|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
|
|
#272 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-04-19 o 23:12 |
|||
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiście, jakieś fatum... ja pokłóciłam się z panem X, nie odzywam się do niego i pierwsza się nie odezwę. parę osób, a ostatnio bardzo dobry kolega powiedział mi, że pan X jest ze mną ze względu na mój tyłek. że mnie nie kocha, to na pewno.
i ja mu to napisałam, że coraz częściej o tym mi ludzie mówią... a on, że po co bym poznawała jego rodzinę itp. że z takimi informatorami to daleko zajadę. odpisałam mu tylko: dobra, nieważne, dobranoc ![]() i nic. cisza. ale ja się nie przejmuję, żyję dalej ![]() zyskowa - twój TŻ pewnie działał pod wpływem emocji, na pewno mu przejdzie
♥najgorszy czas w zyciu to czas przeszły niedokonany. wymianka. tylko w weekendy. Edytowane przez chitty Czas edycji: 2009-04-19 o 17:11 |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa doładnie, wszystko na spokojnie, to niekoniecznie musi nastąpić dziś, ale porozmawiacie ze sobą.
Wiem z własnego doświadczenia jak zerwaliśmy z TŻtem, ja nalegałam na rozmowe a on w uparte,że nie.. ale z jakiś czas sam chciał,zgodził sie na rozmowę. Ale ogólnie to dlaczego? Był jakiś konkretny powód? a ja właśnie obejrzałam The Hills i stwierdzilam,że czasami tęsknie za takimi bezstroskimi chwilami, gdy wychodziłam z koleżankami, wszystkie wystrojone i poznwałyśmy panów, podrywali nas, chcieli rozmawiać, a ja czułam się jak bogini
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ten twój X faktycznie zachowuje się jakby mu tylko na tym zależało?? Bo znajomi, a nawet 'przyjaciele' czasami mówią różne rzeczy. |
|
|
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama już nie wiem... z jednej strony to tak, mówił że bardzo by chciał i w ogóle.. ale moja koleżanka powiedziała, że on ma rację - po co bym poznawała jego rodzinę? mój kolega powiedział, że on przeleciał już nie jedną i zasługuję na kogoś lepszego. ale mój X miał wcześniej dziewczynę przez 2 lata - zdradzał by ją tak ciągle? hmm. czekam aż się odezwie, jeżeli nie to znaczy, że mój kolega miał rację powiedziałam mu jasno: jeżeli tylko o to ci chodzi to źle trafiłeś. ale może też uraziłam go dając mu do zrozumienia, że mam go za kur**arza.. więc kompletnie nie wiem. ![]() uciekam do szkoły, do piątku
♥najgorszy czas w zyciu to czas przeszły niedokonany. wymianka. tylko w weekendy. Edytowane przez chitty Czas edycji: 2009-04-19 o 17:33 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
to jak tylko rozmawiałaś, to jak troche ochłonie, to wydaje mi się że z tobą porozmawia. Działał pewnie pod wpływem emocji.Daj mu troche czasu. Wiem że chciałabyś pewnie żeby już wszystko było w porządku.
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za ... Porozmawiaj z nim może, na spokojnie, może faktycznie nie o to mu chodzi. A długo już jesteście razem?
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ją bardzo lubię z Anglii przywiozłam i chyba 2 funty tylko za nią dałam ![]() Zyskowa już zobaczysz ![]() Przykro mi z powodu Tż'ta ![]() Ja póki co zmykam na spacer w nowych ciuszkach ![]() Do później drogie Panie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
Zyskowa kochana bardzo wspolczuje
może jeszcze niewszystko stracone
|
#285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
, ja nie wiem co jest z tymi facetami. Ci których nie chcę zapewniają o swojej miłości, a ten jedyny mnie odrzuca
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, Kochane, ja nawet nie wiem co napisać
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh zyskowa niestety niepomoge z facetami sama psuje kazdy ''zwiazek'' wiec trudno by bylo cos doradzic.Ale moze jak ochlonie to mu przejdzie
Zyskowa a ile ty masz latek tak wogule?
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie dzisiaj wcale .. ale sie rozpisałyscie... pozatym to pogoda teraz u mnie super
![]() Zyskowa trzymaj sie kochanie jeszcze nie wszystko stracone ... odpocznij od tego chwile i potem sprobuj pogodzic sie z nim .. przeciez koledzy to zaden powod do rozstania .. chyba potrzebujecie rozmowy .. bedzie dobrze !kurcze chyba serio jakies fatum tu mamy ... zycze wztskim zeby spotkały takiego TŻ jak messinka ![]() Airish świetne zakupki .. bardzo fajnie wygladasz w tej nietoperce i jeansy super przydalyby mi sie podobne...do do zakupków to Agnesti też sie udały widze :d w ogole o fajnie ze tak sporo piszemy ostanio i ze duzo nowych buziek tylko wiecej do nadrabiania ( też was kocham )messinka świetnie zebrałas nam porady dot. zdrowego jedzenia i cwiczen .. napewno przydadza sie nam odchudzajacym z doswiadczenia wiem ze to latwy sposob zeby schudnac ( u mnie ok rok teu -10 kg) szkoda ze o nich zapomniałam ale dzieki mess za przyomnienie ![]() i zgadzam sie ztylkokasią z tym odnosnie facetów... przemyslałam sbie wszystko i postanowiłam ze nie bede sobie szukac nowego TŻ na siłe ... a jesli jakis sie natrafi to nie bede sie zbytnio angazowac .. to on ma za mna latac ! a nie na odwrotnie ... TŻ jest od tego zeby pomoc nam wydobywac swoje piekno i czuc sie przy nim zawsze piekna ... a nie inaczej ... moj dotychczasowy ciage mnie wyzywał, obrazał i mowił jaka jestem brzyka ... chyba wiec lepiej sie stało ze juz nie jestesmy razem .. a glupia byłam (zakochana) bo juz ok rok tak bylo ... wiec chyba tak lepiej .... teraz jestem wolnaaaa ;d i dobrze mi z tym .. juz jest naprawde ok .. byłam dzis na zakupach i myslałam sobie o tym jaki moj ex miał na mnie duzy wpływ ... na zakupach wybierałam sobie zawsze rzeczy 'bezpieczne' zeby jemu odpowiadały .. teraz moge sobie kupic wszystko co mi sie podoba ... a co do zakupow to wymyslilam takkie hasło :P : ''zakupy- lek na smuty" hehe ;d powklejam zaraz jakies fotki z zakupow do albumu (prywatnego)... beda i lumpkowe ostatnie i dzisiejsze .. i bardzo mi sie poprawił humor po tych zakupach ... takie sa bardziej sportowe bo potrzebowalam bo do szpitala ide 30 kwietnia na ok tygodnie na rehabilitacje a nie miałam za duzo juz takich sportowych ... ale bede wracala na weekendy to bede nadrabiac ... albo wezme laptopa to po nocach bede nadraiac ![]() znowu sie rozpisałam .. nie gniewajcie
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-19 o 18:20 |
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś na wątku z opisami znalazłam coś takiego: Gdyby ktoś nie wymyślił zakupów
byłybyśmy zagrożonym gatunkiem Skazanym na wieczną depresję ![]() ![]()
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję dziewczynki. Taką mam ochotkę jechać teraz do chrzestnej i pogadać z YeM a co się stało Izuś?
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z czym co sie stało ? bo ja mam teraz dobry umor i mi sie buzia cieszy ciagle zaraz beda foteczki w albumie ;d
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
aaa... bo ja mam jakies reaktywne zapalenie stawu biodrowego ( trzeci rok mam zwolnienie z wf ;/ ) trzy lata temu było jeszcze ok ... ale potem ... były dni ze nie mogłam wstac z łózka ( z bolu) wyłam całe dnie, noce z bolu .. nikt mi nie potrafil pomoc .. nikt nie wiedział co mi jest ... dopiero niedawno trafiłam na bardo dobrego lekarza .. on mnie wysłał do reumatologa ... pani reumatolog w koncu powiedziała co sie ze mna dzieje .. teraz juz z poł roku dostaje takie leki ( antybiotyki jakies chyba) i teraz jest o niebo lepiej .. normalnie chodze .. tylko czasem jak sie przedzwigam to zaczyna bolec ale to nic naprawde .. dlatego teraz rehabilitacja i powolutku powracm do sportowego trybu zycia ( trzy lata temu miałam szanse zeby byc swietna tanceka ... po kilku latach prob obozach . musiałam przestac .. teraz jak juz bede mogla znowu bede tanczyc ... ale juz za stara jestem zeby osiagnac cos waznego ... niestety ;/.. ale ze taniec mam we krwi bede sie starac
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Zyskowa mimo ze nie znamy sie prawie wcale to i tak mi strasznie przykro <tuli_tuli> bede mocno za Was trzymac kciuki, mam nadzieje ze jeszcze sie pogodzicie, bo szkoda by bylo z takiego powodu...
hm... a ja nie widze waszych zakupków a wszystkie tak je chwala...
|
|
|
|
#297 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje jeszcze nie wszystkie sie wgrały wiec ... zaraz beda ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
... a moje zdjecia sa juz widoczne dla zaprzyjaźnionych
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
aaa niewiedzialam
teraz bede madrzejsza w takim razie zapraszam, a noz mnie ktoras przyjmie
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() zyskowa, trzymaj sie faktycznie jakies fatum tutaj jest, mam nadzieje ze mnie nie dotknie ![]() Airish88, turkusowa bokserka tez z aktualnych zakupow? bo ja przedwczoraj taka sama chyba kupilam ![]() a zdjec na razie nie chce mi sie robic, jak kupie ta tunike co widzialam to wtedy zrobie zdjecia wczesniejszym rzeczom tez
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Yem fajne zakupy
![]() Coś tu cichutko. Strasznie szybko mi dzień zleciał, przed chwilą przecież była 14 a juz 19 a ja nic takiego nie zrobiłam nawet w ciągu dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Dżinsy też mi się spodobały a jakie taniutkie były 

Co za ... Porozmawiaj z nim może, na spokojnie, może faktycznie nie o to mu chodzi. A długo już jesteście razem?