|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
[quote=dogisia;12605067]od kilku dni dziewczyny mam taki jakiś nabrzmialy brzuch jak by wzdety tez tak macie no i boli mnie tak mi ciezko na zoladku sama nie wiem od czego czyzby to tez oznaka ciazy ale to nie mozliwe zeby tak szybko mial mi brzuch rosnac ( wzdymac sie)
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Dogisia ja jestem w 4 tc i moj brzuch jest caly czas nabrzmialy, twardszy i wzdety.wygladam jakbym byla juz w pozniejszej ciazy.ale czytalam ze to typowe wzdecia.staram sie jesc rzeczy przeciwko wzdecion ale pomagaja na chwile. a poza tym strasznie bola mnie piersi nawet dotknac nie moge ani na brzuchu sie polozyc.sa twarde i bardzo bola mnie sutki no i sa nabrzmiale. poza tym to narazie innym mniej przyjemnych objawow nie mam i mam nadzieje ze tak pozostanie. takze trzymam kciuki za ciebie |
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
elcia spokojnie, lot bedzie krotki i przyjemny:P
![]() o prosze to zdjecia z weselicha beda piekne. A kiedy mialas? ps ja bylam jako au-pairka w Duleek, kolo Dublina (40km jakos) Dziewczyny dziś mija 37dc u mnie. Piersi- baloniki, kłucie jajników odbywa się raz na jakiś czas. Bardzo szybko mi się plecy męczą, a dokładnie częśc lędźwiowa. Szału można dostać. ps czy u Was też w tym okresie "oczekiwania na okres/fasolke" występuje brak ochotyna współżycie? Ide poleżeć i zebrać siły na przyjscie TŻka. Buziolki dla Was i główki do góry. Miłego popołudnia i wieczora Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-06-04 o 18:11 |
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bylam u lekarza dzis bo zmienilam przychodnie i troche mnie zmartwila bo na pierwszym spotkaniu z polozna (25.06) tylko bedzie ze mna gadac, nie zobacze mojej fasoli ![]() musze poczekac do 10-12tc. ehhhh, a juz mialam nadzieje ze podejrze co sie dzieje. aaa, no i troche krwi w moczu, ale to podobno normalne- wyslali na badania, ale nie kazali sie martwic a wy co tam zafasolkowane porabiacie?? ![]() ![]()
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochane kobietki
![]() Tesknilyscie za mna ??? ![]() A ja chcialam dzis spedzic dzionek z moim Tz,bo ostatnio jakos tak ciagle w biegu,ciagle cos i tak jakos zle mi z tym bylo,a ze dzis ma wolne to troche pobylismy ze soba ![]() Jedyne co udalo mi sie dzis zalatwic to spotkanie w szkole jezyka niemieckiego,kobieta sie zdziwila bo moj Tz powiedzial jej ze nic nie rozumiem hehe a test przeszlam na 80% Teraz tylko musze czekac na odpowiedz co do przyjecia Heh jak mnie przyjma to troszke sobie na nim posiedze,bo trwa az 10 m-cy...ale co tam przynajmniej bede miala ciekawe zajecie![]() A Wy co tu dzis tak cichutko,takie malo rozmowne jestescie??? Ohh wlasnie ubezpieczenie bede musiala sobie zalatwic w PL,wiec musze do lipca czekac Bo dzis facet jak nam przedstawil dogodna oferte ze bede ubezpieczona na wszystko co mi potrzebne to wyszlo ok 200e miesiecznie wrrr ![]() I jestem w kropce i nie wiem co zrobic ![]() Dogisia wydecia zaczelam miec chyba tydzien po tym jak zaczely mi sie bole podbrzusza i kregoslupa,zreszta jak i inne objawy zaczely pokolei sobie przybywac i raz sa a raz ich nie ma...A powiedzcie mi zafasolkowane czy piersi Was bola caly czas,czy np bol ustepuje na dzien dwa i znow sie pojawia,i czy twardsze sie robia rownoczesnie obie piersi??? Bo u mnie to tak jakos dziwnie...Jednego dnia strasznie mnie bola,zreszta tak jak brzuszek czy kregoslup,a drugiego nie,ale glownie bola wieczorami,i prawa jest bardziej twarda niz lewa,ale na obu na brodawkach zrobily mi sie takie hmm jakby chrosty,i jak zawsze zapinalam stanik na ostatnie chaczyki,tak teraz musialam poluzowac bo juz mi bylo za ciasno,ale nie przytylam...Powiedzcie Wy tez tak macie??? Elcia nie boj sie tego lotu,wszystko bedzie z Wami dobrze,dolecicie spokojnie ![]() Ziaaa co do wspolzycia to powiem Ci ze tez nie mam zbytnio ochoty,zalezy od dnia i od tego jak mocno boli mnie brzusio,choc odkad zaczely sie te bole to w ciagu miesiaca chyba 3 razy sie kochalismy...masakra ![]() I tak sobie mysle kochana ze hmm powoli i nieoficjalnie jak narazie moge Ci pogratulowac ![]() ![]() ![]() Kicius moze poprostu za wczesnie jeszcze na test i na usg...a nie powiedzial Ci nic lekarz co do macicy czy jest napuchnieta,czy nie??? Ohh a ja sie znowu rozpisalam Jak zwykle hehe ![]() Pozdrowionka i buziaki kochane,milutkiego wieczorku
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
laski tez taki plczki z was teraz?
