Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 16:49   #271
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Hejka

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
witam i melduje sie na tym watku
Witaj

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Dołączam się do wątku, ponieważ pojawiłam się na świecie w 1986 roku .Na razie nie jestem w temacie, więc pośledzę sobie Wasze wypowiedzi, żeby nie wyskakiwać jak filip z konopi
Witaj

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj w pracy nagrodę pieniężną w wysokości ponad 200zł Ale nie pytajcie za co, bo nie wiem po pracy ide połazić za spódnicą, mam nadzieję, że w końcu tym razem cos upoluję
Gratulacje

Kurczę, od kilku dni babcia namawia mnie na depilację laserową Jutro jadę do stolicowa do studia kosmetycznego dowiedzieć się czegoś więcej i być może zapisać się na zabiegi. Powiedziała, że pokryje mi wszystkie koszty zabiegów, więc skorzystam z okazji ^^
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:03   #272
nulka5
Rozeznanie

dolce&gabbana witaj
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:06   #273
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Omg ile Wy piszecie? No ile? hehe, człowiek wchodzi na Wizaż i czyta książkę Ale to super, naprawdę

Szczerze mówiąc, nigdy nie pomyślałam, że mogłabym się uzewnętrzniać na jakimś forum internetowym. A tu niespodzianka Tak Was polubiłam, że ciężko mi nie sprawdzić chociaż co dziś u Was

Ja właśnie skończyłam czytać książkę, kupiłam walizkę, nie mogę znaleźć prezentu dla TŻta i połamałam hula hop.

Oprócz tego - skoro mowa o włosach - używała któraś olejku rycynowego? ja najpierw użyłam -ale źle, bo na zimno. Dziś podgrzałam i większej różnicy nie widzę, a włosy są po nim wręcz gorsze. Chyba mi nie służy

A ten olejek kokosowy kupię w aptece jak myślicie?

Siver, ja żebym miała kasę na laserową to bym się chyba 5 min nie zastanawiała. Najchętniej pozbyłabym się wszystkiego oprócz rzęs, brwi i włosów na głowie.... ;] ( no i małego paseczka tan-na-dole :P)

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2009-11-16 o 17:07
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:15   #274
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam się do wątku, ponieważ pojawiłam się na świecie w 1986 roku .Na razie nie jestem w temacie, więc pośledzę sobie Wasze wypowiedzi, żeby nie wyskakiwać jak filip z konopi
hej hej, opowiedz nam coś o sobie

Cytat:
A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj w pracy nagrodę pieniężną w wysokości ponad 200zł
suuuuper, gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Oprócz tego - skoro mowa o włosach - używała któraś olejku rycynowego? ja najpierw użyłam -ale źle, bo na zimno. Dziś podgrzałam i większej różnicy nie widzę, a włosy są po nim wręcz gorsze. Chyba mi nie służy

A ten olejek kokosowy kupię w aptece jak myślicie?
ja nie lubię rycynowego bo strasznie ciężko się zmywa kokosowy jest o niebo lepszy, naprawdę.

Raczej trudno dostać go w aptekach, częściej w sklepach ze zdrową żywnością, zielarskich itp.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:19   #275
antunka
Zakorzenienie

Pavlinecka ja używałam rycyny i mi też nie podpasowała. Ciężko mi było włosy rozczesać, były oklapnięte i bez życia. Kokos sto razy lepszy. Kupisz go prędzej w sklepie ze zdrową żywnością albo przez internet.

Silver a czego to miałaby być depilacja? Daj znać jakie ceny, ale podejrzewam, że mnie nie będzie stać. Wczoraj przeprosiłam się z depilatorem i myślałam, że się popłaczę z bólu. Jednak długie przerwy nie są wskazane

Sweet jak zakupy się udały? Gratuluję premii

Zrobiłam z mamą sok z buraków, marchwii i jabłek. Nie bardzo mi to podchodziło ale wypiłam bo zdrowe. Ciekawe na jak długo wystarczy mi chęci do picia takich soków
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:28   #276
teofano86
Zadomowienie

a ja chciałam napisać, że piękną wiosnę mamy tej jesieni byle tak dalej
Powiedzcie mi, czy ja jestem dziwna, szukając na zimę butów bez obcasów??? gdzie nie pójdę... to na zimę tylko buty na obcasie albo glany.... znalazłam fajne buty za 580zł nie ocieplane, ale płaskie.. i na takie nieocieplone jest mi trochę szkoda kasy wyrzucić
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:33   #277
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
a ja chciałam napisać, że piękną wiosnę mamy tej jesieni byle tak dalej
Powiedzcie mi, czy ja jestem dziwna, szukając na zimę butów bez obcasów??? gdzie nie pójdę... to na zimę tylko buty na obcasie albo glany.... znalazłam fajne buty za 580zł nie ocieplane, ale płaskie.. i na takie nieocieplone jest mi trochę szkoda kasy wyrzucić
No coś Ty? U mnie pada od rana
Tak - ja też szukam płaskich butów. Znalazłam fajne za 300zł - ale to dla mnie w tej chwili nieosiągalne. Będę więc biegać w emu, adidasach, albo zawinę wokół nóg kilka gazet i worek na śmieci, dając w ten sposób początek nowej modzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 17:41   #278
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
No coś Ty? U mnie pada od rana
Tak - ja też szukam płaskich butów. Znalazłam fajne za 300zł - ale to dla mnie w tej chwili nieosiągalne. Będę więc biegać w emu, adidasach, albo zawinę wokół nóg kilka gazet i worek na śmieci, dając w ten sposób początek nowej modzie
to jest myśl... ten worek i gazety... 300 byłabym w stanie wyłożyć... ale nie znalazłam takich... już pomijam te w których się zakochałam od Hugo Bossa..
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:48   #279
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Silver a czego to miałaby być depilacja? Daj znać jakie ceny, ale podejrzewam, że mnie nie będzie stać. Wczoraj przeprosiłam się z depilatorem i myślałam, że się popłaczę z bólu. Jednak długie przerwy nie są wskazane
Najbardziej wnerwiające miejsca - górna warga, policzki, broda i szyja

Cytat:
Siver, ja żebym miała kasę na laserową to bym się chyba 5 min nie zastanawiała. Najchętniej pozbyłabym się wszystkiego oprócz rzęs, brwi i włosów na głowie.... ;] ( no i małego paseczka tan-na-dole :P)
Ja tak samo
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:53   #280
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
to jest myśl... ten worek i gazety... 300 byłabym w stanie wyłożyć... ale nie znalazłam takich... już pomijam te w których się zakochałam od Hugo Bossa..
Mi zawsze w UK coś takiego wpadnie w oko, że później śni się nocami, niestety zamienia się w koszmar, gdy przychodzi do ceny

A te buty za 300zl - cieniutka skórka, klej na podeszwie, również grubości plasterka szynki... Ładne, owszem, ale czy warte swojej ceny? Wątpię.
Zresztą - jak kiedyś, za milion lat świetlnych znajdę jakąś pracę, to te 300 nie będzie takim znowu szokiem dla portfela, więc wtedy będę pewnie mówić inaczej
Stary 2009-11-16, 18:03   #281
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Zrobiłam z mamą sok z buraków, marchwii i jabłek. Nie bardzo mi to podchodziło ale wypiłam bo zdrowe. Ciekawe na jak długo wystarczy mi chęci do picia takich soków
samo zdrowie, chociaż też wolałabym wersję jabłkowo - marchewkową

ja bardzo lubię kozaki na wysokim, stabilnym obcasie (nie na szpilce), od pewnego czasu bardzo dobrze czuję się na obcasach
ale nie da się ukryć, że płaskie buty są praktyczniejsze

WYMIANKA
Stary 2009-11-16, 18:20   #282
Sweetheart86
Zakorzenienie

Witajcie kochane i dzięki za gratulacje
Właśnie wróciłam do domu padnięta jak po maratonie. Po pracy poszłam na sklepy, ale oczywiście nic nie znalazłam, więc odpowiadając na Twoje pytanie Antunko - zakupy nieudane Po 'zakupach' poszłam po mamę do pracy i razem wróciłyśmy do domu. Teraz dopiero będziemy robić obiad, a raczej obiadokolacje... głodna jestem potwornie
Mi sie też marzy depilacja laserowa, zwłaszcza nóg, bo to jest dla mnie najbardziej uciążliwe. (Męczarnia z golarkami, bo depilatora się boję )
Co do olejku rycynowego to użyłam kiedyś raz, ale tak jak napisała Ev - ciężko się zmywa. Tragedia po prostu, a włosy wcale lepsze po nim nie były.

