|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Cytat:
Ja jestem niecierpliwym czlowiekiem i nie lubie tych tygodniowych przerw miedzy odcinkami :P |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
:p
Edytowane przez Airish88 Czas edycji: 2009-09-15 o 15:33 |
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde napisałam długiego posta i się skasował wrrr.
Niedawno co wróciłam z biblioteki i solarium ![]() Przy okazji zamówiłam sobie u zaprzyjaźnionej fryzjerki profesjonalną farbę o średnim odcieniu złocistego brążu i odżywkę Kollosa. Miałam jechać na zakupy kosmetyczne, ale sobie odpuszczę dzisiaj na rzecz " Rozmów w toku" bo ma być dzisiaj ciekawy odcinek - Mówią o mnie "Doda", "dzidzia" vel "blachara"!Muszę to koniecznie zobaczyć ![]() Kurcze dzisiaj złamal mi się paznokieć a miałam już takie długie i musiałam wszystkie spiłować :/ Siwa - powodzenia
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez wlasnie czaje sie na te rozmowy w toku
![]() Dziewczyny uzywala ktoras z Was moze tego nowego podkladu z meybelline ? ten co niby pory sa niewidoczne ?
|
#276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam, że już idzie 3 sezon, fajnie, będzie co oglądać.Polecam też serial Szminka w wielkim mieście ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
" Lubię Dodę i lans"
Ale będzie śmiechu ... |
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję najgorszy egzamin mam za sobą i to na 4,5 teraz już będzie z górki ![]() Pokaż się późnej Długo już te rozmowy w toku trwają? ![]()
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam wam spokoju z tym zdjęciem. A co myślicie o tym co teraz wkleiłam ???
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiaaczek, ja ciebie naprawdę podziwiam, ty wszystko zdajesz! dla ciebie każdy egzamin to tylko kwestia "mieć z głowy", a dla mnie to taki stres że nie wiem. zazdroszczę ci tego
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej normalna wydała mi się ta dziewczyna "od ładowarki telefonu".
Te dwie na początku to jakieś nieporozumienie! :O |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaczek bo tak to już jest, że te najtrudniejsze najlepiej nam idą
![]() Moje gratulacje ![]() Naśmiałam się troszkę a teraz idę poczytać książeczkę ![]() Kolejne dwie są już w kolejce, bo dziś bibliotekę odwiedziłam także muszę się sprężać
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Halo Halo
???I jeszcze jedno, w formularzu jest obwód bioder i tam jest napisane by mierzyć przez najszerszy punkt pupy.... To mi wychodzi niby, że mam 93cmA tak normalnie to tam przy kościach biodrowych mam 88... Czyli którą miarę mam podać? |
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee ta od ładowarki była straszna.
Dla mnie nawet okej była ta w skorzanych spodniach i ta z dzieckiem jeszcze, jeszcze ale i tak lekka przesada. Rozumiem dbać o siebie, ale tylko i wyłacznie na tym się skupiać to lekka przesada .... A i mam do Was pytanko. Macie coś sprawdzonego do golenia wąsika nad ustami? Jakieś plasterki czy coś. Ostatnio nie mogę sobie z tym meszkiem poradzić i czuję, że należałoby coś z tym zrobić
|
|
|
|
#285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny !
![]() Moje specjalistki kochane, zawsze rano myję włosy : Szampon Nivea i odżywka jakaś i po kilku godzinach robią mi się takie strąki i czuję, że są przetłuszczone, co mam zrobić żeby takie nie były? Może źle spłukuję szampon, albo za dużo odzywki nakładam i niedokładnie spłukuję? Czy może być jakiś inny powód? Ale mnie głowa boli, zaraz pęknie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam jak za dużo odżywki dam
|
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Różowiutka - to muszę ogarnąć z tą odżywką w takim razie, bo strasznie mnie to wkurza
![]() w ogóle mam już włosy za łopatki, drażni mnie to takie długie włosy są uciążliwe, ale bardzo mi się podobają.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie ostatnio podcinałam. Zbyt długie włosy skracają ogólnie sylwetkę, ja jestem niska, więc wystarczą mi w zupełności półdługie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
może są za bardzo oblepione silikonami? gdybyś spróbowała przez jakiś czas używać kosmetyków bez silikonów, to może sytuacja by się poprawiła?
![]() moja siostra właśnie dziś rano mi powiedziała że ma identyczny problem i dokładnie to jej poradziłam
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę mieć długie włoski, bardzo długie ![]() Mess a może spróbuj jakiegoś innego szamponu np. do włosów przetłuszczających się? ;> ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Właśnie skończyłam czytać jedną książeczkę i po seansie w TV mam zamiar zabrać się za drugą
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjjj własnei wróciłam po pierwszej turze baleyage ![]() Jutro porobie zdjecia przy swietle dziennym, tylko komórka wiec w 100% nie odda wygladu no ale lepsze to niz nic ![]() Aaaaaa kiedy bedzie powtórka Rozmów w Toku, MUSZE to obejrzec hehehe nie wiem własnie czy w nocy sa nadawane powtórki na bierząco bo czesto ogladam.
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po wczorajszym (to co opisałam w klubie) stwierdziłam że Tz ma się dziś do mnie pierwszy odezwać. I co? Do teraz się nie odezwał!!!!
Nic nawet głupiego smsteraz nie wiem czy do niego napisać czy zadzwonić czy lepiej nie Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-15 o 19:40 |
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do mnie mój tż dziś o dziwo zadzwonił, spytał sie co robie itd i powiedział, że dzisiaj nie da rady wlecieć ale jutro przyjedzie. już sama nie wiem czy sie ciesze, że go zobacze...
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się
![]() ale powiem wam, że nie myślałam że nawet zwykłego "kocham Cie" mi nie napisze. Bo codziennie to robił od ponad 2 lat! Jak nawet nie miał pieniędzy na kom to z neta wysyłał a tu cisza ![]() Dziewczyny nie odpowiedziałyście mi czy może być to zdjęcie? (tak wiem męczę )
|
|
|
|
#299 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
A może później jeszcze używasz innych kosmetyków typu jedwab albo serum na końcówki z avonu? one też nałożone w zbyt dużej ilości przetłuszczają włosy. Co do głowy to dziś brałam kilka razy tabletki bo też mi pęka Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Jak dla mnie jeśli wysyłasz do agencji to absolutnie nie powinnas nic przerabiać w PS. Bo nim z każdej dziewczyny można zrobić piękność. Agencje chcą fotki naturalne, bez make up'u w związanych włosach. Bo w PS oni już sami sobie podkręcą. Zrób takie a drugie w makijażu i np. włosy rozpuszczone? ale w PS sie nie baw.
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

niedługo będę miała dwa sezony, więc nie pogardzę nimi 

nie wiedziałam, że już idzie 3 sezon, fajnie, będzie co oglądać.

To mi wychodzi niby, że mam 93cm

Nic nawet głupiego sms