ja mam te zdjecia na poczcie i nie mam programu zenby je zobaczyc i az sie poplakalam bo nie moge ich juz zobaczyc tylko kilka siostra mi odpakowala i przeslala |
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Elcia ja wlasnie straszny placzek i nerwus bylam wczesniej,a teraz od jakiegos czasu zauwazylam ze nie placze o byle co i hmm troche ciezej mnie zdenerwowac
![]() A w jakim formacie masz te fotki ze nie mozesz ich zobaczyc?? Hmm moze uda mi sie pomoc
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
juz TZ sciagna program i obejzalam sobie sliczne powychodzily
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIA jak tam z Twoimi testami,kiedy robisz.no z tym ubezpieczeniem to przegiecie.ale musza na czyms zdzierac.Kicia ile Ty juz jestes po spodziewanej @.
ELCIA szkoda,ze nie mozemy zobaczyc tych pieknosci ![]() MADZIK lepiej lez i sie nie przemeczaj,bo plamien raczej nie powinno byc.lepiej uwazaj na siebie |
|
|
|
#279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaa, i wynalazlam fajne cwiczenia pilates dla brzuchatych, chyba sobie kupie plytke i bede smigac z wyginaniem, zeby sie lepiej czuc, bo plecy mnie zabijaja.
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-06-04 o 20:43 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
laski jelsi macie ochote poogladc zdjecia z sesji slubnej to zapraszam na moja galerie
bo wrzucilam
|
|
|
|
#281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sliczne zdjecia. slub byl w PL?? kiedy? bo ja jakos nie w temacie jestem , ale chyba niedawno musial byc
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Aga nie wiem co do testow,mialo byc jutro ale jakis mam dylemacik
Nie wiem czy robic czy nie Nie wiem dlaczego,jakos chodzi za mna mysl zeby poczekac do wizyty u gina,choc jeszcze nie wiem kiedy sie odbedzie Oby jak najszybciej !!!! Co do ubezpieczen to poprostu czyste zdzierstwo wrrr,no ale niestety tak jak mowisz jakos musza zarabiac Wiec wole isc w Pl do PZU tam sie ubezpieczyc,i zalatwic sobie europejska karte ubezpieczeniowa z NFZ-tu,tylko najpierw musze zebrac informacje na ten temat.....Slonko co do @ to ja dostalam lekka na jeden dzien i 2 dni plamienia i bylo to 17 maja,zbliza sie powoli termin nastepnej@.....ciekawe co to bedzie ???Dzieki Elcia za zdjecia w galerii zaraz sobie zobacze
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi piersi to mniie za bardzo nie bola
brzuch mnie dzis boli i wyglada na to ze chyba @ bedzie bo znowu mam coś czerwonawo brazowego tam gdzie nie trzeba narazie tot ylko śluz a nie krew wiec zobaczymy ale jest mi smutno
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Elcia foteczki sa poprostu przepiekne,the best,sehr schön
![]() ![]()
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Elcia super fotki - extra pomysł z plażą. No i gratuluje ślubu i życzę wszystkiego naj na nowej drodze życia
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
dzieukuje bardzo
![]() przyznam ze pomysl kolegi fotografa zdolny chlopak jest
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
@ buuuu
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Dogisia
![]() ![]() Ale glowka do gory...pare dni i kolejne staranka przed Toba A ja bede mooocno trzymac kciuki zeby sie udalo
|
|
|
|
#290 | |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry dziewczynki!!!
![]() dogisia pewnie Ci smutno i nie ma co pocieszac...ale przytulaskowac mozna! a nawet trzeba ![]() : przytul: :przytul :![]() :przyt ul:![]() ![]() duzo duzo siły zbieraj na kolejny miesiac staran ![]() Kiciunia dzien dobry!!!!! ![]() jakos mam dobry humor, choc nie wiem dlaczego... Może dlatego, że nadal nie mam okresu. Wczoraj się naoglądałam filmików na yt z porodów. jak tam u Ciebie Kicia? w ktorym teraz dc jestes? dziewczyny wczoraj pisalam o tym, że jak sie tak oczekuje to nie chce sie wspolzycza bardzo... Wczoraj w koncu po tygodniu naszła mnie ochota i... strasznie ciasna byłam i "płytka", aż bolało. Szukałam coś na ten temat w necie, ale nie znalazłam... Dziś już jestem troszke luźniejsza. Przestraszyłam się, że miałam ochote na współżycie i to że jestem luźniejsza, ponieważ może zwiastować @. Tak mi się jakos ubzdurało. Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie? smutno tu bez Was ![]() Elcia, piękne zdjęcia
Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-06-05 o 10:07 |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane ale tu pusto czyzby wiekszosc spala
![]() jadzisiaj mialam pierwszy raz mdlosci ale zjadalam platki na mleku (tylko to organizm stolerowal) i jest wporzasiu ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ziaa dziukuje
|
|
|
|
#292 |
|
BAN stały
|
Witam wszystkie kobietki
i zycze milego,slonecznego dnia wszystkim
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynyyy...
pamietacie jak pisalam o tej piersi, ktora mnie zaczyna bolec przed okresem zazwyczaj? dokladnie to mam w węźle chłonnym zmiane hypoechogeniczną, która pęcznieje, gdy zbliża się okres (pojawila sie ona podczas zazywania tabletek anty) no i wlasnie... dzis mnie zaczyna boleć ;( ( zaczynam się dołować chyba powoli, choć próbuje się jakoś uspokoić...ale ciężko...no nic lecę do pracki
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki od rana widze pogaduchy.a ja pol godz temu wstalam
ale ze mnie spioch a co bede sobie odpoczynku zalowac.za miesiac prawdopodobnie do pracy pojde.ciesze sie i nie ciesze.ciesze sie bo zawsze to jakis grosz wiecej,a to dobrze platna praca i jakies zajecie.a nie ciesze sie bo duzo godzin od 8-18 i tylko sobota wolna.a niedziela tak samo do pracy od 8-18 i juz sama nie wiem,na razie powioedzialam,ze jestem zainteresowana ale nie wiem jak to bedzie.moje kochanie nie jest zadowolone i nie chce mnie poscic.musze sie zastanowic dobrze.albo popracuje z dwa miesiace i dam sobie spokuj.nie wiem juz sama.a do tego staramy sie o dzidziusia.a praca stojaca i ciaza to nie kjest dobry pomysl![]() ![]() ELCIA zdjecia sa boskie.ale piekna z Was para.slicznie razem wygladacie.obyscie zawsze byli tacy szczesliwi jak na tych zdjatkach KICIA oj to faktycznie jakies dziwne.a moze zrob tescik w dniu nastepnej @ ![]() ZIAA nie panikuj,jeszcze malpy nie ma @ to sie ciesz DOGISIA |
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie...
Najpierw w gwoli wyjasnienia ostatniego postu... Mam dół jak stąd do Japonii, przez srodek planety... 25.05 dostałam zupełnie normalnej, dwudniowej @, a mimo wszystko wciąż doszukuje się objawów... Wciąż zastanawiam sie od czego jajnik kłuje, od czego tyle śluzu, skąd brzuch taki napęczniały, czemu mnie w ciągu dnia mdli...? przecież to chore... Tak więc z tą głupia wiarą to o mnie było... ![]() Elcia - zdjęcia cuuuuuuuuuuudne..... !!! Już dawno nie widziałam tak fajnej sesji Mam nadzieję, że się nie gniewasz, że sobie obejrzałam... ?A tak pozatym to od @ tak strasznie mnie jajnik kłuje, że czasem to aż mam łzy w oczach..., śluzu tyle, że trzy wkładki dziennie sa mokre... Przytulanko było tylko 31.05, bo TŻ na wyjeździe... I wogóle jakos tak znów optymizm i nadzieję straciłam... Kicia - Ty zrób laska w końcu ten test, bo My tu wszystkie kciuki stracim za ciebie !!! I koniecznie II kreski poprosimy !!! Dagisia - wiem co czujesz... ![]() Całą Resztę ściskam i miłego weekendu zycze
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-06-05 o 15:40 |
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytając artykul http://www.edziecko.plciaza_i_porod/...a_w_ciazy.html to sama nie wiem co myslec poprostu czekam kiedy ta @ przejdzie kicia naprawde kciuki juz bola od trzymania rob ten test |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie ze sie nie gniewam przeciez napisalm ze jesli ktora ma ochote zobaczyc to sa w galeri ![]() i dziekuje tez jestem zachwycona nimi i bede musiala kolege pochwalic
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochane dziewczynki
![]() ![]() A ja dzis jakas taka spokojna jestem,jakos tak az mi z tym zle,bo za spokojna heheh :P Ziaaa sloneczko spokojnie nie panikuj!!!! Narazie @ nie ma i miejmy nadzieje ze nie bedzie !!!! Trzymam kciukasy najmocniej jak tylko potrafie zeby nie przyszla !!!! I nie doluj sie bo normalnie dostaniesz po :dupa: Aga Ty spiochu,jak moglas :P Myslalam ze to ja bede ta najdluzej spiaca,bo spalam do 12 A tu psikus :P Hmm no pracy Ci nie zazdroszcze,sama pracowalam przez 6 dni w tygodniu po 11h i poprostu masakra(tez w sklepie)....I po miesiacu mialam dosc ale wytrwalam az 9 I to za marne grosze Takze zastanow sie dobrze,bo praca jest ciezka ![]() Noo tez juz wlasnie myslalam zeby poczekac do dnia nastepnej @ i zrobic tescik,ale moze wczesniej uda mi sie zalapac do lekarza A @ mam dostac 14-15 takze juz nie dlugo ![]() Stara Panna juz w te pedy wyganiaj tego dola,nie ma dolowania bo normalnie po golej :dupa: wystrzelam !!!! Koniec dolow !!! Juz nie gramy w golfa bo za zimno :P:P:P I trzymaj mi kochana jeszcze troszke te kciuki,bo II musza wyjsc,nie ma innej opcji ![]() Kochane Dogisia i Stara Panna hmm moze uda mi sie Was pocieszyc tak jak mnie to pocieszylo ![]() Kolezanka z "planujemy dzidzie na 2010" byla wczoraj u lekarza na kontroli i dowiedziala sie ze jest w 6tyg ciazy....Przy czym w zyciu by nie pomyslala ze jest w ciazy,bo staranka ze swoim Tz odlozyli na pozniej...ale do rzeczy...Spytalam jak u niej bylo z okresem ze bedac w 6tyg sie nie kapnela ze jest w ciazy i napisala ze miala normalnie 2 dni plamien,3 dni obfitego krwawienia,i znow 2 dni plamien....aaa i robila tescik i wyszedl negatywnie !!!!!!!!! Wiec kochane nie zalamujcie sie!!!! Nie chce wzbudzac w Was nadzieji,chce Wam tylko tym przekazac ze wszystko jest mozliwe,wszystko sie moze zdarzyc!!! Dlatego dzieki niej mam jeszcze wiecej wiary w to ze fasolka we mnie jest ![]() I trzymajcie mi te kciuki !!!!!!!!!!! Jeszcze troszke musicie wytrzymac nooo ![]() Buziaki kochanienkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Ale tu strasznie cichutko Gdzie Wy wszystkie ucieklyscie ???
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
ja jetsem ale zaraz zmykam TZ mnie zabiera na kolacyjke na miasto
![]() az w szoku bylam
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie od tygodnia boli podbrzusze jak na @ a termin mam na jutro. Do tego ostatnio smakuje mi wszystko na ostro, a nie jadałam nic ani na ostro ani pieprzonego :/
Nie wiem czy cos mi brak , czy zaczynam fiksować. A wcześniej pisałam, że nie trafiliśmy - jestem raczej pewna. Jutro lub w ciągu 2 - ch dni wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

, ale chyba niedawno musial byc