![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
każdy dzień niesie nowy lęk, przed którym
uciec chce przed siebie byle gdzie w nieznane po to by zapomnieć, co to łzy, przez które jeden raz chciałam przestać żyć. to nie życie daje przykład zły to nie przez nie moje łzy to przez ludzi noszę w sobie wstyd, z którym ciężko żyć ludzka zawiść niszczy mnie skrywam w sercu wielki lęk moje życie zmienia bieg z każdym ciosem w pierś staram się być silna nie naiwna jak dotychczas każde słowo brać na dystans tylko po to by nie dać zniszczyć siebie i głęboko wierzę, że nadejdzie czas, w którym każdy z nas odpowie sam za siebie Kawałek z życia boli bardziej niż jego całość Zawołać o pomoc okazuje się czymś za mało Nie wystarczy podać mi ręki na zakręcie Gubię się, gdy mam przed sobą tą ciemną przestrzeń Idąc przed siebie, próbując zapomnieć Potykam się o fakty i o miliony tych wspomnień Pytam się siebie, jak długo wytrzymam Bo tracę już grunt, nie mam się czego przytrzymać Zdana na siebie, próbuję z tym walczyć I dopisać znów marny scenariusza ciąg dalszy "Nawet nie zauważyła, że się wycofywał. W milczeniu. Powoli. Gasła jego obecność. Jak świeca, która się wypala." Idąc przed siebie, ciemną ulicą Znów płyną łzy, bo wiem, że to droga do nikąd Wołam o pomoc, lecz nikt nie słyszy To, na co mogę liczyć to jedynie odpowiedź ciszy I nienawidzę słów będzie dobrze Bo po tych słowach każdy po prostu odszedł Co będzie dalej zostawiam życiu A sama będę istnieć w cienia ukryciu Dziś już wiem, że ja nie umiem dłużej tak żyć w tej niepewności, pośród kłamstw... "Znów usłyszała jego głos, zauroczenie powróciło. Wszystko, o czym zapomniała przez tych kilka miesięcy. Chwile szczęścia, które opłaciła już przepłakanymi nocami, domagały się większej zapłaty." |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Imaginatioon, BrillanteAstro5 - dziękuję, ja również uwielbiam. <3
Doris, prrincee07, I live in Hollywood - okradzione. ![]() TiS - Ciebie również bardzo miło tu widzieć. <3 Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja staruszka. <33 [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;13899414]o jaaa.. <33 : * aż chce się być i dalej pisać ![]() ### na dzień dobry i na dobranoc. na każdą sekundę pomiędzy. ta chwila smakuje zupełnie jak wata cukrowa. po nitce do kłębka. cholernie splątane nici. poprzerywane. poszarpane. pocięte. po wszystkim. po raz kolejny. popatrz. [/QUOTE] A to się bardzo dobrze składa.. ![]() ![]() _____ znienawidzona miłość jest przecież taka twórcza.. czasami lepiej stracić kogoś na zawsze, niż ciągle spotykać, wiedząc, że to już koniec. kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. tyle, że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis : 'termin na miłość'. do mężczyzn powinien być dołączony tłumacz, który by nam wytłumaczył, co mężczyzna ma na myśli. do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki - Ty z Marsa, ja z Wenus. który by objaśniał na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. wydawało mi się, ze nawet niebo płacze, zaglądając przez okno do mojego pokoju...
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały w poprzednim wątku ; *
a gdybyś pytał o samotność, utopiłam ją w porannej herbacie
zamarzam. staję się bryłą lodu.bez uczuć .bez słów .bez ciebie. kupię sobie przeszłość, choćby na dwa tygodnie wykrztusił kiedyś, coś o miłości, że nie wystarczą pożegnania i paczka chusteczek. wciągam, zaciągam, serce przyśpiesza. zaglądam - to ostatni z tej paczki siedząc na pralce policzyłam tylko cztery wspólne filmy wiesz jak lubię prasować Twoje podkoszulki. wiesz prawda? mówią: on nie jest dobrym materiałem na męża, ma starą gitarę i niebieskie oczy
#274 |
Wtajemniczenie
|
Pocałuję Cię delikatnie. Przypadkowe spotkanie dłoni zamienię w rozkoszny dotyk. Dotknę Twej twarzy. Czule spojrzę w oczy i jeszcze raz okryję ciepłem pocałunków. Wyczaruję noc. Zatańczymy przy blasku księżyca, przy muzyce ciepłych szeptów. Zamknij oczy a wraz z nimi - mnie w swoim sercu...