A u mnie pogoda też dzisiaj była wiosenna. Zwłaszcza tak do 14. Słoneczko świeciło ładnie, zero deszczu. Mogłoby tak być chociaż do końca listopada, zanim otoczą nas śniegi

Miłego wieczorku babeczki

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 18:38   #283
jojla
Zakorzenienie

Silver Ty się nie zastanawiaj i jak tylko masz możliwość skorzystaj z depilacji laserowej Ja bardzo chętnie bym się poddała takiemu zabiegowi

Cytat:
No to kochana ja się przyłączę do tej nowej mody

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 18:53   #284
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Gdybym miała kasę to już jutro bym na taką depilację jechała. Zostawiłam bym włosy w identycznych miejscach co Ty Ehh na razie to sobie mogę pomarzyć. Może w przyszłości mój mąż mi ufunduje

Co do olejku rycynowego to raz go zastosowałam. To była jakaś maseczka z żółtkiem i właśnie olejkiem. Brrr okropieństwo Dość, że pachniało nie przyjemnie to w dodatku żadnej poprawy nie zauważyłam.Chyba, że te specyfiki trzeba by stosować przez dłuższy czas.
Ale ja nie mam do tego cierpliwości. Już wolę kupić odżywkę z drogerii i po kłopocie chodzenia w turbanie

A ja kolejną, chyba z 3, zimę przechodzę w półbutach Mam kozaczki na małym obcasie, ale bardzo rzadko w nich chodzę. Tylko jak spory śnieg spadnie, żeby mi się za buty nie wsypywało
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:00   #285
dolce&gabbana
Zadomowienie

Dziękuję bardzo Dziewczynki za cieplutkie powitanie

A co o sobie może napisać taka skromna i nieśmiała osoba jak ja?
Jestem z południa Polski. Rozpoczęłam 5 rak studiów i tym samym walkę z pracą mgr. Na razie nie idzie mi za dobrze, bo chęci braka niedługo trzeba oddać 1. rozdział.
Robię prawko, ale 2 examy na prawko już oblałam, w grudniu 3. szansa mnie czeka, oczywiście teoria zdążyła mi przepaść i muszę też ja zdawać.
Wciągłam się ostatnio w wizaz i bez przerwy buszuje po nim. Przydałby sie odwyk Chciałabym założyć forum wymiankowe, ale nie za bardzo wiem jak sie za to zabrać i nawet jak fotki wstawiać
Depilacja laserowa też mi sie marzy, ale mnie nie stać, ale może jak wygram w totka....
.............
i jeszcze zapomniałam, że mam sierściuszka, w którym jestem totalnie zakochana i on w domu nami rządzi

Edytowane przez dolce&gabbana
Czas edycji: 2009-11-16 o 19:03
dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:08   #286
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję bardzo Dziewczynki za cieplutkie powitanie

A co o sobie może napisać taka skromna i nieśmiała osoba jak ja?
Jestem z południa Polski. Rozpoczęłam 5 rak studiów i tym samym walkę z pracą mgr. Na razie nie idzie mi za dobrze, bo chęci braka niedługo trzeba oddać 1. rozdział.
Robię prawko, ale 2 examy na prawko już oblałam, w grudniu 3. szansa mnie czeka, oczywiście teoria zdążyła mi przepaść i muszę też ja zdawać.
Wciągłam się ostatnio w wizaz i bez przerwy buszuje po nim. Przydałby sie odwyk Chciałabym założyć forum wymiankowe, ale nie za bardzo wiem jak sie za to zabrać i nawet jak fotki wstawiać
Depilacja laserowa też mi sie marzy, ale mnie nie stać, ale może jak wygram w totka....
.............
i jeszcze zapomniałam, że mam sierściuszka, w którym jestem totalnie zakochana i on w domu nami rządzi
Spokojnie u mnie praca mgr też leży i zabrać się za nią nie mogę Ale jak się pomotywujemy nawzajem to może coś się ruszy w pisaniu

Teorię zdasz na pewno, a za egzamin praktyczny będę trzymać kciuki Wierzę w Ciebie, że zdasz i że zrobisz sobie świetny prezent bożonarodzeniowy

Uwielbiam te mruczące śierściuchy Ten w avie to Twój?
Stary 2009-11-16, 19:14   #287
dolce&gabbana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Spokojnie u mnie praca mgr też leży i zabrać się za nią nie mogę Ale jak się pomotywujemy nawzajem to może coś się ruszy w pisaniu

Teorię zdasz na pewno, a za egzamin praktyczny będę trzymać kciuki Wierzę w Ciebie, że zdasz i że zrobisz sobie świetny prezent bożonarodzeniowy

Uwielbiam te mruczące śierściuchy Ten w avie to Twój?
To proponuję zacząć ta motywację i jutro na serio muszę zacząć coś tworzyć
Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć, będę musiała sobie jeszcze jazdy wykupić, bo po takiej przerwie ciężko sie jeździ.
, ten av to mój przez przypadek udało mi się zrobić mu taką fotkę
Stary 2009-11-16, 19:17   #288
antunka
Zakorzenienie

Silver nie zastanawiaj się tylko śmigaj na laser.

Sweet nie dziś to za kilka dni coś upolujesz. Też bym chciała jakąś spódnice ale nie wiem gdzie i na co kasa mi się rozeszła

Teofano nie jesteś inna. Ja też się nieźle naszukałam płaskich butów do śmigania na co dzień. Na szczęście znalazłam i mam problem z głowy. Ale jak jest taka wiosenna pogoda to i tak najchętniej wskakuję w adidasy

I mnie prześladuje już praca mgr. 1,5 miesiąca minęło a ja jeszcze nic nie zaczęłam. Część materiałów już mam ale za nic nie mogę się do tego zabrać. Kopnijcie mnie na zachętę czy co
Stary 2009-11-16, 19:19   #289
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć, będę musiała sobie jeszcze jazdy wykupić, bo po takiej przerwie ciężko sie jeździ.
Odświeżysz sobie jazdę i nie ma opcji zdasz na pewno Masz już wyznaczony jakiś termin?

Śliczny ten śierściuszek w Twoim awatarze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 19:24   #290
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie też marzy depilacja laserowa, zwłaszcza nóg, bo to jest dla mnie najbardziej uciążliwe. (Męczarnia z golarkami, bo depilatora się boję )
oooo ja też, nogi poszłyby na pierwszy ogień... kiedyś potraktuję je laserem, nie ma bata

Cytat:
Chciałabym założyć forum wymiankowe, ale nie za bardzo wiem jak sie za to zabrać i nawet jak fotki wstawiać
chodzi Ci o wątek na wymiankach?
nie wiem czym jesteś zainteresowana, czy kosmetyki, czy ciuchy, książki, czy hand made? przede wszystkim zacznij od przeczytania regulaminu na danym forum wymiankowym, będziesz wszystko wiedzieć
jeśli chodzi o dodawanie zdjęć to bardzo prosta sprawa - kiedy piszesz posta to zwróć uwagę na ikony nad tekstem, obok takiej białej uśmiechniętej buźki, po jej prawej stronie masz taki czarny "spinacz" klikasz na niego, otwiera Ci się okno. Tam wybierasz zdjęcia zapisane na dysku i klikasz na pomarańczowy przycisk "załaduj". Czekasz chwilę i kiedy pojawi się info, że masz załadowane to zjeżdżasz w dół tego okienka i klikasz "zamknij okienko". Na koniec standardowo "wyślij odpowiedź", tak jak przy dodawaniu każdego posta i gotowe, zdjęcia masz załadowane
w razie wątpliwości pytaj

Cytat:
ten av to mój przez przypadek udało mi się zrobić mu taką fotkę
fantastyczny

WYMIANKA

Edytowane przez evangeline
Czas edycji: 2009-11-16 o 19:25
Stary 2009-11-16, 19:24   #291
dolce&gabbana
Zadomowienie

Cytat:
Odświeżysz sobie jazdę i nie ma opcji zdasz na pewno Masz już wyznaczony jakiś termin?

Śliczny ten śierściuszek w Twoim awatarze
Termin examu? Mam 11 grudnia teorie i jazdy.
Dziękuje za kotka

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o dodawanie zdjęć to bardzo prosta sprawa - kiedy piszesz posta to zwróć uwagę na ikony nad tekstem, obok takiej białej uśmiechniętej buźki, po jej prawej stronie masz taki czarny "spinacz" klikasz na niego, otwiera Ci się okno. Tam wybierasz zdjęcia zapisane na dysku i klikasz na pomarańczowy przycisk "załaduj". Czekasz chwilę i kiedy pojawi się info, że masz załadowane to zjeżdżasz w dół tego okienka i klikasz "zamknij okienko". Na koniec standardowo "wyślij odpowiedź", tak jak przy dodawaniu każdego posta i gotowe, zdjęcia masz załadowane
w razie wątpliwości pytaj

fantastyczny
Dziękuję bardzo Chyba już kapuje z tymi fotkami A regulaminy trochę już czytałam.
A co do kotka to mi go tak nie chwalcie, bo jeszcze zacznęWas zamęczać jego zdjęciami

Czas edycji: 2009-11-16 o 19:30
Stary 2009-11-16, 19:43   #292
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję bardzo Chyba już kapuje z tymi fotkami A regulaminy trochę już czytałam.
A co do kotka to mi go tak nie chwalcie, bo jeszcze zacznęWas zamęczać jego zdjęciami
Witam
Już chciałam się rzucić z tłumaczeniem targowiska, ale Ev mnie wyprzedziła i zrobiła to 1000 razy lepiej niż ja miałabym Ci tłumaczyć

Lick The Lollipop (jak ja uwielbiam twój nick) to z tym olejkiem w moim wypadku, to jak człowiek ma zbyt krótką pamięć. Mam łuszczycę i czasem, kiedy przybiera tak paskudną postać, że nie jestem w stanie się uczesać, smaruję głowę olejkiem salicylowym w którym jest 95% właśnie rycynowego. I zawsze zmywam to z 3 dni....

Ale rzęsy mam jakby ładniejsze po nim Do tego się nadaje spokojnie

A z pracą magisterską - ja bym już mogła teraz napisać (ja na IV jestem), ale boję się, że mi się przepisy pozmieniają. Niestety wiem, że jak będę miała zapisaną, bo mi się nie będzie chciało co 2 dni interesować tym

A jeszcze co do depilatora - ja nie mam pojęcia - nóg np. nie wydepiluję, za to ręce owszem. Z nogami próbowałam różnych sposobów, żeby mniej boało, łącznie z lidokainą. A jak raz się porządnie zawzięłam i wydepilowałam, to później ok. 5 miesięcy leczyłam rany na nogach powstałe od wrastających włosów. A zarówno przed jak i po depilacji zastosowałam peeling i sudocrem, coby złagodzić podrażnienia.

Dlatego depilator jest be. Wosk w plastrach jest be, bo nie wyrywa mi włosów. Wosku u kosmetyczki nie próbowałam - jakoś nie wyobrażam sobie w moim małym miasteczku ściągnąć gaci przed jedną z 3 kosmetyczek

Dlatego chcę kiedyś nazbierać na laser (oraz na chihuahue, cane corso, BMW Z4 i sztuczne cycki - życzcie mi szczęścia hehe)
Stary 2009-11-16, 19:49   #293
Sweetheart86
Zakorzenienie

Dolce&Gabbana boskie zdjęcie sierściuszka Ja mam dwie czarne damy w domu. Jedna się przybłąkała, a druga kilka lat temu znalazłam wyrzuconą w lesie, kiedy byłam na spacerku. Była wtedy malutką kuleczką Miałam kiedys kota syjamskiego, dostałam w prezencie. Byłam w nim zakochana do szaleństwa, nawet z nim spałam ale skończył swój żywot pod kołami samochodu, dokładnie w Wigilię 3 lata temu, bo w tym całym świątecznym zamieszaniu uciekł mi z domu. Płakałam kilka tygodniu po tym kocie Kociaki to fajne stworki

A wracając jeszcze do butów, to ja też wolę płaskie. W tym roku kupiłam już dwie pary płaskich kozaków, bo w taki8ich najlepiej mi się śmiga, bo ja zawsze się spieszę Poluję cały czas na jakieś na obcasie, ale raczej dość niskim, żeby mieć tak na jakieś wyjścia

Antunko a z tymi spódnicami to masakra. Nie wiem już gdzie chodzić w tym mieście. Zeszłam wszystkie sklepy w centrum, na deptaku, całego Focusa i że się tak wyrażę dupa

EDIT: Pavlinecka ostatnie zdanie Twojego postu jest boskie Życzę szczęścia tak czy siak

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2009-11-16 o 19:52
Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:50   #294
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Wrciłam z aerobiku i nie mam siły a jeszcze klasówki do sprawdzenia.
Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
ja 10 lipiec, a tak masz juz suknie? ja własnie dzis pochodziłam i popytałam ceny bo ja wypozyczam, bo u mnie lipa z kasa ... a tak jeszcze w piatek pochodze wiec na oku juz cos swita
ale numer, mamy ślub tego samego dnia nie mam jeszcze sukni, na razie oglądam, o wypożyczalnie też zachaczę żeby wiedzieć co tam mają
Cytat:

ja nie lubię rycynowego bo strasznie ciężko się zmywa kokosowy jest o niebo lepszy, naprawdę.

Raczej trudno dostać go w aptekach, częściej w sklepach ze zdrową żywnością, zielarskich itp.
no właśnie podobno te olejki trzeba jakimiś specjalnymi szamponami zmywać, żeby nie były takie obciążone

Cytat:
samo zdrowie, chociaż też wolałabym wersję jabłkowo - marchewkową
uwielbiam
Cytat:
wszystkie sie męczymy jak widzę

Cytat:
ale śmieszna kicia i za egzamin
Stary 2009-11-16, 19:58   #295
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj dawaj śmiało ja uwielbiam koty od lat...

Cytat:
Już chciałam się rzucić z tłumaczeniem targowiska, ale Ev mnie wyprzedziła i zrobiła to 1000 razy lepiej niż ja miałabym Ci tłumaczyć
łuhuhu, ale mi połechtałaś ego, kochaaaaana

Cytat:
Dlatego chcę kiedyś nazbierać na laser (oraz na chihuahue, cane corso, BMW Z4 i sztuczne cycki - życzcie mi szczęścia hehe
haahahahahaha niemożliwa jesteś
moje marzenie to Porsche Cayman S albo BMW M6 Schnitzer

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
uwielbiam
ciągle zbieram na sokowirówkę i cały czas nie udaje mi się jej kupić

WYMIANKA
Stary 2009-11-16, 19:59   #296
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Termin examu? Mam 11 grudnia teorie i jazdy.
Dziękuje za kotka
Będę trzymać kciuki A ja bym bardzo chciała, żebyś co jakiś czas wrzucała fotki swojego słodziaka
Cytat:
Lick The Lollipop (jak ja uwielbiam twój nick) to z tym olejkiem w moim wypadku, to jak człowiek ma zbyt krótką pamięć. Mam łuszczycę i czasem, kiedy przybiera tak paskudną postać, że nie jestem w stanie się uczesać, smaruję głowę olejkiem salicylowym w którym jest 95% właśnie rycynowego. I zawsze zmywam to z 3 dni....

Dlatego chcę kiedyś nazbierać na laser (oraz na chihuahue, cane corso, BMW Z4 i sztuczne cycki - życzcie mi szczęścia hehe)
Co do mojego nicku to proszę bez skojarzeń
http://wojtek.slr.wrzuta.pl/audio/9S...t_-_candy_shop
I take you to the candy shop
I'll let you lick the lollypop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot (woah) <muza> Wrr czemu nie ma żadnej tańczącej emety

Olejek na paznokcie podobno też dobrze działa. Mama miała mi go kupić i cały czas zapomina Jak w końcu się o niego doproszę i zacznę używać to dam znać jakie rezultaty.
Jak wygram w totka to postawie Ci te Twoje marzenia. Na laser i na cycki możemy iść razem Pojedziemy do stanów i Dr. 90210 nam je zoperuje
Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

wszystkie sie męczymy jak widzę
Najgorzej, że nie za bardzo mam pomysł jak ten rodział teoretyczny zacząć
Stary 2009-11-16, 20:05   #297
antunka
Zakorzenienie

Dolce też lubię utrwalać takie momenty jak kociak ziewa albo wystawia języczek. Ja mam takie sierściuchy, które przyplątały się i właściwie nie są nasze tylko u nas się dokarmiają Ale są słodkie i czesto latam za nimi z aparatem.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Ależ wy macie laski wygórowane marzenia. Mi się tam marzy skromny citroen C3. Żadne tam BMW, żadne cycki, nawet o laserze nigdy poważnie nie myslałam. Ale jak wygram kiedyś w totka to pójdziemy wszystkie na laser
Stary 2009-11-16, 20:09   #298
dolce&gabbana
Zadomowienie

No to próba wstawiania fotki Zdj niewyraźne, bo komórką robione, wybaczcie

antunka-> ja na pewno skorzystam z Twojego zaproszenia

Czas edycji: 2009-11-16 o 20:11
Stary 2009-11-16, 20:11   #299
antunka
Zakorzenienie

Próbuje załączyć zdjęcia i mi nie wychodzi

Edytowane przez antunka
Czas edycji: 2009-11-16 o 20:12
Stary 2009-11-16, 20:13   #300
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
No to próba wstawiania fotki Zdj niewyraźne, bo komórką robione, wybaczcie
Nawet podobny do moich dwóch sierściuchów, biała krawatka, białe skarpetki i brązowo-czarne prążki

Też bym coś wrzuciła, ale nie wiem jak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości