|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do przyjaciolek- jak by cos miedzy nimi mialo wyjsc to juz dawno by wyszlo. No i w koncu Tz wybral Was to znaczy ze nie chce zadnej innej Wiec uszy do gory i zamiast siedziec w domu i marudzic tez idzcie na spacer z kolezanka czy kolega Moj tato idzie jutro do szpitala Pojutrze ma operacje krtani-wyciecie polipa.Ponoc nic skomplikowanego ale sie martwie. Taki jakis dzien mam do |
|
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za operację - choć na pewno będzie wszystko ok a ze się martwisz...to normalne - każdy się martwi jak ktoś bliski ma operację |
|
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mrr migdały..mniaaam Amoura, i ja tez bede trzymac kciuki!!! Cytat:
nie mogłysmy sie nagadac...ta ta blondie to ona eeej chyba nie myślałyście ze ta blondie to ja?
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ty jesteś fajniejsza od jakieś tlenionej baby ![]() to fajnie ze jest spoko kobieta
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a "Mistrz i Małgorzata" bardzo mi się podoba ahh.. mój tato pojutrze jedzie do Warszawy na chemie ![]() P.S. Emanko - dzięki
Edytowane przez JossStone Czas edycji: 2009-06-23 o 20:19 |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=emanko;12902527]Eskadia pamiętaj, ze pkt 1 mowi, że: szef ma zawsze rację; natomiast pkt 2, że: a nawet jak jej nie to...patrze pkt. 1
więc..QUOTE]Oj nie w moim przypadku, bo ja to strasznie zawzieta jestem i jak wiem, ze mam racje to nie popuszcze, juz tyle razy sie o to z TZ sprzeczalam, bo mowi, ze jak menadzer cos powie to nawet jak sie nie zgadam powinnam to zaakceptowac, bo on i tak zdania nie zmieni a tylko go wkurze. za kazdym razem mu przytakuje i za kazdym razem i tak robie swoje. narobilyscie mi ochoty na czytanie. uwielbiam czytac, ale ostatnio nie mam na nic czasu. niedawno przeczytalam pare romansildel, ale to takie lekkie bylo i krotkie a mi sie chce czegos wiekszego. wiec chyba sie zdecyduje na cos co polecacie. A ja sie pochwale, zamowilismy obraczki, slub dopiero w przyszlym roku ale nadazyla nam sie super okazja. mamy znajomego z Egiptu, ktory z nami pracuje. kiedys w Egipcie pracowal jako jubiler i ma tam sporo znajomych. a zloto w Egipcie tanie jak barszcz. takze zrobia nam tam za 30% angielskiej ceny Dopisek: ZALOZYLAM SOBIE KONTO NA FACE BOOK_NARAZIE BEZ ZDJEC ALE PORSZE MI POWYSYLAC ZAPROSZENIA BO JA TEZ C HCE OGLADAC ZDJECIA!!! PODAJE TYMCZASOWO IMIE I NAZWISKO-SYLWIA SEK (OSWESTRY)
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2009-06-23 o 20:23 |
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i.... mam urodziny 9 lutego.. lubię złoto i diamenty... a jak możesz kupić taniej ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ejjjj Mieszadełka bo ja się jeszcze chyba nie pochwaliłam swoim tż ![]() http://www.interpals.net/album.php?a...uid=1224336054 tutaj możecie zobaczyć moje zdjęcia z nim i samotnej mnie :P nie musicie mieć konta, żeby oglądać więc jak chcecie mieć koszmary to zaglądajcie
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Roux
Ty blondi? Ty zawsze będziesz RUDA ![]() Nawet jak kolor włosów inny
|
|
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Roux- podzielilabym sie migdalami...ale juz zjadlam No i masz nauczke-nie ocenia sie ludzi po wygladzie ![]() fajnie ze masz tam przyjazna dusze ![]() dziekuje za kciuki Emanko- piekne i cudowne dziekuje za wsparcie. Martwie sie bo lekarka stwierdzila ze jest niewielka szansa za to rak a moj tato na sam dzwiek tego slowa blednie. Szkoda mi go bo na pewno strasznie sie boi. Chociaz i tak bym pewnie nie pomogla tam za duzo.... Sylwunia-gratuluje okazji pochwalisz sie obraczkami?
