć. Tylko na spokojnie
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:05   #274
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Dziękuję dziewczynki. Dzięki wam jakoś mi idzie "zbrodnia i kara", ja nie wiem jak jutro przeżyję szkołę
Stary 2009-04-19, 17:06   #275
chitty
Rozeznanie

rzeczywiście, jakieś fatum... ja pokłóciłam się z panem X, nie odzywam się do niego i pierwsza się nie odezwę. parę osób, a ostatnio bardzo dobry kolega powiedział mi, że pan X jest ze mną ze względu na mój tyłek. że mnie nie kocha, to na pewno.
i ja mu to napisałam, że coraz częściej o tym mi ludzie mówią... a on, że po co bym poznawała jego rodzinę itp. że z takimi informatorami to daleko zajadę.
odpisałam mu tylko: dobra, nieważne, dobranoc

i nic. cisza.
ale ja się nie przejmuję, żyję dalej

zyskowa - twój TŻ pewnie działał pod wpływem emocji, na pewno mu przejdzie jest pewnie trochę zły... ale jak mu wytłumaczysz to jestem pewna, że znowu będziecie razem... faceci tacy są - muszą być w centrum, pewnie poczuł się zagrożony i strzelił focha

wymianka.

tylko w weekendy.

Edytowane przez chitty
Czas edycji: 2009-04-19 o 17:11
chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:12   #276
Renatka89
Zakorzenienie

zyskowa doładnie, wszystko na spokojnie, to niekoniecznie musi nastąpić dziś, ale porozmawiacie ze sobą.
Wiem z własnego doświadczenia jak zerwaliśmy z TŻtem, ja nalegałam na rozmowe a on w uparte,że nie.. ale z jakiś czas sam chciał,zgodził sie na rozmowę.
Ale ogólnie to dlaczego? Był jakiś konkretny powód?

a ja właśnie obejrzałam The Hills i stwierdzilam,że czasami tęsknie za takimi bezstroskimi chwilami, gdy wychodziłam z koleżankami, wszystkie wystrojone i poznwałyśmy panów, podrywali nas, chcieli rozmawiać, a ja czułam się jak bogini
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:18   #277
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
rzeczywiście, jakieś fatum... ja pokłóciłam się z panem X, nie odzywam się do niego i pierwsza się nie odezwę. parę osób, a ostatnio bardzo dobry kolega powiedział mi, że pan X jest ze mną ze względu na mój tyłek. że mnie nie kocha, to na pewno.
i ja mu to napisałam, że coraz częściej o tym mi ludzie mówią... a on, że po co bym poznawała jego rodzinę itp. że z takimi informatorami to daleko zajadę.
odpisałam mu tylko: dobra, nieważne, dobranoc

i nic. cisza.
ale ja się nie przejmuję, żyję dalej

zyskowa - twój TŻ pewnie działał pod wpływem emocji, na pewno mu przejdzie jest pewnie trochę zły... ale jak mu wytłumaczysz to jestem pewna, że znowu będziecie razem... faceci tacy są - muszą być w centrum, pewnie poczuł się zagrożony i strzelił focha

A czy ten twój X faktycznie zachowuje się jakby mu tylko na tym zależało?? Bo znajomi, a nawet 'przyjaciele' czasami mówią różne rzeczy.
Stary 2009-04-19, 17:24   #278
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Airish super zakupy ! a na 3 fotce wyglądasz maxxx sexi jesteś bardzo zgrabna
Ja chyba nie zobaczę fotek
Cytat:
zyskowa doładnie, wszystko na spokojnie, to niekoniecznie musi nastąpić dziś, ale porozmawiacie ze sobą.
Wiem z własnego doświadczenia jak zerwaliśmy z TŻtem, ja nalegałam na rozmowe a on w uparte,że nie.. ale z jakiś czas sam chciał,zgodził sie na rozmowę.
Ale ogólnie to dlaczego? Był jakiś konkretny powód?
Powodem jest to, że w ogóle odzywam się do kolegów z dzieciństwa. A przecież nie robię nic złego. Tylko z nimi rozmawiam
Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
A czy ten twój X faktycznie zachowuje się jakby mu tylko na tym zależało?? Bo znajomi, a nawet 'przyjaciele' czasami mówią różne rzeczy.
niestety. Dziewczyny nawet podawały przykłady z życia wzięte
Stary 2009-04-19, 17:27   #279
chitty
Rozeznanie

