|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
elou... u mnie piekny dzien...szkoda ze nie mam ogrodka zeby w nim posiedziec
M obiecal ze jak wroci z pracy zabierze na spacer dluuuugi ![]() A ja wzielam ten ocet i muszepoczekac 30 min zanim zjem sniadanie.... chyba wiesniaka wpalaszuje z pomidorkami i ciemnym chlebkiem mniam mniam
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba bedzie wyprobowac ![]() To Ty masz inicjaly D.T?
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję ślicznie za komplementy Cpricku;* Widziałam wczoraj twoje foteczki ,i powiem ci szczerze że Ty wyglądasz super!! Dobrze że nie widziałaś jak ja wyglądałam wcześniej ...dawałam gdzieś porównanie na "meridianki łączmy się" ![]() A powiem Ci że śliczna z Ciebie dziewczyna i naparwdę wyglądasz bardzo dobrze! Ja na profilu mam zdjęcia ale tam to ważyłam 58 jakoś tak,teraz coś mi waga pokazuje 54,5 no a u mojego to nawet 53,5:| Ale liczę tylko swoją ![]() Reszty dziewczynek nie widziałam jeszcze ale obiecuję że podglądne ![]() Co do tycia...powiem wam że ja zawsze ważyłam 52,5...poszłam do liceum i wciągu 3 lat utyłam do 72 kilo:/ Co dla mojego wzrostu to porażka... No a później zeszło jakoś do 68 i ruszyć więcej nie chciało...więc rok temu meridia,było 58 noi teraz jakoś idzie ![]() Ja zjadłam małego kotlecika wielkości pół mojej łapki,panierowany no ale w płatkach miażdzonych corn flakes Noi troszkę mizerii![]() Pozdrawiam;* |
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
BLONDI wrzuc tutaj tej te sprzed , bo nie moge znalesc a ciekawa jestem
![]() pliiisssssss
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
teraz nie jestem u siebie w domku ale ci pokaze moze inna jak tutaj znajde poczekaj
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza to waga 68 kilo a druga to waga 58 kilo.
Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-07-05 o 19:22 |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i koniecznie zdradz swoje inicjaly zebym mogla popatrzec na nk :P edit. Rzeczywiscie duza roznica jest
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-05-10 o 13:25 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A.W![]() Wiesz niby duża różnica no ale jednak przy 58 też nie jest tak super....w tali by mogło być ale teraz widzę że im mniej ważę tym lepsze mam nogi i ręce. Bo krótka jestem i wiesz nogi mam grube jeszcze
|
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Moja srodowa waga (tego dnia zaczelam diete) to 67 kg przy wzroscie 167. Wymarzona waga to 57 ale to juz chyba szczyt moich marzen mam nadzieje ze bedac tutaj z wami uda mie sie wytrwac w moich postanowionkach i spelnic marzenie co do figurki Poogladalam sobie troszke waszych zdjec i naprawde fajne z was laseczki |
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mam buzie papusna i ramiona tluste... Ty Blondi teraz super , od razu buzia inna- po niej chyba najszybciej widac zrzucenie wagi - bo nie ma takich polikow i zarys jest inny. Ehh... nie moge sie napatrrzec na Twoja nowa figure - a ile czasu bralas meridie ? i ile schudlas podczas niej ?
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aż się zarumieniłam![]() Następne pokaże przy 50 kilo jesli mi się uda ![]() Ja meridię brałam miesiąc,i schudłam równo 10 kilo w tym czasie czyli do 58 ![]() Ale to wyglądało tak że 4 kilo w 2 dni zleciałam na niej a później nic przez dwa tygodnie i później nagle znowu 6 kilo ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Dodam że spadł mi duzo tyłek....biust dużo...noi strasznie palce u rąk...nosiłam kiedyś 17 rozmiar pierścionka a teraz 14... ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Jadę na mecz mojego Będę później kochane
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
witaj wisienka88
przypomnij sie w nast. czwartek to umiescimy aktualna waga na liscie ![]() BLONDI - WOW...a przy tym normalnie jadlas czy mialas diete i cwiczenia? JA Tez TAK chce... hehejak narazie zostaje mi dieta , a za 2 tyg zobaczymy )))) pozdrawiam .. ide sie szykowac..M zabiera mnie na obiad na miasto- pokusy zewszad...ale obiecuje wybrac jakas salatke z kurczaczkiem , zero p-ieczywka i moze jakis sorbet na deser |\orewuar
|
|
#283 |
|
Podróżniczka
|
Czesc dziewczynki!
Ja weekend na wyjezdzie u rodzinki jestem (mam nadzieje,ze mnie nie zapomnicie ;P )...jutro nadrobie wszystkie zaleglosci bo mam ograniczony dostep do netu.tyle sie najadlam ze moje odchudzanie poszlo daleko, daleko (pyszny obiadek, ciacha itd )...bede sie musiala ostro do czwartku przypilnowac. Blondi...slicznie wygladasz ... nie wiem po co sie odchudzasz ;PTez bym chetnie ts meridie wziela....ale chyba mi lekarz nie przepisze. Kiedys na allegro widzialam....ale nie wiem czy to nie jakies falszywki. Do jutra laseczki....pozdrowienia ![]() tez mam profil na nk ;P |
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Joł joł dziewczynki
![]() ![]() blondi laska jestes i tyle;*** Capricek dzisiaj zobaczyłam Cię na n-k( ja niestety nie mam konta :P) i powiem Ci ,że masz prześliczną buźkę.Cała jestes śliczna ![]() Dzisiaj niedziela-dzień rozpusty.Ustaliłam sobie,że przez cały tydzień trzymam się diety,a w niedziele mam odpust Jakie ja dzisiaj rzeczy zjadłam-az grzech Aleza to jaki mam humor
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie teraz tylko do tej buzki jeszcze trzeba reszte odchudzic BLONDI... roznica w tych fotkach nie tylko w kg ale ... wygladasz 10 lat mlodziej , serio... Ja mam nadzieje ze tez mnie to odmlodzi
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poległam serniczek zaliczony
ale miałam dlugi spacerek a teraz poskacze na skakance zeby choc troszke spalic kalori.Blondi popieram komentarze jestes super laska,a efekt widoczny strasznie.Oby nam sie udało dojsc do takiego wygladu!!!! |
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
diewczyny o co chodzi z ta meridia? nie slyszalam o tym jeszcze
tylko lekarz moze to przepisac tak? a w jakiej sytuacji bo blondi duzo na tym schudla widze. Tez tak bym chciala. Ale pochwale wam sie czyms od srody moja waga spadla o 2 kg ![]() ok capricek25 przypomne ci w czwartek o wpisaniu mnie na liste |
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Po dłuższej przerwie muszę nadrobić zaległości a się tak rozpisałyście, że jest ich sporo
![]() Zacznę od serka homo: znajdziesz go w carrefour'ze taki z namalowaną 1 w czerwonym kółku, ale ja go osobiście nie lubię, bo jest taki maksymalnie gęsty i zapychający (nie podoba mi się jego konsystencja) w tesco chyba też jest. Mnie najbardziej pasują te z kauflanda z marki Vian koszt coś koło 1 zł no i moję ost, najlepsze odkrycie to serek z auchana za 1,80 200g z mlekpolu chyba a na etykiecie ma jeszcze jaką nazwę Rolmlecz czy coś takiego i napis serek naturalny. Bielucha jeszcze nie jadłam, ale muszę spróbować, a gdzie go najłatwiej dostać? Co do naszej klasy to sobie Was pooglądałam Jakoś nie wiem czemu, ale jakoś nie widać po Was tych kg nie to co u mnie Tzn. pewności nie mam czy to Wy, dlatego zaproszenie wysłam tylko da Capricek. Ja właśnie grzecznie sobie leże w łóżku i korzystam z kompa TŻ'a i czekam na obiadek, ale co gorsze leżą sobie koło mnie 2 paczki chipsów, 2 czekolady i jeszcze ciastka, które kupił sobie Kotek i mnie kuszą Ja też miałam dzień kiedy pozwalałam sobie na coś dobrego, ale niestety nie potrafiłam się opanować dlatego z niego zrezygnowałam i w sumie mi z tym lepiej, teraz jak mam koszmarną ochotę na coś słodkiego to idę po kostkę gorzkiej czekolady Mam nadzieję, ze nie za czesto będę po nią sięgać.A właśnie co do słodyczy, jak się zapatrujecie na wizażową reklamę lindt'a? Bo ja co na nią nie spojrzę to się głodna robię na coś słodkiego
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Ktora z Was ma imicjały M.T.??bo dostałam zaproszenie (dziekuje)na nk ,a nie wiem kto to
A co do meridi to słyszałam duzo dobrego,moja kuzynka to łyka i jest zadowolona(chudnie).Znam tez kogos kto bierze Li Da ponoc jeszcze lepsze bo wieksze efekty ale tylko dla ludzi ze sporą nadwagą.Ja tam nie umiem sie zdecydowac czym sobie pomoc ![]() Kawałeczek serniczka wyskakany mam nadzieje ze cały! Najpierw go zjadłam a teraz załuje ![]() Buziolki ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- orzeszek jesli dobrze Cie odnalazłam pod imicjałami D.T.no to własnie wyslałam Ci zaproszenie na nk ![]() Ten pomysł z oglądaniem sie na nk byl bardzo udany,ale orzeszek co Ty tu własniwie robisz taka lasencja z taka figurką naprawde nie rozumiem |
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny,ja waze 65 kg przy 169cm-to nie jest mało Poza tym ,chce sie zdrowo odzywiac i byc zdrowa dla samej siebie. tłuszczyk to ja mam,zapewniam i chce sie pozbyc 7kg tłuszczu. Dzis dieta poszła sie bujać zjadłam ciastka owsiane,miseczke lodów i miseczke nugatowych płatków z mlekiem. przynajmniej dobre bylo mam nadzieje,ze juz na nic sie nie skusze![]() Ale jutro spokojnie,wg planu,nic sie nie stało prawda?![]() Wlasnie wróciłam ze spacerku,a wieczorem wyciagam Mame na naprawde długasny spacer
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-05-10 o 17:22 |
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny!!
