![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
no
![]() ![]()
#272 |
Raczkowanie
|
Freddy wazne,ze masz prace
![]() Sabcia O prosze-napewno przeczytam tez weronike,ale myslalam,ze pierwsza bride. Szkoda ze w necie jest malo wg mnie do sciagniecia ciekawych ksiazek. ja sciagam i drukuje tlyko dla wlasnych potrzeb,zeby przeczytac,potem wpinam do segregatorka i stoi...Po niektore udam sie do biblioteki na pewno. Ja po obiedzie jak sie polozylam ,to lezalam a po 18 zasnelam i o 20 sie obudzilam jakos... i jak pasuje bluzka?? ja nie bardzo wiem w czym isc jutro na bierzmowanie do kuzynki... ![]() Sabciu fajni,ze mozesz tak szefowi powiedziec co myslisz...ale skoro to maz kuzynki to tez inna relacja...ja pracowalam u wujka,ale to taki dalszy i nie bardzo moglam powiedziec co mysle...poza tym raz pracowalam tez u znajomej i nawet nie bylo opcji zebym sie o cos postawila...ja juz teraz uwazam,ze praca u rodziny czy znajomych to wcale tak kolorowo nie jest...obcemu to nie czilabym sie i powiedziala co mysle,nie pozwolilabym sobie na glowe wejsc...//ja tez wyszlabym gdzies na impreze,wyszalala sie...eh...włąsnie pije piwko...mialam od kilku dni taka ochopte i dzis mnie naszlo...i jeszcze jak wstalam to sie wkurzylam mocno,wiec dobrze mi to rdzis zrobi jak sie zrelaksuje przy piwku,pozniej pojde sie wykapac,zrobie sobie maseczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tajlaa No tez tak pomyslalam,ze fajnie,ze nie tlyko ja tak zbieram info o kosmetyce itp rzeczach ![]() No ja bez balsamow ani rusz. Musze. mam bardzo sucha skore,alergiczna i potrzebna mi pielegnacja nawilzajaca calego ciala. No jak Tz siedzi przy kompie czy u mnie czy u niego to ja tez staram sie czyms innym zajac. tyle ze ja mam tlyko kompa stacjonarnego,a on takiego i laptopa,wiec u niego przy kompach obioje mozemy siedziec w tym samym czasie bo net na obu tez jest ![]()
#273 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie znowu miałam historie.. a więc.. zaczęlo się od niewinnego.. o kurde chyba ktos puka słyszałeś.. niee ale mówię Ci że tak no i tak było dalej.. jednak ktoś pukał..
![]() Patrze przez wizjer i nie dowierzam policjant.. ![]() otwieram i drzwi a on dzien dobry dzielnicowy **** czy to ulica jantarowa 11? a ja ze tak.. a on ze sa skargi na nas.. ze wieczorami sa libacje itp ![]() a ja yy helloł jakie libacje.. chyba pan za siebie nie może.. ![]() a on ze rozmawiam z uzrednikiem panstwowymi ze mam sie odnosci z kultura a ja do niego ze tez rozmawia z uzrednikiem panstwowym.. ![]() no i potem on sie pyta o nazwisko a ja ze kierna a on ojj to nie tmozliwe bo on ma kunde wpisane.. a ja ze kunde to sadiad ze tez ma taki sam numer domu i ze mieszka dalej.. ![]() Zwałe miałam że szok.. ![]()
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Magic Ty to masz szczescie do takich akcji ![]()
razem: http://suwaczki.slub-wesele.pl/201004182438.html zaręczeni: http://suwaczki.slub-wesele.pl/201012240926.html Edytowane przez monika7891 Czas edycji: 2009-05-19 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Moniko więc w końcu czas na biblioteke
![]() Co do szefów hymm zawsze miałam takich którym mogłam powiedzieć co myśle, to jest mój trzeci szef i z trzecim jestem na Ty ![]() Hymm fajny ten pomysł z segregatorami masz przynajmniej swoją małą biblioteke ![]() Bluzka nie pasuje za mała w biuście i mi sie guziki rozchodzą mój odwieczny problem ![]() Tajlaa dokładnie masz racje ![]() Magic Ty to masz te akcje zawsze jakies fajne ![]() Asiaczku podziwiam dwa kierunki... ![]() łazienka i do pracy jade... Miłego Dnia ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrrry
![]() Magic- u Ciebie to jak zwykle jak na dobrym filmie sensacyjnym ![]() Monika, Tajlaa- chyba podgapię od Was pomysł segregatorów z kosmetycznymi trickami. Często w gazecie czy necie trafiam na jakąś fajną poradę i oczywiście kilka chwil później o niej zapominam. Tak będę miała wszystko pod ręką. Asiaczku- też podziwiam za dwa kierunki. Ja mam problem z ogarnięciem się z jednym ![]() Sabciu- za dziewczynami powtórzę: fajnie masz z tym szefem. Chociaż ja do tej pory też nie mogłam narzekać. Tylko w pierwszej pracy trafił mi się jakiś psychopata, z którym nie chciałam wchodzić w dyskusje. W drugiej mogłam szczerze powiedzieć co mi leży na serduchu tylko a) musiałam to zrobić w odpowiedniej formie b) musiałam trafić na odpowiednią chwilę; mój szef był typowym cholerykiem i jak miał gorszy dzień to rozsądnie było bez kija nie podchodzić. Za to z obecnym szefem wydaje mi się, że będę się dogadywać w pół słowa- jest bardzo otwarty na pracowników. Kalduś- wow! gaduło! Rozpisałaś się niemożliwie ![]() Dziewczynyyyyyy, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... ![]() ![]() ![]() No trudno, nie ma rady. Zmykam. Postaram się zajrzeć na chwilę w pracy, a jeśli nie to widzimy się wieczorem. Cmom cmok ![]()
#277 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() te dwa dni byly powalajaco nudne na 30 seniorow bylo tylko 6 w porywach do 10 i do tego 5 pracownikow ![]() ok ja mykam do mojej bylej gast rodzinki musze im zabrac kilka rzeczy bo nie bede specjalnie kupowac takiej folli aluminowej naprzyklad ![]()
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() a ja juz sie obudziłam i wstałam bo nie ma co juz spać bo tyle roboty czeka:PP kurde za oknem pochmurno a miałobyc słonko!!! ja tu głowe musze umyć a tu nieciekawie jest ![]() i jakaś głodna jestem więc czas na śniadanko ![]() Monia a ja tez mam scuha skóre przeważnie na nogach a tak mie czesto swędzą, że aż do krwi drapie może do od depilatora, że one wrastają i sie tak buntuja ![]() a ja mam w swoim pokoju laptopa a mama u siebie kompa, ale jak sami jestęsmy to też na dwóch siedziem:P i wtedy bęc cisza każdyw swoim świecie ![]() ![]() a Ty tak siama pijesz piwko w domku?? a woreczki mam na półkach w szafce by koszyciki i inne kosmetyki jej nie ryowwały ![]() ![]() ![]() ![]() i co wczoraj mama napiekła na tą komunie?? Magic coś Ci policjanci do Ciebie często przychodzą heheee ![]() Sabcia mówisz, że bluzki Ci sie rozchodzą aaa to mi bardziej w tym miejscu spadają i niewiem co lepsze;p to miłej pracy;* Limonka pewnie, że ściagaj nasz pomysł naprawde to fajna sprawa a jak miło sie to potem przegląda ![]() zgadzam się z Twoja rozkimną co do srody masz rację tak w środku jest i ni w ta ni we wtą ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- mAV NIECH TEN WYJAZD BĘDZIE UDANY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Mav- będę musiała się rozejrzeć w Empiku.
Mam nadzieję, że pobyt w Polsce będzie bardziej udany niż się na to nastawiasz ![]() Tajlaa- u mnie jest śliczne słoneczko, mam nadzieję, że i do Ciebie w końcu przywędruje ![]() Życzę miłego dnia ![]() ![]() He he... Szef podejrzliwie zerka w moją stronę. Pewnie się zastanawia skąd u mnie taki zapał do pracy z samego rana ![]() ![]() Buziaki ![]()
#280 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nie zadzwonili ![]() no cóż... doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych też się przydaje ![]() u mnie z kolei jest: w pon- byle do środy, w środe byle do pt ![]()
#281 |
Zakorzenienie
|
Novocaine- nie od razu Kraków zbudowano
![]() ![]() ![]()
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam taką nadzieję ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
Nov a tak nie przejmuj się
![]() ![]() i kto ot mówi największy straszliwiec i wrażliwiec ![]() Limonka tak mi się wydaje, że lekko słonklo chce się wyłonić zza chmurek ale zobaczymy jak to się rozwinie ![]() a Ty już do pracy a nie ściemniasz ![]() a ja w końcu ide myć taą głowe i kąpiel. juz po 9 a jeszcze mam łazienkę dokończyć już nie wspomnę, że jeszcze p.óltorej pracy miałam dziś napisać i zakończenie by jutro oddać. i kiedy ![]() doba ma za mało godzin niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Ha! jestem
![]() Tak wiec w Szczawnicy bylo bosko ![]() pierwszego dnia po przyjezdzie ok godziny 16 poszlismy na spacer, wyjechalismy na Palenice krzeselkiem i zaczelismy schodzic ![]() ![]() ![]() drugiego dnia wybralismy sie na splyw dunajcem ![]() ![]() ![]() ![]() trzeciego dnia troche padalo ![]() ![]() a czwartego dnia wyszlismy na sokolice bo stamtad piekny widok jest na przelom dunajca ![]() po powrocie do Krakowa nie czulam nog ani kości pupnych przez ten rower :p ale zadowolona jestem jak cholera! ![]() Aaaa i cos mi moj TZ mowil ze moze w czerwcu bede w Warszawie!!! ![]()
#286 |
Zadomowienie
|
Hejj.. wstałam jednak dzisiaj mimo, ze nie miałam chęci..
humor mam średni, odliczam czas do przedszkola i potem do domku. będę robić obiad.. piersi z kurczaka w sobie śmietanowym.. ![]() hmm może mi dany jest policjant jako mąż.. i oczywiście kochanek.. bo bez tego życie było by nudne.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
irma ale super, ze wycieczka udana
![]() W ogole fajne sa gory ![]() tajla masz racje, doba powinna byc dluzsza, ale glownie ta cześc gdzie sie spi ![]() nov nie jestes sama, ja tez zlozylam papiery i cisza ![]() Magic ojojj... ale Ci stracha narobili Ci policjanci... Dobrze ze to pomyłka. ![]() Monia ja tez mam sucha skore i przez to tez walcze z lupiezem... Ale polecam kapiel w oliwce, do wody w wannie dolac kilka kropel zwyklej oliwki dla dzieci. Po kapieli skora jest swietnie natłuszczona ![]() Sabciu no to udaneego spacerku z przyjacielem ![]() Ogolnie mam zły dzien... gardło mnie od rana tak boli ![]() W weekend do szkoly.... za tydzien tez... tydzien temu tez była... kiedy ja sie wyspie ![]() Najcetniej bym zamknela biuro na godzinke i pokimała ![]() pejtoon gdzie zniknelas??? Nie wspomne np o aga4 gdzie ta dziewczyna zagineła?? jeszcze nie zawitała w 3 czesci weridiana i kasiakitty tylko sie przywitała... gdzie dziewoszki jestescie?
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-05-20 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Irm a to Ty z krakowa już masz nawet nie tak daleko do szczawnicy;p ale Tyle km zrobiłaś hoho;p
freddy ja od rana w domu tak szybko mi czas upływa, że szok. o nudzie moge pomarzyć zreszta tki stan mnie rzadko dopada zawsze sobie jakieś zajęcie znajde;p Magic hih;p a wszystko przed Toba i kto wie, kto wie czy taki policjant z dużym libido nie jest Ci pisany;p |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Czesc, ja was codziennie czytam ale nie umiem sie wkrecic do was, bo jak ja wstane to juz u was poludnie a od rana do poludnia do kupe czasu i wy duszo piszecie i zanim was przeczytam to musze gdzies isc czy jechac a jak przyjade to tez duzo naskrobiecie wiec nie umiem za wami nadazyc. Jutro tato od TZ jedzie do pracy wiec miesiac mam laby :P nie bede musiala jezdzic na remont, ale i tam od czasu do czasu moze pojade zeby cos porobic a najlepiej w poniedzialki bo TZ ma poniedzialki wolne.
Pozdrawiam.
#290 |
Zadomowienie
|
No nic trzeba wyruszyć do dzieciaków..
Szczerze Wam powiem, ze mi się nie chce wychodzić nigdzie.. dobrze, ze to tylko 2 godzinki.. ale czasami przez te 2 godziny jest taki rozgrabiasz, że szok. Oby do 15.30 Potem zrobię obiad i po obiedzie relaksująca kąpiel.. Zróbcie coś, żeby już był 31 Maj ![]() Dobra zawijam kiece i lecę .. ![]()
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Aha, jeszcze jedno, jak wy cos napiszecie co ja chcialabym sie wypowiedziec to juz ten temat jest skonczony wiec wole nie wracac to tego
![]()
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja drugi dzień siedze w domu to na bieżąco czytam i łatwo jest odp jak każdemu można co chwile bo o tak o wpaadać to strasznie truno. temat to wiadomość to inny:P a na kiedy planuje się u was koniec remontu? u mnie się już skończył i teraz porządki ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Magic bedzie wesoło;* a co ma być 31 maja u Ciebie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
tajlaa - remont bedzie nawet jak sie wprowadzimy, teraz byl taki zeby chodziaz mozna bylo do pokojow sie wprowadzic i jakos mieszkac. 4 pokoje juz sa pomalowane ale 3 juz do mieszkania, bo w jednym terzeba podloge dac, kuchnia tez prawie skonczona ale jeszcze trzeba kafelki na sciane dac i jakies listewki na ziemie i naobkolo okien, w sumie duzo jeszcze roboty jest, ale najwazniejsze juz chyba zrobione, wiec wprowadzac sie bedziemy w nastepnym miesiacu gdzies pod koniec.
mav - " No wlasnie", wiec jak nie jestem na biezaco to wole nie pisac bo jak temat juz jest zakonczony to wole nie wracac do tego ![]()
#295 |
Wtajemniczenie
|
Kasiakitty to już niedługo będzie mieszkać w slicznym domku:d najważniejsze, bo reszte już na bieżąco bedziecie robić bedąc na miejscu
![]() ![]() Mav a dentysta nie taki straszny jak go maluja:P ale @ współczuje mnie to także już niedługo czeka;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
tajlaa - jak sie przeprowadzimy to mam zamiar isc do szkoly i skonczyc srednia szkole, glupi angielski jakby nie on to bym pewnie juz skonczyla a tak musze ten angielski 12 klase skonczyc zeby calosc skonczyc, jeszcze nie wiem czy bede musiala cos dodatkowo wziasc bo potrzebuje iles tam kredytow sama nie wiem do konca jak to jest :P. A co do @ to tez mam miec zaniedlugo moze nawet i w piatek
![]()
#297 | |
Raczkowanie
|
witam wszystkie
![]() ![]() Sabciu mysle,ze jeszcze w tym tygodniu pojde do biblioteki ![]() ![]() ![]() Oj to moze jakas inna bluzeczke sobie poszukasz? .LImonka no to naprawde fajna sprawa tak sobie trzymac te info ![]() ![]() hehe ja zawsze mowie" zeby mi sie choc w polowie tak cialo jak mi sie nie chce to byloby dobrze" ![]() ![]() ja nie lubie poniedzialku i srody... ![]() tajlaa ja myje wloski codzinnie...albo czasami 2 razy dziennnie ![]() No ja to samo...a teraz moje nogi sa az biale tak suche,doslownie luszcza sie az,sypie sie skora z nich ,piecze to i swedzi ![]() ja planowalam kupic sobie tez laptopa,a ten mial isc do mamy dla niej do pokoju,ale nie mam pracy,wiec plany stoja w miejscu,ale jak tlyko dam rade to napewno je zrealizuje ![]() a wczoraj sama tak wzielam i wypilam sobie piwko,siedzac przy komputerze:P a co ![]() ![]() yhy juz rozumie ![]() ![]() mama piekla na bierzmowanie a nie komunie hehe ![]() ale upiekla jablecznik,karpatke i takie kokosowe z masa-mniam ![]() irmandara no super mialas wyjazd ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio moja mama robila ten pomysl na winiar zapiekanke z ziemniakami i miesem mielonym...powiem Was,ze srednie takie....nic specjalnego. I jeszcze tego socystego kurczaka,ale tez zadna rewelacja-tlyko ze ja to kurczaka smazonego,pieczonego nie lubie-z kurczala tylko piersi lubie w roznych wydaniach:P Magic glowa do gory juz jestes kolejny dzien blizej konca kuracji!!!Bedzie ok ![]() ![]() ![]() ![]() Freddy ja tez co jakis czas walcze z lupiezem:/ja niestety nie moge oliwek-kiedys uzuwalam i bylo gorzej tlyko,bo mnie oliwka tlyko natluszczala a nie nawilzala,a po odstawieniu bylo dwa razy gorzej,chodz przyznam,ze uzywalam tlyko jednej oliwki zawsze-bambino,moze teraz sprobuje innej-i tak nie mam juz nic do stracenia,bo takiego stanu moje nogi jeszcze nie mialy zlego ![]() Kasiakitty fajnie,ze niedlugo juz w nowym domku bedziesz mieszkac ![]() Mav ja dentysty to sie boje jak niczego innego...nie wiem czemu,ale mam z tym powazny problem... ![]() a ja nie wiem jak to zrobilam,bo pozno wstalam dzis...tak dobrze mi sie spalo ![]() Trzymajcie sie dziewczynki cieplo ![]() Milego popoludnia ![]() bede wieczorkiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Monika z bluzki zrezygnowałam
Freddy dzis spacer odpada ![]() A może jakaś choroba Cie bierze?? Tajlaa ja bym tam wolała żeby mi sie zapadały ![]() ![]() ![]() Magic wlasnie co ma być 31 ?? Jestem wykończona Miałam iśc trawnik skończyć kosić ale nie poszłam, tata mnie udusi no ale cóż... Głowa mnie boli zmeczona jestem.. Ehhh... Ale ogólnie do przodu ![]() Tylko plany mi sie pozmieniały i chyba na stażu zakończe prace u kuzynki i wyjade z mojej wioski.... Edit ![]() Załanczam fotke butów akurat wzięłam felernego bo z przytartymi kropkami bo te Pani miała na wierzchu bo sie już składała. Co myslicie??
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2009-05-20 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
sabcia no niezle
![]() ![]() Ok... Laseczki... ja wlasnie po ciezkim dniu zrobilam sobie salatke, co by witamin pojesc na moje gardlo, do tego gorąca herbata z malinami i cytryna, a jakby malo bylo to Kuba grzecznie juz spi, a ja leze pod kocykiem ![]() ![]() Widze ze Ostroznie z Dziewczynami sie zaczelo to lukne po raz kolejny na ten durny film, pozniej wroci Tzet z pracy i mam nadzieje, ze mnie uzdrowi ![]() Niestety choroba mi sie rozwija... juz mam potwornie zatkany nos ![]() ok bo salatka czeka! A u Was jak wieczor mija?
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Freddy stwierdziłam że jeśli będa granatowe to kupie granatowe a jeśli nie to te kupie
![]() ![]() Ja umówiłam sie z koleżanka na sobote, do 13 pracuje szybciochem do domu chwila w domu jade do niej zostawiam auto i uderzamy w park gdzie wypijemy szampany zrobimy sesje a pozniej balety i wracam do niej na noc a w nd wróce popołudniu do domu ![]() ![]() Znowu zaczynaja sie "sielanki" w parku picie sesje zdjęciowe balety ![]() Rok temu piłyśmy w parku i nas straż miejska przyłapała ![]() Ale jazda była... Oczywiście my Urocze dziewczyny nie dostałyśmy mandatu a co więcej panowie (bo młodzi) chieli z nami iśc na balety ![]() I powiedzieli że nastepnym razme jak mamy zamiar pić w parku to żebyśmy owinęły alkohol w cos żeby nie widać było co pijemy ![]() Współczuje Ci Kochana ![]() Kuruj sie żeby Cie całkiem nie rozłożyło ![]() Zaraz zmykam do łózka... Już dośc emocji na dziś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.