Cytat:

sama już nie wiem... z jednej strony to tak, mówił że bardzo by chciał i w ogóle.. ale moja koleżanka powiedziała, że on ma rację - po co bym poznawała jego rodzinę?
mój kolega powiedział, że on przeleciał już nie jedną i zasługuję na kogoś lepszego. ale mój X miał wcześniej dziewczynę przez 2 lata - zdradzał by ją tak ciągle? hmm.
czekam aż się odezwie, jeżeli nie to znaczy, że mój kolega miał rację powiedziałam mu jasno: jeżeli tylko o to ci chodzi to źle trafiłeś.
ale może też uraziłam go dając mu do zrozumienia, że mam go za kur**arza..

więc kompletnie nie wiem.

uciekam do szkoły, do piątku

wymianka.

tylko w weekendy.

Edytowane przez chitty
Czas edycji: 2009-04-19 o 17:33
chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:34   #280
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba nie zobaczę fotek

Powodem jest to, że w ogóle odzywam się do kolegów z dzieciństwa. A przecież nie robię nic złego. Tylko z nimi rozmawiam

niestety. Dziewczyny nawet podawały przykłady z życia wzięte
to jak tylko rozmawiałaś, to jak troche ochłonie, to wydaje mi się że z tobą porozmawia. Działał pewnie pod wpływem emocji.Daj mu troche czasu. Wiem że chciałabyś pewnie żeby już wszystko było w porządku.
Stary 2009-04-19, 17:36   #281
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
sama już nie wiem... z jednej strony to tak, mówił że bardzo by chciał i w ogóle.. ale moja koleżanka powiedziała, że on ma rację - po co bym poznawała jego rodzinę?
mój kolega powiedział, że on przeleciał już nie jedną i zasługuję na kogoś lepszego. ale mój X miał wcześniej dziewczynę przez 2 lata - zdradzał by ją tak ciągle? hmm.
czekam aż się odezwie, jeżeli nie to znaczy, że mój kolega miał rację powiedziałam mu jasno: jeżeli tylko o to ci chodzi to źle trafiłeś.
jeśli traktowałby Cię poważnie to chciałby żebyś poznała jego rodzinę - takie jest moje zdanie. Faceci
Stary 2009-04-19, 17:36   #282
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:

więc kompletnie nie wiem.

uciekam do szkoły, do piątku
Twój kolega powiedział, że ten twoj X zasługuje na kogoś lepszego Co za ... Porozmawiaj z nim może, na spokojnie, może faktycznie nie o to mu chodzi. A długo już jesteście razem?
Stary 2009-04-19, 17:37   #283
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość

Airish88 sliczne spodnie! ma twoja mama
jeszcze takie w sklepie? chetnie bym kupila takie
od niej za posrednictwem chociazby allegro
niestety tylko dla mnie takie kupił, bo ona nie prowadzi sprzedaży takich ciuszków

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość

mam taka sama gwiazdke jak Ty na pierwszym zdjeciu
Ja ją bardzo lubię z Anglii przywiozłam i chyba 2 funty tylko za nią dałam

Zyskowa już zobaczysz

Przykro mi z powodu Tż'ta
Ja póki co zmykam na spacer w nowych ciuszkach
Do później drogie Panie
Stary 2009-04-19, 17:43   #284
honey1012
Wtajemniczenie

Zyskowa kochana bardzo wspolczuje 3maj sie
może jeszcze niewszystko stracone

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:53   #285
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Twój kolega powiedział, że ten twoj X zasługuje na kogoś lepszego Co za ... Porozmawiaj z nim może, na spokojnie, może faktycznie nie o to mu chodzi. A długo już jesteście razem?
Chitty napisała "zasługuję" czyli chodziło o nią
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
niestety tylko dla mnie takie kupił, bo ona nie prowadzi sprzedaży takich ciuszków

Ja ją bardzo lubię z Anglii przywiozłam i chyba 2 funty tylko za nią dałam

Zyskowa już zobaczysz

Przykro mi z powodu Tż'ta
Ja póki co zmykam na spacer w nowych ciuszkach
Do później drogie Panie
śliczne zakupki, kurczę, że ja nie mam żadnych oszczędności. Poprawiłabym sobie humor...

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Zyskowa kochana bardzo wspolczuje 3maj sie
może jeszcze niewszystko stracone
Dziękuję wam wszystkim dziewczynki Może , ja nie wiem co jest z tymi facetami. Ci których nie chcę zapewniają o swojej miłości, a ten jedyny mnie odrzuca
Stary 2009-04-19, 17:55   #286
Renatka89
Zakorzenienie

ojej, Kochane, ja nawet nie wiem co napisać
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 17:58   #287
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Chitty napisała "zasługuję" czyli chodziło o nią

śliczne zakupki, kurczę, że ja nie mam żadnych oszczędności. Poprawiłabym sobie humor...

