|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
acha... fajniutki
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
witam
podczytuję was już od dłuższego czasu, jestem konsultantką Avon od jakiś 4 lat. Nie udzielam się w tym wątku, głównie dlatego, że wymieniacie swoimi spostrzeżeniami dot. konkretnych kosmetyków, ich zapachu, działania - a ja mimo, iż jestem konsultantką nie używam ich kosmetyków-jestem wrażliwcem, większość kosmetyków jest marnej jakości, naszpikowane chemią, co często kończy się podrażnieniem, uczuleniem. Wyjątkiem są perfumy które ubóstwiam Jednak przy zamówieniu z k15, Avon wytrącił mnie z równowagi wytrącił tym bardziej, że sytuacja się już powtórzyła, ja się tłumaczę, świecę oczami i niestety to ja ponoszę straty... Miałam zamówienie na błyszczyki, które były nowością. ( te po 14.90) między innymi także na kolor Dazzling Diamond. Bardzo się zdziwiłam, gdy pakowałam klientce ten odcień, gdyż zamiast koloru typowo karmelowo-złotego, na końcówce opakowania, które nie jest zafoliowane- zobaczyłam kolor .. uwaga! biały Oczywiście błyszczyk został mi zwrócony przez klientkę i szczerze się jej nie dziwie. Teraz moje pytanie. Czy mogę zarządać wysłania błyszczyka odpowiadającego w kolorze Dazzling Diamond? A ten felerny wysłać na ich koszt? Pytam, bo nie mam zamiaru pokrywac kosztów transportu za błędy Avonu, nadmierne uzywanie Photoshopa czy wy tez miałyście takie sytuacje i jak Avon reagował na takie warunki?
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
moja kumpela tez zamowila ten blyszczyk i nasze zdziwienie siegnelo zenitu gdy go otworzylysmy. kumpela nie chciala mi robic klopotu i stwierdzila, ze i tak go wezmie, nalegalam, ale coz sprezentuje jej jakas szmineczke na swieta a co..
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś wie jakie są braki w okręgach trędujących?
Jak do tej pory nie miałąm żadnych. A kurierzy UPS to tragedia i ostatnio pan powiedział żeby pisać do avonu, bo oni nas nie lubią i pewnie mamy takie pogniecione kartony dlatego właśnie. |
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
z kolorami tych błyszcyków to zdecydowanie przegięli, ja oglądałam je w COKu i byłam w szoku jak go zobaczyłam, on jest po prostu zwykły przezroczysty z drobinkami, myślę, że powinnaś napisać reklamację, że kolor w katalogu wprowadza w błąd a Ty za to musisz ponosić koszty, przecież to nie Twoja wina że przkombinowali z kolorystyką
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też go zmówiłam jeszcze z Demo.... Normalnie słabo mi się zrobiło. A specjalnie sprawdzałam w Karacie Kolorów! W ogóle powinni to zaznaczyć, choćby malutki druczkiem, że to jest kolor bezbarwny (bezkolorowy?) |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę a już kończy mi się mój łososiowo-złoty błyszczyk i myślałam, że ten będzie podobny.Napisz do nich ale jeśli te błyszczyki w rzeczywistości tak wyglądają a w katalogu wprowadzają w błąd to nie bawiłabym się w dosyłanie nowego, tylko zrobiłabym zwrot. A kolor Latte też inaczej wygląda w rzeczywistości? Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-11-05 o 16:32 |
|
|
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież Karta Kolorów powinna odzwierciedlać faktyczne , prawdziwe kolory. |
|
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) że ją posiada, tak więc mógłby ten ktoś się wypowiedzieć na jej temat i wstawić fotki na katalogowy? Z góry dziękuję i pozdrawiam.PS U mnie już trzy dni zapowiadają śnieg a tu ani widu ani słychu tylko wiatr wieje i wieje
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jutro wstawię apple cinamon
|
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
błagam pomózćie
chce zakupić perfum z avonu, ktory BARDZIEJ polecacie? 60s Mod, czy może Jet Femme? a może 50s Mod? prosszee bo dzis jutro cche zamowic |
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,tak z ciekawości pytam ( bo obiło mi sie to o uszy) czyżby już nie było dla nowych konsultantek programu TPS z nagrodami (za każdy poziom nagroda w postaci kosmetyku) ?
![]() A moze któras z Was pamięta jak to było kiedyś z zapisywaniem się do avonu.. były nagrody? tak coś mnie wzieło na wspomnienia... ; )---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Najlepiej zawsze miej próbki z których będziesz mogła sobie skorzystać, pomóc w wyborze zapachu.
Edytowane przez 83evelinka Czas edycji: 2009-11-05 o 18:46 |
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to prawie bezbarwne.Już nie raz było tak, że kolory błyszczyków/szminek są inne w rzeczywistości ale tutaj przesadzili na maxa. |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o perfumy to nie ma w avonie sa jedynie wody perfumowane typu today tommorrow always gold czy bond girl. Ja zdecydowanie polecam bond girl i TTA GOLD. A z wód toaletowych to najbardziej poodba mi sie 50's glam.
Edytowane przez Naciatko Czas edycji: 2009-11-05 o 19:24 |
|
|
|
#288 | |
|
Raczkowanie
|
Ależ się rozpisałyście. A tak w ogóle to chciałam podziękować wszystkim. Dzięki Wam wiele moich wątpliwości się rozwiało i bardzo mi pomogłyście w niektórych sprawach
Cytat:
A przeglądając katalog irlandzki zauważyłam, że tam odcienie są ukazane w postaci kropek, a nie na ustach i tam widać, że ten błyszczyk jest biały. |
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
nie było mnie tu wieki.
w poniedziałek odebrałam paczkę i katalog 16. W mini katalogu gwiazdkowym jest napisane: "Poproś konsultantkę o katalogi świąteczne Avon, w tym nasz największy katalog prezentów..." i są zdjęcia dwóch katalogów. Rozumiem, że chodzi o to, że ten mini katalog obowiązuje na 16 i 17, i ten czerwony z mikołajami katalog, to ten następny? ![]() bardzo dziękuję Wam za odpowiedź
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam naszyjnik w kat.01/2010 będzie kosztował 19,90zł
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Braki z fv przed chwilą wystawionej
ma pytanie do dziewcząt odwiedzajacych Łódźki COK czy coś z tego może kupiły, widziały tam, to dla 2 nowych klientek i taka wtopa ... 15 41392 SZMINKA PIELEGNAC. RED 2 0 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 40 15 33761 BRANSOLETKA STOP PRZEMOCY 2 0 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 15 42580 WYGLADZ.SZCZOTKA Z NAT.WLO 2 0 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 10 |
|
|
|
#294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy były podawane jakieś braki z kat. 17/2009 bo przeglądałam wątek ale nie udało mi się nic znaleźć, a właśnie siedzę nad zamówieniem i troszkę mi brakuje do kolejnego pułapu -> 1000,00 zł
![]() Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
|
|
|
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15111014]zestaw maicur oferta wyprzedaz biżu lea biżu calla lilly
to są braki z katalogu 15 a nie z 17
|
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
a to przepraszam napisalam szybko chcialam pomoc
![]() ja skladam 15 jeszcze.. |
|
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co za ulga nie będzie mnie już męczyć, zamówić, nie zamówić, zamówić, nie zamówić ![]() i tak się przypominam o opinie o zegarku Brenda może ktoś kiedyś zamawiał i wie jak się prezentuje
|
|
|
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15103185]hahah i z córkami
[/QUOTE]Ciekawe co mu się przydarzy następnym razem? Może Reese Witherspoon wyskoczy mu z paczki? ![]() Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, strasznie złośliwe ze mnie babsko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

Powiedzcie, czy kiedykolwiek nasz polski katalog będzie tak wyglądał? 

podczytuję was już od dłuższego czasu, jestem konsultantką Avon od jakiś 4 lat. Nie udzielam się w tym wątku, głównie dlatego, że wymieniacie swoimi spostrzeżeniami dot. konkretnych kosmetyków, ich zapachu, działania - a ja mimo, iż jestem konsultantką nie używam ich kosmetyków-jestem wrażliwcem, większość kosmetyków jest marnej jakości, naszpikowane chemią, co często kończy się podrażnieniem, uczuleniem. Wyjątkiem są perfumy

lepsze na bazarze można kupić, ale to oczywiście moja subiektywna ocena

może ktoś kiedyś zamawiał i wie jak się prezentuje
Dobre,d obre najlepsze to było z tym szpitalem