#275 |
Przyczajenie
|
A wiec to już trzy lata odkąd Cię nie ma.
Ja wciąż żyję- tak jak prosiłeś. Każdego ranka połykam garść tabletek przeciwdepresyjnych, zgodnie z zaleceniem doktora. Zima- karmie sikorki. Latem-ogladam zachód słońca z okna mego pokoju. Wychodzę z domu dwa razy w tygodniu. Raz na cmentarz i raz do kościoła. Do kościoła. by wykrzyczeć Bogu, ze w niego już nie wierze. Wiesz? Nawet się uśmiecham. Trzy razy dziennie-tak jak prosiłeś. I już nie płaczę. A ludzie mówią, ze nie mam serca. I nawet nie wiedza, ze maja racje. Nie mam serca. Umarło razem z Tobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
tylko czas ma wystarczająco dużo czasu. nie my.
Thank God I'm a woman! // ang. Dzięki Bogu jestem kobietą! zmruż oczy. nawet pościel z ikei nie pachnie już tobą, tylko brudnym alkoholem. Z przyzwyczajenia jeszcze patrzę na telefon i wtedy przypominam sobie, że Ty już nie zadzwonisz. tysiąc razy oddawać to co zdarzyło się raz. rozkochaj! powieki są po to, aby nie patrzeć jak odchodzisz. niewiarygodne. rozkosz może spalić, słowa mogą zranić. Aj low ju aj low ju aj low ju! Gdybym mogła, schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni, żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Bardziej od pieniędzy, potrzebujesz miłości. Miłość to siła nabywcza szczęścia.
Bosmans Phil Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. 'Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.' Jan Paweł II Dlaczego wszystko, co sprawia nam radość, wszystko, czemu przypisujemy urok piękna, wszystko, co odziewamy w szatę ideału, kończy się czymś brudnym, głupim, nędznym lub śmierdzącym, dlaczego nietrwałość jest cechą absolutu, a wzniosłość i triumf nie są jego finałem? Miłość kona w znudzeniu, upodleniu lub zazdrości, dobroć w spektakularnych filantropiach, książka w składzie makulatury, poezja w ocenach szkolnych belfrów, konie wyścigowe w jatkach rzeźników, demokracja w tłumie, wolność w ZOO, sława w megalomanii, wiedza w pysze, cacka na śmietniku. ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość. Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze. ![]() Miłość : chwilowe obłąkanie, na które lekarstwem jest małżeństwo. ![]() Wśród tandety lśnić jak diament Miłość: rzeczywistość w krainie fantazji. Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Little Ballerina -
![]() ![]() Z lizakiem w ręku , chcąc choć na chwilę poczuć się znowu małą dziewczynką.
i pewnego słonecznego dnia , powiem Ci co czuje .. ktoś , kto kochał raz a mocno , boi się pokochać ponownie na Twój widok ? wybacz , stać mnie tylko na ironiczny uśmiech . ten świat jest jakiś poje.bany dziś, nie sądzisz?
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
Zabłądziły światła w mrok, nie odnajdę drogi już
Choć podobnych było sto, nie odnajdę twoich ust... Nie pytaj dokąd nas prowadzi czas Nie próbuj drogi naszej nazwać Żyjemy chwilą, która dla nas trwa Tak zapisane było w gwiazdach... Nie widzę ciebie w swych marzeniach Dokąd odszedłeś w dzień ten nie wiem Szaloną chmurą płyną ludzie Dzień się zaczyna, dzień bez ciebie... Byłeś liściem świecącym w purpurze jesieni Byłeś drzwi niecierpliwym uchyleniem w sieni I chwilą, w której zamarł czas i znikła przestrzeń Przez jedną chwilę byłeś, tym byłeś, a nie jesteś... I tylko ziemi stała ciemność nie rozjaśniona kroplą dnia - dlaczego nie chcesz mi uwierzyć? dlaczego pytasz, czy to ja? Jeszcze szumi górski strumień A krokusy zdobią zbocza Jeszcze cię rozróżniam w tłumie Jeszcze kocham... Jakże chciałabym ujrzeć kiedyś Swe odbicie w smutnych oczach. Jakże chciałabym móc uwierzyć W to, że kiedyś mnie pokocha.
#280 |
Zakorzenienie
|
Little Ballerina <3333333333
to czas by widzieć jaśniejszą część każdej sytuacji. powinnam być silniejsza. tak - kłamałam. nikt mnie tak nie zdobył jak Ty. jeżeli będziesz wydawał nieszczęście, będę pierwsza w linii.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam;p
...Kochac to nie znaczy zawsze to samo uwazaj ziomek bo ta suka leci na twoje siano !!! Co znaczy kochac poznac jej nie dano zweryfikuj wtornie moze sypiasz z blachara...!!!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Płomień81- Dwulicowi ludzie
*Dobrze pamiętam wszystkie nie szczere twarze Fałszywych ludzi ukrytych pod kamuflażem. *Mnie to brzydzi wszystko Gdy w chu.ja tnie osoba z którą byłeś blisko Upada naprawdę nisko, robi z siebie pośmiewisko. *Może z trudem, lecz zobaczyłem to wreszcie Że dwulicowych ludzi jest od chu.ja w tym mieście. *Każdy człowiek jest inny i wyrządza inne krzywdy. *Dwulicowi ludzie za plecami rozgadani przyjaciele fałszywi... *wokół pełno ludzi o dwóch twarzach. *Dlatego patrz dokładnie w kim przyjaciół wybierasz. *Prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty. *Myślałeś, że to przemilcze, ale dlaczego? Mydlisz ludziom oczy bo chcesz uchodzić za lepszego Ale cie rozkminiłem i wszystkich takich ja ty pieprze Dwulicowi ludzi kur.wa ilu was jeszcze. *świat karmiących się kłamstwami. *Jesteś za blisko, wiem wszystko gdy spojrzysz mi w oczy Mnie nie zaskoczysz, ale sam nie znajdziesz pomocy. *już nie zaśpiewam o miłości bo cię nie kocham, kocham, kocham *Za kogo ty mnie masz, Ej ty to chyba nie ten adres Cokolwiek chcesz mi dać. Ej. Stać mnie na własnee *Mam na paznokciach droższy lakier niż to gówno. *I to może imponuje tym lalkom Że masz z wyższej półki buty i wdzianko Ale jeśli ma mnie zwabić twój hajs to Wiedz, że płacę własną kartą.
#283 |
Raczkowanie
|
jestem księżniczką tylko oczy podkrążone... i zgubiłam gdzieś koronę… :P
Uwaga!! jestem podła i fałszywa... obgaduje za plecami.... ostrzegam żeby później nie było.... Zatrudnię kochanka na umowę zlecenie Szczere rozmowy pozwalają człowiekowi zrozumieć rzeczy, którymi nigdy nie zawracał sobie głowy Wszędzie Cię zablokowałam: nk, gg, telefon i serce.
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
bardzo się ciesze ![]() Pocałuj mnie, bądz znów blisko mnie Znów tu nie ma cię, znów jesteś gdzieś daleko dalej niż ten żagiel, gdzie woda spotyka niebo nie zapomne, choć bym chciał, zapić ból to ostateczność w sercu są dni, w których łączyło nas tyle, dzis nas dzielą kilometry... chciałabym mieć cię znów przy sobie tak jak kiedyś bo ogrzewało słońce mocno a nie ciepło twego ciała, tak jak kiedyś słonko... teka - pocałuj mniee ![]() ![]() ![]()
#285 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję , teeż boskie. ;***** <3 Cytat:
xMalenKaaa - Skarbie czekam tU na Ciebie <333 . ; **** ` Czasem lubie kiedy powiesz do mnie Suko . ; > Ważniejsze od ludzi są dla ciebie rzeczy i pieniądze. Ale i tak cię Kocham Moje życia zamienia się w koszmar. Proszę nie oceniajcie nikogo po wyglądzie . ONA ma zasady , i pół osiedla musi je usłyszeć ! .
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-08-26 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
kilka historii na ten sam temat... znów.
myślę ile jeszcze mam kredytu w twoim sercu ... zesraj się . a nie daj się .! puść to kur.wa głośniej! Niech nie słysze myśli! podałam Ci rękę , a Ty to wykorzystałeś ranisz mnie codziennie i codziennie nie dajesz zasnąć .
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-08-26 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
` łaaaaa , lovee.love.love . ; ***** ` Jeszcze tak nie dawno, byliśmy dziećmi, wtedy myślałem że ten stan będzie wieczny.
W sms'ach zanudzę Cię tym że tęsknie , ale to mój telefon. Dziękuję tym co mnie chronią i tym co chcą mnie oszukać. .
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
ja tu nowa... ale systematycznie okradam
![]() i kilka moich:
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
I z uśmiechem już tak zostać.
Dzisiaj krople szczęścia zmyją cień wczorajszego smutku. Dajmy spokój wspomnieniom. Dajmy się ponieść marzeniom. Może to się zdarzy i kiedyś zobaczę uśmiech na Twej twarzy. Ujarany życiem, naćpany marzeniami. Tam, gdzie marzenia się nigdy nie kończą. |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
bo ja najbardziej na świecie chciałabym ułożyć Nas w całość.
jak nie pytać, skoro odpowiedzi same wypadają z szuflady. a jedyne co potrafimy, to istnieć w piwnicy rzeczywistości. każdy chce mieszkać w pięknym domu. z dużym ogrodem. w miłym sąsiedztwie. a ja ? ja chcę mieszkać w Tobie. tylko i wyłącznie, wiesz? 'Taka drobnostka, takie nic, taka obietnica bez spełnienia, nieważna. No, kochanie... I kochanie udało, że to nic ważnego, chociaż to było dla kochania ważne' 'You can't marry him. You're a Catholic and he's an Asshole, think of the children' [nie możesz za niego wyjść. jesteś katoliczką, a on dupkiem. pomyśl o dzieciach] 'byłam gotowa na pożegnanie z Afryką.. Tylko, że nie mam żadnej Afryki, która mogłabym poświęcić' |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehh kradnę ![]() Gdy wchodzę do klubu, mężczyźni grzeszą myślą. Kiedy idę z fajką, każdy facet z zapalniczką. Inne szepczą, że jestem kiepską dziwką. Ich mężów na mój widok, łapie atak serca. Ich żony po cichu planują morderstwa. Jednym spojrzeniem burzę im całą konstrukcje. Oni chcą mnie mieć, One zbierają na liposukcje. Wszyscy goście kochają takie jak ja. W Twoich myślach cały czas tylko ja i ja Gdy stawiam przy barze i zamawiam trunki, wszyscy goście nagle otwierają rachunki. xD gdy odchodzę od niego obrażona, pierwsza rzecz, którą mówi to: 'Kogo mam skopać, Kochanie?'idzie za mną. gdy patrze na jego usta, całuje mnie. gdy go popycham i biję, chwyta mnie i nie puszcza. gdy zaczynam do niego przeklinać, całuje mnie i mówi, że mnie kocha. gdy jestem cicha, pyta, co się stało. gdy go ignoruje, poświęca mi swoją uwage. gdy go odpycham, przyciąga mnie do siebie. gdy mnie widzi w najgorszym stanie, mówi, że jestem piękna. gdy zaczynam płakać, przytula mnie i nie odzywa się słowem. gdy widzi jak idę, podkrada się za mną i przytula. gdy się boję, ochrania mnie. gdy kładę głowę na jego raminiu, nachyla się i mnie całuję. gdy kradnę jego ulubioną bluzę, pozwala mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. gdy mu dokuczam, on też mi dokucza i robi, że się smieję. gdy biorę go za rękę, łapie moją i bawi się moimi palcami. gdy zdradzam mu sekret, zatrzymuje go dla siebie. gdy patrze mu w oczy, nie patrzy w inną stronę, póki ja tego nie zrobię. gdy za nim tęsknie, wie, że mnie to boli w środku. gdy mówię, że to koniec, on wie, że dalej chcę, żeby był mój. gdy podbiegam do niego z płaczem,
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
Look in my eyes
You’re killing me, killing me // Spójrz w moje oczy, zabijasz mnie, zabijasz mnie. Potargana przez czas i przez miejsce... Łaziła kanałami nie szukała szczęścia Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość.
Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu, miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. M i ł o ś ć zapytała: - Bogactwo, czy możesz mnie uratować? - Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie - odpowiedziało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąźć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej lódce podpłynął Smutek. - Smutku, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam - odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu... Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - To był Czas - odpowiedziała Wiedza. - Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł? - Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość - odrzekła Wiedza. Musze to przespać, przeczekać, przeczekać trzeba mi. Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy które mało nas obchodzą, jedną z nich jesteś Ty. A ja mam to szczęście, szczęście że już Cie przy mnie nie ma.
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha boskie , ale taki chłopak chyba jeszcze nie istnieje ; > I gdybym rozdała ... całą majętność moją,
a ciało wystawiła na spalenie lecz miłości bym nie miała, nic bym nie zyskała. Kochanie wiesz jak się cieszę jak mi mówisz "Kocham cię lala" : * Kotku... wiesz jak lubię niegrzecznych chłopców ;* ![]() .
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-08-26 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
jeżeli ten joint nie zamknie nam powiek , wypalmy ich kilka . jest chmura dymu z joint'ów i deszcz z alkoholem . wokól nas zawsze pełno zieleni , której nie możemy spalić . chyba o to chodziło .. ![]() Cytat:
wróciłam Kochanie mojee ;-*** <3 mam jedno serce , na nim Twoje imię i już tego nie odkręce .
Te wąskie spodnie . Ja mam krok nisko . i powiedz mi kto jest dziwkąą ![]() sprzedałaś się szmato , będziesz ***ana do końca życia . i co Ty na to ? ; ] mówisz , że jestem dziwką , bo na Ciebie nie patrzę ? gdy szła ulicą wtedy wszystko stało .
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Witam Was kochane dziewczęta
![]() * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * kod z adresem wyślij sms'em. mam bardzo uporządkowane życie. nie lubię takich niespodzianek jak Ty. sprawiłaś, że mam mętlik w głowie. Pewnie wszystko kiedyś skończy się szczęśliwie, złe chwile rozwieje jej śmiech. Tyle opowiedzą sobie, że będą jak jedno, a On przecież jej szuka też. świat uderzył w płacz. a w tym wszystkim ja. zawsze gdzieś czeka ktoś, tak już jest i tak musi być. gdybym chciała jadłbyś mi z ręki. nie obchodzą mnie Twoje panienki. 'nie wiesz nawet jak wewnątrz cała drżę, kiedy rozstajemy się.' nie chcę po raz kolejny usłyszeć z Twych ust tych samych słów. odbudujmy raz jeszcze, to, co daje nam szczęście. odrobinę szczęścia w miłości. Powiedz mi prosze gdzie odnajdę cię Dlaczego milczysz juz kolejny dzien?
#296 |
Rozeznanie
|
BrillanteAstro5 - cieszy mnie to, że jednak ktoś czyta.
![]() __________________ jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.. i pamiętaj, nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna. a późno w nocy, kiedy mi jest smutno.. prędzej sprzedam swój tyłek niż pomyślę o Tobie. siedem godzin odkąd zamknąłeś drzwi, zaczęta dieta, zrobiony manicure. prędzej pocałuję się w tyłek niż poczuję się smutna.
#297 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co prawda to prawda. nie istnieje. ![]() ![]() Będzie lepiej lub gorzej. Jak w horrorze lub komedii. Kocham Cię, za te truskawkowe usta. jestem hipokrytką!. im mniej człowiek wie, tym łatwiej mu żyć. wiedza daje mu wolność, ale unieszczęśliwia. Chyba pora się rozstać, wiesz? ale ja nie lubię latać nisko. Lubię dziwki, są moim autorytetem, dzięki ich kobiecości. Do przodu żyj, żyj kolorowo. bezlitosny szum deszczu, buduje mur między mną, a światem. jesteś w stanie, zawsze poprawić mi humor. maksymalnie.
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
. boskaś .! <333 Ty dziwko przeklęta ! SHIT. po pieerwsze - naszą przeszłość p.i.e.p.r.z.e ! po drugie - żyłem w .z.a.j.e.b.a.n.e.j męce ! po trzecie - zmarnowałaś mój czas ! po czwarte - potrafiłaś tylko brać ! Ja tobie pragnę dowieść że jesteś moim bogiem, ja muzą twoją będe w każdym dzień i w każdym momencie. . ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- ` łaaaa . i like it <3 nie płacz , bo na chu*j teraz łzy !
one mnie j.e.b.i.ą - możesz tonąć w nich ! Rano się przebudzę w ukochanych mych ramionach<3 gdy wchodzę do klubu na pewno mnie rozpoznasz . bo mam ten styl na twarzy - nie tylko na spodniach ! nie chcesz mnie w mediach - bo robię bałagan ; > mógłbyś to zrobić dziś ze mną , w jej wannie . .
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
- ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył...? - i tych parę chwil z których niby nie wynika nic. - pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd. - dzień, który zaczął się marnie i marnie skończy się - Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. - z góry pod górę po schodach na nogach! - a ja to mam gdzieś póki to jakoś nie dotyczy mnie. - patrzę w górę i nie widzę nieba. - obrazy w mojej głowie. nigdy o nich ci nie powiem. - są takie chwile jak sztylety, rozrywają duszę w kilka sekund. - nie ważne się żadne słowa. nasza miłość jest piękna. - zabierz mnie na drugą stronę. - to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko. to koniec, mogliśmy więcej. - kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło... zostawię tylko dwoje - Bo Ty tak pięknie pachniesz kiedy przechodzisz pod oknem... - Bo ja chciałbym móc nie musieć wierzyć, że kiedyś to dostane co mi się należy... - Będą dni pachnące wrzosem ale też noce nieprzespane - Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty... - Już nie przechodzą mnie dreszcze...Już nie brakuje mi powietrza... - Po co ta udręka dlaczego ta piosenka... - Cały mój świat potrzebuje psychologa... - Mam swoich pięć punktów IQ Gdzie mi tam do twoich dwudziestu dwóch? - raczej nie podajemy sobie rąk - raczej mało obchodzimy się nawzajem - Jak minął dzień? nie pytam i tak widzimy się rzadko - burdel w mej głowie jak w damskiej torebce - no stress- myślę tylko o sobie - żeby mogło tak pozostać - kochanie damy radę, ale trzymajmy się razem - nie to miejsce, nie ten czas, to nie tak - i niby jest wygodnie, a jednak czegoś brak - jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia - ale proszę Cię wróć do mnie 30 raz... - a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem - kiedy patrzę na to jak jest już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza... - już nie wołam jeszcze, jeszcze ,jeszcze.. - cały mój świat potrzebuje psychologa! - ty jesteś jednym, a ja drugim koniec, daleko nam do siebie, strasznie - cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet - tylko nie mów mi, że chcieć to móc. - każda ręka i noga cały mój świat potrzebuje psychologa - potykam się na sznurowadle... bo Ty tak pięknie pachniesz. - nie obchodzi Cię to czy ustoję czy upadnę - chyba więcej szczęścia maja nie Ci co się rodzą, a Ci co umierają. - próbuje otworzyć oczy, huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie. - o jak ja kocham to miejsce - kochanie czemu szepczesz możemy być spokojni - gdzieś pośród sześciu miliardów głów 2 pary rąk 2 pary nóg. na zawsze Ty i ja! - czasem sobie myślę że: oj lepiej było by gdyby nie było mnie - wszystko czego pragnę czego chce spala się! zanim wyciągnę po to ręce - nie ważne są żadne słowa... nasza miłość jest piękna - Tak często Cię widzę choć tak rzadko spotykam. - Pierwsza myśl: O matko boska. Druga myśl: O ja idiotka. - Jest jak jest. Po co zmieniać wszystko? I tak wszystko w końcu trafi szlag. - Zaufanie to taka czarna świnia. W dzień jest, w nocy nie ma - bo całe nasze życie to nie te długie lata a tych kilka krótkich dni i tych parę chwil z których niby nie wynika nic.. - odpocznijmy... połóżmy się... zapomnijmy... - Tylko nie mów mi że chcieć to móc - Siedzimy na dachach bawimy się powietrzem - reszta chyba jest w porządku, jak kiedyś... - Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach - Tysiące gwiazd krąży wokół nas. Nad nami słońce między nami ściana deszczu - My dzieci dekadentów. Córki, synowie rozpusty. Alkohol mamy od zawsze we krwi, rozum genetycznie struty. - Trochę więcej czasu, trochę więcej odwagi - Podchodzisz do mnie masz taki zamyślone usta - Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą.. - Nad nami słońce między nami ściana deszczu - nic tu po nas nic takiego, nic tu po nas nic wielkiego.. - i śmiejesz się Prosto w Twarz! - ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie - Zrozum To Wreszcie.. że Świat nie kończy się na ich słowach... - co włożysz na nasze rozstanie czy blady bez czy gorące czerwienie - Bo tyle siebie znam Ile z oczu twych wpatrzeć zdołam - To wszystko to gra... Gra luster i światła - ale kiedy mówisz do mnie słońce, traktuję to co nieco opacznie... - co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa bez czy w pasach bezpieczeństwa - złośliwi mówili na nią naiwna - ty masz swoje słowo-rozczarowanie - Tak pomiędzy wierszami powiem ci, że gdybyśmy chcieli zbawiać świat pewnie zostalibyśmy sami - co zrobiłabyś gdybyśmy wreszcie zostali sami? - Nie wiem ile jestem Ci winien, ile policzyłaś Mi za swą przyjaźń... - nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach w objęciach i możesz czuć się wielka - nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. - tak jak i inni miała nadzieje, że kiedyś wszystko poukłada się - I Ty tez nie mów nic... no może prócz tego że zależy Ci, nie planujmy lat, wszystko byle nie tak... - zanim zgasną resztki dnia, zanim anioły się przyśnią - Niech kończy się świat, pojutrze czy dziś. nieważne... - Mam swój metr i nieco ponad pół - Czy masz już przygotowane ostatnie zdanie? - Jak kiedyś.. kiedy pisaliśmy krwią... - chyba naprawdę mało Cię znam - nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia - mamy spore szanse, przeżyć jeszcze jeden taki dzień - nawet nie znasz mnie, a może i znasz, ale nie do końca - tępo patrzysz po ścianach, a ja z nikąd się więcej nie dowiem niz. z oczy Twych - i może sama powiesz mi, jak mam powiedzieć to Tobie ze już nie kocham Cię, nie chce - tak się boję o mój psychiczny stan - bo tyle siebie znam ile z ust twych usłyszeć zdołam... - Nigdy tutaj bym nie przyszedł gdyby nie Ty - Patrzę na zegarek kolejny raz.. Tylko dla ciebie tu przyszedłem - Stoję pod ścianą.. Nie rozmawiam z nikim.. Otwieram okno, oddycham zimnym powietrzem - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze - Czekam na dzień, w którym to, co mam rozwali się... - Wtedy dziwie się dlaczego nadal chce zobaczyć jeszcze jeden zachód słońca! - Jakikolwiek gest -dobry czy zły- nie warty jest naprawdę nic - Ile to już dni jesteś jak kwiat?' - znowu coś umarło, znowu coś się śniło, znowu oszukali nas.. - spoza brudnych szyb paskudny jest świat. - W drugą połowę ja nie chcę nie mogę wnikać i nie wnikam... - Powoli przyzwyczajam się Do swej nieobecności... a tak w ogole, to czyta ktos..?
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
tak , ja . ale się rozpisałaś . ; DD
daaj mi ten seks - daj mi ten full zestaw ! chcę zobaczyć jak to jest z tobą się przespać ; > Ty mówisz przestań ! ale masz ten sam ceel , bo tak jest zawsze między niunia a samcem ; > nikt nie wyjdzie do mnie i nie powie mi wprost że nienawidzi mnie, że po prostu ma mnie dość ! daj mi ten hajs ! mi się przyda ; > pokaze Ci jak można z klasą go wydać ! daj mi ten hajs , daj tą flote ! bo przez nią wciąż wychodzisz na idiotę ; > .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.