![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
Judi to musi byc piekne, ale widac co wozek to wozek, ja z kolei usypiam Ole wyczesujac rundy po osiedlu inaczej jest wielki problem. Jak pada to i tak biore wozek pod dach odwracam ja w strone gdzie najmniej wrazen i bujam w przod i w tyl, roznie ale po jakis 10-15 minutach pada. Cestunia dziekuje, Ola sporadycznie tak czesze na nozkach, choc sile ma, ale strasznie sie ejdnak jeszcze boi puszczac, jak nie zakuma ze nie jest trzymana to czesze jak zobaczy to juz lezy ![]() Cestunia nie gadaj ze 3 jeszcze gorzej smierdzi? toz Ola mi tego juz chyba kompletnie zlopac nie bedzie. Dobrze ze teraz choc flaszke rano wydoi. Judi to jeszcze raz gratki za zakup wozia, Tymus bedzie mial mega wypasiona bryczke.
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
bebilon 3 wg mnie jest smaczniejszy od 2 a do tego wciepam 2 miarki kaszki waniliowej z bebilonu
![]() ![]()
#273 | |
Zakorzenienie
|
a jeszcze Wam powiem ze odpisala mi baba od poscieli. Ponoc nie miala jak wczesniej looknac na konto i nie wiadomo bylo kto wplacil, ponoc wczoraj wyslana, to jutro powinnam miec! Oby bo zamorduje!
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A waniliowa z Bebilonu jest boska ![]()
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Ola to zje kazda jaka jej dam
![]() ![]() A my z malzonem wlasnie czekamy na pizze, konam z glodu, bo mam big pmsa. D... mi bedzie roslo ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Co do kaszek jeszcze, to ja kupuje wlasnie z Bebilonu i Nestle czasem hipp ![]()
#278 |
Zakorzenienie
|
bobovita wg mnie miala paprochy jak sie ja zrobilo...
![]() ![]() pizze dzisiaj bede robic wieczorem ![]() jeszcze 45 min i urlop!!!!!!!!!!!!
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana to juz niedlugo wyjazd z Jowiszkiem ![]() ![]()
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Co ja widzę za opitalanie
![]() Wieczór nam zleciał spokojnie, Ola przyczepiła się jak zwykle do jakiś podwórkowych dzieci. Owa 4 latka dokazywała, że siwy dym, walnęła innego chłopca kamieniem, sama chciała w klasy skakać itp. ![]() ![]() Poza tym Olcia już po kąpieli dokazuje, bo chce żeby ją wyjąć. Moje prasowanie dalej kwiczy ![]() ![]()
#282 |
Zakorzenienie
|
hejka
mialam dziś wychodne, taboretowa była z Mikim, bylam u koleżanki w zakładzie podciąć włosy, ale nie jestem zadowolona, słabą ma obsadę fryzjerską, ale cóż to nie zaklad ze stylistami ![]() ![]() ![]() Miki padł , chyba, biorę się w takim razie za pinacoladę z lodem, ostatnio to moj mniamniuśny drink do sączenia a ja musze powidzieć , że szkoda że nie posłuchałam się Jowiszka co do Dady 4, na siki mogą być, natomiast kasztan poranny się nie mieści i przechodzil bokiem, tak więc to nie dla Mikiego ten rozmiar, mimo, że w dadowych kilogramach to on sie spokojnie jeszcze by miescił |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Bebilon 3 ładniej pachnie niż 2
![]() ![]() ![]() ![]() Mati tak czy siak pije z taką samą rozkoszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
ja już tupię nogami, bo jutro wózek bedzie
![]() ![]() Syn mi tu dokazuje, wstał po 15 i ani myśli iść spać ![]() pożarłam się z dzisaj z tz, ale tak go poniosło że już mu współczuję. Nie wiem gdzie będzie jadał przez następny czas ale ja od obiadów ręce umywam-sama nie jem a małemu zawsze coś się zrobi. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola też dalej szaleje choć już jest zmęczona, mam nadzieję że zaraz padnie bo mam chęć na ten film, a wcześniej chcę się umyć. Prasowanie już odkładam do jutra. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- A baby pocieszyłyście mnie z tym Bebilonem to mam nadzieję, że ta moja dwójka skończy się jak najszybciej. Judi nerwowo oczekuję na wózeczek z Tobą, ja będę rzucać fakami jutro jak pościel nie dojedzie. ![]()
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
bebilon pachnie rzeczywiście jak ciacha
![]() jutro będę na kompie dopiero wieczorem jak dojedzimy, mam nadzieję, że Jola wstawi już foty wózka ![]() moja inglesina jest cudna ![]() dziś dostałam maila z pytaniem o peg perego, ktoś chciał za 400zł. ze śpiworem. na razie zostaję przy swojej cenie z aukcji. obserwuje 12 osób, może ktoś kliknie na koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Magda za 400 zł...
![]() ![]() ![]() Foty jutro będą oczywiście jak tylko wózek przyjedzie, jezuuu mam nadzieję że skłądanie go będzie polegało na wsadzeniu kół w otwory, bo jak coś bardziej skomplikowanego to po południu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- siostra ma tą inglesinę, jest juz po drugim dziecku-mocnooooooooooo wysłużona. Siostra z niej zadowolona bardzo, tylko zimą k... straszne leciały bo wiadomo takimi kółeczkami przebić się przez najmneijszy śnieżek to nie lada sztuka. Sama rok temu pchałam po takiej chlapie zimowej i myślałam że wurzucę wózek do rzeki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
a mi się chyba juz odwidziała sprzedaż wózkowa, jakoś mam sentyment do pistacji, jak czytam ile ważą inne z gondolkami, to chyba jednak zostanę przy starym, przy ewentualnym przyszłym dzieciaku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wypaliłam się jako maniaczka wózkowa ![]() ![]() no nadal jestem wkurzona na fryca, ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Judi, ludzie czasem naprawdę mnie powalają ![]() ![]() ![]() Co do graco już chyba z 10 osób chciało mi się umawiać na oglądanie... phiiiiiiiiiiii. Sprzedaję za niewielką kwotę tzn. wystawiłam od 100 zł, chcą niech się tłuką o brykę nie chcą niech zabierają, ale ja tu takich pielgrzymek przyjmować nie będę zwłaszcza, że pewnie większość by się nie zdecydowała, nio sama nie wiem ![]() Baby tak mi tu nagadałyście z tym bebilonem, że wywalam dziś mą dwójkę w kosz i daję trójkę ![]() Judi saturnowi tylko koła się montowało, a i budę, poza tym trzeba go było porozciągać i był git ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Ale mi się tu koty pod oknem rozdarły, Olę przebudziły, ale komarzy dalej na szczęście. Kot sąsiadki, niby taki pieszczoch czarny pers przylazł dziś do mnie głaskałam go a ten mnie upitolił w rękę, na szczęście tylko mi lakier zarysował, ale więcej go nie pogłaskam ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Kasiulkowa powiedz że jesteś na wakacjach i turystów nie będziesz miała w domu
![]() ludziska chcieli inne fotki, powiedziałam że mnie nie ma w domu ![]() ![]() Kasiulko może się orientujesz czy Burberry WEEKEND podobna do lacoste pour femme? ludziska gdzies pisali że to podobne zapachy, byłam w sephorze ale weekenda nie było, było tylko summer Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-06 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Dzisiaj pobudka o 8 ale jakoś źle spałam i jestem mało kumata ![]() ![]() Mój wózek jedzie do mnie Opekiem, nie da się sprawdzić gdzie moja przesyłka jest więc moze nawet dzisiaj wózka nie dostanę ![]() No nic, idę zrobić sobie welę |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Kasiu - ja kupilam w biedronie dady w promocji
![]() nie wiecie jaka jest na nie normalna cena bo teraz w promocji to jakos 26zl chyba... za to chusteczki "dziadowskie" sa git ![]() ![]() Judi - uuuu, widze, ze sie ostro pozarlas z tz ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki zebys jednak dzis wozek dostala bo chce fotyyyy ![]() a wczoraj na popoludniowym spacerze dziecko mi usnelo mimo moich protestow ![]() ![]() na szczescie o 20.30 bez problemu usnela ku mojemu zdziwieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Aniu kochana niestety weekenda nie wąchałam nigdy i nigdy nie miałam, także nie pomogę w tym wypadku, bo nie mam o nim pojęcia ![]() Judi tak trzymaj podziwiam Cię, aż powiedziałam o Twej taktyce małżowi żeby się bał na przyszłość, a on na to że my nie mamy kanapy. Uświadomiłam go jednak że kanapa istnieje w pokoju który kiedyś siostra babci pomieszkiwała, a poza tym że podłogi nie brakuje ![]() ![]() ![]() Baby krzesełko lezie w górę... więc co by Wam powiedzieć ![]() ![]() Zaraz do mnie faders wpadnie ze swoim szczurkiem, Ola będzie miała atrakszyn. Szczurek będzie oczywiście pod należytą opieką i zamęczyć nie damy. Pościel mi przyszła, cieszę japę. Zaraz nastawię kolejne pranie, poza tym gotuje zupę, a Ola wstała z pierwszej drzemki. Maluśna ja miałam okazję oglądać dady 5-tki matko, ja nie wiem czy to jedyne dady 5-tki czy są jeszcze jakieś. Te wyglądają jak foliowe wory. Tzn. nie mają takiego materiału jak większość pieluszek - miękkiego, tylko dosłownie folię. Na pasku są wizerunki jakiś miśków. Okropne!!!
#294 |
Zakorzenienie
|
baby, gdzie wy??? ja tu konam z nudow
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- o Kasiulka mi towarzystwa dotrzymala ![]() ja mam dady 4-ki, nie sa foliowe a na pasku jest zaba ![]() ![]() ![]() fajnie, ze krzeslo ma dobra cene ![]() ![]() ja wczoraj kupilam Majce rozowa z dinusiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ale nadrabiania
![]() ![]() ![]() Już zdążyłam byc rowerkiem na poczcie, wysłałam Pani buty, widziałam nawet busa Opeka i miałam biec pytać czy jasnie Pan do mnie zawita, ale mi uciekł ![]() Ale sobie zadzwoniłam do nich i kurier ma paczkę więc foty będą ![]() Pogoda sie poprawiła, wali słońce i przyjemne ciepełko. Nieważne że mieszkanie nadal się nie wychłodziło po tych upałach i mamy ciągle 25 stopni. Na weekend ma być ładnie wiec trzeba zorganizować jakiś wypad nad rzekę, bo obawiam się że znów możemy trafić na jakieś jeziorko z sinicami a chciałabym sobie przynajmniej szwaje pomoczyć ![]() Śmiejemy się z Tymka bo słowo którego najczęśniej używa to BA, a dlaczego?? Bo zrzuca ciagle wszysko co w zasiegu ręki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-08-07 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
my tez sie wybieramy w weekend nad jeziorko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
hello
dziś miałam spracer z rańca o Kasiulko widzę ,że klient allegrowy mocno zawzięty, trzymajmy kciuki, to może w ostatniej sekundzie jeszcze podskoczy aukcja krzesełkowa ![]() ![]() ![]() Dada nie są foliowe, mają tylko grubszy od pampersów wkład, w biedonie sa inne jeszcze pieluszki tańsze, to może tamte sa foliowe, dada są z żabkami jak Mała skazała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Nie no wg mnie pampki to mercedesy
![]() ![]() Mam wózek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wyobraźcie sobie, że złożyłam go w 10 minut z czego najdłuzej trwało rozrywanie folii ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu wiesz może z tymi pieluchami to nie dady... na pewno stonkowskie, sprawdzę dziś jak one się nazywają i Wam tu napiszę ![]() Ja aktualnie naprawdę jestem zadowolona z huggiesów i póki co chyba się chwilowo przerzucę ![]() ![]() Judi kochana ja już tu nerwowo siedzę i na focie czekam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
karoca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.