|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść | |||
powiększanie piersi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 43,24% |
zmniejszenie piersi |
2 | 2,70% |
powiększanie ust |
19 | 25,68% |
liposukcja |
16 | 21,62% |
lifting powiek |
11 | 14,86% |
botox |
12 | 16,22% |
uwydatnienie kości policzkowych |
15 | 20,27% |
plastyka brzucha |
14 | 18,92% |
lifting(pełny) |
5 | 6,76% |
korekcja nosa |
27 | 36,49% |
korekcja odstających uszu |
11 | 14,86% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Barbie beauty*
Cytat:
dobra nie ma co sie produkowac niech sobie zyja w tych swoich uprzedzeniach z podejciem do medycyny estetycznej za czasow kamienia łupanego, szkoda klawiatury strzepic.
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Ja bym tam wlepiła im ostrzeżenie za robienie off topów i zaśmiecanie wątków, ale to moje skromne zdanie
![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
ale jak zwykle obrywa sie nie tym co trzeba, weszly, zasmiecily watek, napadly tu na wizazanki ze sa prozne takie siakie i owakie bo popieraja a ostrzezenia polecialy do dziewczyn z watku
![]() ![]()
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale czy Wy piszecie na temat?
-------------- w temacie: czy robi się lifting piersi, bez ich powiększania/wszczepiania ciał obcych? gdzie są wtedy cięcia?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi ci o podniesienie piersi?
![]() |
![]() |
#276 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Pisałam wcześniej o liftingu powiek ale jakoś w burzy się zagubił mój post.... robił to ktoś?
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
nawet Ci odpowiedziałam - poszukaj
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- moja Mama robiła - różnica bardzo duża, blizn właściwie nie widać niestety dyskomfort odczuwała przez dobre 3 miesiące
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Trafiłam na jakiś skrajnie burzliwy wątek
![]() Po przeczytaniu pierwszego postu, już chciałam się wypowiedzieć, ale wtedy ujrzałam zmasowany atak wizażanek, które są przeciwko operacjom plastycznym, większość napisała, że się akceptuje i lubi taką, jaką jest i że osoby robiące sobie operacje plastyczny są próżne po czym po odzewie kilku innych pisały, że nikt tu nikogo nie obraża, wszyscy są tolerancyjni i nic się nie stało. Takich sytacji spotkałam wiele w internecie no i na wizażu, tacy są po prostu ludzie. Co do operacji, mam 16 lat i myślę nad operacją nosa. Nigdy się nim nie przejmowałam, ale teraz zaczęłam i to dość mocno. Chcę mieć tylko mniejszy nos, nie musi być idealny, taki czy taki, byleby nie był taki wielki! Nienawidzę siebie z profilu. Mam dość tekstów typu "O k**** ale krzywy nos!" (to od jakiegoś skejta akurat) itp uwag. Nie było takich uwag wiele, ale. Jestem zdecydowana. Za jakieś 3 lata chcę mieć tą operacje! Dowiedziałam się niedawno, że moja mama też miała. Już wiem, po kim odziedziczyłam ten nos.
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem nacięcie robi sie chyba nad sutkiem i stąd "zbiera " sie skórę do usunięcia
Słyszałam kiedyś o liftingu powiek, gdzie kobieta po tejze operacji nie mogła domykać oka, lekarz przesadził z "naciąganiem", spała z otwartymi oczami... Niestety nie wiem jak to sie skończyło O operacjach nosa jest fajny artykuł w Joy'u z tego miesiąca, jak sie okazuje ceny są różne w zależności co chcemy zrobić, jesli przykładowo usuwamy tzw "garba" jest to koszt ok 7-8 tyś zł, tutaj trzeba zrobić porządek z Kością i ogólnie zabieg ten wymaga wiekszej precyzji i umiejetności od lekarza. Jesli to ma być tylko np zwęrzenie i skrócenie nosa ( tak bym chciała własnie zrobić) koszt jest mnijszy od 5 tyś w górę. Lekarz działa tylko na chrząstce, operacja jest ogólnie krótsza i "przyjemniejsza" niz ta z garbem ![]() hehe może to zrobię chińskim sposobem ![]() http://pichuya.com/shopping/beauty/p...p_image016.jpg
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-11-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
do Empi:
Hmm, jednak przypadek, jaki ja podałam, że kobieta wcale nie ma małego biustu, a chce mieć wielki [bądź co bądź miska D nie jest mała...] jest wg mnie przejawem próżności. Bo inna jest też kwestia, gdy kobieta jest posiadaczką biustu w rozmiarze AA i chce sobie powiększyć do B. Bardzo Cię proszę, żebyś nie negowała mojego zdania, dobrze? Owszem, masz prawo do wyrażania swojego zdania na ten temat, ale jednak, tak między nami, niefajnie jest podważać wypowiedzi innej osoby, szczególnie, gdy napisałam "Jak dla mnie,...", nie napisałam, że tak jest i kropka, po prostu mam swoją opinię na dany temat i tego nie mam zamiaru zmieniać. Pozdrawiam ![]() Przepraszam za offtop, już Wam nie przeszkadzam...
Edytowane przez Clevleen Czas edycji: 2009-11-10 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Jaki offtop? Temat jest o operacjach plastycznych, wiec kazdy moze pisac na ich temat co chce. Czy to bedzie negatywne czy pozytywne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
w tym wątku nie napisałaś ani jednego posta na temat
ciągle zwracasz wszystkim uwagę w mało kulturalny sposób - jak na razie jesteś tu jedynym trollem ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
wszystko dla ludzi, przeraża mnie jedynie chęć "poprawienia" sobie prawie wszystkiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tu chce poczytac o nowinkach operacyjnych a nie czy to sie komus podoba bo szczerze mnie to g**** obchodzi ![]() A trole to w lesie ![]()
![]() |
![]() |
#286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autorka sie nie pyta o Wasze "przyzwolenie" czy opinie czy to jest dobre czy złe... ps.... uwielbiam ten szary, smutny,zaściankowy kraj plujący jadem.... Można zakładać na wizażu fora zamknięte???????? tzn gdzie wypowiadać mogą sie tylko uczestnicy zaproszeni????
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-11-10 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam powiekszyc usta ale nie na stałe, tzn nie operacyjnie tylko wypełnic je lekko hialuronowym.
![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
ja już nie rozumiem nic czytając to
![]() ![]() ![]() żeby nie było że nie na temat wątku. chciałabym bardzo poprawić sobie uszka bo są odstające i taka operacja poprawiłaby mi bardzo samoocenę i samopoczucie, już kiedyś miałam poważne rozmowy o tym z mamą ale w końcu do niczego nie doszło, jak będzie mnie kiedyś na to stać za własne pieniądze to na pewno zrobię ![]()
![]() Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż. Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd. Edytowane przez tagogirl Czas edycji: 2009-11-10 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak długo trwa gojenie się powiek po operacji ? ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Tutaj? Cytat:
Nie widziałam wcześniej, bo odpowiadałaś na post Mimi nie mój. Nie mam tak bardzo opadniętych powiek, aby przeszkadzały w widzeniu. Są lekko opadnięte, przynajmniej tak mówi mój znajomy chirurg... w sumie mogę jego zapytać o konkrety, ale chciałam posłuchać niezależnych opinii osób, które wiedzą coś więcej o tym liftingu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz,zalezy jak patrzeć. Nie mozna określac biustu na podstawie samej miski, bo moje 65G moze brzmiec gigantycznie, a wcale takie nie jest. Tymbardziej,ze jak już ktoś pisał wszystko zalezy od wzrostu, to mityczne D (bo przez to wiekszosc kobiet wciaz niestety rozumie duzy biust) nie wyglada tak samo przy 160 i 175 jednak. Tymbardziej,ze jak kobieta ma maly biust przez n-lat to srednio zadowala ja o jeden rozmiar wiekszy, to naturalne. Dlatego to,ze na jednym sylikony takie i takie wygladaja na duze, to nie znaczy,ze na kims innym, osobie o innej posturze, beda wygladaly tak samo, i wydaje mi sie ,ze jest to wazne przy wybieraniu wielkosci implantów osobom sugerujacym sie jakas znana osobistoscia.To chyba na temat ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2009-11-10 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Eva jestem Mini nie Mimi
![]() smiac mi sie chce, nie wiem która to napisała ale pisała ze nie jest źle jak dziewczyna z biustu aa chce powiekszyc do B hahah no to jest cyrk :P moja droga! jakby dziewczyna chciała zauwazyc taka minimalna róznice to by kupiła sobie stani z push upem! watpie zeby ktos powiekszał piersi o pół rozmiaru! no własnie kazda jak pomysli to zaraz ma przed oczyma taka dode albo jolante r. ale wierzcie mi ze zadna z nas nie chce tak wygladac! arrachnee ja niestety nie mogłabym miec wykonanej tej operacji za darmo.. nie przeszkadza mi to w mruganiu ani w otwieraniu oka.. zwyczajnie jest to nieestetyczne.. uwielbiam sie malowac a przez te moje "fałdy mongolskie" nic na moich powiekach nie widac
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
ja słyszałam, ale to raczej wymysł ludzi, że pewna kobieta po operacjach miała tak naciągnięta skórę, że jak zamykała oczy to jej się du** otwierała
![]()
![]() |
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam kilka osób, które miały robiony ten zabieg na NFZ - żadna nie miała realnych problemów - każda robiła to tylko ze względów estetycznych zwyczajnie pomarudziły u okulisty, że im przeszkadza - czują ciężkość opadających powiek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Jaki fajny wątek
![]() Mnie tam nie obchodzi co kto sobie robi. Sama bym sobie zrobiła...laserową korekcję wzroku bo mnie moje -7 męczy czasami ![]() A tak poza tym to nieźle się ubawiłam ortografią, interpunkcją i gramatyką tych, co to niby nie są "puste", chociaż plastikowe nieco. Myślałam, że przeglądarka takie rzeczy podkreśla ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-10 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jakby któraś z Was chciała odpowiedzieć na mój post to proszę na prywatną wiadomość, bo już wystarczająco ten wątek jest zaśmiecony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
|
Faktycznie, przepraszam
![]() Cytat:
Jeśli ktoś chce napisać, że podniesienie powiek to bzdura i zupełnie nie potrzebna fanaberia, to dlaczego miałabym się oburzać? Dla mnie paskudne są tatuaże i aż mnie odrzuca gdy je widzę, to samo z kolczykowaniem się w różnych miejscach.... ![]() Jeśli chodzi o powiększenie piersi z AA do B to zgodzę się z Tobą, nie powinno się zbyt dużo powiększać. Takie giganty czasem można zobaczyć w amerykańskich filmach XXX i dziwię się tym kobietom, że dają sobie takie monstrualne implanty wszywać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
jaki to jest roz. AA?
wiem ze A jest mniejszy od B (to chyba logiczne) ale aa mysle ze to troche wiekszy od a. arrachnee no rano to wygladam jakbyy ktos mnie pobił.. w dniu lepiej.. ale nie widac u mnie w ogóle tej ruchomej powieki
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli rano jesteś spuchnięta, to ja bym w ogóle poszła z tym do lekarza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
no rano moje oczy przypominaja oczy hhm.. moze znajde cos na grafice..
ale to chyba od snu?? aa no to moze i racja.. myslałam ze mniejsze od A sa tylko zerówki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.