|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Hejka
![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, od kilku dni babcia namawia mnie na depilację laserową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
dolce&gabbana witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Omg ile Wy piszecie? No ile? hehe, człowiek wchodzi na Wizaż i czyta książkę
![]() ![]() Szczerze mówiąc, nigdy nie pomyślałam, że mogłabym się uzewnętrzniać na jakimś forum internetowym. A tu niespodzianka ![]() ![]() Ja właśnie skończyłam czytać książkę, kupiłam walizkę, nie mogę znaleźć prezentu dla TŻta i połamałam hula hop ![]() Oprócz tego - skoro mowa o włosach - używała któraś olejku rycynowego? ja najpierw użyłam -ale źle, bo na zimno. Dziś podgrzałam i większej różnicy nie widzę, a włosy są po nim wręcz gorsze. Chyba mi nie służy ![]() A ten olejek kokosowy kupię w aptece jak myślicie? Siver, ja żebym miała kasę na laserową to bym się chyba 5 min nie zastanawiała. Najchętniej pozbyłabym się wszystkiego oprócz rzęs, brwi i włosów na głowie.... ;] ( no i małego paseczka tan-na-dole :P) Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2009-11-16 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raczej trudno dostać go w aptekach, częściej w sklepach ze zdrową żywnością, zielarskich itp. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Pavlinecka ja używałam rycyny i mi też nie podpasowała. Ciężko mi było włosy rozczesać, były oklapnięte i bez życia. Kokos sto razy lepszy. Kupisz go prędzej w sklepie ze zdrową żywnością albo przez internet.
Silver a czego to miałaby być depilacja? Daj znać jakie ceny, ale podejrzewam, że mnie nie będzie stać. Wczoraj przeprosiłam się z depilatorem i myślałam, że się popłaczę z bólu. Jednak długie przerwy nie są wskazane ![]() Sweet jak zakupy się udały? Gratuluję premii ![]() Zrobiłam z mamą sok z buraków, marchwii i jabłek. Nie bardzo mi to podchodziło ale wypiłam bo zdrowe. Ciekawe na jak długo wystarczy mi chęci do picia takich soków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
a ja chciałam napisać, że piękną wiosnę mamy tej jesieni
![]() ![]() Powiedzcie mi, czy ja jestem dziwna, szukając na zimę butów bez obcasów??? gdzie nie pójdę... to na zimę tylko buty na obcasie albo glany.... znalazłam fajne buty za 580zł nie ocieplane, ale płaskie.. i na takie nieocieplone jest mi trochę szkoda kasy wyrzucić
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak - ja też szukam płaskich butów. Znalazłam fajne za 300zł - ale to dla mnie w tej chwili nieosiągalne. Będę więc biegać w emu, adidasach, albo zawinę wokół nóg kilka gazet i worek na śmieci, dając w ten sposób początek nowej modzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te buty za 300zl - cieniutka skórka, klej na podeszwie, również grubości plasterka szynki... Ładne, owszem, ale czy warte swojej ceny? Wątpię. Zresztą - jak kiedyś, za milion lat świetlnych znajdę jakąś pracę, to te 300 nie będzie takim znowu szokiem dla portfela, więc wtedy będę pewnie mówić inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo lubię kozaki na wysokim, stabilnym obcasie (nie na szpilce ![]() ![]() ale nie da się ukryć, że płaskie buty są praktyczniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane i dzięki za gratulacje
![]() Właśnie wróciłam do domu padnięta jak po maratonie. Po pracy poszłam na sklepy, ale oczywiście nic nie znalazłam, więc odpowiadając na Twoje pytanie Antunko - zakupy nieudane ![]() ![]() Mi sie też marzy depilacja laserowa, zwłaszcza nóg, bo to jest dla mnie najbardziej uciążliwe. (Męczarnia z golarkami, bo depilatora się boję ![]() Co do olejku rycynowego to użyłam kiedyś raz, ale tak jak napisała Ev - ciężko się zmywa. Tragedia po prostu, a włosy wcale lepsze po nim nie były. A u mnie pogoda też dzisiaj była wiosenna. Zwłaszcza tak do 14. Słoneczko świeciło ładnie, zero deszczu. Mogłoby tak być chociaż do końca listopada, zanim otoczą nas śniegi ![]() Miłego wieczorku babeczki ![]()
#283 | |
Zakorzenienie
|
Silver Ty się nie zastanawiaj i jak tylko masz możliwość skorzystaj z depilacji laserowej
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do olejku rycynowego to raz go zastosowałam. To była jakaś maseczka z żółtkiem i właśnie olejkiem. Brrr okropieństwo ![]() Ale ja nie mam do tego cierpliwości. Już wolę kupić odżywkę z drogerii i po kłopocie chodzenia w turbanie ![]() A ja kolejną, chyba z 3, zimę przechodzę w półbutach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo Dziewczynki za cieplutkie powitanie
![]() A co o sobie może napisać taka skromna i nieśmiała osoba jak ja? Jestem z południa Polski. Rozpoczęłam 5 rak studiów i tym samym walkę z pracą mgr. Na razie nie idzie mi za dobrze, bo chęci brak ![]() Robię prawko, ale 2 examy na prawko już oblałam ![]() ![]() Wciągłam się ostatnio w wizaz i bez przerwy buszuje po nim ![]() ![]() ![]() Depilacja laserowa też mi sie marzy, ale mnie nie stać ![]() ![]() ............. i jeszcze zapomniałam, że mam sierściuszka, w którym jestem totalnie zakochana ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2009-11-16 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Teorię zdasz na pewno, a za egzamin praktyczny będę trzymać kciuki ![]() ![]() Uwielbiam te mruczące śierściuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć, będę musiała sobie jeszcze jazdy wykupić, bo po takiej przerwie ciężko sie jeździ. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Silver nie zastanawiaj się tylko śmigaj na laser.
