Powiększenie ust - wątek zbiorczy - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-23, 14:05   #271
Aluśkaaa
Przyczajenie

Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

Wybaczcie mi te literki... troszke za duze wyszly. Pogrubienie tekstu/rozmiar liter wychodzi mi w nawiasach przy tekscie, takze nie wiem jak to wyglada
Aluśkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 11:02   #272
sublimex
Przyczajenie

GG do sublimex

witajcie..usteczka mialam powiekszane 1 ml rstylane perlane we WLoszech i szczerze mowiac nie jestem w 100 % zadowolona z tego zabiegu-mimo ze podobno robilam u najlepszego lekarza we Wloszech..Efekt jest dosc widoczny (gorna warga poszla w 80 % do powiekszenia wiec w dolna wlasciwie nie zmienila swojej poprzedniej wielkosci) jednakl pomim ze robil mi bez znieczulenia bo jak stwierdzil bedzie mnie to mniej bolalo,jednam bylo inaczej..bolalo..Zrobil mi 4 uklucia w gorna warge i 2 w dolna.Gdy sie usmiecham po lewej stronie gornej wargio mam wieksza grudke to znaczy usta sa krzywo zrobione i to widac jak sie przypatrzy..ogolnie pod palcami czuje 4 grudki na gornej wardze w tym jedna bardziej....5 stycznia wracam do Krakowa wiec zamierzam zaaplikowac sobie jeszcze 1 ml restylane na wyrownanie wargi gornej i wiekszosc na dolna warge...nie znam jeszcze dobrego lekazrza,pewnie bede szukac zaraz po przyjezdzie.....co do aquamidu to tez jestem za, ale przyjdzie na niego czas...fotki...fokti w obecnej chwili popsul mi sie aparat wiec nie mam mozliwosci wyslania, ale postaramj sie wszystko zrobic zeby wyslac chocby usteczka zrobione telefonem komorkowym.....usta slicznie teraz wygladaja jak sie posmaruje je ciemneijszym blyszczykiem....pozdrawia m))
sublimex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 13:14   #273
kasia5558
Wtajemniczenie

Podbijam watek
troche sie dziwie dziewczynom, ktore decyduja sie powiekszyc usta aquamidem, podobno na calym swiecie odchodzi sie juz od tego preparatu i zaden dobry lekarz nie powiekszy ust tym preparatem. Jest to powiekszenie na stale, przy czym moze sie on potem wiazac z nasza naturalna tkanka, moga sie tworzyc grudki a usuniecie takiego "zmieszanego" acquam. jest praktycznie niemozliwe.

Ja z kolei czytalam, inaczej niz Aluśka, że powiekszanie wlasna tkanka jest dosc trwale z tym, ze po jakims czasie od zabiegu pewna czesc tkanki sie wchlania, ale to co zostalo zostanie juz na zawsze.

Moze zglosza sie jeszcze jakies dziewczyny ktore powiekszyly sobie usteczka
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 12:29   #274
genowefapigwa
Raczkowanie

czesc, ja też chciałabym powiększyc usta i szukam dobrego specjalisty w Rzeszowie. możecie mi kogos polecic?
genowefapigwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 21:58   #275
Doda1
Przyczajenie

Dot.: Powiekszylam Usta

Witam,
Jestem ze Szczecina. Jeżeli Was jeszcze temat powiększania ust interesuje, mogę polecić moją koleżankę. Jest chirurgiem i przyjmuje w jednym z salonów w Szczecinie. Sama u niej robię usta Restylane i jestem zadowolona.
Doda1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 23:34   #276
elliz76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doda1 Pokaż wiadomość
Witam,
Jestem ze Szczecina. Jeżeli Was jeszcze temat powiększania ust interesuje, mogę polecić moją koleżankę. Jest chirurgiem i przyjmuje w jednym z salonów w Szczecinie. Sama u niej robię usta Restylane i jestem zadowolona.
To ja poprosze o namiary i jakby mozna bylo jakies zdjecia jak robi,stronke internetowa by sie dokladniej zapoznac
Pozdrawiam

WZORKOWNIA-Hafty,szydelko
http://picasaweb.google.pl/elliz76

elliz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 14:04   #277
anastazjaa
Zadomowienie