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gdyby nie zrobili mu tomografii to by chyba tego nigdy nie okdryli, bo pomimo, że guz duży to na prześwietleniu nie był widoczny no zobaczymy jak to będzie.. jak narazie staneło w miejscu i guz już nie rośnie |
|
|
|
|
#282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=sylwunia3009;129070 86] Cytat:
chwilka, i ja wysle CI zaproszenie!! Cytat:
![]() on wygląda kropka w kropke jak moj ex lof francuz.! jezu!!! tylko wloski moj mial/ ma czarne. ale twarz, oczy. wow. Cytat:
i planuje do rudych wrócic ![]() koncem wakacji
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obejrzalam zdjecia kolejne ladne mieszadelko a twoj tz taki malo makaronowy sliczne ma oczka
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Amoura i JossStone - trzymam kciuki za tatusiów!
tak poza tym, to Dzień Ojca dziś, jakby któraś z Was zapomniała ![]() Pohadka - tak, miałam wykłady w języku słowackim, pojechałam tam z 3 kolegami z mojej szkoły z polski, my zero słowackiego, mieliśmy taki przyśpieszony dwutygodniowy kurs słowackiego i od razu byliśmy traktowani jak słowaccy studenci, żadnych ulg, chwilami było ciężko, ale nie żałuję Ehino - też uważam, ze alchemik był przereklamowany, nie podobał mi się emanko - dziękuję, ząb od dzisiaj lepiej, już prawie go nie czuję, tylko troszeczkę dziąsło gdy ruszam policzkiem.znowu przestał rosnąc pieron jeden! kropka - przykro mi, że Ciebie ta ósemka jeszcze tak boli sylwunia - gratuluję zakupu obrączek |
|
|
|
#285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to dobrze czy źle ale wątpie aby to był on ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm dzień ojca??? przykro mi ale...ja nie obchodzę i nigdy nie obchodziłam - powodu nie miałam wiec nie obchodziłam sylwunia również gratuluję. ciekawe czy ja kiedyś bede kupowała obrączki
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
JossStone ja takze przyłączam sie do zyczen zdrówka dla Taty. Szczególnie dzis.
hmmm myslalam o swoim...Tacie. moi rodzice są rozwiedzeni i tak na dobra sprawe nigdy nie widzialam swojego ojca, jest lekarzem w niemczech. pierwszy facet od ktorego zaczeła sie moja przygoda z "facetami ktorzy maja mnie w d**" czyli..dzis nie świętuję emanko to cos nas łączy...
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-06-23 o 21:02 |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Roux badzo ladna z Ciebie blondynka
i sie bardziej podoba niz ciemne wloski ale ruda jestes i tyle
|
#289 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
W Londynie upal, szok, jutro 25 stopni.
Ale mnie nakrecilyscie na nowe ksiazki, ssuper, ja kupuje przynajmniej dwie, trzy miesieczie, ale nigdy nie wiem co kupic i wiele z nich nigdy nie przeczytalam, bede czytac na emeryturze ![]() Mam wlasnie otwarte 10 stron amazon z tymi ksiazkami, ktore wymienilyscie i probuje sie zdecydowac. Cytat:
Kto pisal o "Cien Wiatru"?, myslalam, ze cytuje, ale okazuje sie, ze nie, czy to jest ksiazka "na myslenie"?, w senie, czy jest psychologiczna, z przenosniami i podwojnym znaczeniem, cos jak Coello? Bo ja takich nie lubie, lubie konkrety. Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
o maj gad
ten zab mi sie na mozg rzucil bo ja przeczytalam wczesniej ze ta blondi to ty nawet tz pokazywalam jakie masz ladne dlugie wlosy![]() to przez te okulary buzi nie widac
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweety, a to jak na Londyn to faktycznie, upaaaały!!!
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Sylwunia-wyslalam ci zaproszenie
![]() Zatesknilam za czytaniem. Tz sie smieje ze pozeram ksiazki zamiast czytac- bo dosc szybko czytam, szczegolnie jak ksiazka mnie wciagnie. W sumie to jedna z rzeczy ktorej mi tu najbardziej brakuje. Tacie zyczenia zlozylam, niestety sms-owo ale zadzwonie po operacji to pogadamy Roux- chyba kazdy kolor ci pasuje W rudym slicznie, w ciemniejszym tez Az przypomnialo mi sie jak pracowalam w barze- w pierwsze wakacje bylam ruda, w roku nastepnym blond. Ostatnio jak tam bylam barman- oooo blondi przyszla- a ludzie dookola patrza gdzie ta blondynka A jeden z nich-stalych bywalcow do barmana- no co ty- to przeciez ruda jest![]() Stworzylam na facebooku album ze zdjeciami z tz... Myslalam ze mam ich wiecej :/ Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-06-23 o 21:11 |
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Loo matko
nie mam czasu zeby przeczytac ja kobieta pracujaca jestem W pracy "busy" ale ok. Choc za duzo mi kaze latac taka supervisor (nie, nie Tajka ) i cos mi sié z kolane stalo znowu.. boli troche..zginac dobrze nie moge. TZta nadal Kocham Za malo sie z nim widuje ... A jemu jeszcze transferu nie chce dac bo niby nigdzie nie potrzebuja nikogo.. Dlaczego zycie nie moze byc ciut latwiejsze?
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
7sweety7 - ja nie czytałam ich po kolei, więc śmiało też nie musisz, bo każda historia jest odrębna, tylko są to losy kobiet z tego samego rodu, chyba tak od średniowiecza do czasów II wojny światowej.jak chcesz, możesz je jednak uporządkować według wieków.
ja nie czytałam nigdy Przeminęło z wiatrem ani Mistrza i Małgorzatę.chyba coś straciłam... sylwunia - też Cię zaprosiłam,ale nie jestem pewna, czy to Ty... roux - też oglądałam blondie ale z tym rozmiarem xs to przesadziłaś - myślałam, ze zobaczę jakąś anorektyczkę![]() emanko i roux - przykro mi, że miałyście dzieciństwo bez ojców a tak w ogóle, co się dzieje z Lovely? |
|
|
|
#295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ESKADIA o mnie pamieta jako jedyna chyba
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
ha, a właśnie się o Ciebie Lovely pytałam, jakaś telepatia
cieszę się, ze wszystko ok |
|
|
|
#297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ......................... ...................... Sweety.. siostre zostaw w domu Albo zabierz ze sobá
|
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: jezu nie mogłam sie powstrzymac od komentarzaa.. ![]() Cytat:
heh na XS to ona wygladala jak widzialam jej zdjecie profilowe na FB :P
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-06-23 o 21:20 |
||
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Lovely -Cieszę się, że wszystko ok
a ja już zmykam, bo naprawdę jestem zmęczona, całuski i do rana |
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

ale też sądzi, że ona jest crazy, świetnie sie rozumieją, znają się od lat , raz uprawiali lekkoatletykę... to daje mi poczucie czegoś na kształt gorszości 

oczywiście mam nie czuć się zazdrosna, bo to tylko jego stara przyjaciółka.. prawie jak siostra... ufam mu, ale po prostu zazdrośnia ze mnie 
)odpiszę na list od przyjaciółki z Portugalii
za operację - choć na pewno będzie wszystko ok
od kilku dni chodzily za mna 

a moj tato na sam dzwiek tego slowa blednie. Szkoda mi go bo na pewno strasznie sie boi. Chociaz i tak bym pewnie nie pomogla tam za duzo....

ale wątpie aby to był on