![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
Wybaczcie mi te literki... troszke za duze wyszly. Pogrubienie tekstu/rozmiar liter wychodzi mi w nawiasach przy tekscie, takze nie wiem jak to wyglada
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
witajcie..usteczka mialam powiekszane 1 ml rstylane perlane we WLoszech i szczerze mowiac nie jestem w 100 % zadowolona z tego zabiegu-mimo ze podobno robilam u najlepszego lekarza we Wloszech..Efekt jest dosc widoczny (gorna warga poszla w 80 % do powiekszenia wiec w dolna wlasciwie nie zmienila swojej poprzedniej wielkosci) jednakl pomim ze robil mi bez znieczulenia bo jak stwierdzil bedzie mnie to mniej bolalo,jednam bylo inaczej..bolalo..Zrobil mi 4 uklucia w gorna warge i 2 w dolna.Gdy sie usmiecham po lewej stronie gornej wargio mam wieksza grudke to znaczy usta sa krzywo zrobione i to widac jak sie przypatrzy..ogolnie pod palcami czuje 4 grudki na gornej wardze w tym jedna bardziej....5 stycznia wracam do Krakowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam watek
troche sie dziwie dziewczynom, ktore decyduja sie powiekszyc usta aquamidem, podobno na calym swiecie odchodzi sie juz od tego preparatu i zaden dobry lekarz nie powiekszy ust tym preparatem. Jest to powiekszenie na stale, przy czym moze sie on potem wiazac z nasza naturalna tkanka, moga sie tworzyc grudki a usuniecie takiego "zmieszanego" acquam. jest praktycznie niemozliwe. Ja z kolei czytalam, inaczej niz Aluśka, że powiekszanie wlasna tkanka jest dosc trwale z tym, ze po jakims czasie od zabiegu pewna czesc tkanki sie wchlania, ale to co zostalo zostanie juz na zawsze. Moze zglosza sie jeszcze jakies dziewczyny ktore powiekszyly sobie usteczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
czesc, ja też chciałabym powiększyc usta i szukam dobrego specjalisty w Rzeszowie. możecie mi kogos polecic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszylam Usta
Witam,
Jestem ze Szczecina. Jeżeli Was jeszcze temat powiększania ust interesuje, mogę polecić moją koleżankę. Jest chirurgiem i przyjmuje w jednym z salonów w Szczecinie. Sama u niej robię usta Restylane i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Oglądalam program na E! Dr 90210. Powiększali panu usta. Zaraz po zastrzyku trzeba non stop co 15 minut masowac usta, przez cały dzień, żeby sie grudki nie porobiły. Niestety nie powiedzieli jakiego preparatu użyli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
BAN stały
|
Czy przed powikszeniem ust lekarz powinien wykonać testy alergiczne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Teoretycznie te preparaty są nieuczulające,a w praktyce wiemy jak to nieraz bywa...Kwas hialuronowy znajduje się w naszym organizmie,tak więc uczulenie nie powinno wystąpić.Moje zdanie jest takie,że testy jednak powinny być.
#280 |
Przyczajenie
|
Witam!
19.01.08 miałam robioną górną wargę (asymetria) i lekko dolną Surgilips w Krakowie. Jestem bardzo zadowolona z rezulatu, chodziło mi o delikatne powiększenie i tak też się stało. Przyznam, ze dość długo schodziła mi opuchlizna (chociaż wg. mojej opinii nie) - tak sądzi mama. Efekt jest świetny, usta wyglądają naturalnie!!!! a dla mnie było to najwazniejsze, idealnie gładkie - chociaz początkowo czułam grudki i byłam zła na samą siebie że zapłaciłam za coś takiego. Ale i ten objaw ustąpił. Prepatrat był wstrzykiwany zarówno w czerwień wargową jak i kontur - właściwie kąciki ust, i delikatnie dla równowagi w dolną. Zużyłam jedną ampułkę-po pierwsze bałam się aby efekt nie był jednoznacznie zauważalny, tylko stopniowo a poza tym robiłam od razu cosmelan na buźkę więc i kwestie finansowe odegrały pewną rolę..Myślę, że przed wakacjami coś dostrzyknę, raczej nie całą ampułkę. A zapomniałabym...z początku następuje tzw. oblizywanie ust, wysychają, mnóstwo wazeliny..ale po czasie -super!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Niestety na chwilę obecną nie posiadam, jak tylko zrobie to na pewno wrzucę na stronkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
witam może ktoś wie gdzie w białymstoku robia taki zabieg ??? cena nie gra roli liczy sie jakość!!!!!!!!!!!!
#284 |
BAN stały
|
Dziewczyny a mozecie polecic kogos z warszawy. chce sobie pwoiekszyc usta a nie mam pojecia u kogo;((((
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, a czy słyszałyście coś o Dr Pniewskim? Mam mieć u niego zabieg w piątek (Restylane) ale ciagle sie zastanawiam czy aby na pewno na dobrego lekarza trafilam. Dajcie prosze znac czy ktos mial powekszane usta u niego. Rybouszek: odnosnie Dr Chomickiej-Jandy, gdzie Pani Dr przyjmuje? Nie moglam znależć w google'ach nic o tym, ze powieksza usta. Z gory dziekuje
![]() ![]() Edytowane przez aliana Czas edycji: 2008-03-10 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęcia, zdjęcia, dawaj zdjęcia !!! ![]()
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
pewnie juz za pozno ale odradzam dr Paniewskiego,bylam u niego kiedys na konsult i dzieki bogu nie zrobilam...jest kilka dziewczyn co plakaly po powiekszaniu u niego.ja natomiast robilam raz restylane u dr Szczyta ale tez nie bylam zadowolona az w koncu trafilam do sharleya do dr.Przennego-REWELACJA!!POLECAM
raz mialam u niego surligerm a teraz polecilmi i kolezance jakis nowy preparat,ktorego niestety nie pamietam nazwy.mam go dopiero tydz ale jest super |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
napisz jeszcze w jakim miescie robilas ???
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
sharley jest w Warszawie
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
hej
kurcze musialabym zadzwonic do sharleya i zapytac o preparat,naprawed nie pamietam moje fotki po ostrzyknieciu u drka sa tu,tylko to jest poprzednie ostrzykniecie,obecnych zdjec jeszcze nie mam.nawet nie wiem jak je tu wstawic bo sierota komputerowa ze mnie ![]() http://www.beautywpolsce.com/forum/v...=asc&start=130 ps.cale szczescie nie poszlas do Pniewskiego,tylko by cie skrzywdzil.a tegomojego Pszennego polecam w 1000%.jestem bardzo wymagajaca i upierdliwa,muszemiec co do milimetra tak jak sobie to wymarzylam a on zna sie na rzeczy i wlasnie takmi robi-super!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki Pola za fotki
![]() Muszę przyznać, że ja jestem również bardzo wymagająca i upierdliwa więc wybiorę się do tego polecanego przez Ciebie doktorka zatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
superrrr
![]() p.s a nie myslalas nigdy o makijazu trwalym w sharleyu? p.s swoja droga jest tam bardzo drogo, ja robie mikrodermabrazje za 120 zł w lublinie w przychodni gdzie jest oddzial dermatologiczny, a robi mi to pielegniarka (piaskowy rodzaj) i jest super. a tutaj 250 zl mikrodermabrazja lol. ja mysle o pwoiekszeniu w sharleyu u tego lekarza co polecilas. pokaz mu to forum a mysle ze dostaniesz mega zniżke ![]() zastanawiam sie tez nad makijazem trwalym ust, slyszalas jakies opinie moze? obawiam sie tylko jakiejs ciemnej kreski,ze bede wygladac jak stara babka albo ze mnie postarzy bo bedzie za ciemny kontur. aha i jeszcze jedno: to jaki w koncu preparat polecasz? bede wdzieczna. Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2008-03-29 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() i plisss nie pytajcie mnie jakim preparatem robilam,nie mam glowy abytam dzwonic i sie dowiadywac mam chora corcie i na[rawde jak tylko tam pojdziecie do dr Pszennego to wam powie jaki to preparatalbo poprostu wejdzcie na strone sharleya i zadzwoncie i pytajcie jakie maja preparaty.napewno nie jest to jeden z tych powszechnych surligerm czy restylan.makijaz trwaly z pewnosci robia w sharleyu najladniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Mam do Ciebie prośbe. jaka cenę trzeba byloby zaplaćić by bardzo wąską górną wargę powiększyć widocznie tym wlaśnie Beauticalem?? bardzo prosze o odpowiedz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Tzn. chciałabym wiedzieć gdzie w Polsce można jeszcze tym beauticalem powiększyć np. w krakowie choć sama twierdze po postach dziewczyn że jednak ogisko speców od ust jest właśnie w Warszawie.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
nie wiem kogo pytaszale chyba jednak nie mnie bo ja o beauticalu nic nie pisalam,moj dr robi tego bardzo malo,nie poleca do ust bo twierdzi ze jeszcze nie jestdobrze sprawdzony ten preparat.jesli chodzi o cene to mysle ze w sharleyu pobad tysiac zl napewno za ampulke i nie ma znaczenia co chesz zrobic.olacisz za cala ampulke
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo....
no wiec zdecydowalam sie na aquamid - 15maja mam termin u dr Pastuchy w artplastice - raz kozie smierc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.