Oglądalam program na E! Dr 90210. Powiększali panu usta. Zaraz po zastrzyku trzeba non stop co 15 minut masowac usta, przez cały dzień, żeby sie grudki nie porobiły. Niestety nie powiedzieli jakiego preparatu użyli...
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-09, 17:01   #278
amman
BAN stały

Czy przed powikszeniem ust lekarz powinien wykonać testy alergiczne ?
amman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 21:49   #279
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amman Pokaż wiadomość
Czy przed powikszeniem ust lekarz powinien wykonać testy alergiczne ?
Teoretycznie te preparaty są nieuczulające,a w praktyce wiemy jak to nieraz bywa...Kwas hialuronowy znajduje się w naszym organizmie,tak więc uczulenie nie powinno wystąpić.Moje zdanie jest takie,że testy jednak powinny być.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:38   #280
mika2910
Przyczajenie

GG do mika2910

Witam!
19.01.08 miałam robioną górną wargę (asymetria) i lekko dolną Surgilips w Krakowie. Jestem bardzo zadowolona z rezulatu, chodziło mi o delikatne powiększenie i tak też się stało. Przyznam, ze dość długo schodziła mi opuchlizna (chociaż wg. mojej opinii nie) - tak sądzi mama.
Efekt jest świetny, usta wyglądają naturalnie!!!! a dla mnie było to najwazniejsze, idealnie gładkie - chociaz początkowo czułam grudki i byłam zła na samą siebie że zapłaciłam za coś takiego. Ale i ten objaw ustąpił. Prepatrat był wstrzykiwany zarówno w czerwień wargową jak i kontur - właściwie kąciki ust, i delikatnie dla równowagi w dolną. Zużyłam jedną ampułkę-po pierwsze bałam się aby efekt nie był jednoznacznie zauważalny, tylko stopniowo a poza tym robiłam od razu cosmelan na buźkę więc i kwestie finansowe odegrały pewną rolę..Myślę, że przed wakacjami coś dostrzyknę, raczej nie całą ampułkę.
A zapomniałabym...z początku następuje tzw. oblizywanie ust, wysychają, mnóstwo wazeliny..ale po czasie -super!!!!
mika2910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:43   #281
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mika2910 Pokaż wiadomość
Witam!
19.01.08 miałam robioną górną wargę (asymetria) i lekko dolną Surgilips w Krakowie. Jestem bardzo zadowolona z rezulatu, chodziło mi o delikatne powiększenie i tak też się stało. Przyznam, ze dość długo schodziła mi opuchlizna (chociaż wg. mojej opinii nie) - tak sądzi mama.
Efekt jest świetny, usta wyglądają naturalnie!!!! a dla mnie było to najwazniejsze, idealnie gładkie - chociaz początkowo czułam grudki i byłam zła na samą siebie że zapłaciłam za coś takiego. Ale i ten objaw ustąpił. Prepatrat był wstrzykiwany zarówno w czerwień wargową jak i kontur - właściwie kąciki ust, i delikatnie dla równowagi w dolną. Zużyłam jedną ampułkę-po pierwsze bałam się aby efekt nie był jednoznacznie zauważalny, tylko stopniowo a poza tym robiłam od razu cosmelan na buźkę więc i kwestie finansowe odegrały pewną rolę..Myślę, że przed wakacjami coś dostrzyknę, raczej nie całą ampułkę.
A zapomniałabym...z początku następuje tzw. oblizywanie ust, wysychają, mnóstwo wazeliny..ale po czasie -super!!!!
Masz może zdjęcia ust przed i po?

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 17:51   #282
mika2910
Przyczajenie

GG do mika2910

Niestety na chwilę obecną nie posiadam, jak tylko zrobie to na pewno wrzucę na stronkę
mika2910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 18:32   #283
ivoclar
Rozeznanie

witam może ktoś wie gdzie w białymstoku robia taki zabieg ??? cena nie gra roli liczy sie jakość!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-02-15, 13:02   #284
Smile_Smile
BAN stały

Dziewczyny a mozecie polecic kogos z warszawy. chce sobie pwoiekszyc usta a nie mam pojecia u kogo;((((
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 20:14   #285
anastazjaa
Zadomowienie

Smile Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez mika2910 Pokaż wiadomość
Niestety na chwilę obecną nie posiadam, jak tylko zrobie to na pewno wrzucę na stronkę