Ja teraz ostatnio nie mam czasu na neta ale złasnie mam chwilke czasu i juz przeczytałam wszystko i zadrobiłam zaległosci. Z dietą nie najlepiej.To był isty weekend grzechów Była i pizza, batonik,krakersy i alkohol ale obiecuje już byc grzeszna i ostro biore się za siebie.Weszłam dzis na wage żeby zobaczyc jak to szaleństwo odbiło sie na wadze ale na szczęscie nic się nie zmieniło na plus.Ufff! Rozkreciłyście się tu na dobre.I pięknie! ![]() To teraz lece jeszcze Was po ogląda na nk Mam nadzieje że nikt nie bedzie mi tego miał za złe.Pozdrawiam! |
|
|
|
#293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie Ty masz sliczne wloski czarne ![]() Cytat:
Cytat:
no ale doskonale Cie rozumiem, tez mam zamiar odzywiac sie tak zdrowo juz caly czas, nie tylko na czas diety ![]() Co to za nugatowe platki?
|
|||
|
|
|
#294 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ćwiczyłam kompletnie nic. Cytat:
Tia bo wałeczków nie widać ![]() Cytat:
![]() Ta co w tańcu latynoamerykańskim bierze udział ![]() Sexi ![]() A właśnie jak ci poszło? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ojć dziękuję za miłe słowa;* Wy już wyglądacie bosko ![]() Ja za kilka lat zacznę poszerzać futryny Cytat:
![]() To bardzo silny lek jest wskazany u osób z BMI minimum 27. Lekarze przepisują go w ostateczności jeżeli już żadne diety i ćwiczenia nie pomagają. Ty nie masz dużej nadwagi a wsumie chyba nawet nie masz nadwagi ![]() Żaden lekarz by Ci tego nie przepisał ![]() Masz za małą wagę aby to brać i ten lek byłby dla Ciebie bardzo szkodliwy |
||||||
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję,bradzo dobrze-dostałam się na 2 miejscu wraz z partnerem
-a taniec to tylko hobby(amatorka wkońcu),ale to prawda,że nic tak nie upiększa kobiety jak taniec-polecam![]() Pękam w szwach,ale kompletnie nie mam wyrzutów sumienia;D-spali się ![]() Teraz czeka mnie tydzień bez dobroci-cięko bedzie ale dam radę
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Moje drogie dziewczynki
![]() Czy ja się mogę do waszego wątku przyłączyć? Juz od dawna szukam motywacji do odchudzania ale jakoś nie wychodzi i chyba potrzebuję takiej małej grupy wsparcia Do zrzucenia mam jakieś 10-15 kg,niestety |
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki poogladałam Was na nk.Piekne jestescie wszystkie bez wyjątku!
Zaraz powysyłam Wam zaproszenia.Jak którąs pomine to tylko dlatego że nie jestem na 100 % pewna.Jak coś to dajcie znak.Ja to D.D.Własnie pochłaniam pyszne jabłuszko ![]() Zafirko witamy!Napisz cos wiecej o sobie. Buziole! Edytowane przez Dadzia23 Czas edycji: 2009-05-10 o 19:32 |
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie dzis dopadla ochota na cos slodziakowego ale na szczeście udało mi się pokanac pokuse
no ale mam nadzieje ze bedac tu bardziej sie zmotywuje ![]() Blondyna20 dziekuje za info |
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Ja już chyba pododawałam wszystkie na nk
Jakbym kogoś pominęła to również pisać Ja sie właśnie obijam, miałam wrócić do siebie, ale tak mi dobrze u TŻ, że wrócę jutro, a co! Książki wzięłam także mogę sie tutaj pouczyć, a tak chociaż będzie się do kogo przytulić ![]() Tak zaczęłam liczyć swój BMI bo ostatnio często się tu pojawia to przed dietą miałam prawie 28 ![]() Konstancja gratulacje i tylko nam nie pęknij w tych szwach
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
D.D.dziekuje za zaproszenie
Dzionek zleciał nawet light (pomijając wyskakny serniczek )Do czwartku bede walczyc jeszcze mocniej zeby chociaz 1kg mniej byłoWITAM NOWE PANIE!!!!! buziole |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

trzeba bedzie wyprobowac

A.W
Będę później kochane

tylko lekarz moze to przepisac tak? a w jakiej sytuacji bo blondi duzo na tym schudla widze. Tez tak bym chciala. Ale pochwale wam sie czyms od srody moja waga spadla o 2 kg

Poza tym ,chce sie zdrowo odzywiac i byc zdrowa dla samej siebie. tłuszczyk to ja mam,zapewniam i chce sie pozbyc 7kg tłuszczu.
zjadłam ciastka owsiane,miseczke lodów i miseczke nugatowych płatków z mlekiem. przynajmniej dobre bylo
Do zrzucenia mam jakieś 10-15 kg,niestety
i tylko nam nie pęknij w tych szwach