Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 13:32   #271
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

ja mu nigdy nie robie sniadan czy kolacji, jemy razem ale każdy we wlasnym zakresie sobie a TZ zmywa potem

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:32   #272
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
to dobrze, że nie jestem z tym sama - ja swoich też nie cierpię delikatnie mówiąc

Aż takich złych masz??

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:33   #273
asiulka123
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
VI część, nie mogę... nawet nie próbuje nadrabiać tych 9 stron

Byłam dziś w Biedronce, koniecznie chciałam kupić jakąś kawę, długo oglądałam aż w końcu kupiłam Nescafe 3 w 1 10+2 gratis saszetek za 6 ileś Takie saszetki są idealne w pracy np.

Kupiłam wczoraj szampon brzozowy i za chwilę premiera. No i kolejny nieudany zakup Błyszczyk Rimmela Royal Gloss. Błyszczyki w tubkach są okropneMam za swoje bo zachciało mi się zdrady mojego Wibo. Wracam do niego z podkulonym ogonem.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:35   #274
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja mu nigdy nie robie sniadan czy kolacji, jemy razem ale każdy we wlasnym zakresie sobie a TZ zmywa potem

w sumie dobrze, ze dzielicie sie obowiazkami
ale czasem lubie zrobic TZ jaka kolacyjkę dobra

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-20, 13:41   #275
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
w sumie dobrze, ze dzielicie sie obowiazkami
dzielimy sie obowiązkami z prostego powodu: jakbym teraz odpuscila, po ślubie niczego bym juz nie egzekwowała ale nawet jak nie mieszkalismy razem to i tak byl podział typu zmywanie, sprzątanie itp - potem nie ma szoku ze ja "czegos chce"

oczywiscie nie jestem taka do przesady zołza, ze jak on wraca z pracy zmęczony to jeszcze zostawiam mu zlew brudnych naczyn ale jednak staram sie żeby bylo po połowie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-20, 13:42   #276
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Boże znalazłam takiego kotka malutkiego burego, biegał pod kołami samochodu, kupiłam mu kawałek swojskiej i tak jadł aż mu się uszy trzęsły! I nikt go nie chciał! Już jadę do domu i tz się oddzwonil i pytał co chciałam to mu opowiedziałam i on go chciał! Ale teraz to już za puzno! normalnie płakać mi się chce. Biedny taki malutki kotek
Stary 2009-10-20, 13:46   #277
motylek1007
Zakorzenienie

moze sie cofniesz i go poszukasz???????????????? ??

TZ chcialby go na stale?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-20, 13:54   #278
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Boże znalazłam takiego kotka malutkiego burego, biegał pod kołami samochodu, kupiłam mu kawałek swojskiej i tak jadł aż mu się uszy trzęsły! I nikt go nie chciał! Już jadę do domu i tz się oddzwonil i pytał co chciałam to mu opowiedziałam i on go chciał! Ale teraz to już za puzno! normalnie płakać mi się chce. Biedny taki malutki kotek

O, ja
mi też zawsze chce się plakac, jak widze takie malenstwa, pozostawione same sobie

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-20, 13:55   #279
motylek1007
Zakorzenienie

a ja mam nerwa na ludzi, którzy do tego dopuścili

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-20, 14:03   #280
Asia19x
Zakorzenienie

Dziewczyny, używała któraś oleju rzepakowego do włosków? Widziałam w Lidl'u i tak sobie pomyślałam

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-20, 14:12   #281
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Motylku nie mogę się cofnąć bo muszę być jak najszybciej w domu, mama musi migiem do pracy a mała nie ma z kim zostać. Tz jest bardzo odpowiedzialny i wziolby go na stale oczywiście ze stałymi kontrolami u weta (on ma już normalnie zoo koło domu!) bo bardzo troszczy się o swoje zwierzaki. Prawdopodobnie za 20 minut bedzie przejeżdżał obok stacji i jeśli jeszcze bedzie to go weźmie. Kotka zostawiłam takiej Pani w szmateksie na stacji ale powiedziala że go nie przygarnie i może u niej posiedzieć co najwyżej pół godziny (wredny babsztyl bez serca.). Normalnie mam dola jak o tym pomyśle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 14:15   #282
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam nerwa na ludzi, którzy do tego dopuścili

Daj spokój, jak myślę o tych biednych zwierzaczkach, które ludzie na ulice wyrzucają to mi serce pęka...

