![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
a jednak ;p fajny tytul też byłam za
![]() ![]() produkujecie się że masakra ![]() ![]() znacie fajne repetytoria do polskiego na R ?? mam sprawdzian z antyku i nie mam sie z czego uczyc ![]() moze takie cos: http://www.allegro.pl/item777123554_..._j_polski.html co myslicie?? ![]() hehe juz mi sie niedobrze robi jak slysze slowo nauka, ale w jeden weekend cale polrocze klasy 1 z geografi przerobilam -- procesy endo, egzo, ewolucja ziemi, miejsce ziemi we wszechwiecie, poczatkowe tematy, skaly, litosfera cala ![]() ![]() normalnie jestem z siebie dumna ![]() ale poklocilam sie z chlopakiem ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiście czarna, chociaż marzy mi się taka długa z "leistego" materiału ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. Mówisz chyba o AWF-ie? bo są uczelnie gdzie jest fizjoterapia i wcale nie potrzeba zdawać ![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
cholera przypomialam sobie o sprawdzianie z biologi z ochrony srodowiska
![]() ale z czego do takiego czegos mozna sie uczyc ![]() defil19 - tez z wro jestes ? ![]() Nikt mnie nie pochwali ??;D ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-10-18 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w poprzednim tygodniu zamówiłam sobie Vademecum narazie z wos-u i geografii z wyd. Operon. wszystko jest przejrzyście opisane ![]()
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Legnica ![]() od 3 godzin próbuje się zabrać za edukację ;O ojj chyba będzie 'dwugodzinny' dziś ;D
...razem przebijemy głową każdy mur ! ![]() ![]() aparatka ;O góra- 12.10.2007-03.11.2009 dół- 19.02.2007-03.11.2009 Maturzystka 2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez defil19 Czas edycji: 2009-10-18 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
no witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() A co do tej nieszczęsnej matury. Ja pisze: polski PR, angielski PR, historia PP, Wos PP. Matematyka ![]() ![]() Zaczynam czytać 'Przedwiośnie', potem na wos, historie, polski i koniec na dzisiaj. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o Marta do roboty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i tak w ogóle to czesc ![]() czesc defil ![]() ja jestem dzisiaj z siebie zadowolona ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie szukałam ![]() Wiecie co, mama boi się ze mną jeździć. I wcale nie udaje ![]() Witam Dorotę i Sonię ![]() No i idę się uczyć. Tylko nie wiem z czego na razie. Ale zawsze coś się znajdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wosu nie mam, ale z geografii zgadzam się, jest swietne wsumie w tym vademecum jest wiecej tych wiadomosci z geo niz w podrecznikach i bardzo dobrze ![]() moze ktos ma z operonu polski?? (troche szkoda 6dych..) albo jakis polski ktory mozna polecic;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miłej nauki ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14797451] ja mam 30.01 no i tak w ogóle to czesc ![]() [/QUOTE] ![]() lubię 30-sty każdego miesiąca ![]() Cytat:
![]() tak mi się przypomniało.. mówię dzisiaj do mamy "mam chęć na jakiegoś owoca.." a mama "no przecież masz monte w lodówce" o co jej chodziło nie wiem do tej pory :P chyba miała jakieś zaćmienie świadomości ![]()
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra.. ustaliłam sobie, że o 18 idę się edukować na jutro ![]() więc czas lecieć ;D do później ![]()
![]() |
#284 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś sobie odłożę jakąś sumkę na minerały... narazie chcę zainwestować w zestaw pędzli :P Cytat:
jeśli chodzi o mnie, to gdybym założyła długą kieckę to bym jak debil wyglądała ![]() Cytat:
![]() ![]() a testy spr. nie tylko na AWFach są ;] w końcu trzeba być sprawnym fizycznie w tym zawodzie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14797451]ja mam 30.01 [/QUOTE] pionteczka ![]() ![]() dziewczyny, święto ![]() ![]() najpierw porządkowałam chemię z korków, potem zrobiłam ang. i teraz matma :P a potem jeszcze muszę się pouczyć na spr. z chemii, ale na szczęście nie ma tego dużo :P no a jutro idę na trzecią lekcję ![]() ![]()
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Lumiere tez tanio wychodzi, 5 probek podkladow za 3,5 dolara - tyle co przesylka ![]() ale potem podklady pelnowymiarowe sa drogie, ja ostatnio zaplacilam 12 dolarow a przyszedl mi taki maly, duzo miejszy od pelnowymiarowego EDM z EGM tez wychodza probki tanio, 3,49 dolarow tyle co za przesylke (chociaz oni przesylke roznie licza, orietacyjnie podaje bo wiekszej roznicy nie robi;p) i masz od 8 do 12 probek (mi bardzo roznie daja;p) z EDM niestety wychodzi drogo w tej chwili, przed zmianami bylo bardzo korzystnie;p jak cos to mozesz pytac;p moze doradze odcien bo mam tego od groma, nie wiem po co mi to jak tylko dwóch podkladow uzywam ![]() ja mam 31 ![]() i tez w dlugiej kiecce bym jak debil wygladala, dlatego ze jestem niska ;p;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-10-18 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |||
Zakorzenienie
|
a no widzisz
![]() fajne te atrakcje macie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie wiem dokładnie jaka to szkoła ![]() Cytat:
![]() naprawdę, na zaocznych nie jest łatwiej się utrzymać. w tygodniu cały czas pracujesz, zjazd w weekend.. od rana do nocy na uczelni siedzisz.. to masakra jest. poza tym tak jak pisałam, nie zarobisz tyle, żeby się utrzymać samodzielnie.. ja mam na 24 stycznia (niedziela). ![]() cdn (znowu emotki ![]()
![]() |
#287 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chłopakiem się nie przejmuj ![]() Cytat:
![]() bo ja niska jestem, w długiej sukience wyglądałabym jak clown. albo nie wiem co jeszcze. Jakaś masakra ogólnie ![]() ja pochwaliłam ! : ) Cytat:
![]() z matmy to by Ci się chociaż 30% przydało, żebyś zdała maturę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko Ty jesteś wysoka, a ja Ci pod pachę wchodzę ![]() wypiłam właśnie kawę.. douwe egberts black... ojeju.. dwie czubate łyżeczki kawy, łyżeczka cukru na kubek + trochę mleka.. mmm... najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam <333
![]() |
#288 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 23.01 mam. ja miałam kiedyś taki pomysł, ale to jednak zbyt sprawnosciowe studia/zawód. trzeba mieć siły fizycznej sporo, a to niestety się mija ze mną ![]() poza tym, ciężka praca jednak. i nawet jesli na studia nie ma sprawnosciowego testu (bo te na prawde są tylko na AWFach) to tak czy siak ten zawód tego wymaga. Cytat:
![]() Ej, serio :| ? bylam przekonana, że po! w końcu wyniki są 30.06, a to czy się dostałyśmy gdzieś tam ok 15.07 ![]() łaaaał, ej, nie chwal się tak, że masz plastik ![]() bała się, że coś zepsuje ![]() Cytat:
![]() haha, czemu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja do polaka łucze się z Powtórki z literatury Grega. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Flawless
|
Siemaneczko ;*
Wybaczcie, że od czwartku nie odzywałam się, ale pojechała na wieś przygotowywać piątkową imprezę urodzinową i jak najbardziej się udała! Było zajedwabiście, nabzdrygoliłam się, wytańczyłam, nagałam trochę głupot xD W każdym razie jestem mega mega mega zadowolona xP Niestety teraz czeka mnie polski ![]()
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() noo i przy okazji zmobilizowalam ![]() ![]() a u mnie dluga odpada bo wiadomo kurdupelek ze mnie, ale za kolano tez odpada bo okropnie wygladam w takiej dlugosci;p wogole mysle że to kompletnie nie dlugosc dla mlodych dziewczyn ;p a przed kolano tez zle, bo mam brzydkie kolana, ogolnie najlepiej to dlugosc do polowy uda max ![]() ![]() to chyba moj chlopak taka ostatnio mi robil kawke, ma czarne opakowanie?? wlasnie mi zarabiscie smakowala i glowa natychmiast przestala mnie bolec ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Studniówka w niedziele? Pierwsze słyszę ![]() Cytat:
![]() ![]() A sprawność fizyczna to wiadomo, ale chodziło mi o to że z tego co wiem to nie ma takich testów jak na AWF.. że biegasz i w ogóle wyniki się liczą. Zresztą w pracy też Ci nikt nie będzie liczył czasu przy bieganiu np. ![]() Właśnie dużo znanych mi osób rezygnuje z fizjo itp przez testy sprawnościowe..
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie dlatego, że jestem wysoka to bym wyglądała jak idź stąd i nie wracaj ;D
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tych cen lumiere to próbki kosztuja 6 $ z wysyłką ![]() teraz była promocja i zamówiłam za 45 zł pełnowymiarowe opakowanie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no taka czarna ![]() ![]() Cytat:
jak się dowiem to Ci napiszę ![]() no, a sprawnym jednak trzeba być. trzeba mieć kondycję, zresztą strasznie siłowa praca. masowanie kogoś przez godzinę zegarową wcale nie jest takie proste. poza tym.. plecy. praca na stojąco, ciągle w pochyleniu... więc o plecy trzeba dbać.. i ogólnie szybko plecy się "niszczą" od tej roboty. do tego.. ciężka robota psychicznie ![]() Tż miał praktyki w domu dziecka (dzieci upośledzone, w dodatku sieroty lub po prostu porzucone przez rodziców..). np. patrzysz na dzieciaki w wieku 3 lat, które mają AIDS i nikt ich nie chce adoptować. Pracujesz z dziećmi z gronkowcem, z downem, z innymi chorobami.. Tż najciężej wspomina właśnie chłopca chorego na AIDS i dziewczynkę, która miała 14 lat i przykurcze wszystkich mięśni. warzywko takie... i chlopca z sondą w żołądku (rurka wbita w brzuch). musisz mieć siłę trzymać to dziecko podczas kąpieli.. musisz uważać żeby nic mu się nie stało. a taka praca to mała kasa. niestety. Cytat:
idź stąd i nie wracaj.. albo się przebierz ![]()
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no i właśnie zdaje sobie sprawę, że to praca ciężka psychicznie i to mnie jedynie 'odsuwa' o tej decyzji pójścia na fizjo. Właśnie najbardziej mnie interesuje chyba masaż.. no i fizjoterapia u sportowców heheh ;D tacy piłkarze np. mmmm ![]() ![]() ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Nie nie placilam zaliczki, w ogole u mnie przygotowania studniowki sa na bardzo wstepnym etapie.
#297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z resztą nawet bez wykształcenia pracując przez cały tydzień na pewno zarobi więcej niż pracując w dni wolne od uczelni (np. weekendy). Co nie oznacza, że będzie ją stać na mieszkanie i inne takie. Po za tym ja nie mam nic przeciwko studiom zaocznym i każdy powinien iść tam gdzie chce iść. Jego wybór. Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra pouczyłam się i koniec na dziś. Kot mi się rozchorował i biedak wymiotuje cały dzień. Zobaczę jak się będzie jutro zachowywał i jak mu nie przejdzie to zabiorę go do weta. ![]() Nie lubię niedziel. Wiadomo czemu. -.-
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-18 o 18:12 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja troszkę uczyłam się z wosu.. mam próbną maturę 3.11. "Matura z operonem". Wasze szkoły też biorą w tym udział? Bez sensu jest to, że można było wybrać jeden przedmiot dodatkowy.. Wybrałam wos, bo jakoś czuje się niepewnie, chce się sprawdzić.. Jeśli macie studniówkę w niedziele to poniedziałek wolny ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim przypadku az 2 tygodnie wolne po studniowce ![]() fajnie nie? ![]() tak my tez, wlasnie nie moglam sie zdecydowac, wkncu musialam wybrac geo bo facet z geografi tak kazal ![]() a Twoja szkola jak pisze ta z Operonu to juz tej w styczniu probnej nie pisze??
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wszystkie macie tak wcześnie, a ja w połowie lutego i jak wszystkiego będziecie po, to ja się wtedy będę bawić ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie 3.11 jest próbna z matmy, o Operonie jeszcze nie wiemy kiedy, ale podobno mają być tylko te przedmioty obowiązkowe ![]() Ja mam dwa tygodnie wolnego ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.