![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysokie kobiety na obcasach ?
a ja mam 170 cm i uwielbiam szpilki, ostatnio kupiłam sobie mega boskie w Deichmannie, że jestem tak samo wysoka jak mój TŻ
![]()
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Długa przerwa między 2009 a 2011r .. ale teraz to mnie dopadło
![]() Fajnie, że macie swoje zdanie, nie przejmujecie się docinkami ze strony innych, niższych osób... ale - prawie wszystkie piszecie ze macie ok 170-175cm wzrostu, a wtedy można ubrać obcasik 7-10 cm. Tylko że ja bez żadnych "podwyższeń' mam 181, albo nawet 182 cm wzrostu!! i co ja mam zrobić? najłatwiejsza odpowiedź - chodź na płaskich, ale ja nie mogę !! kocham obcasy i uwielbiam podziwiać je na nogach koleżanek czy w witrynach sklepowych. no i jeszcze jedno - nie mam kogoś takiego (faceta), z kim mogłabym pokazać się w ukochanych bucikach... ;( chyba jednak muszę się pogodzić i po prostu czekać na jakiegoś wieeelkigo pana ;p pozdrawiam wszystkie wysokie wizazanki ;* ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- fajnie, że nie widziałam kilku stron tegoż forum, i dlatego w mojej powyzszej wypowiedzi wspomialam o roku 2009 ![]() ![]() no ale - problem aktualny cały czas .. niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Kiniusiek mam nadzieję, że się przełamiesz i będziesz jednak chodzić w ukochanych obcasach. Taka miłość zasługuje na pielęgnowanie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
kocham obcasy i uwielbiam wysokie dziewczyny w obcasach <3 sama mam ok 170 - 172 cm [chciałabym jeszcze trochę podrosnąc, ale to chyba mało realne
![]() ![]() także z zazdrością spoglądam na koleżanki mające te 178 - 180 cm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Ja również należę do grona wyyyysokich. Mam 177 cm. Przyzwyczaiłam się i mój wzrost nie przeszkadza mi. Lubię buty na obcasie. Aczkolwiek nie przesadzam ze słupkiem. Mój TŻ jest mojego wzrostu,a ost kupiłam buty na 10 cm szpilce, na 100dniówkę. Koleżanki w kl. mowia ze mam wziasc jeszcze jakies nizsze: Bo jak my bedziemy wygladac? Staram sie olewac to, ale przyznaje ze tego typu opinie do milych nie naleza.
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja mam 163 i tak Wam zazdroszczę, że szok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A niemiłe komentarze, które mają sprawiać przykrość są poniżej akceptowalnego poziomu. Choć sama się nie raz przekonałam, że mogą zaboleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli kochasz obcasy nie podziwiaj ich na nogach koleżanek, tylko idź kup je i zacznij siebie w nich podziwiać i może wysoki Pan wtedy też się znajdzie ![]() Ja mam 184cm wzrostu i zaczęłam nosić buty na 8cm podwyższeniu na wiosnę poluje na 10cm. Też kocham obcasy więc je nosze i podziwiam na swoich nogach a nie koleżanek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
mam 180cm. Kiedyś nosiłam szpilki. Ale dziwnie się z tym czułam. W szpilkach miałam jakieś 185 cm. Średnio faceci mają ok 180cm. Chyba odstraszałam
![]() Teraz ubieram się raczej na sportowo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ze jestes wysoka nic czego juz nie wiesz ![]() Troche wiary w siebie, zakladaj obcas i smigaj
![]() |
![]() |
#282 | ||
Zakorzenienie
|
Mam 175cm i UWIELBIAM obcasy
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Jestem dumna z moich 173 cm i do tego 8cm szpileczek. Wysokiego mężczyznę mam, mogę sobie na to pozwolić, a i nie mam zamiaru odmawiać sobie noszenia czegoś, co lubię.
Śmieszne niegdyś były te moje kompleksy na temat "zbyt wysokiego wzrostu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poki co zakladam je okazjonalnie, albo jak jade polazic po centrum, gdzie jest duzo (wysokich) ludzi ![]() ![]() Dlatego trzeba odrobiny pewnosci siebie i juz ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
dziękuję Wam Fluoxetine i Koala21
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
179 się zgłasza
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam kompleksy na punkcie "wysokiego wzrostu", ponieważ ogólnie moi eks byli niskimi mężczyznami. No i jeszcze fakt, że kobiety z mojego otoczenia również są niższe ode mnie ![]() Masz rację z tym, że wszystko zależy od postrzegania samego siebie. Gdy idzie się pewną siebie, dumnym krokiem z uniesioną głową, każdy postrzega Cię jako atrakcyjną kobietę, a przynajmniej większość. Cóż z tego, że zakupi się ładne buty, jak idzie się w nich "poskurczanym" ![]() Kobietki, pierś do przodu, szpileczka na nóżkę i wio, przed siebie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej też :P a tymczasem ma 182cm i rzadko nosze wyższe buty. ale to raczej nie z powodu wzrostu a rozmiaru buta, mam 42/43 ( ![]() oczwysicie moglabym zamówic np. z New Look`a czy skądś, ale wole jednak przymierzyć buty.. ale poluje własnie na jakieś wiosenne butki na koturnie ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
to razem i tak 1cm mniej ode mnie na boso :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie 173 to nieduzo, ja mam tyle i chetnie bym z 5 cm jeszcze przyjela :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
i tak trzymaj
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- To miało być do "Kiniusiek" cytat nie wszedł, może źle nacisnęłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
moja przygoda z szpilkami dopiero się rozpoczyna, ponieważ przekonałam się do nich przez ten wątek
ja mam 172 i dalej rosnę - nie przeszkadza mi to zawsze myślę o modelkach co mają po 180 i zawsze są w szpilach nawet prywatnie (: każda z nas jest przecież swego rodzaju modelką wiara w siebie ponad wszystko!
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Ja to mam "orgazm"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ja mam 181cm
![]() najwyższe szpilki jakie w życiu miałam sprawiłam sobie na ostatniego sylwestra, miały 10cm, czułam się w nich dobrze jako butach, ale też źle bo ludzie na imprezie byli nizsi i czułam się jak wystająca z nizin wieża.Nie będe już raczej chodzić w obcasach, bo jak pomyslę,że mi 10 cm ledwo brakowało do 2m... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Ha ha ha z tym, że ja na szpilach mam sporo ponad 180 nie mam problemu, ja się dziwnie czuję, gdy w momencie, gdy jestem w szpilkach ludzie są ode mnie wyżsi i to mnie wprawia w kompleksy
![]() Szpilki + wysoki wzrost ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
właśnie tak sobie myślałam..
niektóre z was piszą ze jakby miały te 172 cm to by nosiły spokojnie szpilki. Ale same mają 180 więc nie noszą. Z drugiej strony te co mają 186 chciałyby mieć 180cm zeby nosić szpilki. I tak kazda sytuacja bedzie zła. ja zakładam tylko na ważne okazje, tj. bardzo rzadko ; p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczerze zachęcam do obcasów, szczególnie przy tych 180 cm, których zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.