|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyczarowane z kartki papieru ;)
tutaj jest dokładnie pokazane jak zrobić elementy i takiego małego łabądka, a ja po prostu powiększyłamliczbę elementów i stąd taki wielkolud...
http://www. spryciarze .pl/zobacz/jak-zrobic-oryginalnego-labedzia-origami ze słowa spryciarze usuń spacje ![]() zapraszam do założenias wojego wątku, fajnie odświeżyć i poprzypominać sobie różne wspaniałości z origami. Tutaj na wizażu jest nas w sumie niewiele (nas origamistek) więc jeśli ty dołączysz to będzie nam bardzo miło... Prawda dziewczyny??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2009-12-01 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Łabądek robi wrażenie !! Jest cudowny !
![]() ![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne bombeczki na choinkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie warto było - bombeczki piękne
![]()
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Jestem twoimi pracami zachwycona! Też chciałabym zrobic chociaż jedną bombkę- choćby do powieszenia na żyrandolu.../ żart
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam przyszłą a właściwie to w drodze - mamusię...Jestem już babcią- ale pamiętam ten radosny czas oczekiwania na pierwszego potomka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
No to teraz pora się podzielić moimi prezencikami z wami...
Pierwsze prezenciki od Alinki (GLINKA121) (aha Alinko zaznaczam, ze jak niezbyt przepadałam za noszeniem czegoś na szyji tak z twoimi koralami rozstaję się tylko na noc ![]() Drugie od Ani (KINGAMAGDA) A ostatnie to wymianka mikołajkowa, od Ostrowczanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co trafiło do nich to już następnym razem, a co... ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2009-12-10 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakież cuda!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Śliczne upominki otrzymałaś
![]() ![]() Cieszę się że mój skromny upominek wymiankowy spodobał się Tobie i Twojej mamie ![]() A teraz proszę zobaczyć co ja otrzymałam - to taka mała wymianka między nami była Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Piękne prezenciki
![]()
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
śliczne prezenty dostałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Ile piękności dostałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie nasłuchiwałam jak listonosz wrzucał coś do skrzynki i się modliłam, zeby przyniósł już mój prezencik wymiankowy, ale widać muszę jeszcze poczekać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już przyszedł ![]() jest piękny ![]() Od DorotaZ Była jeszcze serwetka, ale nie potrafiłam zrobić zdjęcia tak, zeby oddać jej cały urok a poza tym mam mało miejsca w domku narazie i nie miałam za bardzo gdzie,ale postaram się jeszcze dorzucić Póki co to moje prezenciki
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2009-12-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Piękne prezenty dostałaś, Ewciu. Nic, tylko pozazdrościć. Wszystkie śliczne, a najładniejsze to chyba korale od Alinki. Nie dziwię się, ze się z nimi nie rozstajesz
![]() A na czym polega taka prezentowa wymianka? Bo już kilka razy się spotkałam z tym, ale ciekawa jestem, na jakiej zasadzie się w tym uczestniczy. Pozdrawiam cieplutko! Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Ewka ,śliczne prezenty zrobiłaś i śliczne dostałaś !!!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Cudne rzeczy dostałaś, więc się nie dziwię, że tak bardzo się cieszysz.
![]() ![]()
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Piękne prezenty
![]() ![]() ![]() _________________________ ______________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368728 _________________________ _________ wymianka walentynkowa: ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post155555 99 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Śliczny prezencik dostałaś
![]()
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Przepiękne prezenciki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Jeju, jakie piękne prezenciki
![]()
![]() |
#291 |
Rozeznanie
Lokalizacja: stary domek pośród pól (między Malborkiem a Elblągiem)
|
Dawno tu nic nie pisałam ale zaglądam,
![]() ![]() ![]() ![]() Prezenciki piękne i te zrobione i te dostane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
![]()
Prawdziwe piękności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Śliczny prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
_______________________ (('))
______________________ ((('))) _____________________ ((((')))) ______________________ ((('))) _¶¶__________________ _•×.│.ו ___¶¶____¶¶___________*•.¸_¸..•* ___¶¶¶¶_¶¶____________*•.¸_¸..•* _____¶¶___¶¶__________*•.¸_¸..•* _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶ *•.¸_¸..•* ___¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶__¶¶_ *•.¸_¸..•* ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶__*•.¸_¸..•* ______¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶_¶¶¶*•.¸_¸..•* _________¶___¶¶¶¶__¶¶¶*•.¸_¸..•*¶¶ __________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ _____¶¶¶_____¶¶¶____¶¶¶¶___¶__ ¶¶ _______¶¶¶¶¶___¶_¶¶¶¶¶_¶__¶¶ __¶ _¶¶¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶_¶_ | ____¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶¶___| ¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶____| ____ | ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶___| ____| ¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶_____| ___i _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶____| __i __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶______| ___i _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_____i ______¶¶_¶¶___|____i _____¶¶___¶¶__|_____i _____________| _____________| ___________i __________i ___________i Życzę Ci wszystkiego najlepszego, Z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Pod choinkę prezentu wspaniałego, Nawet na pozór nie do spełnienia. Żeby to, co najpiękniejsze, Nigdy nie umknęło Twojemu oku. I żeby miłość, radość i szczęście, Wypełniły Twe życie w Nowym Roku. Zdrowych i spokojnych Świąt życzy Marta
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki. Wesołych Świąt! ! !
_________________________ ') _________________________ _(')) _________________________ ((('))) ________________________( (((')))) _________________________ ((('))) _¶¶_____________________• ×.│.ו ___¶¶____¶¶____________*• .¸_¸..•* ___¶¶¶¶_¶¶_____________*• .¸_¸..•* _____¶¶___¶¶___________*• .¸_¸..•* _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_______*• .¸_¸..•* __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______*• .¸_¸..•* _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶*• .¸_¸..•* ___¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶__¶¶_*• .¸_¸..•* ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶__*• .¸_¸..•* ______¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶_¶¶¶*• .¸_¸..•* _________¶___¶¶¶¶___¶¶¶*• .¸_¸..•*¶¶ __________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶ _____¶¶¶_____¶¶¶____¶¶¶¶_ __¶__¶¶ _______¶¶¶¶¶___¶_¶¶¶¶¶_¶_ _¶¶__¶ _¶¶¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶_¶¶¶_¶¶¶ ¶_¶_| ____¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶ ¶___| ¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶__ __| _____| ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶____| _____| ¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶___ __| ___i _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶_____| __i __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______ | ___i _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_____i ______¶¶_¶¶___|_____i _____¶¶___¶¶__|______i ______________| ______________| ____________i ___________i ____________i Edytowane przez aninka Czas edycji: 2009-12-22 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
W Ten Świąteczny Czas,
Niechaj miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje A nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Życzy Ania ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
Lokalizacja: stary domek pośród pól (między Malborkiem a Elblągiem)
|
Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku,
da Ci szczęście i pomyślność, w Święta oraz Nowym Roku. ____________________$$$ _____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Ooooo super prezenciory, a na serwetke jasne ze poczekamy
![]() To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.