Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 14:18   #271
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
na szczescie palant przestal kosic, Maja sie obudzila ale uspilam jeszcze spacer zapewne zaliczymy tak jak wczoraj po poludniu lazilysmy prawie do 19
bylam w biedronie po te pieluchy i jak dla mnie takie se no mi wszystkie za sztywne i w srodku niezbyt przyjemny ten wklad niestety pampki jednak najlepsze, tylko ta cena
Malusna a jakie pieluchy huggies czy dady?

Judi to musi byc piekne, ale widac co wozek to wozek, ja z kolei usypiam Ole wyczesujac rundy po osiedlu inaczej jest wielki problem. Jak pada to i tak biore wozek pod dach odwracam ja w strone gdzie najmniej wrazen i bujam w przod i w tyl, roznie ale po jakis 10-15 minutach pada.

Cestunia dziekuje, Ola sporadycznie tak czesze na nozkach, choc sile ma, ale strasznie sie ejdnak jeszcze boi puszczac, jak nie zakuma ze nie jest trzymana to czesze jak zobaczy to juz lezy

Cestunia nie gadaj ze 3 jeszcze gorzej smierdzi? toz Ola mi tego juz chyba kompletnie zlopac nie bedzie. Dobrze ze teraz choc flaszke rano wydoi.

Judi to jeszcze raz gratki za zakup wozia, Tymus bedzie mial mega wypasiona bryczke.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 14:20   #272
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

bebilon 3 wg mnie jest smaczniejszy od 2 a do tego wciepam 2 miarki kaszki waniliowej z bebilonu Piter nie narzeka

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 14:22   #273
Kasiulka22
Zakorzenienie

a jeszcze Wam powiem ze odpisala mi baba od poscieli. Ponoc nie miala jak wczesniej looknac na konto i nie wiadomo bylo kto wplacil, ponoc wczoraj wyslana, to jutro powinnam miec! Oby bo zamorduje!

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
bebilon 3 wg mnie jest smaczniejszy od 2 a do tego wciepam 2 miarki kaszki waniliowej z bebilonu Piter nie narzeka
Anis pocieszylas mnie i wiesz co chyba tez tak sprobuje choc z 1 miarka na poczatek moze Ola nie poczuje ze cos jest gestsze tylko smaczniejsze

Stary 2009-08-06, 14:25   #274
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
a jeszcze Wam powiem ze odpisala mi baba od poscieli. Ponoc nie miala jak wczesniej looknac na konto i nie wiadomo bylo kto wplacil, ponoc wczoraj wyslana, to jutro powinnam miec! Oby bo zamorduje!

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Anis pocieszylas mnie i wiesz co chyba tez tak sprobuje choc z 1 miarka na poczatek moze Ola nie poczuje ze cos jest gestsze tylko smaczniejsze
wiesz co ta bebilonowa kaszka wydaje sie byc mniej kaszkowata niz nestle..

It is what it is

Stary 2009-08-06, 14:28   #275
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ta bebilonowa kaszka wydaje sie byc mniej kaszkowata niz nestle..
Zgadzam sie cakowicie Bebilon jest rzadszy zdecydowanie i jak robie kaszke musze wiecej wsypac zeby miec ta konsystencje co w nestle.

A waniliowa z Bebilonu jest boska

Stary 2009-08-06, 14:45   #276
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Zgadzam sie cakowicie Bebilon jest rzadszy zdecydowanie i jak robie kaszke musze wiecej wsypac zeby miec ta konsystencje co w nestle.

A waniliowa z Bebilonu jest boska
oł je! Piter zdradził bananówke na rzecz tej

It is what it is

Stary 2009-08-06, 14:54   #277
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
oł je! Piter zdradził bananówke na rzecz tej
Ola to zje kazda jaka jej dam ale wydaje mi sie ze jednak Bebiloniaste sa najsmaczniejsze

A my z malzonem wlasnie czekamy na pizze, konam z glodu, bo mam big pmsa. D... mi bedzie roslo

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Co do kaszek jeszcze, to ja kupuje wlasnie z Bebilonu i Nestle czasem hipp do BoboVity sie zrazilam jak sprobowalam, bo dla mnie smakowala papierowo.