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Dziękuję wam wszystkim dziewczynki Może , ja nie wiem co jest z tymi facetami. Ci których nie chcę zapewniają o swojej miłości, a ten jedyny mnie odrzuca
O to przepraszam, źle przeczytałam
Stary 2009-04-19, 18:03   #288
honey1012
Wtajemniczenie

Ehh zyskowa niestety niepomoge z facetami sama psuje kazdy ''zwiazek'' wiec trudno by bylo cos doradzic.Ale moze jak ochlonie to mu przejdzie

Zyskowa a ile ty masz latek tak wogule?

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 18:18   #289
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

nie było mnie dzisiaj wcale .. ale sie rozpisałyscie... pozatym to pogoda teraz u mnie super
Zyskowa trzymaj sie kochanie jeszcze nie wszystko stracone ... odpocznij od tego chwile i potem sprobuj pogodzic sie z nim .. przeciez koledzy to zaden powod do rozstania .. chyba potrzebujecie rozmowy .. bedzie dobrze !kurcze chyba serio jakies fatum tu mamy ... zycze wztskim zeby spotkały takiego TŻ jak messinka
Airish świetne zakupki .. bardzo fajnie wygladasz w tej nietoperce i jeansy super przydalyby mi sie podobne...
do do zakupków to Agnesti też sie udały widze :d
w ogole o fajnie ze tak sporo piszemy ostanio i ze duzo nowych buziek tylko wiecej do nadrabiania ( też was kocham )
messinka świetnie zebrałas nam porady dot. zdrowego jedzenia i cwiczen .. napewno przydadza sie nam odchudzajacym z doswiadczenia wiem ze to latwy sposob zeby schudnac ( u mnie ok rok teu -10 kg) szkoda ze o nich zapomniałam ale dzieki mess za przyomnienie
i zgadzam sie ztylkokasią z tym odnosnie facetów... przemyslałam sbie wszystko i postanowiłam ze nie bede sobie szukac nowego TŻ na siłe ... a jesli jakis sie natrafi to nie bede sie zbytnio angazowac .. to on ma za mna latac ! a nie na odwrotnie ... TŻ jest od tego zeby pomoc nam wydobywac swoje piekno i czuc sie przy nim zawsze piekna ... a nie inaczej ... moj dotychczasowy ciage mnie wyzywał, obrazał i mowił jaka jestem brzyka ... chyba wiec lepiej sie stało ze juz nie jestesmy razem .. a glupia byłam (zakochana) bo juz ok rok tak bylo ... wiec chyba tak lepiej .... teraz jestem wolnaaaa ;d i dobrze mi z tym .. juz jest naprawde ok .. byłam dzis na zakupach i myslałam sobie o tym jaki moj ex miał na mnie duzy wpływ ... na zakupach wybierałam sobie zawsze rzeczy 'bezpieczne' zeby jemu odpowiadały .. teraz moge sobie kupic wszystko co mi sie podoba ... a co do zakupow to wymyslilam takkie hasło :P : ''zakupy- lek na smuty" hehe ;d powklejam zaraz jakies fotki z zakupow do albumu (prywatnego)... beda i lumpkowe ostatnie i dzisiejsze .. i bardzo mi sie poprawił humor po tych zakupach ... takie sa bardziej sportowe bo potrzebowalam bo do szpitala ide 30 kwietnia na ok tygodnie na rehabilitacje a nie miałam za duzo juz takich sportowych ... ale bede wracala na weekendy to bede nadrabiac ... albo wezme laptopa to po nocach bede nadraiac

znowu sie rozpisałam .. nie gniewajcie
YeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 18:18   #290
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Edytowane przez YeM
Czas edycji: 2009-04-19 o 18:20
Stary 2009-04-19, 18:24   #291
kasiaaczek
Zakorzenienie

Ja kiedyś na wątku z opisami znalazłam coś takiego: Gdyby ktoś nie wymyślił zakupów
byłybyśmy zagrożonym gatunkiem Skazanym na wieczną depresję
Stary 2009-04-19, 18:25   #292
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Ehh zyskowa niestety niepomoge z facetami sama psuje kazdy ''zwiazek'' wiec trudno by bylo cos doradzic.Ale moze jak ochlonie to mu przejdzie

