|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Collistar, Sephora, Givenchy
niestety nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia - dostałam ten testerek od przyjaciółki z Francji, ale nie trafiła z kolorkiem dla mnie :-/ dlatego chętnie się wymienię
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, przykro mi
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj. Podobają mi się cienie: - Lancome Ombre Absolue pojedynczy cien z lusterkiem, 364 she's lovely, jasny satynowy róz, użyty kilka razy - z wymiany z buzichocho ( znów zaczełam uzywac
)- Helena Rubinstein pojedynczy cien, 33 Aspiration - kolor wrzsowy, równiez z wymiany, uzyty kilka razy - Sephora Colorful Duo Mousse N 01cienie podówjne - 2 odcienie zieleni Znajdziesz za nie coś u mnie? ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- to ja jednak zrezygnuję, dzięki
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
- zestaw Nivea for Men (miniaturki np. do podróży): zel pod prysznic 50ml, deo spray antyperspirant 35ml, balsam po goleniu 30ml - dat. waz 10.2010
znajdziesz coś u mnie? ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Chanel Rouge Hydrabase 98 Splendeur - użyta kilka razy, nakładana pedzelkiem, jest kartonik możesz wkleić fotkę,nie wiem jaka to i chętnie zobaczę kolorek ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ok,a nic innego za te miniaturki nie widzisz?bo za micela to mi się zupełnie nie opłaca,płyn do pędzli też 36,90kosztuje tyle,że użyty pare razy. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- tusz mogę oddać za te miniaturki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
hej a jakbys ocenila kolor terracotty? herbatnikowy/czysty braz czy rdzawy/pomarancz?
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- mhm dzieki a smashbox to kolor ten ze zdjecia?bo wiem,ze sa dwa chyba,ze myli mi sie z rozem---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- a czy masz jakas liste zyczen?bo interesuje mnie guerlain i smashbox ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- a terakotka to tez taka mini wersja czy testerek? czy akurat to co masz na foto? ![]() w sumie moge isc na taka wymianke ![]() a co bys chciala do clinique? ![]() ale raczej nie za kremik nuxe-tez chcialabym go wymienic na cos o podobnej wartosci lub cos dolozyc i wymienic na cos innego
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
a krem nuxe+micel nuxe+bronzer clinique z pedzelkiem za smashboxa?
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- no nie wiem,decyzja nalezy do Ciebie ewentulanie moze bys cos dobrala? ewentulanie pomysl co bys chciala za terracotte
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego smashboxa dam jeszcze znać, bo mam jeszcze inną chętną i sprawdzam, co mi się przyda bardziej
Odezwę się jeszcze u Ciebie
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak rezygnuje,moze innym razem
![]() pozdrawiam serdecznie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,witam ponownie
choć jak sądzę,to nie byłaby korzystna dla Ciebie wymiana
|
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Hej Magdo, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Madziu, za tonik Clarinsa podoba mi się u Ciebie Givenchy Prismissime
Bardzo proszę o odp w moim wątku
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana perfumiki są oznaczone na szaro czyli ich juz nie ma zabrała je wankaw za perfumiki z mojej wish ... może znajdziesz coś innego u mnie
spodobała mi się lolitka
|
|
|
|
|
#286 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;
kompakt E Lauder ma kod: B67 stan ogólny dobry,niewielkie zużycie widać na foto - kilka razy użyłam pędzlem do podkładu. Nie ma dołączonej gąbeczki,ale ma za to kartonik jeszcze
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko opisać ten odcień
to jest taki różyk chłodny z domieszką brązu![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- hym wiesz co nie wiem czy przypadkiem nie miałam miniaturki duska i poleciał w świat więc nie wiem czy się z nim dogadywałam czy nie a ten brązer givenchy jest jaśniejszy od tego duska?![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- wiem wiem czyli dusk ciemniejszy a Ty masz jasna karnacje ? kusi mnie tez ten givenchy bo nie mialam wczesniej takiego a nie chcialabys czegos jeszcze ode mnie ?
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
w tej limitowance byly dwa brazery i ten jest jasniejszy
to taki herbatnik jest cos typu hoola albo ciut jasniejszy lekko rozwietlajacy ja sobie zostawilam ten jasny i ciemniejszy![]() a blyszczyk to taki jasny rozyk z drobinkami- cos jak golden glossy ysl
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
oba nie sa kleiste
z tym ze borghese jest bardziej taki delikatny w konsystencji, ma lzejsza i taka bardziej wodnista, mniej zbita. Drobinki ma jak ysl golden glossy- moze ciut wieksze i pieknie sie mieni w sloncu i w sztucznym swietle nie wiem czy sam daje kolor czy glownie to zasluga drobinek smashbox jest bardziej tresciwy i to cos jak szminka w plynie nawet ladnie pokrywa usta, nie jest klejacy (borghese tez nie), dlugo sie trzyma i swietnie nawilza (mam pare smashboxow i przyznaje, ze to jedne z najlepszych nawilzaczy ) mozesz delikatnie podkreslic usta lub nalozyc wiecej i efekt bedzie mocnejszy. On nie ma drobinek- ja nie zauwazylam zadnych
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to sie juz pogubilam co za co
borghese za smashboxa dusk? bo myslalam, ze moze jeszcze ponegocjujemy nad givenchy Twoim do tego i sobie wezmiesz brazerek albo co innego ?
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
bo mnie kusi i to i to z tym, że givenchy bardzo możliwe, że dla mnie za jasny więc dla pocieszenia miałabym duska
a jak o jedno chodzi to wole jednak duska bo on będzie bardziej odpowiedni dla mnie bo ja dość ciemna (nie tylko na umyśle )---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- no borghese po zniżce kosztował niecałe 100zł hym mam rozświetlacze EL, ale one narazie nie do oddania to nie wiem co by Cię jeszcze zaciekawiło? a nie chcesz oddać tego givenchy i dobrać sobie np różyk albo co innego ? błyszczyk smasha? mam jeszcze tusz stili czarny a tak to nie wiem co by ci się jeszcze spodobało?
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
jakbym nie odpisywała dłużej to się nie przejmuj bo wyjeżdzam i ciężko będzie z dostępem do internetu ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- tylko, że mgiełka już będzie lecieć do kogoś- czekam tylko na PW od tej osoby mam drugą, ale ona ma większe zużycie:/ zostało tak 80% może ciut więcej bo one nie są napełniane do pełna- ale nie wiem czy chcesz taką?
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym jeszcze poczytać o tym brązerku guerlain (miałam kiedyś 03 i wybitnie mi się nie spodobała, ale 02 podobno dużo jaśniejszy i ładniejszy
) i nad Make Up Studio Matt 2- tylko muszę poczytać o tym wszystkim
|
|
|
#295 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niestety nic, chyba ze masz poza wątkiem książki których szukam
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie ;
Guerlain Terracotta Poudre Bronzante 02, 5,5 g (kod 7B03)- puder brazujacy, przetestowany - Givenchy Prismissime Mat&Glow Face&Eye - 72 Sunny - uzyty kilka - Chanel Intensite 02 - bronzer, z wymiany i pomadka chanel . na 8 i 9 zdjęciu ten bronzer w kasetce, to jest ten z chanel?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

)

choć jak sądzę,to nie byłaby korzystna dla Ciebie wymiana
Bardzo proszę o odp w moim wątku 

a Ty masz jasna karnacje