![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
Odlewek to mam juz nadto i walają mi się po pólkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
- Pink Sugar Aquolina- z 30ml zostało ok. połowy
Coś u mnie?
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
- DIOR Pure Poison odlewka 20 ml za Lolitę
- Pink Sugar Aquolina- odlewka 5 ml za Dark Extacy Pasowałaby Ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie widzę. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A powiedz mi Lolita to jest fioletowe jabłuszko?? Myślę że wymiana jak najbardziej by mi pasowała bo poison mi sie okropnie znudził.... a lolitkę chciałam wypróbować. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
Przepraszam nie zauważyłam Twojego wcześniejszego postu. Wiesz co perfumy chciałabym wymienić tylko na te które znam i które bardzo lubię. A z tych co masz do wymiany to niestety nic dla siebie nie widzę. A z kolorówki nic mi się nie przyda. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
-Cacharel AMOR AMOR 1/2 ze 100ml- czyli proponuję 50ml, sporadycznie używam więc proszę pytać o ubytek- nie oddam łatwo
- KYLIE MINOGUE darling z 30 ml zostało ok 25ml (5ml poleciało do fanusia92) - DIOR Pure Poison zużycie jak widać na zdjęciu flakon 100ml (odlewki lub całość) podoba mi się i czasem go używam więc można pytać o ewentualny ubytek- nie oddam łatwo - Naomi Campbell Cat Deluxe z 30ml zostało ok. połowy - Pink Sugar Aquolina- z 30ml zostało ok. połowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
cieszę się, że coś wpadło Ci u mnie w oko - w takim razie które z tych wybranych kosmetyków chciałabyś za te 2 koszule???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, przykro mi ale niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Sephora - maska do włosów regenerująca do włosów suchych i zniszczonych z proteinami soi - pół pojemnika, czyli http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28926 Biosilk - jedwab - około połowy małej buteleczki Estee Lauder - błyszczyk 10ml - wpadający w brązie Maybelline Moisture Extreme SPF15 - pomadka silnie nawilżająca w kolorze Roseberry, na ustach raczej wyrażnie podkreśla ich naturalny odcień wpadając w czerwień - zużycie niewielkie a raczej znikome Neutrogena Professional-Triple Moisture smooth shine anti-frizz cream -nawilżająca odżywka bez spłukiwania do włosów, nadaje blask, wygładza i chroni przed promieniami UV - pozostała 1/3 tuby 118ml ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Hej, niestety nic nie widzę dla siebie. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Ale Tobie chodzi o odlewki? Bo wolałabym się wymienić na całe flakoniki... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Lolite nietsety nie mam we flakoniku, mam ją w formie odlewki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Napisałam na prive.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Naomi Campbell Cat Deluxe z 30ml zostało ok. połowy
cośu mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
-Lolita Lempicka EDP -25/30ml To mi się z kolei u Ciebie podoba. Może dobierzesz coś u mnie żeby pojemnością wyszło mniej więcej to samo? Fajna wydaje się tez ta płytka Shape..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś za Pink Sugar i któryś z podkładów?
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
U Ciebie ewentualnie podoba mi sie kredka brązowa, kredka do ust sephora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
BAN stały
|
-Cacharel AMOR AMOR 1/2 ze 100ml-
- KYLIE MINOGUE darling - DIOR Pure Poison cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
hej a na ile wyceniasz tusz max factor i creme puff? może byś oddała za maseczke pantene i płytkę dvd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tusz MF pewnie ok 20-30zł a Creme Puff 32zł. A nic nie widzisz za Lolitę>? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-01-08 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
- Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 101 z 35 ml użyty 2 razy(dla mnie za jasny, ale mieszam z ciemniejszym więc w razie zainteresowania proszę pytać o ubytek) cat deluxe i pink sugar? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
nie mam teraz aparatu i nie zrobię zdjęcia pantene (ale on wygląda normalnie, nigdy nie był użyty a ni otwarty..) a płytki zdjęcie mam.
lolita tylko za niektóre zapachy z wish, a mnie by chyba najbardziej interesował tusz ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-08 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
maskę i płytę oddałabym za tusz tylko interesuje mnie ta data otwacia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Rozeznanie
|
- MAX FACTOR MASTERPIECE Beyond Lenght- tusz do rzęs z podwójną szczoteczką kolor 150 burning auburn (ciemny bordowy jak na mój gust)- raz użyty do sprawdzenia kolorku
Otwierałam jakoś na sylwestra.Użyłam tylko raz. Fajny ciemno bordowy kolor. Tusz jest świeży i mokry więc długo Ci posłuży. A nic więcej z kolorówki ci się u mnie nie podoba? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Tyle, że PINK SUGAR zostało ok 10-11 ml. I mam do niego pudełeczko. Więc jeśli nadal jesteś chętna to moge się wymienić. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Nic nie widzę dla siebie niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
a może znalazłabyś u mnie coś jeszcze za Kylie? tak spoza wątku mogłabym dorzucić jeszcze np. końcówkę Lacoste Touch of Pink w oryginalnej flaszce, nową nieużywaną konturówkę Astor w kolorze Fuchsia Bloom (ładnie pasuje do tej kredki z Sephory) i jedwab Biosilk (zostało tak 13/15 ml), jeśli nic nie znajdziesz za całość to chętnie przyjmę małą odlewkę i możemy się wymienić
![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-01-09 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.