Zyskowa a ile ty masz latek tak wogule?
osiemnaście

Jeszcze raz dziękuję dziewczynki. Taką mam ochotkę jechać teraz do chrzestnej i pogadać z YeM Takie kochane jesteście wszystkie
a co się stało Izuś?
Stary 2009-04-19, 18:31   #293
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
osiemnaście

Jeszcze raz dziękuję dziewczynki. Taką mam ochotkę jechać teraz do chrzestnej i pogadać z YeM Takie kochane jesteście wszystkie
a co się stało Izuś?
wpadaj czekam na ciebie ale z czym co sie stało ? bo ja mam teraz dobry umor i mi sie buzia cieszy ciagle zaraz beda foteczki w albumie ;d
Stary 2009-04-19, 18:33   #294
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
wpadaj czekam na ciebie ale z czym co sie stało ? bo ja mam teraz dobry umor i mi sie buzia cieszy ciagle zaraz beda foteczki w albumie ;d
mówiłaś o rehabilitacji
Stary 2009-04-19, 18:47   #295
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

aaa... bo ja mam jakies reaktywne zapalenie stawu biodrowego ( trzeci rok mam zwolnienie z wf ;/ ) trzy lata temu było jeszcze ok ... ale potem ... były dni ze nie mogłam wstac z łózka ( z bolu) wyłam całe dnie, noce z bolu .. nikt mi nie potrafil pomoc .. nikt nie wiedział co mi jest ... dopiero niedawno trafiłam na bardo dobrego lekarza .. on mnie wysłał do reumatologa ... pani reumatolog w koncu powiedziała co sie ze mna dzieje .. teraz juz z poł roku dostaje takie leki ( antybiotyki jakies chyba) i teraz jest o niebo lepiej .. normalnie chodze .. tylko czasem jak sie przedzwigam to zaczyna bolec ale to nic naprawde .. dlatego teraz rehabilitacja i powolutku powracm do sportowego trybu zycia ( trzy lata temu miałam szanse zeby byc swietna tanceka ... po kilku latach prob obozach . musiałam przestac .. teraz jak juz bede mogla znowu bede tanczyc ... ale juz za stara jestem zeby osiagnac cos waznego ... niestety ;/.. ale ze taniec mam we krwi bede sie starac
Stary 2009-04-19, 18:47   #296
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

Zyskowa mimo ze nie znamy sie prawie wcale to i tak mi strasznie przykro <tuli_tuli> bede mocno za Was trzymac kciuki, mam nadzieje ze jeszcze sie pogodzicie, bo szkoda by bylo z takiego powodu...

hm... a ja nie widze waszych zakupków a wszystkie tak je chwala...
Suzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:08   #297
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
Napisane przez Suzik Pokaż wiadomość
Zyskowa mimo ze nie znamy sie prawie wcale to i tak mi strasznie przykro <tuli_tuli> bede mocno za Was trzymac kciuki, mam nadzieje ze jeszcze sie pogodzicie, bo szkoda by bylo z takiego powodu...

hm... a ja nie widze waszych zakupków a wszystkie tak je chwala...
wiekszość z nas wkleja zdjecia do albumow prywatnych ( to znaczy ze musisz wysłac zaproszenie do przyjazni a ktos musi je przyjac zebys mogła widziec zdjecia)
moje jeszcze nie wszystkie sie wgrały wiec ... zaraz beda

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Ja kiedyś na wątku z opisami znalazłam coś takiego: Gdyby ktoś nie wymyślił zakupów
byłybyśmy zagrożonym gatunkiem Skazanym na wieczną depresję
zgadzam sie ... a moje zdjecia sa juz widoczne dla zaprzyjaźnionych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 19:11   #298
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

aaa niewiedzialam teraz bede madrzejsza

w takim razie zapraszam, a noz mnie ktoras przyjmie
Suzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:12   #299
Tygrryska
Zakorzenienie

Witam ponownie

zyskowa, trzymaj sie

faktycznie jakies fatum tutaj jest, mam nadzieje ze mnie nie dotknie

Airish88, turkusowa bokserka tez z aktualnych zakupow? bo ja przedwczoraj taka sama chyba kupilam

a zdjec na razie nie chce mi sie robic, jak kupie ta tunike co widzialam to wtedy zrobie zdjecia wczesniejszym rzeczom tez
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:13   #300
kasiaaczek
Zakorzenienie

Yem fajne zakupy

Coś tu cichutko. Strasznie szybko mi dzień zleciał, przed chwilą przecież była 14 a juz 19 a ja nic takiego nie zrobiłam nawet w ciągu dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości