|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj u Lili :)
chciałabym się wymienić z Tobą bo Herrera + Lolitka Midnight + puderek Revlon z a Chanelkę mi odpowiada z tym że chętnie połkne jeszcze tą paletkę pomadek Estee Lauder i błyszczyk Juicy Gellee Lancome i Pure Wish ale jak nie to tylko to za Chanelka.
Super jakbyśmy się dogadały bo nie wiem co i jak ![]() Jestem teraz przez godzinkę w necie a potem jade na zakupy wiec mogłabym pake wysłac nawet dzisiaj jakbyśmy tak ustaliły |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze tak byc ale moge oddac 2 perfumy.. ![]() Skarbie nic nie znalazlam zreszta the one jest w negocjacjach wiec wstrzymuje go ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Rypko nie nadazam U mnie z paczuszka bedzie wiekszy problem bo prawdopodobnie bede mogla ja nadac w pierwszych dniach sierpnia
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-20 o 12:40 |
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze!A czemu dopiero w sierpniu???
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- I jak w końcu? zdecydowałam jednak ze chce Herrere Lolitke Midnight Puderek Revlon Paletke szminke Estee Lauder i jakbys coś dogrzebała za Juicy Geleee |
|
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W sierpniu gdyz jestem za granica i bede musiala podac kilka rzeczy do Pl. |
||
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy jednak zostawie
![]() A może być Chanel + Diamond Strenght krem i odzywka+olay+garnier+Lore al za Herrera+Lolitka Midnight+estee Lauder paletka+revlon różowy+juicy A ja mam Ci wysłac paczke do Polski bo jak za granice to musze zrezygnowac |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie wiem jak z nasza wymianka w końcu
Chciałabym się wymienić,ale nie wiem czy w sierpniu z kolei ja bede.I czy paczkę ewentualnie mam Ci wysłac do Polski czy za granicę? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Jeśli za granice to bede musiała zrezygnować.Szkoda bo gdyym wiedziała od razu to nie zawracalabym Ci głowy. Cena za wysyłke za granicę nie jest taka mała.Ostatnio wysyłalam prezent koleżance w anglii i zapłaciłam 25zl
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele przesylek dostalam z PL i zadna nie kosztowala 25 zl- mowie o przesylce listem poleconym bez priorytetu (w kopercie babelkowej). Zreszta juz nie raz sprawdzalam w cenniku poczty polskiej tam jest wszystko dokladnie napisane Masz duzo chetnych na chance wiec smialo sie wymieniaj najwyzej bede lapac Cie w sierpniu i myslala o kremikach- oki
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taki problem ze czesc rzeczy mam w PL a czesc tu wiec dopiero w sierpniu uda mi sie zmontowac calosc. A moge spytac ktorego dokladnie wyjezdzasz??
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-20 o 16:13 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mozesz wrzucic mi ktore to sa kolorki blyszczolkow Helenki?? Pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Le illjah.. czytalam z grubsza o Twoich kremikach ale niestety chyba nie beda one dla mnie dobre wiec poki co dziekuje ale bede jeszcze sie o nich edukowac Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-20 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie z Rypcia negocjowalam ale ostatnio stanelo na tym ze do wymianki chyba nie dojdzie gdyz nie zgrywamy sie czasowo no i jestem za granica ![]() Jesli mam byc szczera to bardziej zalezy mi na Twoich pryzmekach gdyz jest to moj wishek.. i teraz nie wiem co robic Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-20 o 16:12 |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochana!Nie wiem jak tu się dogadać.
Chyba bym mogła czekac do sierpnia.Ale widze ze chcesz wymienić Lolitkę.Więc nie wiem jak tu się dogadać?Co proponujesz? Ciągle u Ciebie interesuje mnie Herrera Lolitka Midnight paletka Estee Lauder puderek Revlon błyszczyk Juicy Gelee Czy ewentualnie mogłoby byćtak ze ustalimy jakiś dzień wysyłki w sierpniu i wyślemy jednoczesnie??? ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Hej Kochana!Przeczytałam Twoją wiadomość.Zdecyduj sama.Jeśli wybierzesz puderek nie bede zła. A w związku z tym co z naszą wymianką?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie zostawilam wiadomosc w Twoim wateczku ![]() Jeju Rypko zdecydowanie bardziej zalezy mi na pryzmekach gdyz jest to moj wishek i teraz nie wiem jak powinnam sie zachowac poniewaz nasza wymianka stanela na tym ze jednak sie nie wymieniamy gdyz nie zgrywamy sie czasowo i ja jestem poza granicami a tu praktycznie informacja z przed chwili ze moge za lole dostac pryzemki.. ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Rypko a czy jest mozliwosc zebys wybrala cos innego zamiast Loli?? |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za Guerlain Parure Compact Foundation with Crystal Pearls 03 beige parfait
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie weź pryzmy.Zamiast Lolitki mogłaby być Escada.
Zastanówmy się co i jak.Zarezerwuj mi rzeczy ale gdybyś dostała ciekawsza propozycje to się wymieniaj. Dam znac jutro i dogadamy sie czy sie wymieniamy i na co
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis juz Cie nie bedzie ?? dziekuje |
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy mozesz wkleic realne zdjecie swoich cieni ![]() |
|
|
|
|
|
#297 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
To ja
Z radością zostawię Ci wiadomość tutajPróbeczka do mnie doleciała i zapach ani mi się podoba, ani nie podoba.... tak wiesz.... raz jestem na tak,a raz na nie - ciekawe co też mój nos ... ześwirował czy co? Ale ale. Kochana Thelilo, jeśli inna wizażanka, która również jest zainteresowana ELLE i dopytuje się o niego - go nie zechce ( zainteresowana jest również innymi zapachami , to Elle oddam Tobie za Twoje Emoprio She.Tylko weź... nie wstrzymuj specjalnie dla mnie tego zapachu, nie patrz na mnie, bo nie wiem kiedy dostanę od tamtej wizażanki odpowiedź i czy wymianka dojdzie między mną a nią do skutku, więc - wymieniaj, proszę, swój zapach, gdyby trafiła Ci się za niego gradka ![]() Pozdrawiam
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Muciu za odpowiedz
Cytat:
![]() Tak ze spokojnie, zalezy mi na elle wiec ja moge sobie poczekac oczywiscie nie oczekuje niczego od Ciebie wiec duzo radosci z wymianek zycze i mniej grymasnego nosalka |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Podoba mi sie Parurka i Lucidity. Zerknij do mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

no wlasnie z Rypcia negocjowalam ale ostatnio stanelo na tym ze do wymianki chyba nie dojdzie gdyz nie zgrywamy sie czasowo no i jestem za granica 
Z radością zostawię Ci wiadomość tutaj