|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Ciuszki i dodatki amerykańskich marek i nietylko! Zapraszam! S/XS --stan wzorow
a te drugie spodnie ktore mi sie podobaja to 36?
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki amerykańskich marek i nietylko! Zapraszam! S/XS --stan wzorow
Dokładka!!!!
1. House stan NOWA,miałam ją na sobie ze 2 razy. Rozm z metki M,ale ja nosze Xs/s i na mnie wyglada jak na zdj*dzieki wewnetrznym sciagaczom w pasie) B.wygodna i ciepła.Miły w dotyku i cieplutki kaptur. 2.krótka kurteczka PEACH na 1.60m stan,bdb-,idealnie czarna 3.Cienka kurtka/gruby żakiet,dzięki paskowi w talii jest wsumie uniwersalny na zdj na mnie. ale jest to M-L stan idealny (wymianka bez paska) 4. Cudny plaszczyk HOUSE,noszony przez tydzien,stan idealny,poza zamkiem,trzeba wymienic. Miły w dotyku i cieplutki kaptur. 5.narzutka Dorothy Perkins,rozm uniwersalny stan idealny 6.bezrekawnik Reserved stan bdb-,bedzie potrzebna maszynka pozatym ideal-,b. cieplutki XS/M7.bezrekawnik Atmosphere,przepiekny Xs/S Najlepiej za okrycie wierzchnie bądź buty!!!! Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-19 o 19:35 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
1. Amisu- stan idealny,ze specjalnie lekko postrzepionymi nogawkami 26 2.Nowe- Wrangler 26 3.Reactive stan idealny-dopasowuja sie do sylwetki 26 4. Nowe- LEVIS 26 5. Top Shop biodrówki a'la tweed b.eleganckie,wspaniałe 6/8(34-36) stan idealny Niestety zdjęcia nie oddaja uroku,ale są w 100% oryginalne,ponadczasowe i niesamowite.!! Za te spodnie szukam czegoś równie cennego!! Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-19 o 20:36 |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka !!!!
*spodnie amerykanskiej firmy Recruit,swietne gatunkowo XS/S NOWE * Solar 36 Nowe zdjecia nie oddają ich uroku są wspaniałe na lato *Spodnie LEE stan idealny/praktycznie nowe,zdjecia nie oddaja uroku,niestety nie moj fason/oddam za drobiazg *ekstra bojówki na 160cm stan idealny *36 MAngo Nowe zdjecia nie oddają ich uroku są wspaniałe na lato *House 26/27 stan BDB ODDAM ZA DROBIAZG *Jeansy stan BDB ODDAM ZA DROBIAZG *Spodnie z Francji piekny haft i swietny guzik brylancik stan BDB Plamki itp itd. -wina aparatu ps: Przepraszam za niewyprasowanie rzeczy Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-25 o 16:33 |
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!!
*Zara,bardzo milutki i cieply.stan BDB rozm S-L *Terranova bardzo milutki i cieply.stan BDB rozm S-L *Deep bardzo milutki i cieply.stan BDB rozm Xs/M *Czarna b. elegancka z dekoldem w łódke stan idealny XS/S *bluzeczka/tunika Sophie z dzieciecego,ale jest kapitalna kolor to taka śliwka stan BDB *wyszczuplająca z metka George rozm uniwersalny*wyszczuplajaca i sexi stan wzorowy *Nowa Nike L *Xs/S czarna wiazana na koperte stan BDB *bolerko SOLAR pudrowy roz sliczne,stan bdb,ale interwencja maszynki moze byc konieczna ![]() Plamki itp itd. -wina aparatu ps: Przepraszam za niewyprasowanie rzeczy Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-25 o 16:24 |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!
1i2 koszulki MANGO stan BDB (brak kilku koralikow) XS 3.czarna bluza Werehouse XS/S stan BDB 4.koszulka Big Star XS-L stan BDB 5.imprezowa brazowa bluzka z lejacym dekoldem,zdj napewno nie oddaje jej uroku XS/S stanBDB 6.Sukienka/tunika wiazana na rozne sposoby TOPSHOP uniwersalna stan BDB 7.czarna polo sexi XS/S 8.Boska sukienka XS/M idealna na kazda okazje stan idealny 9.kolorowy ciepły golfik XS/M 10. Bluzeczka La Senza Girl z USA jest tak na 10-12 lat,moze komus sie przyda stanBDB Plamki itp itd. -wina aparatu ps: Przepraszam za niewyprasowanie rzeczy Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-25 o 16:59 |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!!!
*Ogrodniczka Fishbone ubrana RAZ rozm XS/M,dzieki 2paseczkom *Spódnica Safari PLACE rozm XS/S idealny *Boho świetna,długa turkusowa WALLIS S-L stanBDB *Spodnica warstwowa H&M,chyba jej reklamowac nie trzeba uniwersalna stan BDB*Niesamowita,b.elegancka Czarna Dorothy Perkins 34/36 stan BDB idealna na egzaminy itp (Dla mnie byla szczesliwa )*Długa sexi sukienka stanBDB uniwersalna *Świetne spodenki ubrane kilka razy stan idealny jednak lekko wyplowialy kolor co nie odbiera im uroku S/M *czarne spodenki z gumka w pasie ODDAM ZA DROBIAZG *Eleganckie rybaczki brazowe stan idealny nigdy nie noszone S/M *Czarne stylowe bermudy z podniesionym stanem,hit przyszlego lata!! Pimpkie XS/S stan idealny-niestety nie moja dlugosc ![]() Plamki itp itd. -wina aparatu ps: Przepraszam za niewyprasowanie rzeczy Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-01-25 o 17:00 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!
![]() ![]() 1.Dresy Adidas stan idealny! S 2.Rybaczki Reebok S stan idealny! 3.Strój sportowy Nike S stan idealny! 4. Dresy od pidżamki pudrowy róż S-oddam je za dorbiazg Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-02-02 o 15:19 |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka ;]
1-2. Golfik DKNY piękny,milutki w dotyku S. 3.przyjemny bluzeczko-sweterek Ralph Lauren S. 4.Sexi koszulka nocna,ma podszewkę,ale i tak jest delikatnie przezroczysta S 5.Słodka koszulka S 6.Tunika w stylu lat 30. Edytowane przez Alexizz Czas edycji: 2010-02-02 o 15:24 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a masz moze jakies zdjecie spodni na kims z tym wyzszym stanem? bo boje sie jak one moga wygladac,
interesuja mnie te szare? moze spodnie za spodnie? tak chyba bylo by najsprawiedliwiej
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie pare rzeczy
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
BAN stały
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259850721 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1259945627 jaka jest jej dl? chyba cos Ci sie u mnie podobalo. zerknij. |
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja chce tylko zdjecia w spodniach z wysokim stanem, poprostu do tych spodni trzeba miec idealnie dopasowana fugire, mowisz ze bedzie sz chciala za nie duzo wiec mysle czy mi sie oplaca, najpierw chcialabym zobaczyc jak one wygladaja i jakie maja wymiary zanim zaczniemy negocjajce,
ja nie robie zdjec w spodniach po 1 ze i tak dobrych nie zrobie a po 2 chyba widomo jak rurki leza. w Twoich spodniach chodzi mi o ten podwyzszony stan ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- moge zrobic jedynie jakies dodatkowe zdjecia
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
iuikh
|
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
glownie ta bluzeczka/tuniczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1260640834
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
5.Rurki, szaro niebieskie, z tyłu białe zameczki, są cudowne,są ze świetnego jeansu, piękne, rozm z metki 26/32,stan idealny
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
nic innego nie widzisz? wiadomo z enie wymeinie spodni za płaszcz a nic innego nie widze
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
maja straszniie malo w pasie biorac pod uwage dlugosc i szerokosc w biodrach
najbardziej interesowaly by mnie te z podwyzszonym stanem chyba:P http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1262790657 a podasz mi jeszcze szerokosc na wysokosci guzika? one chyba sa tak nad pepek czy pod sam biust? a glugosc spodni podawalas razem ze stanem?
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
ale jazda bo mi na nim najmniej zalezy w sumie;-/
ale rureczki i tuniczka jak najbardziej |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
a mam 177, dlatego musze Ci jeszcze poprosic o zmierzenie dl nogawki od stanu wew, boje sie ze beda za krotkie
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- bo szaro niebieskie byby by ok, musza miec dla mnie tak ze 100 cm
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
No to trudno
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
to bylby dobre, wiec co bys za nie chciala? a np tylko za te szare? pisalas cos u tunice Promodu, kurcze bo pisalam tez z inna dziewczyna o niej,czuje ze bede w rozterce...
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- dlugosc 98 szerokosc w pasie 38 szerokosc w biodrach 43 no jakos tak mniej wiecej do granicy bledu 1 cm:P
24.03.2016 Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2010-01-06 o 17:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

pozatym ideal-,b. cieplutki XS/M