![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !
Hm, ja to dzisiaj porażka, zapomniałam o diecie ;d
CandyGirl5- tak świetnie Ci idzie, zdradź mi o jakich godzinach jesz posiłki i oczywiście czy powiedziałaś koleżankom o odchudzaniu ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
![]() u mnie święta to jakaś porażka... grzeszki, grzeszki i jeszcze raz grzeszki... ale nie załamuje się tym, od jutra ruszam z nową siłą ![]() ![]() eyeska, candygirl - jakie macie motywacje? tak dla siebie? dla niego? :p czy coś innego? misia - jak idzie? ![]() mam pytanie, czy któraś z was je owsianke? jeśli tak to z czego?
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
katiennn - ja motywuję się się tym że jak schudnę znajdę jakiegoś fajnego chłopaka ;D I wgl będę nosiła obcisłe rurki, fajne bluzki i super bikini na wakacjach ;D
O, to skoro jesteś , powiedz mi o jakich porach jesz posiłki, bo kompletnie nie wiem jak to rozplanować, jeśli możesz ![]() A, i też myślałam o owsiance : robi się to tak, że płatki owsiane gotujemy z mlekiem, na oko, tyle ile zjemy, tak wyczytałam w internecie ;D I czytałam wątki innych dziewczyn, one tam szamią na śniadanie prawie ciągle owsiankę ;D ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- A, i nigdy czegoś takiego nie jadłam, nie wiem czy dobre ![]()
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny, u mnie dzisiaj tylko trzy posiłki i ok 750 kcal (wow)
byłam na spacerze dzisiaj ( ponad godzine ) i spaliłam ok. 260 kcal co do posiłków , ja jem różnie,co 3-4 godziny, w zależności o której wstane . np . sniadanie -9 , 2 sniadanie - 12 ,obiad - 15 ,itp,itd a co tam u was? co sądzicie o tym,żeby napoczątek chodzic na sam basen i tam robić jakies ćwiczenia przez siebie wymyślone? ( nie umiem pływać) byłam wiele razy z koleżankom - fajna sprawa powiem wam
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
eyeska - teraz jestem dopiero
![]() ![]() nie jestem wysoka, ale jak już schudnę kupię sobie też rurki i wysokie buty i będę udawać że mam długie chude giry ![]() gabi - ja byłam dzisiaj na basenie ![]() ![]() a jeśli chodzi o moje posiłki, nie zawsze moje, ale takie jakie powinny być to tak co 3 godziny, 5 posiłków dziennie, wszystko zależy czy to taki dzień w którym ide do szkoły, czy w domu jestem, jak długo śpie itp. ![]()
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
katien- a ty pływałas czy tylko ćwiczyłas?
zliczyłaś dzisiaj kalorie?
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
gabi - nie, nie liczyłam, ale dużo ich było... od jutra biorę się porządnie za siebie
![]() tylko pływałam jak idzie dziewczynki? ![]()
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
A to że jednego dnia jesz np. o 9.00 śniadanie , a drugiego o 6.45 jest nie ważne? ;D Tylko ważne jest to żeby były odstępy 2-3 godziny? ;D
Pytam bo nie wiem do końca ![]() Ee tam, nie ważne czy jesteście wysokie czy nie, jak schudniecie będziecie boskie ;D ![]() A ja wczoraj wieczorem poćwiczyłam i założyłam sobie taki zeszyt, na 90 dni (od 1 stycznia do 28 marca-a 29 akurat mam urodziny ;d) na każdej stronie narysowałam tabelkę i podpisałam dzień, a z tyły rozplanowałam ćwiczenia, np.1.01 ćwiczę : A6W, ABT i ćwiczenia na uda i pośladki (muszę znaleźć je jeszcze na necie ;D) a od 1.03 zacznę biegać ;D Ja właściwie nie bardzo lubię ćwiczenia w wodzie i sam basen, ale pochwalam pomysł, dziewczyny, słyszałam że to dużo daje ![]()
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
yeska- tez prowadze taki zeszyt , tylko ze na jednej stronie jest mój jadłospis na dzien, a na drugim ćwiczenia .
a co u was ogólnie? co jadłyście na śniadanko? ja to co wczoraj : jogurt gratka + 2 kromki wasy z masłem ( 155 kcal ) .
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
dwie nieduże kromki białego pieczywa z masłem i dżemem, (nie miałam czarnego
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
eyeska - a na czym tak w skrócie polegają te ćwiczenia atb?
![]()
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
tam jest chyba z siedem ćwiczeń (link :http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia/P...zen/treningabt) , może osiem
![]() Ps. Sorry za błąd, to są ćwiczenia ABT a nie ATB ![]()
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Ale jak już udało mi się tu wpaść i poczytac co piszecie to motywacja wzrosła tak że od jutra walcze dalej, wyłączając sylwestra-bo co do tego dnia się nawet nie łudzę, jak tylko napiję się alkoholu-mój apetyt wzrasta. Ale cieszę się, że wy idziecie dalej do przodu-czy z grzeszkami czy też bez, nie ważne, ważne żeby się nie poddawać prawda? ![]() Nowy rok zaczniemy już bez grzeszków ![]() Buziaki moje dziewczynki ![]() ![]() Słodziutkich snów wam życzę ![]() ![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Hej, dawno mnie nie bylo...wczoraj "TROCHE" zapomnialam o diecie...zjadlam z 5 kawalkow czekalady!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez CandyGirl5 Czas edycji: 2009-12-29 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Misia, nie ty jedna walczysz z grzeszkami
![]() Ja od 1.01 zaczynam pełną parą, mam już każdy dzień do 28 marca rozpisany jak ćwiczę,w moim zeszycie zapisałam sobie jeszcze moje postanowienia noworoczne, i wymyśliłam sobie wieczorem coś dziwnego ![]() A mianowicie: to co każe nam zjeść coś kalorycznego / nie ćwiczyć nazywa się Małpa ( można to nazwać inaczej , jak się chce.) Mianowicie Małpa do gruba idiotka siedząca w naszym mózgu, która chce żebyśmy były taką jak ona. Wiem, głupia bajeczka, ale mi to pomaga, jak chcę zjeść coś słodkiego to myślę " Pewnie Małpa mi to mówi, żebym nie zmieściła się w drzwiach" i nie ruszam tego ![]() ![]() Dosyć dziwne, ale ja się tej bajki zamierzam trzymać do 18 marca, czyli dzień przed moimi urodzinami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- do 28 marca, sry za błąd ;D
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
a jak planujecie przetrwać sylwestra? gdzieś idziecie?
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Moja znajoma chce żebym do niej przyszła na noc, tyle że u niej będzie ful jedzenie, chipsy, ciastka - poradzicie jak się wykręcić?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A co wy robicie na sylwka ? ![]()
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Wiesz, nie bardzo chcę, bo będzie ful żarcia, a ja nie jestem jeszcze na tym etapie, żebym powiedziała całkowicie nie, a nie chcę się napychać pustymi kaloriami, bo to w sumie już będzie 1 stycznia, a ja od 1 stycznia muszę być wzorowa
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
to powiedz ze ci cos wypadło, ze rodzina cie zaprosiła w ostatniej chwili i niechcesz im odmawiac. a jaką diete zamierzasz stosować?
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
eyeska - przestań, idź! dieta nie może Ci stanąć na drodze, Sylwester jest raz w roku! nie zjedz kolacji i ruszaj!
![]() ![]()
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
ja właśnie zjadłam banana na 2 śniadanie, zaraz wezme sobie jeszcze pomarańcze . dziewczyny na innym forum mówiły że to źle jak wczoraj zjadłam 600 kcal ..... więc spóbuje jeść więcej ..... a co u was?jak wam idzie ze słodyczami? mi super dzisiaj 3 dzień będzie bez słodyczy .... wczoraj o 23 byłam tak głodna ze chodziłam z kuchni do pokoju i tak w kółko.... zaglądałam do lodówki i wychodziłam....hehe . mama powiedziała zeby sobie ukroiła sernika bo jeszcze został ze świąt..... juz kroje...wkładam na talerzyk.....ale mówie stop i odkładam ... dla mnie to sukces !!! taka mała rzecz a tak cieszy....a co u was?
edit. ale sie rozpisałam hehe
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Ok, pójdę, zjem ze dwa ciastka i powiem że nażarłam się już jak świnia w domu z bratem ;D W sumie.. Zobaczę, może zostanę w domu, mi to na rękę najbardziej jest.
Gabi - żadną z kartki, tylko będę wymyślała do 1200 kcal, bo boję się że na mniejszej może mi się okres zatrzymać albo coś. A, i raz na 2 tygodnie w czwartek mam możliwość grzeszka do 100 kcal ![]() I znalazłam przed chwilą jakieś ćwiczenia na płaski brzuch, a komentarze pod spodem są takie jakby to było zbawienie świata ;D http://www.youtube.com/watch?v=wlKN64Vg2T4 znaczy, zdania są podzielone, ale 3/4 jest zadowolonych, która chce niech korzysta ![]() dałam inny link do tego samego, bo coś tamten źle się wczytuje ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
podziwiam Cię, że dałaś radę odłożyć, ja właśnie podobnie ćwiczę silną wolę ![]()
walczę! waga:69 kg. Edytowane przez eyeska Czas edycji: 2009-12-29 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() eyeska - i co w końcu z sylwestrem? gabi , misia, candygirl - jakie macie plany? ![]()
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co sie ze mna dzieje...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
candygirl - odwiedzaj nas mimo wszystko
![]() ![]() kurde dziewczyny, co z wami? gabi, eyeska, MISIA! gdzie jesteście?
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
katiennn- na pewno będę tutaj często zaglądała, żeby zobaczyć jakie postępy zrobiłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
katien - jestem jestem. pisze rzadko bo nie mam zbytnio czasu. dzisiaj zaczęłam kopenhaską( troche zmodyfikowaną ) . na śniadanko wypiłam herbate i 1,5 kromki wasy .
kiedy masz zamiar się ważyć? ustalamy termin ? u mnie wczoraj kilka grzeszków..... nawieczór zjadłam kawałek sernika i kilka kostek czekolady . a co u was?
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
candygirl5 - mam nadzieje, że bedziesz miała co czytać
![]() gabi - nie polecam kopenhaskiej, bo po tym jojo murowane... przynajmniej u mnie było :p ja się ważę 1 stycznia, żeby zobaczyć czy chociaż będzie tyle samo co przed świętami.. bo grzeszę i grzeszę.... ale od 1 obiecuje wieeelką poprawe! ![]()
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
halo halo dziewczyny !!!!!!! czyżby wątek upada ? co się z wami dzieje?
edit . katien - mam pytanie - zaczełaś jeść po diecie normalnie czy jak ? bo przy normalnym jedzeniu jojo murowane, z diety trzeba powoli wychodzić, czyli jak dziennie w kopenhaskiej jest 600 kcal to po diecie trzeba zwiększać co np 2 dni o 100 kcal
www.toster.pl = fajne zdjęcia i ekstra filmiki Edytowane przez ggabi11143 Czas edycji: 2009-12-30 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.