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-20, 14:18   #283
motylek1007
Zakorzenienie

Mam nadzieje ze ktos sie nad kotem zlituje....

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Daj spokój, jak myślę o tych biednych zwierzaczkach, które ludzie na ulice wyrzucają to mi serce pęka...
ale jakby ludzie bezmyślnie nie rozmnażali zwierzat, tego malego kotka by teraz nie bylo.....w ogole jakby bylo inne podejscie ludzi do zwierząt wiele by sie zmienilo

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-20, 14:27   #284
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Motylku masz rację, mój sąsiad alkoholik ma kotke bez rodowodu i co sezon kiedy się okoci to ten menel bierze po tygodniu małe od matki, jedzie w niedzielę rowerem(!) 36 kilometów w jedną stronę , na "giełdę" gdzie sprzedaje te koty za 70 zł. Za sztukę małego a jak się nie sprzedadzą to wypuści je na miasto a ile zarobi to tyle przepije. Normalnie mam ochotę go powiesić za nie powiem co
Stary 2009-10-20, 14:29   #285
desporadka
Zadomowienie

Cytat:

a jak tylko coś chcę powiedzieć to jest, że 'krzyczę' i jestem 'nerwus', a jestem wtedy zupełnie spokojna. takie teksty mnie właśnie wkurzają i dopiero wtedy robię się nerwowa..
ooo to jest jedna z najbardziej wkurzających mnie rzeczy

Cytat:
robicie swoim TZ na sniadanie/kolacje co chcą? szykujecie im? albo np wstajecie rano i do pracy mu szykujecie?
ja jak będę kiedyś mieszkać z TŻ to jestem pewna, że będę mu robić Ale to tylko dlatego, że ja jestem taka, że uwielbiam robić wymyślne obiady, śniadania, wszystkie kolorowe fajne kromeczki dla rodzinki itd. Każdy kto jest u mnie, wie, że napewno będę wpychać w niego jedzenie, kawki, ciastka itd. (oczywiście nie jestem jakaś nawiedzona, to 'wpychać' to tak wyolbrzymiłam )

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj szampon brzozowy i za chwilę premiera. No i kolejny nieudany zakup Błyszczyk Rimmela Royal Gloss. Błyszczyki w tubkach są okropneMam za swoje bo zachciało mi się zdrady mojego Wibo. Wracam do niego z podkulonym ogonem.
jakiego Wibo uzywasz ?

Cytat:
dzielimy sie obowiązkami z prostego powodu: jakbym teraz odpuscila, po ślubie niczego bym juz nie egzekwowała
święta racja
Stary 2009-10-20, 14:31   #286
legallybrunette
Rozeznanie

http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura338910.htm myslicie ze ona ma naturalne te wlosy? jakim sposobem sie da uzyskać taki blask ?:O mi sie nie bŁyszczą
Stary 2009-10-20, 14:41   #287
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Sztuczne :p dziewczyny miała któraś zielony tusz Lacosty?tzn.czarny w zielonym opakowaniu. Nie na recenzji na KWC a jutro mam okazję go kupić za 70 zł.
Stary 2009-10-20, 14:59   #288
Asia19x
Zakorzenienie

ja myśle, ze to jej naturalne włoski. Sliczne.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

dziewczyny, to co myślicie o tym oleju rzepakowym?

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-20, 15:03   #289
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Narku jak zrobiłaś takiego ładnego kłosa? Wzdycham do niego od wczoraj.
Kłosa zrobiła mi siostra i, szczerze mówiąc, sama nie wiem, jak się go robi Ale jak przyjedzie na początku listopada na dłużej, to pewnie jakiś tutorial nakręcimy

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
I Narek w spódnicy też prezentuje się wspaniale.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Narek... ile Ty juz zapuszczasz włoski??? bo na tym ostatnim zdjęciu takie mizerne, a teraz normalnie bosssssssskie są
Zdjęcia mają daty w opisach To ostatnie, gdzie włosy sięgają mi ledwo do ramion jest z 30 stycznia 2007, więc prawie 3 lata minęły

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
dobry wieczor.kolejny raz sie przymierzam i mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie zostac z wami, bo kto z kim pzrestaje itd - a ja mam w planie nie obcianac wlosow pzrez najblizszy rok. wiec bylby mi milo, gdybyscie przyjely starsza pania do siebie .to moje 2 podejscie w zyciu do zapuszczenia - popzrednie zakonczone bylo sukcesem, a teraz nie mam nic odwracajacego uwage (jak za pierwszym razem) wiec beznadziejenie szukam pozytywnego wsparcia i motywacji - a wy dzialacie tak na mnei nawet gdy tylko was czytam.
Witamy

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Narku na tym zdjeciu z "klika" wygladasz tak... madrze
Ha, się wie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Czytałaś coś Mai Lidii Kossakowskiej? (angel fantasy)
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Jak już wspomniała Viki, coś z angelistyki Kossakowskiej, ale z wcześniejszych publikacji.
Lub seria "Kłamca" Jakub Ćwieka.

Obecnie moim faworytem jest "Pan Lodowego Ogrodu", wkrótce ukaże się kolejny tom [mogę zdradzić jedynie, że wgniata w fotel ].

A jak wolisz lżejsze lektury to np. "Zawód Wiedźma", albo coś Pilipiuka.
Dzięki, Dziewczyny, za propozycje
"Kłamcę" znam, czytałam i lubię bardzo "Pana Lodowego Ogrodu" też już czytałam, 2 tomy

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem mój brat miał wypadek samochodowy, całą noc nie spałyśmy z mamą z nerwów, z samochodu nic nie zostało, na szczęście nic mu nie jest, zszyli mu wargę, stracił chyba kilka zębów, jest poobijany, ale najważniejsze, że żyje. Dzisiaj wypuścili go już ze szpitala, chciałabym go zobaczyć, ale mieszka w innym mieście, wszystko się ostatnio wali

Ua, dzisiaj speedem muszę wszystko zrobić- o 16.55 muszę być u przyjaciółki i idziemy do kościoła na spowiedź, różaniec i mszę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 15:04   #290
astra85
Zakorzenienie

czesc
ja juz niepale od tego czasu,co sie tutaj chwaliłam ,ze rzucilam i nawet mnie nie ciagnie do papierosow
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:09   #291
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
bo to nie mija, schodzi po masciach (po sterydach w ciagu kilku dni) a potem i tak wraca

dzieki...

jak widac moze powysyłała mnie do laryngologa i dentysty (nie wiem co to ma wspolnego z uczuleniem ale ok) ale tam wyszlo mi wszytsko dobrze.

Ostatnio to cos zaatakowalo mi szyje, nogi, rece (dzieki bogu nie twarz), wyszlo nagle, ale tam gdzie smarowalam ostatnio steryden nie wyszlo
zapisalam sie od razu do dermatologa, ale ponad miesiac czekalam w kolejce i zeszlo wszystko o czym jej powiedzialam, wiec kazala mi przyjsc nastepnym razem jak tylko to wyskoczy i nie mam czekac w kolejce - sorry ale nie wiem co na to recepcjonistka niby mam sie na nia powołac, ale wiecie jak jest

jak to wyskoczy 3 raz to mają pobrac kawałek i zbadac. Niby podejrzewa łuszczyce, ale u mnie w rodzinie nikt tego nie ma.
zrobilam sobie fotki w najgorszej fazie

najgorsze ze sama kombinuje co to moze byc, myslalam ze on anty, ale odstawilam i mialam II wysyp, myslalam ze od yerby, ale specjlanie duzo pilam ponad tydzien teraz i nie obsypało mnie

nie boli mnie to, ale przyznaje ze wygląda obrzydliwie i bardzo nieestetycznie - załamie sie jak na ślubie mi to wyjdzie
Kurcze, mam nadzieje, ze sie jaknajszybciej wszystko wyjasni tak, zebys mogla cos z tym zaczac robic. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu na drugie śniadanie - ile można się szlajać po knajpach
Znam to .

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem mój brat miał wypadek samochodowy, całą noc nie spałyśmy z mamą z nerwów, z samochodu nic nie zostało, na szczęście nic mu nie jest, zszyli mu wargę, stracił chyba kilka zębów, jest poobijany, ale najważniejsze, że żyje. Dzisiaj wypuścili go już ze szpitala, chciałabym go zobaczyć, ale mieszka w innym mieście, wszystko się ostatnio wali
Najwazniejsze, ze jest caly. Trzymaj sie, kasiamajo

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
No to troszke Was ponioslo Tyle do nadrobienia
Ja zaraz lece sie szykowac do szpitala - dzis mam spotkanie i bede mi wyjasniac co beda robic itd No i o ktorej godzine bede miala cesarke Hihi
Pozniej na zakupy - musze dokupic paste do zebow .itd
No a pozniej trzeba by bylo spakowac torbe do szpitala hihi Ale sie ciesze,ze to juz...
Cala podekscytowana .

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zrobilam zdjecia wloskow z różnych ston i różnych uczesań te które byly ze mną od poczatku pewnie pamiętają moje wloski za czasów gdy mialy 3mm a teraz prosze co za dugość

spróbowalam zrobić z grzywką zaczesaną na prosto, na bok, w rozpuszczonych, z kiteczką.

Wiem, że nie widać twarzy więc bedzie trudniej, ale jakbym mogla prosić was o obiektywną ocenę jak wygladają najlepiej. Albo może któraś ma pomysl jak innaczej je zaczesać, żeby wyglądalo znośnie.
Pierwsze i ostatnie zdjecie. Kucyczek jest fajniutki.

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
dziewczyny miala albo ma moze ktoras z was swinke morska?? albo wie cos na ich temat?? strasznie od kilku dni kwiczala a zabiegana bylam i myslalm ze jest glodna ciągle i wrzucalam jej amciu i tyle. a dzisiaj wzielam na rączki i zobaczylam ze ma cale biale oko. takie jakby wyblakle, jakby cos jej bialego naroslo na oko. a drugie normalne. i strasznie kwiczy boi się chodzić, jak wczesniej ją puszczalam po domu i biegala jak szalona, to teraz stoi w miejsu i kwiczy dopiero jak poczuje moją reke to sie czuje bezpieczna. nie wiem co jest ;( jutro z rana pedze do weterynarza ;(;( okropnie wygląda to oko..co to moze byc?;(
Mialam, ale nie chorowala. Chyba nic poza pojciem do weterynarza Wam teraz nie pomoze, wiec czympredzej pedzcie. Trzymam kciuki.

Cytat:
normalnie padłam dzwoni Tż, że zaraz do mnie przyjedzie, to mu mówię, że obiadu jeszcze nie ma (tak jakby to był mój obowiązek ), a on 'to ja idę coś zjeść na mieście' wyraźnie obrażony. to mu wrzuciłam, że jak godzinę temu rozmawialiśmy to kwiczał, że nie wie czy W OGÓLE do mnie przyjedzie, więc się nie produkowałam z obiadem, skoro u mnie i tak wszyscy będą jeść o 16... normalnie ostatnio mnie osłabia. nie kłócimy się jakoś otwarcie, ale po prostu zaczął mnie wkurzać. i to porządnie... ah ta jesień.
No to juz jest bezczelnosc, wcale Ci sie nie dziwie, ze sie wkurzasz. Klocic to sie nie ma sensu, ale pogadaj z nim na spokojnie i ustalcie cos w tej i w innych kwestiach, zeby do takich sytuacji nie dochodzilo.

Cytat:
ekhym... lubicie swoich teściów/ teściowe (pytanie otwarte) ??
Nie nazywam mamy swojego TZ tesciowa, mysle, ze to za duze slowo, mimio wszystko. Ale jako, ze mniemam iz nikt sie nie bedzie czepial nomenklatury w tym wypadku i nie o to chodzi to pozwole sobie odpowiedziec. Lubie ja i to chyba z wzajemnoscia.

Cytat:
robicie swoim TZ na sniadanie/kolacje co chcą? szykujecie im? albo np wstajecie rano i do pracy mu szykujecie?
Nie albo bardzo rzadako i w sytuacjach tzw. podbramkowych. TZ gotuje i przyrzadza rozne przysmaki. I jest w tym swietny .

Cytat:
Oby sie dobrze skonczyla ta historia! Biedaczek.

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2009-10-20 o 15:12
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:20   #292
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
czesc
ja juz niepale od tego czasu,co sie tutaj chwaliłam ,ze rzucilam i nawet mnie nie ciagnie do papierosow
Gratulacje

Legallybrunette Najbardziej podobasz mi sie w kucyczku.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:47   #293
desporadka
Zadomowienie

Asia19x wspominałaś coś wczoraj o masażu głowy (nie lubię słowa 'skalp' )
Jak to robisz? długo ? ;>
Rzeczywiście tak fajnie działa na porost ? Bo jeśli tak to zaczynam masować

Łaa, aanika dopiero zobaczyłam Twój album, jakie masz boskie gęste wosy Bardzo ładna dziewczyna z Ciebie, taka naturalna

Edytowane przez desporadka
Czas edycji: 2009-10-20 o 15:49
desporadka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 15:54   #294
mOna01
Zakorzenienie

To ja też odpowiem na pytania teściowo-TŻtowe

Rodziców TŻta można powiedzieć że lubię, chociaż widziałam ich kilkanaście razy i to przelotem, ale nie mam zastrzeżeń do nich, jego Mama mnie lubi więc sukces za to on z moimi rodzicami to się uwielbiają
A co do śniadanek itd - jak przyjeżdża do mnie to lubię go czasem rozpieścić i zrobić coś pysznego, albo pytam co by chciał i zwykle słyszę że naleśniki więc robię naleśniki ogólnie mogę powiedzieć że mam zdolności kucharskie i nigdy nic nie zepsułam, więc TŻ bardzo lubi wszystko co przygotuję. No ale jak już ja zrobię to on sprząta pasuje mi to bo ja lubię i umiem gotować a nie przepadam za sprzątaniem

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:57   #295
astra85
Zakorzenienie

niecierpie jesieni,nie dosc ,ze na wlosy nie ma dobrego wplywu taka pogoda to mi łuszczyca sie uaktywnija na plecach wzdluz kregoslupa i o zgrozo na lini wlosow za uchem ,masakra,musze nosic rozpuszczone wlosy zeby nikt mi niewidzial

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

mnie mama chlopaka nie lubi,niewiem czemu.od poczatku jest chlodna dla mnie,chlopak mi powiedzial ,ze chodzi o wyglad chyba ,bo 1 wrazenie jej zapadlo w pamieci
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:05   #296
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

hehe ja TŻ prawie zawsze robie sniadanie do pracy i obiad = ale on zmywa :P

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość

[/COLOR]mnie mama chlopaka nie lubi,niewiem czemu.od poczatku jest chlodna dla mnie,chlopak mi powiedzial ,ze chodzi o wyglad chyba ,bo 1 wrazenie jej zapadlo w pamieci
a jakie było to 1 wrażenie jeżeli mozna wiedzieć???

Ja mieszkalam z rodzicami TŻ prawie 4 mce i bylo ze mnie "teściowa" wkurzala ale ogolnie ok
Bardzo lubie z nia siedziec przy piwku albo drinku do 3-4 nad ranem
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:21   #297
anusiuniaa
Zakorzenienie

u którego sprzedawcy na all zamawiacie kallosa? bo własnie planuje jakies wieksze zamówienie
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 16:39   #298
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
ekhym... lubicie swoich teściów/ teściowe (pytanie otwarte) ??
Lubię zwłaszcza teściową spoko babeczka
W dodatku mamy bardzo podobny gust i wymieniamy się butami [nasza wielka słabość ]
Cytat:
Kidy razem jeździliśmy do pracy zazwyczaj TŻ szykował dla mnie posiłek do pracy i poranną kawkę
Teraz różnie bywa [godziny nam się "rozjechały"], czasem, jak wraca z pracy zmęczony szykuję dla niego posiłek... natomiast weekendowe obiady zdecydowanie są jego domeną
Cytat:
Ojej, mam nadzieję, że TŻ o znajdzie.
Ja dwa lata temu zgarnęłam takiego biedaka z drzewa. Nie wyobrażam sobie teraz domu bez niego.
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dzięki, Dziewczyny, za propozycje
"Kłamcę" znam, czytałam i lubię bardzo "Pana Lodowego Ogrodu" też już czytałam, 2 tomy
Hehehe, ale "wyczułam"
W takim razie zażycz sobie III

"Dryfuję na krze.
Na kołyszącej się, śliskiej krze ciepłego lodu, obrośniętej dziwacznymi kształtami, które kiedyś stanowiły wręgi i burty dumnego, lodowego drakkara. Sterczą wokół mojego dygocącego, zlanego lodowatą, słoną wodą ciała, jak zakrzywione ostrza szabel, jak fragmenty szklanego szkieletu, całego w owalnych otworach, koronkowych ornamentach, które powiększają się w miarę jak okręt topnieje. Topnieje w morzu. Kilkaset kilometrów od najbliższego lądu, wśród ryczących wściekle czarnych fal jesiennego sztormu, istnych wałów wody sięgających kilkunastu metrów, zwieńczonych dymiącymi, białymi czapami piany.
Jestem sam."

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:31   #299
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nic z prezentu nie wypróbowałam, ale peeling mam pełnowymiarowy, stosuję od miesiąca ponad i jest naprawdę sympatyczny
Zmykam spać - trochę mi dziwnie, bo żadnego kota nie mam w łózku
Mi się marzy kotek, ale to jak na swoje pojde wczoraj widzialam malego czarnego !
A peeling Garnierowy jak dalej bedzie taki dobry to zostanie moim KWC
Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość

ten peeling musi być mój, słyszałam, że rewelacja

Ja nim jestem zachwycona
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość

Dziewczyny. A jak myślicie, czy jeżeli w gazetce z Rossmanna jest przeceniony peeling garniera na 13,99 i na stronie rossnnetu znalazłam kod na 10% zniżki na ich produkt, to odejmą mi od niego te 10% czy robią to tylko dla produktów nieprzecenionych, choc w sumie nic takiego nie pisze... Bo wtedy cena tego pellengu byłaby ok. 10zł - bardzo korzystna
Trzeba 2 kosmetyki z linii Garniera kupić, żeby uzyskać rabat 10% ( tak na rossnecie pisało)
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Kłosa zrobiła mi siostra i, szczerze mówiąc, sama nie wiem, jak się go robi Ale jak przyjedzie na początku listopada na dłużej, to pewnie jakiś tutorial nakręcimy

Rób, rób. Już skomentowałam na youtube tamten, sprobuje tego motywu z tym zaplataniem. A co to za materiał został przez Ciebie użyty ?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:32   #300
19agusia91
Zakorzenienie

Uwaga, chwalę się!

DOSTAŁAM 6 Z HISTORII!

Nie mam znów czasu na nadrabianie, ślęczę nad francuskim dzisiaj

Miłego wieczoru
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości