Barbie beauty* - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść
powiększanie piersi 32 43,24%
zmniejszenie piersi 2 2,70%
powiększanie ust 19 25,68%
liposukcja 16 21,62%
lifting powiek 11 14,86%
botox 12 16,22%
uwydatnienie kości policzkowych 15 20,27%
plastyka brzucha 14 18,92%
lifting(pełny) 5 6,76%
korekcja nosa 27 36,49%
korekcja odstających uszu 11 14,86%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 20:35   #271
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Barbie beauty*

Cytat:
Napisane przez eMPi Pokaż wiadomość
Nie mam takiego problemu, ale potrafie sie postawić w sytuacji takiej osoby. Ktoś jest próżny wg Ciebie bo ma kompleks? Bo mu coś w sobie przeszkadza i potrafi to zmienic?

Czasami wydaje mi się, że osoby wypowiadające się bardzo negatywnie na ten temat, mają jakiś przejaskrawiony obraz operacji plastycznych.
Jeżeli ktoś sobie powiększył biust to musi miec "wielkie balony" a jeżeli usta to "dwie parówy". I napewno jest to spalona na solarium blondyna, z kilometrowymi tipsami, albo wyzywająca czarnula w lateksie

Znam przypadek gdzie mężczyzna nie zorietnował sie,ze kobieta miała powiększany biust, bo zrobiła to z umiarem. Ba, jej koleżankom to nawet do głowy nie przyszło, ze cos z tym robiła. Jakbys ty była w takiej sytuacji powiedziałabys jej prosto w twarz- jestes próżna? I czy to by była prawda?
Ocenianie kogoś na postawie tego czy przeszedł/ nie przeszedł operacji plastycznych to jest dopiero próżność. "ty jestes próżna bo zoperowałas sobie nos! A ja jestem 100% natural , jestem lepsza!"

dobra nie ma co sie produkowac niech sobie zyja w tych swoich uprzedzeniach z podejciem do medycyny estetycznej za czasow kamienia łupanego, szkoda klawiatury strzepic.
Stary 2009-11-09, 20:48   #272
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Ja bym tam wlepiła im ostrzeżenie za robienie off topów i zaśmiecanie wątków, ale to moje skromne zdanie
Stary 2009-11-09, 20:54   #273
1985SiWA
Zakorzenienie

ale jak zwykle obrywa sie nie tym co trzeba, weszly, zasmiecily watek, napadly tu na wizazanki ze sa prozne takie siakie i owakie bo popieraja a ostrzezenia polecialy do dziewczyn z watku szkoda gadac.
Stary 2009-11-09, 21:03   #274
arrachnee
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale czy Wy piszecie na temat?

--------------
w temacie: czy robi się lifting piersi, bez ich powiększania/wszczepiania ciał obcych? gdzie są wtedy cięcia?

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 21:45   #275
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachnee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale czy Wy piszecie na temat?

--------------
w temacie: czy robi się lifting piersi, bez ich powiększania/wszczepiania ciał obcych? gdzie są wtedy cięcia?

chodzi ci o podniesienie piersi?
Stary 2009-11-10, 12:00   #276
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Pisałam wcześniej o liftingu powiek ale jakoś w burzy się zagubił mój post.... robił to ktoś?

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 12:06   #277
arrachnee
Zakorzenienie

nawet Ci odpowiedziałam - poszukaj

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

moja Mama robiła - różnica bardzo duża, blizn właściwie nie widać
niestety dyskomfort odczuwała przez dobre 3 miesiące

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2009-11-10, 12:18   #278
illegale
Wtajemniczenie

GG do illegale

Trafiłam na jakiś skrajnie burzliwy wątek
Po przeczytaniu pierwszego postu, już chciałam się wypowiedzieć, ale wtedy ujrzałam zmasowany atak wizażanek, które są przeciwko operacjom plastycznym, większość napisała, że się akceptuje i lubi taką, jaką jest i że osoby robiące sobie operacje plastyczny są próżne po czym po odzewie kilku innych pisały, że nikt tu nikogo nie obraża, wszyscy są tolerancyjni i nic się nie stało. Takich sytacji spotkałam wiele w internecie no i na wizażu, tacy są po prostu ludzie.

Co do operacji, mam 16 lat i myślę nad operacją nosa. Nigdy się nim nie przejmowałam, ale teraz zaczęłam i to dość mocno. Chcę mieć tylko mniejszy nos, nie musi być idealny, taki czy taki, byleby nie był taki wielki! Nienawidzę siebie z profilu. Mam dość tekstów typu "O k**** ale krzywy nos!" (to od jakiegoś skejta akurat) itp uwag. Nie było takich uwag wiele, ale.
Jestem zdecydowana. Za jakieś 3 lata chcę mieć tą operacje! Dowiedziałam się niedawno, że moja mama też miała.
Już wiem, po kim odziedziczyłam ten nos.

Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy?
Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania?
Zapraszam na:

KONSULTACJE DIETETYCZNE:
http://www.alpacasquare.coml

illegale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 12:49   #279
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
chodzi ci o podniesienie piersi?
Moim zdaniem nacięcie robi sie chyba nad sutkiem i stąd "zbiera " sie skórę do usunięcia

Słyszałam kiedyś o liftingu powiek, gdzie kobieta po tejze operacji nie mogła domykać oka, lekarz przesadził z "naciąganiem", spała z otwartymi oczami... Niestety nie wiem jak to sie skończyło

O operacjach nosa jest fajny artykuł w Joy'u z tego miesiąca, jak sie okazuje ceny są różne w zależności co chcemy zrobić, jesli przykładowo usuwamy tzw "garba" jest to koszt ok 7-8 tyś zł, tutaj trzeba zrobić porządek z Kością i ogólnie zabieg ten wymaga wiekszej precyzji i umiejetności od lekarza. Jesli to ma być tylko np zwęrzenie i skrócenie nosa ( tak bym chciała własnie zrobić) koszt jest mnijszy od 5 tyś w górę. Lekarz działa tylko na chrząstce, operacja jest ogólnie krótsza i "przyjemniejsza" niz ta z garbem

hehe może to zrobię chińskim sposobem
http://pichuya.com/shopping/beauty/p...p_image016.jpg
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Edytowane przez sintagma
Czas edycji: 2009-11-10 o 12:51
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 12:59   #280
illegale
Wtajemniczenie

GG do illegale

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nacięcie robi sie chyba nad sutkiem i stąd "zbiera " sie skórę do usunięcia

Słyszałam kiedyś o liftingu powiek, gdzie kobieta po tejze operacji nie mogła domykać oka, lekarz przesadził z "naciąganiem", spała z otwartymi oczami... Niestety nie wiem jak to sie skończyło

O operacjach nosa jest fajny artykuł w Joy'u z tego miesiąca, jak sie okazuje ceny są różne w zależności co chcemy zrobić, jesli przykładowo usuwamy tzw "garba" jest to koszt ok 7-8 tyś zł, tutaj trzeba zrobić porządek z Kością i ogólnie zabieg ten wymaga wiekszej precyzji i umiejetności od lekarza. Jesli to ma być tylko np zwęrzenie i skrócenie nosa ( tak bym chciała własnie zrobić) koszt jest mnijszy od 5 tyś w górę. Lekarz działa tylko na chrząstce, operacja jest ogólnie krótsza i "przyjemniejsza" niz ta z garbem

hehe może to zrobię chińskim sposobem
http://pichuya.com/shopping/beauty/p...p_image016.jpg
Ja nie wiem czy chcę skrócić, czy garbek usunąć czy jak, chcę żeby był mniejszy! Mam bardzo wąski nos i z przodu wydaje się nie być taki wielki, ale z profilu strasznie odstaje

Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy?
Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania?
Zapraszam na:

KONSULTACJE DIETETYCZNE:
http://www.alpacasquare.coml

illegale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 13:24   #281
Clevleen
Zadomowienie

do Empi:
Hmm, jednak przypadek, jaki ja podałam, że kobieta wcale nie ma małego biustu, a chce mieć wielki [bądź co bądź miska D nie jest mała...] jest wg mnie przejawem próżności. Bo inna jest też kwestia, gdy kobieta jest posiadaczką biustu w rozmiarze AA i chce sobie powiększyć do B.
Bardzo Cię proszę, żebyś nie negowała mojego zdania, dobrze? Owszem, masz prawo do wyrażania swojego zdania na ten temat, ale jednak, tak między nami, niefajnie jest podważać wypowiedzi innej osoby, szczególnie, gdy napisałam "Jak dla mnie,...", nie napisałam, że tak jest i kropka, po prostu mam swoją opinię na dany temat i tego nie mam zamiaru zmieniać.
Pozdrawiam

Przepraszam za offtop, już Wam nie przeszkadzam...

Edytowane przez Clevleen
Czas edycji: 2009-11-10 o 13:26
Clevleen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 14:26   #282
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clevleen Pokaż wiadomość
do Empi:
Hmm, jednak przypadek, jaki ja podałam, że kobieta wcale nie ma małego biustu, a chce mieć wielki [bądź co bądź miska D nie jest mała...] jest wg mnie przejawem próżności. Bo inna jest też kwestia, gdy kobieta jest posiadaczką biustu w rozmiarze AA i chce sobie powiększyć do B.
Bardzo Cię proszę, żebyś nie negowała mojego zdania, dobrze? Owszem, masz prawo do wyrażania swojego zdania na ten temat, ale jednak, tak między nami, niefajnie jest podważać wypowiedzi innej osoby, szczególnie, gdy napisałam "Jak dla mnie,...", nie napisałam, że tak jest i kropka, po prostu mam swoją opinię na dany temat i tego nie mam zamiaru zmieniać.
Pozdrawiam

Prosze nie zasmiecac nam tu watku.
Stary 2009-11-10, 14:49   #283
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Jaki offtop? Temat jest o operacjach plastycznych, wiec kazdy moze pisac na ich temat co chce. Czy to bedzie negatywne czy pozytywne.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 14:55   #284
arrachnee
Zakorzenienie

Cytat:
Prosze nie zasmiecac nam tu watku.
w tym wątku nie napisałaś ani jednego posta na temat
ciągle zwracasz wszystkim uwagę w mało kulturalny sposób - jak na razie jesteś tu jedynym trollem

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
do Empi:
Pozdrawiam

też nie można tak generalizować - i wysokiej, postawnej kobiety B może wyglądać jak AA
wszystko dla ludzi, przeraża mnie jedynie chęć "poprawienia" sobie prawie wszystkiego

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2009-11-10, 14:57   #285
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Jaki offtop? Temat jest o operacjach plastycznych, wiec kazdy moze pisac na ich temat co chce. Czy to bedzie negatywne czy pozytywne.
Cytat:
w tym wątku nie napisałaś ani jednego posta na temat
ciągle zwracasz wszystkim uwagę w mało kulturalny sposób - jak na razie jesteś tu jedynym trollem
Przeczytajcie moze pierwszy watek kogo autorka zaprasza do uzdielania sie w watku, nas wasze negatywne zdanie mało interesuje,a praktycznie wcale, jesli nie jestes zainteresowana medycyna estetyczna to poprostu tu nie wchodz i nie pisz tych głodnych kawałków bo siejesz tylko zamęt.
Ja tu chce poczytac o nowinkach operacyjnych a nie czy to sie komus podoba bo szczerze mnie to g**** obchodzi
A trole to w lesie
Stary 2009-11-10, 14:58   #286
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Czytanie ze zrozumieniem nie boli... Pewnie nie rzeczytałaś tytułu???? Watek jest dla osób które są po operacji, przed lub o tym myslą.
Autorka sie nie pyta o Wasze "przyzwolenie" czy opinie czy to jest dobre czy złe...

ps.... uwielbiam ten szary, smutny,zaściankowy kraj plujący jadem....

Można zakładać na wizażu fora zamknięte???????? tzn gdzie wypowiadać mogą sie tylko uczestnicy zaproszeni????
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Edytowane przez sintagma
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:59
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 14:59   #287
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Przeczytajcie moze pierwszy watek kogo autorka zaprasza do uzdielania sie w watku, nas wasze negatywne zdanie mało interesuje,a praktycznie wcale, jesli nie jestes zainteresowana medycyna estetyczna to poprostu tu nie wchodz i nie pisz tych głodnych kawałków bo siejesz tylko zamęt.
Ja tu chce poczytac o nowinkach operacyjnych a nie czy to sie komus podoba bo szczerze mnie to g**** obchodzi
A trole to w lesie
nie przesadzasz?

Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem nie boli... Pewnie nie rzeczytałaś tytułu???? Watek jest dla osób które są po operacji, przed lub o tym myslą.
Autorka sie nie pyta o Wasze "przyzwolenie" czy opinie czy to jest dobre czy złe...

ps.... uwielbiam ten szary, smutny,zaściankowy kraj plujący jadem....
ja myślę o powiększeniu ust a zostałam odesłana do szukania odpowiedzi na pytania gdzie indziej

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 15:03   #288
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
nie przesadzasz?

ja myślę o powiększeniu ust a zostałam odesłana do szukania odpowiedzi na pytania gdzie indziej
a one nie przesadzaja?

ja chciałam powiekszyc usta ale nie na stałe, tzn nie operacyjnie tylko wypełnic je lekko hialuronowym.
Stary 2009-11-10, 16:12   #289
tagogirl
Wtajemniczenie

ja już nie rozumiem nic czytając to to forum tolerancyjne czy nie? czemu atakujecie i krytykujecie autorki które mają nie przeciętne, niecodzienne zainteresowania

żeby nie było że nie na temat wątku. chciałabym bardzo poprawić sobie uszka bo są odstające i taka operacja poprawiłaby mi bardzo samoocenę i samopoczucie, już kiedyś miałam poważne rozmowy o tym z mamą ale w końcu do niczego nie doszło, jak będzie mnie kiedyś na to stać za własne pieniądze to na pewno zrobię

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

Edytowane przez tagogirl
Czas edycji: 2009-11-10 o 16:18
tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 17:52   #290
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Nie słyszałam o tym, to musiało być paskudnie nie przyjemne.

Ciekawa jestem jak długo trwa gojenie się powiek po operacji ?

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
nawet Ci odpowiedziałam - poszukaj
Tutaj?

Cytat:
opadające powieki - jeśli rzeczywiście są opadające [fałdy prawie dotykają rzęs, powieka jest ciężka - przeszkadza, utrudnia mruganie, itp.] można skorygować w ramach NFZ - proponuję wizytę u okulisty

Nie widziałam wcześniej, bo odpowiadałaś na post Mimi nie mój.

Nie mam tak bardzo opadniętych powiek, aby przeszkadzały w widzeniu. Są lekko opadnięte, przynajmniej tak mówi mój znajomy chirurg... w sumie mogę jego zapytać o konkrety, ale chciałam posłuchać niezależnych opinii osób, które wiedzą coś więcej o tym liftingu.

55 kg
Stary 2009-11-10, 18:00   #291
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

Cytat:
do Empi:
Pozdrawiam

Wiesz,zalezy jak patrzeć. Nie mozna określac biustu na podstawie samej miski, bo moje 65G moze brzmiec gigantycznie, a wcale takie nie jest. Tymbardziej,ze jak już ktoś pisał wszystko zalezy od wzrostu, to mityczne D (bo przez to wiekszosc kobiet wciaz niestety rozumie duzy biust) nie wyglada tak samo przy 160 i 175 jednak.
Tymbardziej,ze jak kobieta ma maly biust przez n-lat to srednio zadowala ja o jeden rozmiar wiekszy, to naturalne. Dlatego to,ze na jednym sylikony takie i takie wygladaja na duze, to nie znaczy,ze na kims innym, osobie o innej posturze, beda wygladaly tak samo, i wydaje mi sie ,ze jest to wazne przy wybieraniu wielkosci implantów osobom sugerujacym sie jakas znana osobistoscia.To chyba na temat Nie neguje twojego zdania , wyrazam swoja zgola inna opinie i z tym raczej powinnas sie liczyć wypowiadajac sie na forum.

wymianka

Edytowane przez eMPi
Czas edycji: 2009-11-10 o 18:07
eMPi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 18:08   #292
Mini1991
Zakorzenienie

Eva jestem Mini nie Mimi

smiac mi sie chce, nie wiem która to napisała ale pisała ze nie jest źle jak dziewczyna z biustu aa chce powiekszyc do B hahah no to jest cyrk :P moja droga! jakby dziewczyna chciała zauwazyc taka minimalna róznice to by kupiła sobie stani z push upem! watpie zeby ktos powiekszał piersi o pół rozmiaru!
no własnie kazda jak pomysli to zaraz ma przed oczyma taka dode albo jolante r. ale wierzcie mi ze zadna z nas nie chce tak wygladac!
arrachnee ja niestety nie mogłabym miec wykonanej tej operacji za darmo.. nie przeszkadza mi to w mruganiu ani w otwieraniu oka.. zwyczajnie jest to nieestetyczne.. uwielbiam sie malowac a przez te moje "fałdy mongolskie" nic na moich powiekach nie widac
Stary 2009-11-10, 18:15   #293
tagogirl
Wtajemniczenie

ja słyszałam, ale to raczej wymysł ludzi, że pewna kobieta po operacjach miała tak naciągnięta skórę, że jak zamykała oczy to jej się du** otwierała

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 19:17   #294
arrachnee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
Eva jestem Mini nie Mimi

smiac mi sie chce, nie wiem która to napisała ale pisała ze nie jest źle jak dziewczyna z biustu aa chce powiekszyc do B hahah no to jest cyrk :P moja droga! jakby dziewczyna chciała zauwazyc taka minimalna róznice to by kupiła sobie stani z push upem! watpie zeby ktos powiekszał piersi o pół rozmiaru!
no własnie kazda jak pomysli to zaraz ma przed oczyma taka dode albo jolante r. ale wierzcie mi ze zadna z nas nie chce tak wygladac!
arrachnee ja niestety nie mogłabym miec wykonanej tej operacji za darmo.. nie przeszkadza mi to w mruganiu ani w otwieraniu oka.. zwyczajnie jest to nieestetyczne.. uwielbiam sie malowac a przez te moje "fałdy mongolskie" nic na moich powiekach nie widac
wiele zależy od tego jak to u Ciebie wygląda, ale to, co jest nie musi być zgodne z tym, co mogłoby być

znam kilka osób, które miały robiony ten zabieg na NFZ - żadna nie miała realnych problemów - każda robiła to tylko ze względów estetycznych

zwyczajnie pomarudziły u okulisty, że im przeszkadza - czują ciężkość opadających powiek

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2009-11-10, 20:53   #295
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Jaki fajny wątek
Mnie tam nie obchodzi co kto sobie robi.
Sama bym sobie zrobiła...laserową korekcję wzroku bo mnie moje -7 męczy czasami
A tak poza tym to nieźle się ubawiłam ortografią, interpunkcją i gramatyką tych, co to niby nie są "puste", chociaż plastikowe nieco. Myślałam, że przeglądarka takie rzeczy podkreśla

Edytowane przez marchewkowe pole
Czas edycji: 2009-11-10 o 20:54
marchewkowe pole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:09   #296
Clevleen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eMPi Pokaż wiadomość
Wiesz,zalezy jak patrzeć. Nie mozna określac biustu na podstawie samej miski, bo moje 65G moze brzmiec gigantycznie, a wcale takie nie jest. Tymbardziej,ze jak już ktoś pisał wszystko zalezy od wzrostu, to mityczne D (bo przez to wiekszosc kobiet wciaz niestety rozumie duzy biust) nie wyglada tak samo przy 160 i 175 jednak.
wiem, wiem, specjalnie napisałam w rozmiarówce 'nieprawidłowej', żeby więcej osób zrozumiało btw sama mam 173 cm [na razie...] wzrostu, mały biust w rozmiarze B i... tak, przeszkadza mi to, ze jest mały, ale wolę być naturalna...

Cytat:
Napisane przez Mini1991
przepraszam bardzo, a od kiedy powiększenie biustu z 70AA do 70B jest powiększeniem o pół rozmiaru? bo z tego co widzę to jest powiększenie o jakieś 3...

Dziewczyny, jakby któraś z Was chciała odpowiedzieć na mój post to proszę na prywatną wiadomość, bo już wystarczająco ten wątek jest zaśmiecony . Żegnam.
Stary 2009-11-11, 07:59   #297
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Eva jestem Mini nie Mimi
Faktycznie, przepraszam

Cytat:
Dziewczyny, jakby któraś z Was chciała odpowiedzieć na mój post to proszę na prywatną wiadomość, bo już wystarczająco ten wątek jest zaśmiecony . Żegnam.
Ja nie uważam, aby Twoje posty zaśmiecały wątek, to otwarte Forum i KAŻDY ma prawo się wypowiedzieć.

Jeśli ktoś chce napisać, że podniesienie powiek to bzdura i zupełnie nie potrzebna fanaberia, to dlaczego miałabym się oburzać?

Dla mnie paskudne są tatuaże i aż mnie odrzuca gdy je widzę, to samo z kolczykowaniem się w różnych miejscach.... obrzydliwe ... dla mnie to jest obrzydliwe, a innym się podoba.... prawo do wypowiedzi ma każdy.

Jeśli chodzi o powiększenie piersi z AA do B to zgodzę się z Tobą, nie powinno się zbyt dużo powiększać.

Takie giganty czasem można zobaczyć w amerykańskich filmach XXX i dziwię się tym kobietom, że dają sobie takie monstrualne implanty wszywać.

55 kg
Stary 2009-11-11, 08:10   #298
Mini1991
Zakorzenienie

jaki to jest roz. AA?
wiem ze A jest mniejszy od B (to chyba logiczne) ale aa mysle ze to troche wiekszy od a.
arrachnee no rano to wygladam jakbyy ktos mnie pobił.. w dniu lepiej.. ale nie widac u mnie w ogóle tej ruchomej powieki
Stary 2009-11-11, 10:41   #299
arrachnee
Zakorzenienie

Cytat:
jaki to jest roz. AA?
wiem ze A jest mniejszy od B (to chyba logiczne) ale aa mysle ze to troche wiekszy od a.
arrachnee no rano to wygladam jakbyy ktos mnie pobił.. w dniu lepiej.. ale nie widac u mnie w ogóle tej ruchomej powieki
AA jest mniejszy od A - czyli w zasadzie jest to brak biustu

jeśli rano jesteś spuchnięta, to ja bym w ogóle poszła z tym do lekarza

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2009-11-11, 12:02   #300
Mini1991
Zakorzenienie

no rano moje oczy przypominaja oczy hhm.. moze znajde cos na grafice..
ale to chyba od snu??

aa no to moze i racja.. myslałam ze mniejsze od A sa tylko zerówki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości