Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 21:45   #271
asiaczek87
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
a pierwszy to juz na 3 roku jestes?;p
no stara jestem ale w sumie i kota mogłabym poudawać bo na swój wiek nie wyglądam podobno

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:55   #272
monika7891
Raczkowanie

Freddy wazne,ze masz prace Ja z tego typu zrezygnowalam,bo nie chcialam dluzej-nie dla mnie to bylo-chodz przynznam ze wiele ta praca mi dala,wiele sie nauczylam.

Sabcia O prosze-napewno przeczytam tez weronike,ale myslalam,ze pierwsza bride. Szkoda ze w necie jest malo wg mnie do sciagniecia ciekawych ksiazek. ja sciagam i drukuje tlyko dla wlasnych potrzeb,zeby przeczytac,potem wpinam do segregatorka i stoi...Po niektore udam sie do biblioteki na pewno.
Ja po obiedzie jak sie polozylam ,to lezalam a po 18 zasnelam i o 20 sie obudzilam jakos...
i jak pasuje bluzka??
ja nie bardzo wiem w czym isc jutro na bierzmowanie do kuzynki...
Sabciu fajni,ze mozesz tak szefowi powiedziec co myslisz...ale skoro to maz kuzynki to tez inna relacja...ja pracowalam u wujka,ale to taki dalszy i nie bardzo moglam powiedziec co mysle...poza tym raz pracowalam tez u znajomej i nawet nie bylo opcji zebym sie o cos postawila...ja juz teraz uwazam,ze praca u rodziny czy znajomych to wcale tak kolorowo nie jest...obcemu to nie czilabym sie i powiedziala co mysle,nie pozwolilabym sobie na glowe wejsc...//ja tez wyszlabym gdzies na impreze,wyszalala sie...eh...włąsnie pije piwko...mialam od kilku dni taka ochopte i dzis mnie naszlo...i jeszcze jak wstalam to sie wkurzylam mocno,wiec dobrze mi to rdzis zrobi jak sie zrelaksuje przy piwku,pozniej pojde sie wykapac,zrobie sobie maseczketaki relaksik ale zawsze w sumie raz w tygodniu robie sobie taki wieczor mega wyjatkowego wypasionego dbania o siebietroche humorek sie poprawiaNo to milego spacerku zycze

Tajlaa No tez tak pomyslalam,ze fajnie,ze nie tlyko ja tak zbieram info o kosmetyce itp rzeczach
No ja bez balsamow ani rusz. Musze. mam bardzo sucha skore,alergiczna i potrzebna mi pielegnacja nawilzajaca calego ciala.
No jak Tz siedzi przy kompie czy u mnie czy u niego to ja tez staram sie czyms innym zajac. tyle ze ja mam tlyko kompa stacjonarnego,a on takiego i laptopa,wiec u niego przy kompach obioje mozemy siedziec w tym samym czasie bo net na obu tez jestjakie woreczki na polce zmienialas??
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:56   #273
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Słuchajcie znowu miałam historie.. a więc.. zaczęlo się od niewinnego.. o kurde chyba ktos puka słyszałeś.. niee ale mówię Ci że tak no i tak było dalej.. jednak ktoś pukał..

Patrze przez wizjer i nie dowierzam policjant..
otwieram i drzwi a on dzien dobry dzielnicowy **** czy to ulica jantarowa 11? a ja ze tak.. a on ze sa skargi na nas.. ze wieczorami sa libacje itp
a ja yy helloł jakie libacje.. chyba pan za siebie nie może..
a on ze rozmawiam z uzrednikiem panstwowymi ze mam sie odnosci z kultura a ja do niego ze tez rozmawia z uzrednikiem panstwowym..
no i potem on sie pyta o nazwisko a ja ze kierna a on ojj to nie tmozliwe bo on ma kunde wpisane.. a ja ze kunde to sadiad ze tez ma taki sam numer domu i ze mieszka dalej..a on a to pzrepraszam za najście i kłopot i poszedł..;d

Zwałe miałam że szok..
Stary 2009-05-19, 21:57   #274
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
no stara jestem ale w sumie i kota mogłabym poudawać bo na swój wiek nie wyglądam podobno
no to tlyko pozazdroscic ,ze nie wygladasz na swoj wiek

Magic
Ty to masz szczescie do takich akcji

Edytowane przez monika7891
Czas edycji: 2009-05-19 o 21:59
Stary 2009-05-20, 03:16   #275
Sabcia87
Zadomowienie

Moniko więc w końcu czas na biblioteke
Co do szefów hymm zawsze miałam takich którym mogłam powiedzieć co myśle, to jest mój trzeci szef i z trzecim jestem na Ty Jakoś zawsze mialam ok tą sprawe,
Hymm fajny ten pomysł z segregatorami masz przynajmniej swoją małą biblioteke
Bluzka nie pasuje za mała w biuście i mi sie guziki rozchodzą mój odwieczny problem

Tajlaa dokładnie masz racje

Magic Ty to masz te akcje zawsze jakies fajne

Asiaczku podziwiam dwa kierunki...

łazienka i do pracy jade...
Miłego Dnia
Stary 2009-05-20, 04:54   #276
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrrrrrrry

Magic- u Ciebie to jak zwykle jak na dobrym filmie sensacyjnym

Monika, Tajlaa-
chyba podgapię od Was pomysł segregatorów z kosmetycznymi trickami. Często w gazecie czy necie trafiam na jakąś fajną poradę i oczywiście kilka chwil później o niej zapominam. Tak będę miała wszystko pod ręką.

Asiaczku-
też podziwiam za dwa kierunki. Ja mam problem z ogarnięciem się z jednym

Sabciu-
za dziewczynami powtórzę: fajnie masz z tym szefem. Chociaż ja do tej pory też nie mogłam narzekać. Tylko w pierwszej pracy trafił mi się jakiś psychopata, z którym nie chciałam wchodzić w dyskusje. W drugiej mogłam szczerze powiedzieć co mi leży na serduchu tylko
a) musiałam to zrobić w odpowiedniej formie
b) musiałam trafić na odpowiednią chwilę; mój szef był typowym cholerykiem i jak miał gorszy dzień to rozsądnie było bez kija nie podchodzić.
Za to z obecnym szefem wydaje mi się, że będę się dogadywać w pół słowa- jest bardzo otwarty na pracowników.

Kalduś
- wow! gaduło! Rozpisałaś się niemożliwie

Dziewczynyyyyyy, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Środa jest dla mnie zawsze krytycznym dniem. W poniedziałek i wtorek mam w sobie jeszcze resztki weekendowej energii, a od czwartku tłumaczę sobie, że już jutro piątek A w piątek w ogóle jest mi wszystko obojętne i tylko siedzę wpatrzona obsesyjnie w zegarek Ale środa jest dla mnie nieustannym dramatem.
No trudno, nie ma rady. Zmykam. Postaram się zajrzeć na chwilę w pracy, a jeśli nie to widzimy się wieczorem.

Cmom cmok
Stary 2009-05-20, 07:19   #277
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość

mav to zamiast pakowac lepiej zeganj sie z Tzetem

W spr. ksiązek nie pomoge, ale ogladalam film Slumdog i podobał mi sie

Zmykam kawke zrobic.
spakowana i pozegnana 10 dni to przeciez nie miesiac

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Książki Paula Coelho czytałam jeszcze w LO - najbardziej podobał mi się "Alchemik", "11 minut" i........ skleroza mnie dopadła zbiór takich jakby króciutkich opowiadań czy coś takiego. Jak sobie przypomnę to dopiszę

Na "Cień wiatru" poluję już od jakiegoś czasu, ale są taaaaaaakie kolejki w bobliotece także chyba będę musiała ją poprostu kupić.
nie czytalam tylko Alchemika jak 14 latka nie bylam w stanie tego zrozumiec

Cytat:

Mav pakowania nie zostawia sie na ostatnią chqwile:PP
a ja lubie to czynnośc ale niestety mało okazji mam by ją wykonywać:P
wiem wiem

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Mav- raczej filmy oparte są na książkach Generalnie tak, chociaż reżyserzy znacznie odbiegli od oryginału. Moim skromnym zdaniem książki są o niebo lepsze.
A co Kisnelli czytałaś? Bo ja całą serię o Zakupoholiczce, z resztą też w oryginale. Może mogłabyś polecić mi jakieś inne fajne jej tytuły?
Can you keep a secret? genialne

Cytat:

Dziewczynyyyyyy, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Środa jest dla mnie zawsze krytycznym dniem. W poniedziałek i wtorek mam w sobie jeszcze resztki weekendowej energii, a od czwartku tłumaczę sobie, że już jutro piątek A w piątek w ogóle jest mi wszystko obojętne i tylko siedzę wpatrzona obsesyjnie w zegarek Ale środa jest dla mnie nieustannym dramatem.
No trudno, nie ma rady. Zmykam. Postaram się zajrzeć na chwilę w pracy, a jeśli nie to widzimy się wieczorem.

Cmom cmok
a ja juz mam wolne
te dwa dni byly powalajaco nudne na 30 seniorow bylo tylko 6 w porywach do 10 i do tego 5 pracownikow

ok ja mykam do mojej bylej gast rodzinki musze im zabrac kilka rzeczy bo nie bede specjalnie kupowac takiej folli aluminowej naprzyklad

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 07:24   #278
tajlaa
Wtajemniczenie

Dziń Doberek
a ja juz sie obudziłam i wstałam bo nie ma co juz spać bo tyle roboty czeka:PP kurde za oknem pochmurno a miałobyc słonko!!! ja tu głowe musze umyć a tu nieciekawie jest
i jakaś głodna jestem więc czas na śniadanko

Monia a ja tez mam scuha skóre przeważnie na nogach a tak mie czesto swędzą, że aż do krwi drapie może do od depilatora, że one wrastają i sie tak buntuja
a ja mam w swoim pokoju laptopa a mama u siebie kompa, ale jak sami jestęsmy to też na dwóch siedziem:P i wtedy bęc cisza każdyw swoim świecie nie tak czesto się dzieje tak na szczeście bo co to za spotkanieby było
a Ty tak siama pijesz piwko w domku??
a woreczki mam na półkach w szafce by koszyciki i inne kosmetyki jej nie ryowwały w szafie z ciuhami na półkach też je mam one są takie nowiutke, równe mama z pracy przynosi to nie takie szeleszczące jak w sklepie takie inne heh ale namotałam
i co wczoraj mama napiekła na tą komunie??

Magic coś Ci policjanci do Ciebie często przychodzą heheee

Sabcia mówisz, że bluzki Ci sie rozchodzą aaa to mi bardziej w tym miejscu spadają i niewiem co lepsze;p
to miłej pracy;*

Limonka pewnie, że ściagaj nasz pomysł naprawde to fajna sprawa a jak miło sie to potem przegląda
zgadzam się z Twoja rozkimną co do srody masz rację tak w środku jest i ni w ta ni we wtą

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

mAV NIECH TEN WYJAZD BĘDZIE UDANY))
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 07:38   #279
Limonka1987
Zakorzenienie

Mav- będę musiała się rozejrzeć w Empiku.
Mam nadzieję, że pobyt w Polsce będzie bardziej udany niż się na to nastawiasz

Tajlaa- u mnie jest śliczne słoneczko, mam nadzieję, że i do Ciebie w końcu przywędruje
Życzę miłego dnia Oby udało Ci się wszystko co zaplanowałaś

He he... Szef podejrzliwie zerka w moją stronę. Pewnie się zastanawia skąd u mnie taki zapał do pracy z samego rana Gdyby biedny wiedział skąd to moje zapamiętałe stukanie w klawisze... Zmykam zanim mnie przejrzy.
Buziaki
Stary 2009-05-20, 07:42   #280
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Nie zadzwonili

no cóż... doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych też się przydaje

u mnie z kolei jest: w pon- byle do środy, w środe byle do pt

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 07:44   #281
Limonka1987
Zakorzenienie

Novocaine- nie od razu Kraków zbudowano Mało kto ma tyle farta, że przyjmują go na pierwszej rozmowie. Zobaczysz, jeszcze znajdzie się firma, która Cię doceni I to szybciej niż myślisz
Stary 2009-05-20, 07:47   #282
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Novocaine- nie od razu Kraków zbudowano Mało kto ma tyle farta, że przyjmują go na pierwszej rozmowie. Zobaczysz, jeszcze znajdzie się firma, która Cię doceni I to szybciej niż myślisz

Mam taką nadzieję

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 08:03   #283
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrrrrrrrrry

Magic- u Ciebie to jak zwykle jak na dobrym filmie sensacyjnym

Monika, Tajlaa-
chyba podgapię od Was pomysł segregatorów z kosmetycznymi trickami. Często w gazecie czy necie trafiam na jakąś fajną poradę i oczywiście kilka chwil później o niej zapominam. Tak będę miała wszystko pod ręką.

Asiaczku- też podziwiam za dwa kierunki. Ja mam problem z ogarnięciem się z jednym

Sabciu-
za dziewczynami powtórzę: fajnie masz z tym szefem. Chociaż ja do tej pory też nie mogłam narzekać. Tylko w pierwszej pracy trafił mi się jakiś psychopata, z którym nie chciałam wchodzić w dyskusje. W drugiej mogłam szczerze powiedzieć co mi leży na serduchu tylko
a) musiałam to zrobić w odpowiedniej formie
b) musiałam trafić na odpowiednią chwilę; mój szef był typowym cholerykiem i jak miał gorszy dzień to rozsądnie było bez kija nie podchodzić.
Za to z obecnym szefem wydaje mi się, że będę się dogadywać w pół słowa- jest bardzo otwarty na pracowników.

Kalduś
- wow! gaduło! Rozpisałaś się niemożliwie

Cmom cmok
Spokojnie jeszcze nie spróbowałam,dopiero chce wypłynąć na głębszą wodę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 08:13   #284
tajlaa
Wtajemniczenie

Nov a tak nie przejmuj się) coś na pewnoe się w końcu znjadziej grunt to sie nie poddawać
i kto ot mówi największy straszliwiec i wrażliwiec ale ciii

Limonka tak mi się wydaje, że lekko słonklo chce się wyłonić zza chmurek ale zobaczymy jak to się rozwinie)
a Ty już do pracy a nie ściemniasz

a ja w końcu ide myć taą głowe i kąpiel. juz po 9 a jeszcze mam łazienkę dokończyć już nie wspomnę, że jeszcze p.óltorej pracy miałam dziś napisać i zakończenie by jutro oddać. i kiedy
doba ma za mało godzin niestety
Stary 2009-05-20, 09:51   #285
irmandara
Zadomowienie

Ha! jestem

Tak wiec w Szczawnicy bylo bosko
pierwszego dnia po przyjezdzie ok godziny 16 poszlismy na spacer, wyjechalismy na Palenice krzeselkiem i zaczelismy schodzic ale pomylilo sie nam troszeczke i wyladowalismy na Slowacji 10 km spacerek wrocilam zmordowana bo dzien sie nagle wydluzyl a mielismy tylko sie przejsc :P
drugiego dnia wybralismy sie na splyw dunajcem bylo cudnie 3 h plynelismy, ale po przyplynieciu byla godzina 15 wiec trzebabylo sie jeszcze czyms zajac wypozyczylismy rowery i przejechalismy znowu na slowacje do Czerwonego klasztoru razem 28 km
trzeciego dnia troche padalo ale potem poszlismy na spacer do wawozu Homole i znowu 10 km sie spacerku zrobilo
a czwartego dnia wyszlismy na sokolice bo stamtad piekny widok jest na przelom dunajca

po powrocie do Krakowa nie czulam nog ani kości pupnych przez ten rower :p ale zadowolona jestem jak cholera!

Aaaa i cos mi moj TZ mowil ze moze w czerwcu bede w Warszawie!!!
Stary 2009-05-20, 10:05   #286
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Hejj.. wstałam jednak dzisiaj mimo, ze nie miałam chęci..
humor mam średni, odliczam czas do przedszkola i potem do domku.
będę robić obiad.. piersi z kurczaka w sobie śmietanowym..

Cytat:

hmm może mi dany jest policjant jako mąż.. i oczywiście kochanek.. bo bez tego życie było by nudne..
Stary 2009-05-20, 10:09   #287
freddy296
Wtajemniczenie

irma ale super, ze wycieczka udana tez kiedys byłam w Szczawnicy, ale to dawno temu bylo.
W ogole fajne sa gory Planujemy z Tzetem wybrac sie do Krakowa w lipcu, ale zobaczymy jak staniemy finansowo.

tajla masz racje, doba powinna byc dluzsza, ale glownie ta cześc gdzie sie spi

nov nie jestes sama, ja tez zlozylam papiery i cisza

Magic ojojj... ale Ci stracha narobili Ci policjanci... Dobrze ze to pomyłka.

Monia ja tez mam sucha skore i przez to tez walcze z lupiezem... Ale polecam kapiel w oliwce, do wody w wannie dolac kilka kropel zwyklej oliwki dla dzieci. Po kapieli skora jest swietnie natłuszczona Tylko trzeba wanne pozniej dobrze umyc.

Sabciu no to udaneego spacerku z przyjacielem

Ogolnie mam zły dzien... gardło mnie od rana tak boli i spac mi sie chce...
W weekend do szkoly.... za tydzien tez... tydzien temu tez była... kiedy ja sie wyspie

Najcetniej bym zamknela biuro na godzinke i pokimała

pejtoon gdzie zniknelas???

Nie wspomne np o aga4 gdzie ta dziewczyna zagineła?? jeszcze nie zawitała w 3 czesci weridiana i kasiakitty tylko sie przywitała... gdzie dziewoszki jestescie?

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-05-20 o 10:12
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:54   #288
tajlaa
Wtajemniczenie

Irm a to Ty z krakowa już masz nawet nie tak daleko do szczawnicy;p ale Tyle km zrobiłaś hoho;p

freddy ja od rana w domu tak szybko mi czas upływa, że szok. o nudzie moge pomarzyć zreszta tki stan mnie rzadko dopada zawsze sobie jakieś zajęcie znajde;p

Magic hih;p a wszystko przed Toba i kto wie, kto wie czy taki policjant z dużym libido nie jest Ci pisany;p
Stary 2009-05-20, 12:04   #289
kasiakitty
Raczkowanie

Czesc, ja was codziennie czytam ale nie umiem sie wkrecic do was, bo jak ja wstane to juz u was poludnie a od rana do poludnia do kupe czasu i wy duszo piszecie i zanim was przeczytam to musze gdzies isc czy jechac a jak przyjade to tez duzo naskrobiecie wiec nie umiem za wami nadazyc. Jutro tato od TZ jedzie do pracy wiec miesiac mam laby :P nie bede musiala jezdzic na remont, ale i tam od czasu do czasu moze pojade zeby cos porobic a najlepiej w poniedzialki bo TZ ma poniedzialki wolne.
Pozdrawiam.

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 12:09   #290
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

No nic trzeba wyruszyć do dzieciaków..
Szczerze Wam powiem, ze mi się nie chce wychodzić nigdzie.. dobrze, ze to tylko 2 godzinki.. ale czasami przez te 2 godziny jest taki rozgrabiasz, że szok.

Oby do 15.30
Potem zrobię obiad i po obiedzie relaksująca kąpiel..
Zróbcie coś, żeby już był 31 Maj

Dobra zawijam kiece i lecę ..
Stary 2009-05-20, 12:09   #291
kasiakitty
Raczkowanie

Aha, jeszcze jedno, jak wy cos napiszecie co ja chcialabym sie wypowiedziec to juz ten temat jest skonczony wiec wole nie wracac to tego

Stary 2009-05-20, 12:21   #292
tajlaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
Czesc, ja was codziennie czytam ale nie umiem sie wkrecic do was, bo jak ja wstane to juz u was poludnie a od rana do poludnia do kupe czasu i wy duszo piszecie i zanim was przeczytam to musze gdzies isc czy jechac a jak przyjade to tez duzo naskrobiecie wiec nie umiem za wami nadazyc. Jutro tato od TZ jedzie do pracy wiec miesiac mam laby :P nie bede musiala jezdzic na remont, ale i tam od czasu do czasu moze pojade zeby cos porobic a najlepiej w poniedzialki bo TZ ma poniedzialki wolne.
Pozdrawiam.
witaj kasiula
ja drugi dzień siedze w domu to na bieżąco czytam i łatwo jest odp jak każdemu można co chwile bo o tak o wpaadać to strasznie truno. temat to wiadomość to inny:P
a na kiedy planuje się u was koniec remontu?
u mnie się już skończył i teraz porządki

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Magic bedzie wesoło;*
a co ma być 31 maja u Ciebie??
Stary 2009-05-20, 12:32   #293
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Dziń Doberek
a ja juz sie obudziłam i wstałam bo nie ma co juz spać bo tyle roboty czeka:PP kurde za oknem pochmurno a miałobyc słonko!!! ja tu głowe musze umyć a tu nieciekawie jest
i jakaś głodna jestem więc czas na śniadanko

Monia a ja tez mam scuha skóre przeważnie na nogach a tak mie czesto swędzą, że aż do krwi drapie może do od depilatora, że one wrastają i sie tak buntuja
a ja mam w swoim pokoju laptopa a mama u siebie kompa, ale jak sami jestęsmy to też na dwóch siedziem:P i wtedy bęc cisza każdyw swoim świecie nie tak czesto się dzieje tak na szczeście bo co to za spotkanieby było
a Ty tak siama pijesz piwko w domku??
a woreczki mam na półkach w szafce by koszyciki i inne kosmetyki jej nie ryowwały w szafie z ciuhami na półkach też je mam one są takie nowiutke, równe mama z pracy przynosi to nie takie szeleszczące jak w sklepie takie inne heh ale namotałam
i co wczoraj mama napiekła na tą komunie??

Sabcia mówisz, że bluzki Ci sie rozchodzą aaa to mi bardziej w tym miejscu spadają i niewiem co lepsze;p
to miłej pracy;*

Limonka pewnie, że ściagaj nasz pomysł naprawde to fajna sprawa a jak miło sie to potem przegląda
zgadzam się z Twoja rozkimną co do srody masz rację tak w środku jest i ni w ta ni we wtą

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

mAV NIECH TEN WYJAZD BĘDZIE UDANY))
no bardzo udany jutro naprzyklad mam dentyste w nocy dostane @ czuje ja w kosciach

Cytat:
Mav- będę musiała się rozejrzeć w Empiku.
Mam nadzieję, że pobyt w Polsce będzie bardziej udany niż się na to nastawiasz
ja tez

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
Aha, jeszcze jedno, jak wy cos napiszecie co ja chcialabym sie wypowiedziec to juz ten temat jest skonczony wiec wole nie wracac to tego
Cytat:
witaj kasiula
ja drugi dzień siedze w domu to na bieżąco czytam i łatwo jest odp jak każdemu można co chwile bo o tak o wpaadać to strasznie truno. temat to wiadomość to inny:P
a na kiedy planuje się u was koniec remontu?
u mnie się już skończył i teraz porządki

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Magic bedzie wesoło;*
a co ma być 31 maja u Ciebie??
no wlasnie

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 13:05   #294
kasiakitty
Raczkowanie

tajlaa - remont bedzie nawet jak sie wprowadzimy, teraz byl taki zeby chodziaz mozna bylo do pokojow sie wprowadzic i jakos mieszkac. 4 pokoje juz sa pomalowane ale 3 juz do mieszkania, bo w jednym terzeba podloge dac, kuchnia tez prawie skonczona ale jeszcze trzeba kafelki na sciane dac i jakies listewki na ziemie i naobkolo okien, w sumie duzo jeszcze roboty jest, ale najwazniejsze juz chyba zrobione, wiec wprowadzac sie bedziemy w nastepnym miesiacu gdzies pod koniec.

mav - " No wlasnie", wiec jak nie jestem na biezaco to wole nie pisac bo jak temat juz jest zakonczony to wole nie wracac do tego

Stary 2009-05-20, 13:31   #295
tajlaa
Wtajemniczenie

Kasiakitty to już niedługo będzie mieszkać w slicznym domku:d najważniejsze, bo reszte już na bieżąco bedziecie robić bedąc na miejscu) achhh zazdroszcze

Mav a dentysta nie taki straszny jak go maluja:P
ale @ współczuje mnie to także już niedługo czeka;/
Stary 2009-05-20, 13:57   #296
kasiakitty
Raczkowanie

tajlaa - jak sie przeprowadzimy to mam zamiar isc do szkoly i skonczyc srednia szkole, glupi angielski jakby nie on to bym pewnie juz skonczyla a tak musze ten angielski 12 klase skonczyc zeby calosc skonczyc, jeszcze nie wiem czy bede musiala cos dodatkowo wziasc bo potrzebuje iles tam kredytow sama nie wiem do konca jak to jest :P. A co do @ to tez mam miec zaniedlugo moze nawet i w piatek jak ja tego nie lubie pierwszy dzien najgorszy a czasami 2 najgorszy, no ale pozniej bedzie z glowy :P

Stary 2009-05-20, 14:02   #297
monika7891
Raczkowanie

witam wszystkie

Sabciu mysle,ze jeszcze w tym tygodniu pojde do bibliotekiA wczoraj zaczelam czytac weronike Mialam zaczac od Bridy,ale jakos wydrukowalam pierwsza te jednakPrzeczytalam nieduzo,bo bylo pozno i oczka zmeczone,ale powiem szczerze,ze juz jestem ciekawa co dalej. fajnie,ze zawsze mialas fajna sprawe jesli chodzi o szefow...ja ogolnie nie mialam zle,ale powiedziec co mi lezy nie moglam,bo bylaby obraza majestatu...
Oj to moze jakas inna bluzeczke sobie poszukasz?

.LImonka no to naprawde fajna sprawa tak sobie trzymac te info czesto mozna skorzystac z czegos fajnego,jakiejsc dobrej porady itp
hehe ja zawsze mowie" zeby mi sie choc w polowie tak cialo jak mi sie nie chce to byloby dobrze"-od mamy sobie to przywlaszczylam powiedzonko
ja nie lubie poniedzialku i srody...

tajlaa ja myje wloski codzinnie...albo czasami 2 razy dziennnie troche nie fajnie,ale coz -nie lubie zreszta miec tlustych ,nieswiezych.
No ja to samo...a teraz moje nogi sa az biale tak suche,doslownie luszcza sie az,sypie sie skora z nich ,piecze to i swedzi musze isc do lekarza,ale cos wybrac sie nie moge:P ja depilatora nie uzywam,ale u mnie sucha skora to raz,a dwa alergia ma na to ponoc duzy wplyw u mnie;(
ja planowalam kupic sobie tez laptopa,a ten mial isc do mamy dla niej do pokoju,ale nie mam pracy,wiec plany stoja w miejscu,ale jak tlyko dam rade to napewno je zrealizuje
a wczoraj sama tak wzielam i wypilam sobie piwko,siedzac przy komputerze:P a co-czasami mozna
yhy juz rozumie bo nie zalapalam co za woreczki na poczatku
mama piekla na bierzmowanie a nie komunie hehe
ale upiekla jablecznik,karpatke i takie kokosowe z masa-mniam

irmandara no super mialas wyjazd i ile ruchu w tym czasie mieliscietyle spacerkow,rowerki fajnie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Hejj.. wstałam jednak dzisiaj mimo, ze nie miałam chęci..
humor mam średni, odliczam czas do przedszkola i potem do domku.
będę robić obiad.. piersi z kurczaka w sobie śmietanowym..
hmm może mi dany jest policjant jako mąż.. i oczywiście kochanek.. bo bez tego życie było by nudne..
brzmi ten kurczak smakowicie
ostatnio moja mama robila ten pomysl na winiar zapiekanke z ziemniakami i miesem mielonym...powiem Was,ze srednie takie....nic specjalnego. I jeszcze tego socystego kurczaka,ale tez zadna rewelacja-tlyko ze ja to kurczaka smazonego,pieczonego nie lubie-z kurczala tylko piersi lubie w roznych wydaniach:P
Magic glowa do gory juz jestes kolejny dzien blizej konca kuracji!!!Bedzie okhehe moze faktycznie bedziesz kiedys zona policjanta-lub jak to nazwal pan policjant urzednika panstwowego

Freddy ja tez co jakis czas walcze z lupiezem:/ja niestety nie moge oliwek-kiedys uzuwalam i bylo gorzej tlyko,bo mnie oliwka tlyko natluszczala a nie nawilzala,a po odstawieniu bylo dwa razy gorzej,chodz przyznam,ze uzywalam tlyko jednej oliwki zawsze-bambino,moze teraz sprobuje innej-i tak nie mam juz nic do stracenia,bo takiego stanu moje nogi jeszcze nie mialy zlegoWez cos na gardlo,zeby sie nie rozhulalo bardziej.

Kasiakitty fajnie,ze niedlugo juz w nowym domku bedziesz mieszkac

Mav ja dentysty to sie boje jak niczego innego...nie wiem czemu,ale mam z tym powazny problem...dentysta dziala na mnie paralizujaco...

a ja nie wiem jak to zrobilam,bo pozno wstalam dzis...tak dobrze mi sie spaloa zdarzylam juz posprzatac w domku,wykapac sie i zaraz jade do cioci pomoc jej. a pozniej to bierzmowanie...

Trzymajcie sie dziewczynki cieplo
Milego popoludnia
bede wieczorkiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 16:25   #298
Sabcia87
Zadomowienie

Monika z bluzki zrezygnowałam

Freddy dzis spacer odpada Rafał nie ma czasu, ma chorą babcie która nie mieszka z nimi i codziennie z mama jezdzi do niej... No cóż...
A może jakaś choroba Cie bierze??

Tajlaa ja bym tam wolała żeby mi sie zapadały wogóle nie mam bluzek na guziki takich eleganckich a chce mieć Dziś znlalazłam buty typu ala magda m. czerwone wysokie w białe groszki, ale po przemysleniu, nie mam do czego ich ubierać więc nie kupie (pozniej fotke wrzuce bo zrobiłam tel )

Magic
wlasnie co ma być 31 ??

Jestem wykończona
Miałam iśc trawnik skończyć kosić ale nie poszłam, tata mnie udusi no ale cóż...
Głowa mnie boli zmeczona jestem.. Ehhh...
Ale ogólnie do przodu
Tylko plany mi sie pozmieniały i chyba na stażu zakończe prace u kuzynki i wyjade z mojej wioski....

Edit

Załanczam fotke butów akurat wzięłam felernego bo z przytartymi kropkami bo te Pani miała na wierzchu bo sie już składała.
Co myslicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0019.jpg (18,5 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Sabcia87
Czas edycji: 2009-05-20 o 17:53
Sabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 20:14   #299
freddy296
Wtajemniczenie

sabcia no niezle podobaja mi sie bardzo, jednak bym takich nie zalzyla, bo bym sie połamała, ale u kogos pewnie wygladaja ekstra

Ok... Laseczki... ja wlasnie po ciezkim dniu zrobilam sobie salatke, co by witamin pojesc na moje gardlo, do tego gorąca herbata z malinami i cytryna, a jakby malo bylo to Kuba grzecznie juz spi, a ja leze pod kocykiem Dobrze miec laptopa

Widze ze Ostroznie z Dziewczynami sie zaczelo to lukne po raz kolejny na ten durny film, pozniej wroci Tzet z pracy i mam nadzieje, ze mnie uzdrowi

Niestety choroba mi sie rozwija... juz mam potwornie zatkany nos

ok bo salatka czeka!

A u Was jak wieczor mija?
Stary 2009-05-20, 20:45   #300
Sabcia87
Zadomowienie

Freddy stwierdziłam że jeśli będa granatowe to kupie granatowe a jeśli nie to te kupie Najwyżej pozniej bede bluzki i torebki dokupywać
Ja umówiłam sie z koleżanka na sobote, do 13 pracuje szybciochem do domu chwila w domu jade do niej zostawiam auto i uderzamy w park gdzie wypijemy szampany zrobimy sesje a pozniej balety i wracam do niej na noc a w nd wróce popołudniu do domu To mi sie podoba
Znowu zaczynaja sie "sielanki" w parku picie sesje zdjęciowe balety
Rok temu piłyśmy w parku i nas straż miejska przyłapała
Ale jazda była... Oczywiście my Urocze dziewczyny nie dostałyśmy mandatu a co więcej panowie (bo młodzi) chieli z nami iśc na balety Ha
I powiedzieli że nastepnym razme jak mamy zamiar pić w parku to żebyśmy owinęły alkohol w cos żeby nie widać było co pijemy
Współczuje Ci Kochana
Kuruj sie żeby Cie całkiem nie rozłożyło
Zaraz zmykam do łózka...
Już dośc emocji na dziś

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości