|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Czy ktoras z Was moze mi powiedziec w jakie dni czynne jest biuro regionalne w Chorzowie? Nigdy nie korzystalam z biur, zawsze robie zamowienia w oddziale w katowicach, ale ze wzgledu na braki bede zmuszona zamowic na biuro
Czy wybierajac biuro, data odbioru ktora mi sie pojawia, to faktyczna data kiedy to biuro jest czynne i bede mogla odebrac zamowienie? Pomozcie prosze, bo jutro z rana musze zlozyc zamowienie!
|
|
|
|
#272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żebyś się nie męczyła i nie szukała znalazłam dla Ciebie: ![]() ![]() Pełny ekran Biuro Regionalne Chorzów41-500 Chorzów Wolności 82 tel. 604 106 748, 515 146 025 mail: br.chorzow@oriflame.biz Godziny otwarcia:10.00 - 18.00Wtorek: 13.00 - 18.00Środa: 10.00 - 18.00Czwartek: Edytowane przez Jul084 Czas edycji: 2009-11-27 o 23:59 |
|
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wprawdzie na biuro nie bedzie i tak kosmetyczki dla dziewczynki i zestawu Lego, ale trudno...a wlasnie, moze ktoras z Was drogie Wizazanki ma na zbyciu wlasnie ta kosmetyczke, bo podejrzewam, ze zestawu Male Zoo niekoniecznie ?
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie
w katalogu 16 złożyłam już zamówienie na 100 pkt paczka przyszła itd. no i teraz pytanie bo kilka osób chce jeszcze jakies kosmetyki z tego katalogu ale kolejne 100 pkt nie wyjdzie to jakbym teraz zamowila np. na 20 pkt to czy bd placic za przesylke i ten produkt na biuro czy jak to tam? i co z zaplata osobno mam placic za to, czy doliczyc do tamtej faktury i zaplacic razem?
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na biurio i na dom doliczą Ci opłatę. Jeśli byś na filię składała to już nie ma dodatkowych opłat. A spłacić możesz jak chcesz albo osobno albo dwie na raz, byle w terminie. |
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#277 |
|
BAN stały
|
Ja w tym katalogu wprowadzilam 3 konsultantki, dzieki nim wskoczylam na poziom 3 %. Rozumiem, ze ten rabat obowiazuje dopiero w przyszlym katalogu? A jesli nie uzbieramy razem w kolejnym katalogu znowu 200pp to ten rabat przepada tak? I czy jest on jakos zaznaczany na fakturze?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czym się różni BO od O?BO - Produkt objęty backorder O - Brak magazynowy backorder- zamówienie/zlecenie z jęz. ang Jak pytałam się o kredkę w fili to mi babka powiedziała że ma status BO i jest wyprzedana czyli na mój rozum to też brak magazynowy
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha i jak będziesz zamawiać przez Internet to rabat nie będzie od razu widoczny, dopiero jak złożysz zamówienie i sprawdzisz potem w historii faktur, to tam będzie już widniała należna kwota pomniejszona o rabat.
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-11-28 o 14:57 |
|
|
|
|
#280 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() Nektaryna, było już kilka razy w wątku (poprzedniej części) wyjaśnienie różnicy między BO a O. Backorder to produkt "chwilowo" niedostępny, który będzie dodawany automatycznie do Twoich kolejnych zamówień, co pozwala na zakup w cenie promocyjnej jeszcze przez 3 katalogi od momentu złożenia zamówienia, w którym kosmetyku nie było. Z kolei O oznacza, że produkt nie doda Ci się już do zamówienia, bo prawdopodobnie go już nie będzie. Chociaż ja tak mam np. przy szpatułkach, a chyba jednak kiedyś je przywiozą
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to ,,nasz,,: www.oriflame.co.uk a moj blog to : www.kasiaworiflame.bloog. pl ps. czy ktos z Was ma juz/ uzywal podklad Dual Core Foundation ? szukam recenzji.... |
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Jak myślicie będzie jakaś ulotka promocyjna w najbliższych dniach? Jak było w tamtym roku?
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak było rok temu, ale czekam niecierpliwie
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życie nie jest sprawiedliwe.
|
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
![]() W ulotce promocyjnej zawarte są wybrane produkty Oriflame w bardzo korzystnych cenach. np. https://poland.secure.oriflame.com/p...9_kor%2003.pdf ceny podane w ulotce to kwoty które ty płacisz za dany kosmetyk. Od Ciebie zależy czy zarobisz coś na tym czy też nie...
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Nie spodziewajmy się niczego szałowego.
Kiepska będzie ta ulotka..
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz coś więcej, czy wnioskujesz po poprzedniej ulotce?
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
bądźmy dobrej myśli!
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy mogę oddać (zareklamować) torbę?
Koleżanka zamówiła, ale nie sprawdziła wymiarów- mówi, że za mała.
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Bo moim zdaniem z Twojej wypowiedzi wynika (ja bym tak wnioskowała ), że muszę mieć 100 pkt., żeby mi od faktury odjęli, a to nieprawda . Więc, jeśli masz w 16 3%, to w 16 musisz mieć 100 pkt. i wtedy niezależnie od wielkości zamówienia odejmą od faktury w 17 katalogu rabat .
|
||
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
o! to dzięki za wyjaśnienie sprawy, byłam pewna, że trzeba mieć 100 PP w katalogu, w którym odejmują
![]() Przepraszam za udzielenie mylnej informacji (nieświadomie )
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
proszę o napisanie mi opinii co do kremu Sensoria i czy M&H peeling jest taki sam jak jego poprzednik??? |
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Jasne! Mając swoje biuro, mam już dostęp do ulotki, więc rzeczywiście, ten śmiech bardzo na miejscu.
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Same zobaczycie, jak na święta to zbyt dużego szału nie ma (moim zdaniem). Zdaniem koleżaneczki pod Tobą prorokuję więc jak coś więcej chcesz wiedzieć możesz napisać na PW to napiszę. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś kręcisz
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic nie kręcę, a w moim obowiązku nie jest się Tobie spowiadać.
|
|
|
#300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Czy wybierajac biuro, data odbioru ktora mi sie pojawia, to faktyczna data kiedy to biuro jest czynne i bede mogla odebrac zamowienie? Pomozcie prosze, bo jutro z rana musze zlozyc zamowienie! 

Pełny ekran
Biuro Regionalne Chorzów
?
w katalogu 16 złożyłam już zamówienie na 100 pkt paczka przyszła itd. no i teraz pytanie bo kilka osób chce jeszcze jakies kosmetyki z tego katalogu ale kolejne 100 pkt nie wyjdzie to jakbym teraz zamowila np. na 20 pkt to czy bd placic za przesylke i ten produkt na biuro czy jak to tam? i co z zaplata osobno mam placic za to, czy doliczyc do tamtej faktury i zaplacic razem?