Sweet nie dziś to za kilka dni coś upolujesz. Też bym chciała jakąś spódnice ale nie wiem gdzie i na co kasa mi się rozeszła ![]() Teofano nie jesteś inna. Ja też się nieźle naszukałam płaskich butów do śmigania na co dzień. Na szczęście znalazłam i mam problem z głowy. Ale jak jest taka wiosenna pogoda to i tak najchętniej wskakuję w adidasy ![]() I mnie prześladuje już praca mgr. 1,5 miesiąca minęło a ja jeszcze nic nie zaczęłam. Część materiałów już mam ale za nic nie mogę się do tego zabrać. Kopnijcie mnie na zachętę czy co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śliczny ten śierściuszek w Twoim awatarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czym jesteś zainteresowana, czy kosmetyki, czy ciuchy, książki, czy hand made? przede wszystkim zacznij od przeczytania regulaminu na danym forum wymiankowym, będziesz wszystko wiedzieć ![]() jeśli chodzi o dodawanie zdjęć to bardzo prosta sprawa - kiedy piszesz posta to zwróć uwagę na ikony nad tekstem, obok takiej białej uśmiechniętej buźki, po jej prawej stronie masz taki czarny "spinacz" ![]() ![]() w razie wątpliwości pytaj ![]() fantastyczny ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2009-11-16 o 19:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje za kotka ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do kotka to mi go tak nie chwalcie, bo jeszcze zacznęWas zamęczać jego zdjęciami ![]() Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2009-11-16 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już chciałam się rzucić z tłumaczeniem targowiska, ale Ev mnie wyprzedziła ![]() ![]() Lick The Lollipop (jak ja uwielbiam twój nick ![]() ![]() Ale rzęsy mam jakby ładniejsze po nim ![]() ![]() A z pracą magisterską - ja bym już mogła teraz napisać (ja na IV jestem), ale boję się, że mi się przepisy pozmieniają. Niestety wiem, że jak będę miała zapisaną, bo mi się nie będzie chciało co 2 dni interesować tym ![]() A jeszcze co do depilatora - ja nie mam pojęcia - nóg np. nie wydepiluję, za to ręce owszem ![]() ![]() Dlatego depilator jest be. Wosk w plastrach jest be, bo nie wyrywa mi włosów. Wosku u kosmetyczki nie próbowałam - jakoś nie wyobrażam sobie w moim małym miasteczku ściągnąć gaci przed jedną z 3 kosmetyczek ![]() Dlatego chcę kiedyś nazbierać na laser ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Dolce&Gabbana boskie zdjęcie sierściuszka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wracając jeszcze do butów, to ja też wolę płaskie. W tym roku kupiłam już dwie pary płaskich kozaków, bo w taki8ich najlepiej mi się śmiga, bo ja zawsze się spieszę ![]() ![]() Antunko a z tymi spódnicami to masakra. Nie wiem już gdzie chodzić w tym mieście. Zeszłam wszystkie sklepy w centrum, na deptaku, całego Focusa i że się tak wyrażę dupa ![]() EDIT: Pavlinecka ostatnie zdanie Twojego postu jest boskie ![]() ![]()
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-11-16 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||||
Zakorzenienie
|
Wrciłam z aerobiku i nie mam siły a jeszcze klasówki do sprawdzenia.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moje marzenie to Porsche Cayman S ![]() ![]() ciągle zbieram na sokowirówkę i cały czas nie udaje mi się jej kupić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://wojtek.slr.wrzuta.pl/audio/9S...t_-_candy_shop I take you to the candy shop I'll let you lick the lollypop Go 'head girl, don't you stop Keep going 'til you hit the spot (woah) <muza> Wrr czemu nie ma żadnej tańczącej emety ![]() Olejek na paznokcie podobno też dobrze działa. Mama miała mi go kupić i cały czas zapomina ![]() Jak wygram w totka to postawie Ci te Twoje marzenia. Na laser i na cycki możemy iść razem ![]() ![]() Najgorzej, że nie za bardzo mam pomysł jak ten rodział teoretyczny zacząć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Dolce też lubię utrwalać takie momenty jak kociak ziewa albo wystawia języczek. Ja mam takie sierściuchy, które przyplątały się i właściwie nie są nasze tylko u nas się dokarmiają
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Ależ wy macie laski wygórowane marzenia. Mi się tam marzy skromny citroen C3. Żadne tam BMW, żadne cycki, nawet o laserze nigdy poważnie nie myslałam. Ale jak wygram kiedyś w totka to pójdziemy wszystkie na laser ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
No to próba wstawiania fotki
![]() antunka-> ja na pewno skorzystam z Twojego zaproszenia ![]() Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2009-11-16 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Próbuje załączyć zdjęcia i mi nie wychodzi
![]() Edytowane przez antunka Czas edycji: 2009-11-16 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.