I jak tam bedzie z tymi zdjatkami?
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 11:42   #286
rybouszek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mozecie polecic kogos z warszawy. chce sobie pwoiekszyc usta a nie mam pojecia u kogo;((((
Ja właśnie wczoraj o godz.19.30 zakończyłam powiększanie górnej wargi 1 ml wypełniacza PMS. Robiłam w Warszawie u Pani dr Chomickiej Jandy - poleciła mi ją koleżanka. Jak narazie trudno mi mówić o ostatecznym efekcie gdyż mam wielką opuchlizną. Ma tak być przez około 3 dni. Narazie okładam się lodem
rybouszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 12:00   #287
aliana
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

Dziewczyny, a czy słyszałyście coś o Dr Pniewskim? Mam mieć u niego zabieg w piątek (Restylane) ale ciagle sie zastanawiam czy aby na pewno na dobrego lekarza trafilam. Dajcie prosze znac czy ktos mial powekszane usta u niego. Rybouszek: odnosnie Dr Chomickiej-Jandy, gdzie Pani Dr przyjmuje? Nie moglam znależć w google'ach nic o tym, ze powieksza usta. Z gory dziekuje Poza tym, mam andzieje, ze ktos jeszcze wypowie sie o wrazeniach z zabiegów bo czytam z zapartym tchem i sama tez sie podziele jak bede po

Edytowane przez aliana
Czas edycji: 2008-03-10 o 18:34
aliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 12:29   #288
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybouszek Pokaż wiadomość
Ja właśnie wczoraj o godz.19.30 zakończyłam powiększanie górnej wargi 1 ml wypełniacza PMS. Robiłam w Warszawie u Pani dr Chomickiej Jandy - poleciła mi ją koleżanka. Jak narazie trudno mi mówić o ostatecznym efekcie gdyż mam wielką opuchlizną. Ma tak być przez około 3 dni. Narazie okładam się lodem

zdjęcia, zdjęcia, dawaj zdjęcia !!!
Stary 2008-03-25, 13:41   #289
pola28
Raczkowanie

pewnie juz za pozno ale odradzam dr Paniewskiego,bylam u niego kiedys na konsult i dzieki bogu nie zrobilam...jest kilka dziewczyn co plakaly po powiekszaniu u niego.ja natomiast robilam raz restylane u dr Szczyta ale tez nie bylam zadowolona az w koncu trafilam do sharleya do dr.Przennego-REWELACJA!!POLECAM
raz mialam u niego surligerm a teraz polecilmi i kolezance jakis nowy preparat,ktorego niestety nie pamietam nazwy.mam go dopiero tydz ale jest super
pola28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 13:46   #290
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola28 Pokaż wiadomość
pewnie juz za pozno ale odradzam dr Paniewskiego,bylam u niego kiedys na konsult i dzieki bogu nie zrobilam...jest kilka dziewczyn co plakaly po powiekszaniu u niego.ja natomiast robilam raz restylane u dr Szczyta ale tez nie bylam zadowolona az w koncu trafilam do sharleya do dr.Przennego-REWELACJA!!POLECAM
raz mialam u niego surligerm a teraz polecilmi i kolezance jakis nowy preparat,ktorego niestety nie pamietam nazwy.mam go dopiero tydz ale jest super

napisz jeszcze w jakim miescie robilas ???
Stary 2008-03-26, 07:36   #291
pola28
Raczkowanie

sharley jest w Warszawie
Stary 2008-03-27, 21:03   #292
aliana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pola28 Pokaż wiadomość
Pola28, na szczęście nie jest za późno. Nie poszłam do Dr Pniewskiego. Wyszukałam jeszcze coś negatywnego na jego temat na jakiejś stronce i bardzo mnie cieszy, że było to chyba jak najbardziej słuszna decyzja. Dziękuję za to potwierdzenie Natomiast najbardziej kusi mnie obecnie Dr Eugeniusz Mielechow, ponoć bardzo dobry w usteczkach i ma bardzo duże doświadczenie i slyszalam same pozytywne opinie. Nie załapałam się jeszcze na termin. Pola, masz może zdjęcia usteczek zrobionych przez Dr Przennego? Jest jakaś szansa, żeby dowiedzieć się co miałaś wstrzykiwane? Bo skoro tak zachwalasz Dr Przennego to może do niego się wybiorę? Z góry dziekuję!!!
Stary 2008-03-28, 07:36   #293
pola28
Raczkowanie

hej
kurcze musialabym zadzwonic do sharleya i zapytac o preparat,naprawed nie pamietam
moje fotki po ostrzyknieciu u drka sa tu,tylko to jest poprzednie ostrzykniecie,obecnych zdjec jeszcze nie mam.nawet nie wiem jak je tu wstawic bo sierota komputerowa ze mnie
http://www.beautywpolsce.com/forum/v...=asc&start=130

ps.cale szczescie nie poszlas do Pniewskiego,tylko by cie skrzywdzil.a tegomojego Pszennego polecam w 1000%.jestem bardzo wymagajaca i upierdliwa,muszemiec co do milimetra tak jak sobie to wymarzylam a on zna sie na rzeczy i wlasnie takmi robi-super!!!
Stary 2008-03-29, 11:02   #294
aliana
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

Dzięki Pola za fotki Usteczka sa przepiękne, bardzo naturalnie wyglądają.
Muszę przyznać, że ja jestem również bardzo wymagająca i upierdliwa więc wybiorę się do tego polecanego przez Ciebie doktorka zatem Bardzo dziękuję za pomoc!!!
Stary 2008-03-29, 18:27   #295
Smile_Smile
BAN stały

superrrr

p.s a nie myslalas nigdy o makijazu trwalym w sharleyu?

p.s swoja droga jest tam bardzo drogo, ja robie mikrodermabrazje za 120 zł w lublinie w przychodni gdzie jest oddzial dermatologiczny, a robi mi to pielegniarka (piaskowy rodzaj) i jest super. a tutaj 250 zl mikrodermabrazja lol.

ja mysle o pwoiekszeniu w sharleyu u tego lekarza co polecilas. pokaz mu to forum a mysle ze dostaniesz mega zniżke

zastanawiam sie tez nad makijazem trwalym ust, slyszalas jakies opinie moze? obawiam sie tylko jakiejs ciemnej kreski,ze bede wygladac jak stara babka albo ze mnie postarzy bo bedzie za ciemny kontur.

aha i jeszcze jedno: to jaki w koncu preparat polecasz? bede wdzieczna.

Edytowane przez Smile_Smile
Czas edycji: 2008-03-29 o 18:58
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 07:21   #296
pola28
Raczkowanie

dzieki dziewczynyjesli chodzi o makijaz trwaly tonie chce.dla mnie wyglada to sztucznie,nie podoba mi sie to i juz
i plisss nie pytajcie mnie jakim preparatem robilam,nie mam glowy abytam dzwonic i sie dowiadywac mam chora corcie i na[rawde jak tylko tam pojdziecie do dr Pszennego to wam powie jaki to preparatalbo poprostu wejdzcie na strone sharleya i zadzwoncie i pytajcie jakie maja preparaty.napewno nie jest to jeden z tych powszechnych surligerm czy restylan.makijaz trwaly z pewnosci robia w sharleyu najladniej.
Stary 2008-04-02, 17:05   #297
Ella2000
Przyczajenie

Mam do Ciebie prośbe. jaka cenę trzeba byloby zaplaćić by bardzo wąską górną wargę powiększyć widocznie tym wlaśnie Beauticalem?? bardzo prosze o odpowiedz
Ella2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-02, 17:24   #298
Ella2000
Przyczajenie

Tzn. chciałabym wiedzieć gdzie w Polsce można jeszcze tym beauticalem powiększyć np. w krakowie choć sama twierdze po postach dziewczyn że jednak ogisko speców od ust jest właśnie w Warszawie.pozdrawiam
Ella2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 06:58   #299
pola28
Raczkowanie

nie wiem kogo pytaszale chyba jednak nie mnie bo ja o beauticalu nic nie pisalam,moj dr robi tego bardzo malo,nie poleca do ust bo twierdzi ze jeszcze nie jestdobrze sprawdzony ten preparat.jesli chodzi o cene to mysle ze w sharleyu pobad tysiac zl napewno za ampulke i nie ma znaczenia co chesz zrobic.olacisz za cala ampulke
pozdrawiam
Stary 2008-04-12, 18:31   #300
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo....

no wiec zdecydowalam sie na aquamid - 15maja mam termin u dr Pastuchy w artplastice - raz kozie smierc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości