|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: smaczny.wizaz.pl - beta testy
Cytat:
Poza tym, pociągnięta za jęzor napisała wprost, że nie jest autorką dlatego je kopiuje. I zasugerowała, że robimy to samo, kradniemy z innych stron, a do tego zmieniamy nazwy itd. więc udajemy, że nasze. A ona jest ok, bo nic nie kombinuje z nimi. ![]() Osobiście jestem za pouczeniem oficjalnym z góry i banem. Kobita nie rozumie co się do niej pisze. W ogóle nie widzi sprawy. I choć udawała, że przepis mamusi dla tatusia Romana, teraz zmieniła taktykę i uparcie twierdzi, że to normalna procedura takie ściąganie z sieci, bo każdy z nas ma swój przepis skądś... Mnie już się nie chce z nią gadać - jak do ściany. ![]() Ps. Wersja a) jest bardzo dobra i w sumie jedyna słuszna, ale myślę, że to bardziej sprawa bezmyślności i ograniczenia myślowego niż zamierzone działanie. Może się dziecię po rozum pofatyguje i coś jej tam zaświta pod sufitem... na przyszłość. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-02-16 o 12:09 |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
tylko mnie zastanawia jedna rzecz.Gdzie jest "sprawiedliwość"
![]() kiedy ja na początku dodałam SWÓJ przepis na blok a zdjęcie było z neta to dostałam wiadomość na PW i przepis został usunięty...a kiedy ta dziewczyna ma i przepis i zdjęcie z neta zostało usunięte tylko zdjęcie...jak to jest ?? ![]() Ja nie protestowałam, że przepis został usunięty bo OK zdjęcie nie było moje ale to chyba w każdym przypadku tak powinno być ?? czy mnie się tylko wydaje
|
|
|
|
#273 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Wcześniej nie miałaś możliwości zmiany, teraz już jest. A odnośnie a.maja - to poleci ban i usunę wszystkie jej przepisy. Złodziej to zawód, ale bezczelny złodziej to już przesada... |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widać bardzo chciała ten parowar...
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
|
|
|
#276 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Z najnowszych wieści...
Parowar to chcę ja. Tak się właśnie dowiedziałam. ![]() A propos komentarzy do ciasta krówka - być może i Tobie się tak zaraz przeczyta. Ja już się doczekałam, po tym jak skomentowałam parę kradzionych przepisów pani a.majak - przyczepiłam się żeby wygrać - idę po trupach po nagrodę. ![]() Uważaj - stoisz mi na drodze. |
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
my precious! ... my treasure! ... my own, my love ... my precious ...
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
28nana - Ty zamiast tu lukać
powiedz mi czy robisz tę rybę na suchych ziołach, bo bardzo mam ochotę, a boję się że gorzkie będzie.
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
i znów opierdziel ;-)
============ info pod przepisem :P jak wyrosną w doniczkach - to żywe jak nie - to suche - też dają radę wersja mini zakłada sam żywy koperek smacznego ps a jak do tego pstrąga zrobić grzanki z masłem czosnkowym i serem....
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
Edytowane przez 28nana Czas edycji: 2010-02-16 o 13:15 |
|
|
|
#281 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
a.majak - przepisy usunięte, a po mailu i "wyjaśnieniach" ban na konto.
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniłaś się o 7 minut.
Dzięki bardzo. Już nie offtopuję.
|
|
|
|
#283 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
beta testy zakończone
![]() wątek zamykam, obok jest wątek techniczny - zapraszam smaczną brać do nowego wątku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Tak się właśnie dowiedziałam.
Ja już się doczekałam, po tym jak skomentowałam parę kradzionych przepisów pani a.majak - przyczepiłam się żeby wygrać - idę po trupach po nagrodę.