Stary 2009-08-06, 14:57   #278
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

bobovita wg mnie miala paprochy jak sie ja zrobilo... tez nie lubimy

pizze dzisiaj bede robic wieczorem

jeszcze 45 min i urlop!!!!!!!!!!!!

It is what it is

Stary 2009-08-06, 15:00   #279
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
bobovita wg mnie miala paprochy jak sie ja zrobilo... tez nie lubimy

pizze dzisiaj bede robic wieczorem

jeszcze 45 min i urlop!!!!!!!!!!!!
O siem wpraszam

Kochana to juz niedlugo wyjazd z Jowiszkiem oj bedziemy tu obgryzac pazury czekajac na focie

Stary 2009-08-06, 15:11   #280
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
O siem wpraszam

Kochana to juz niedlugo wyjazd z Jowiszkiem oj bedziemy tu obgryzac pazury czekajac na focie
si si echh juz nie moge sie doczekac

It is what it is

Stary 2009-08-06, 19:04   #281
Kasiulka22
Zakorzenienie

Co ja widzę za opitalanie

Wieczór nam zleciał spokojnie, Ola przyczepiła się jak zwykle do jakiś podwórkowych dzieci. Owa 4 latka dokazywała, że siwy dym, walnęła innego chłopca kamieniem, sama chciała w klasy skakać itp. Oli spodobał się rowerek chłopczyka

Poza tym Olcia już po kąpieli dokazuje, bo chce żeby ją wyjąć.

Moje prasowanie dalej kwiczy jak zaśnie córa w miarę prędko to jeszcze poprasuję. Poza tym czeka dziś na mnie i małża horrorus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 19:20   #282
anka1900
Zakorzenienie

hejka
mialam dziś wychodne, taboretowa była z Mikim,
bylam u koleżanki w zakładzie podciąć włosy, ale nie jestem zadowolona, słabą ma obsadę fryzjerską, ale cóż to nie zaklad ze stylistami
Miki padł , chyba, biorę się w takim razie za pinacoladę z lodem, ostatnio to moj mniamniuśny drink do sączenia
a ja musze powidzieć , że szkoda że nie posłuchałam się Jowiszka co do Dady 4, na siki mogą być, natomiast kasztan poranny się nie mieści i przechodzil bokiem, tak więc to nie dla Mikiego ten rozmiar, mimo, że w dadowych kilogramach to on sie spokojnie jeszcze by miescił
Stary 2009-08-06, 19:35   #283
Cestia
Zakorzenienie

Bebilon 3 ładniej pachnie niż 2 Tylko dla mnie mniej jak mleko, bardziej jak jakieś ciasteczka Dlatego przyzwyczaić się nie mogę

Mati tak czy siak pije z taką samą rozkoszą
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 19:51   #284
Judi21_84
Zakorzenienie

ja już tupię nogami, bo jutro wózek bedzie zwłaszcza że obecnie nei mam czym jeździć-sprint wypucowany stał się wózkiem domowym, pół godziny myłam koła w wannie żeby mogły po domu jeździć
Syn mi tu dokazuje, wstał po 15 i ani myśli iść spać
pożarłam się z dzisaj z tz, ale tak go poniosło że już mu współczuję. Nie wiem gdzie będzie jadał przez następny czas ale ja od obiadów ręce umywam-sama nie jem a małemu zawsze coś się zrobi.
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 20:03   #285
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
ja już tupię nogami, bo jutro wózek bedzie zwłaszcza że obecnie nei mam czym jeździć-sprint wypucowany stał się wózkiem domowym, pół godziny myłam koła w wannie żeby mogły po domu jeździć
Syn mi tu dokazuje, wstał po 15 i ani myśli iść spać
pożarłam się z dzisaj z tz, ale tak go poniosło że już mu współczuję. Nie wiem gdzie będzie jadał przez następny czas ale ja od obiadów ręce umywam-sama nie jem a małemu zawsze coś się zrobi.
Judiś i tak trzymaj trzeba się brać za wychowanie samców, a co

Ola też dalej szaleje choć już jest zmęczona, mam nadzieję że zaraz padnie bo mam chęć na ten film, a wcześniej chcę się umyć. Prasowanie już odkładam do jutra.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

A baby pocieszyłyście mnie z tym Bebilonem to mam nadzieję, że ta moja dwójka skończy się jak najszybciej.

Judi nerwowo oczekuję na wózeczek z Tobą, ja będę rzucać fakami jutro jak pościel nie dojedzie.

Stary 2009-08-06, 20:23   #286
jowisz
Zakorzenienie

bebilon pachnie rzeczywiście jak ciacha gdybym została przy nestle w kartonie waniliowym to różnicy by nie było. sądziłam, że bebilon będzie dalej "bezsmakowy" ale niestety.

jutro będę na kompie dopiero wieczorem jak dojedzimy, mam nadzieję, że Jola wstawi już foty wózka

moja inglesina jest cudna jedyne czego jej brak to pałąk ale to uzupełnimy w ciągu tygodnia, kupię na all i facet mi wyśle od razu do mamy żebym na bank miała na urlopie.
dziś dostałam maila z pytaniem o peg perego, ktoś chciał za 400zł. ze śpiworem. na razie zostaję przy swojej cenie z aukcji. obserwuje 12 osób, może ktoś kliknie na koniec
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 20:34   #287
Judi21_84
Zakorzenienie

Magda za 400 zł... ludzie by chcieli czasem za darmochę Będzie dobrze, inglesinę obserwowały dwie osoby a sprzedała się
Foty jutro będą oczywiście jak tylko wózek przyjedzie, jezuuu mam nadzieję że skłądanie go będzie polegało na wsadzeniu kół w otwory, bo jak coś bardziej skomplikowanego to po południu i to późnym popołudniem bo tz będzie sam musiał na to wpaść-bo przecież z nim nie gadam

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

siostra ma tą inglesinę, jest juz po drugim dziecku-mocnooooooooooo wysłużona. Siostra z niej zadowolona bardzo, tylko zimą k... straszne leciały bo wiadomo takimi kółeczkami przebić się przez najmneijszy śnieżek to nie lada sztuka. Sama rok temu pchałam po takiej chlapie zimowej i myślałam że wurzucę wózek do rzeki Tylko że tak będzie się zachowywał każdy wózek, moje chicco też
Stary 2009-08-06, 20:40   #288
anka1900
Zakorzenienie

a mi się chyba juz odwidziała sprzedaż wózkowa, jakoś mam sentyment do pistacji, jak czytam ile ważą inne z gondolkami, to chyba jednak zostanę przy starym, przy ewentualnym przyszłym dzieciaku:ehe m: w końcu stoi w piwnicy zapakowany i czeka, a tak musiałabym odwekować na pokazy wózkowe w przyszlym tygodniu co babki chciały zwiedzić, najgorsze że jak by przyjechały, to zaczęłyby cmoktać, chciały upusty, to chyba nie na moje nerwy za grosze by faktycznie chciał ktoś nabyć, coś co nie ma dziur, czyste, nie skrzypi i leciutko sie prowadzi
wypaliłam się jako maniaczka wózkowa:h ahaha:
no nadal jestem wkurzona na fryca, nie widzi mi się, bo włosy mi się same nie układają, już je szamoponiłam po swojemu, no chyba ze dzis nie ta faza księżyca na cięcia
Stary 2009-08-06, 21:01   #289
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Magda za 400 zł... ludzie by chcieli czasem za darmochę Będzie dobrze, inglesinę obserwowały dwie osoby a sprzedała się
Foty jutro będą oczywiście jak tylko wózek przyjedzie, jezuuu mam nadzieję że skłądanie go będzie polegało na wsadzeniu kół w otwory, bo jak coś bardziej skomplikowanego to po południu i to późnym popołudniem bo tz będzie sam musiał na to wpaść-bo przecież z nim nie gadam

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

siostra ma tą inglesinę, jest juz po drugim dziecku-mocnooooooooooo wysłużona. Siostra z niej zadowolona bardzo, tylko zimą k... straszne leciały bo wiadomo takimi kółeczkami przebić się przez najmneijszy śnieżek to nie lada sztuka. Sama rok temu pchałam po takiej chlapie zimowej i myślałam że wurzucę wózek do rzeki Tylko że tak będzie się zachowywał każdy wózek, moje chicco też

Dokładnie Judi, ludzie czasem naprawdę mnie powalają Ciekawa jestem bardzo jak będzie z moim krzesełkiem, jednak mimo wsio mam przeczucie, ze zostanie ze mną i ludziska nie poszaleją, nio ale zobaczymy

Co do graco już chyba z 10 osób chciało mi się umawiać na oglądanie... phiiiiiiiiiiii. Sprzedaję za niewielką kwotę tzn. wystawiłam od 100 zł, chcą niech się tłuką o brykę nie chcą niech zabierają, ale ja tu takich pielgrzymek przyjmować nie będę zwłaszcza, że pewnie większość by się nie zdecydowała, nio sama nie wiem

Baby tak mi tu nagadałyście z tym bebilonem, że wywalam dziś mą dwójkę w kosz i daję trójkę tylko muszę kaszkę waniliową dokupić, ostatnio w tesco nie było, więc wzięłam tylko soczyste owoce i pyszną gruszkę.

Judi saturnowi tylko koła się montowało, a i budę, poza tym trzeba go było porozciągać i był git

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ale mi się tu koty pod oknem rozdarły, Olę przebudziły, ale komarzy dalej na szczęście. Kot sąsiadki, niby taki pieszczoch czarny pers przylazł dziś do mnie głaskałam go a ten mnie upitolił w rękę, na szczęście tylko mi lakier zarysował, ale więcej go nie pogłaskam on straszny bitnik osiedlowy jest, leje się z innymi kotami non stop, choć wykastrowany.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 21:14   #290
anka1900
Zakorzenienie

Kasiulkowa powiedz że jesteś na wakacjach i turystów nie będziesz miała w domu
ludziska chcieli inne fotki, powiedziałam że mnie nie ma w domu a wiecie przecież że nie chciało mi się robić własnych fotek tylko gwizdnęłam komuś

Kasiulko może się orientujesz czy Burberry WEEKEND podobna do lacoste pour femme? ludziska gdzies pisali że to podobne zapachy, byłam w sephorze ale weekenda nie było, było tylko summer

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2009-08-06 o 21:18
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 07:46   #291
Judi21_84
Zakorzenienie

hello
Dzisiaj pobudka o 8 ale jakoś źle spałam i jestem mało kumata tz ma karę, spał na kanapie i jeszcze wiele nocy na tej kanapie prześpi, oj nie popuszczę
Mój wózek jedzie do mnie Opekiem, nie da się sprawdzić gdzie moja przesyłka jest więc moze nawet dzisiaj wózka nie dostanę

No nic, idę zrobić sobie welę
Stary 2009-08-07, 10:32   #292
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiu - ja kupilam w biedronie dady w promocji jak dla mnie chyba podobne do lidlowych tylko ladniejsze.
nie wiecie jaka jest na nie normalna cena bo teraz w promocji to jakos 26zl chyba...
za to chusteczki "dziadowskie" sa git wzielam od razu 2 paki bo ta cena to jak za darmoche i naprawde sa fajne ladnie pachna i nie za mokre.

Judi - uuuu, widze, ze sie ostro pozarlas z tz brak obiadow i spanie na kanapie ale taktyka prawidlowa, niech dziad zna swoje miejsce
trzymam kciuki zebys jednak dzis wozek dostala bo chce fotyyyy

a wczoraj na popoludniowym spacerze dziecko mi usnelo mimo moich protestow prawie biegiem lecialam na plac zabaw (mam 5 minut) a ta i tak mnie olala...przed 18 padla i kwiki dzieciarni nic ja nie obchodzily
na szczescie o 20.30 bez problemu usnela ku mojemu zdziwieniu
Stary 2009-08-07, 10:54   #293
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej baby

Aniu kochana niestety weekenda nie wąchałam nigdy i nigdy nie miałam, także nie pomogę w tym wypadku, bo nie mam o nim pojęcia

Judi tak trzymaj podziwiam Cię, aż powiedziałam o Twej taktyce małżowi żeby się bał na przyszłość, a on na to że my nie mamy kanapy. Uświadomiłam go jednak że kanapa istnieje w pokoju który kiedyś siostra babci pomieszkiwała, a poza tym że podłogi nie brakuje

Baby krzesełko lezie w górę... więc co by Wam powiedzieć :

Zaraz do mnie faders wpadnie ze swoim szczurkiem, Ola będzie miała atrakszyn. Szczurek będzie oczywiście pod należytą opieką i zamęczyć nie damy.

Pościel mi przyszła, cieszę japę. Zaraz nastawię kolejne pranie, poza tym gotuje zupę, a Ola wstała z pierwszej drzemki.

Maluśna ja miałam okazję oglądać dady 5-tki matko, ja nie wiem czy to jedyne dady 5-tki czy są jeszcze jakieś. Te wyglądają jak foliowe wory. Tzn. nie mają takiego materiału jak większość pieluszek - miękkiego, tylko dosłownie folię. Na pasku są wizerunki jakiś miśków. Okropne!!!

Stary 2009-08-07, 11:04   #294
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

baby, gdzie wy??? ja tu konam z nudow

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

o Kasiulka mi towarzystwa dotrzymala
ja mam dady 4-ki, nie sa foliowe a na pasku jest zaba cale sa bialo-niebieskie w jakies rybki czy cos mimo wszystko nie jestem zadowolona specjalnie i nie wiem jakie bede kupowac jako alternatywe dla drogich pampkow....

fajnie, ze krzeslo ma dobra cene i ze posciel przyfrunela
ja wczoraj kupilam Majce rozowa z dinusiami brakowalo mi rozu, haha bo mamy zielona i zolta...
Stary 2009-08-07, 11:09   #295
Judi21_84
Zakorzenienie

ale nadrabiania zlitujcie się
Już zdążyłam byc rowerkiem na poczcie, wysłałam Pani buty, widziałam nawet busa Opeka i miałam biec pytać czy jasnie Pan do mnie zawita, ale mi uciekł
Ale sobie zadzwoniłam do nich i kurier ma paczkę więc foty będą
Pogoda sie poprawiła, wali słońce i przyjemne ciepełko. Nieważne że mieszkanie nadal się nie wychłodziło po tych upałach i mamy ciągle 25 stopni.
Na weekend ma być ładnie wiec trzeba zorganizować jakiś wypad nad rzekę, bo obawiam się że znów możemy trafić na jakieś jeziorko z sinicami a chciałabym sobie przynajmniej szwaje pomoczyć wybieram wiec rzekę

Śmiejemy się z Tymka bo słowo którego najczęśniej używa to BA, a dlaczego?? Bo zrzuca ciagle wszysko co w zasiegu ręki wchodzę do niego rano jak zaczął wołać, zobaczył mnie, pokazuje palcem na balon i BA !!!!! i ładnie podaje rękę do CZEść, ucieka jak zaczynamy mówić "idzie rak..." W ogóle takie roczne dzieciaki są zajefajne

Edytowane przez Judi21_84
Czas edycji: 2009-08-07 o 11:11
Stary 2009-08-07, 11:13   #296
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

my tez sie wybieramy w weekend nad jeziorko u nas ma byc upal, zreszta dzis tez jest i tradycyjnie mam 30 st w domu @ se poszla to sie wykapie w koncu
Stary 2009-08-07, 11:41   #297
anka1900
Zakorzenienie

hello
dziś miałam spracer z rańca
o Kasiulko widzę ,że klient allegrowy mocno zawzięty, trzymajmy kciuki, to może w ostatniej sekundzie jeszcze podskoczy aukcja krzesełkowa
Dada nie są foliowe, mają tylko grubszy od pampersów wkład, w biedonie sa inne jeszcze pieluszki tańsze, to może tamte sa foliowe, dada są z żabkami jak Mała skazała normalnie to chyba kosztują koło 30 zł plus minus, wiec to taka obniżka az nie jest, ale skoro mój małż twierdzi, że pampki są najbardziej miękkie to chyba cos w tym musi być
Stary 2009-08-07, 12:01   #298
Judi21_84
Zakorzenienie

Nie no wg mnie pampki to mercedesy są najlepsze, najcieńsze, najbardziej miękkie Ale cena wysoka, ja wolę stanowczo biedronkowe dady które wychodzą około 50 groszy, niż pampki koło 70 groszy.

Mam wózek:j upi: Pierwszy Pan który wyniósł mi paczkę na 1 piętro raczej zostawiają wszystko w korytarzu na dole
I wyobraźcie sobie, że złożyłam go w 10 minut z czego najdłuzej trwało rozrywanie folii Jestem bardzooo mile zaskoczona wykonaniem, dodatkami i estetyką Jak ksieciunio wstanie to będzie sesja
Stary 2009-08-07, 12:57   #299
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
baby, gdzie wy??? ja tu konam z nudow

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

o Kasiulka mi towarzystwa dotrzymala
ja mam dady 4-ki, nie sa foliowe a na pasku jest zaba cale sa bialo-niebieskie w jakies rybki czy cos mimo wszystko nie jestem zadowolona specjalnie i nie wiem jakie bede kupowac jako alternatywe dla drogich pampkow....

fajnie, ze krzeslo ma dobra cene i ze posciel przyfrunela
ja wczoraj kupilam Majce rozowa z dinusiami brakowalo mi rozu, haha bo mamy zielona i zolta...
O prosimy o focie. Moja pościel już powiewa przed chałupą na słoneczku, potem wyprasuję i założę więc focie obiecuję na wieczór

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
hello
dziś miałam spracer z rańca
o Kasiulko widzę ,że klient allegrowy mocno zawzięty, trzymajmy kciuki, to może w ostatniej sekundzie jeszcze podskoczy aukcja krzesełkowa
Dada nie są foliowe, mają tylko grubszy od pampersów wkład, w biedonie sa inne jeszcze pieluszki tańsze, to może tamte sa foliowe, dada są z żabkami jak Mała skazała normalnie to chyba kosztują koło 30 zł plus minus, wiec to taka obniżka az nie jest, ale skoro mój małż twierdzi, że pampki są najbardziej miękkie to chyba cos w tym musi być
Aniu fajnie by było, ale zobaczymy jak to z tym krzesełkiem będzie teraz kosztują w granicach 700-800 zł, od ludków z Polski. Chociaż dwie osoby mi się wykruszyły z obserwacji. Nio ciekawe.

Aniu wiesz może z tymi pieluchami to nie dady... na pewno stonkowskie, sprawdzę dziś jak one się nazywają i Wam tu napiszę

Ja aktualnie naprawdę jestem zadowolona z huggiesów i póki co chyba się chwilowo przerzucę kończę jeszcze tescaczowe i lidlowskie

Judi kochana ja już tu nerwowo siedzę i na focie czekam ten kolorek Tymyś w środku

Stary 2009-08-07, 13:18   #300
Judi21_84
Zakorzenienie

karoca w pozycji leżącej mina kwaśna, ale co sie dziwić, ledwo wstałem a ta zaś mnie kładzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5098_resize.jpg (87,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5099_resize.jpg (100,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5100_resize.jpg (93,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5101_resize.jpg (91,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5102_resize.jpg (92,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5103_resize.jpg (95,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5104_resize.jpg (104,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5106_resize.jpg (94,1 KB, 35 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości