Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 17:54   #271
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Juz nowa czesc?? Kiedy? Jak to?

Jak tak dalej pojdzie, to juz w ogole nie bede wiedziala co, gdzie, jak. I zapomnicie o mnie szybko ...
Ja pamiętam bo tylko Twój av lize mój monitor

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 17:55   #272
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
jadłyście już może te nowe pistacjowe pralinki tej firmy, która produkuje moje ukochane Rafaello
Ja nie jadłam, ale mam w domciu pistacjowe czekolady Lindt Ktoś o mnie pomyślał, uwielbiam pistacje

Pospałam teraz trochę. Wy też tak macie, że jak wstajecie w nocy albo rano i już trochę się przyzwyczaicie do światła, to i tak nie możecie spojrzeć w lustro? Bo ja sobie teraz uświadomiłam, że tak mam, jakby mój widok bolał

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 17:57   #273
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Pospałam teraz trochę. Wy też tak macie, że jak wstajecie w nocy albo rano i już trochę się przyzwyczaicie do światła, to i tak nie możecie spojrzeć w lustro? Bo ja sobie teraz uświadomiłam, że tak mam, jakby mój widok bolał

nie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:02   #274
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie jadłam, ale mam w domciu pistacjowe czekolady Lindt Ktoś o mnie pomyślał, uwielbiam pistacje

nie
a czekolad zazdraszczam
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:09   #275
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja Cie pamietam, bo masz kroliczka
Cytat:
no co typamiętamy
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ja pamiętam bo tylko Twój av lize mój monitor
O jeja, nie spodziewalam sie, ze tak szybko tyle milych slow mi dane bedzie czytac .
Narzekam ogolnie na wszystko teraz i humor mam paskudny, i az zla na siebie jestem bo z praca sie pokickalo, szefowe moje (byle juz) tak mnie potraktowaly, ze szkoda gadac, a ja, co gorsza, zamiast sie chociaz bronic jakos sensownie, wyszlo na to, ze podkulilam ten swoj ogon i tyle. Nienawidze takich sytuacji, w ktorych jakies wredne ludzie mna pomiataja, a mi jezyka zbraknie w gebie i odwagi.
Prawo jest po mojej stronie ale, czy cos sie podzieje, oto jest pytanie...

Tym bardziej lubie ten watek
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:30   #276
dymka
Zakorzenienie

Szmyrk - witaj
Mam nadzieję, że z pracą się ułoży jakoś
Wróciłaś już do PL?

A wy znowu o słodyczach
Uwielbiam wszelkie bakalie, orzechy, nugaty i czekolady Linda też
Mam jeszcze Lind Lindor od mamy - konsumuję powoli
Stary 2009-12-19, 18:30   #277
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Kocie języczki - takie czekoladki
O weź, Kocie języczki mogę jeść na kilogramy :ślini się niemożliwie:

Cytat:
Poza tym nie wiem, jak w ogóle można mnie porównywać z człowiekiem, który nie gasi światła jak wychodzi z łazienki, a jak wyciera ręce, to ręcznik rzuca na ziemię
A to podobno ja jestem na szczycie niechlujstwa ;o
Stary 2009-12-19, 18:31   #278
Bejjka
Zakorzenienie

cześć i czołem
ale jestem padnieta nie dość, że spędziłam cały dzień w kurtce, bo na uczelni nie grzały kaloryfery to potem jeszcze latałam z tżetem po centrum handlowym ale za to dostałam całą mase prezentów

Szmyrku ludzie sa czasem podli, zwłaszcza w pracy
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:33   #279
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
O weź, Kocie języczki mogę jeść na kilogramy :ślini się niemożliwie:
Dawno ich nie jadłam
A le w zamierzchłych czasach znajomy dziadka z niemiec mi przywoził i kinder czekoladę Muszę się rozejrzeć czy na eurostraganach nie mają...

Niech mnie ktoś kopnie i przypomni, że się odchudzam
I że już weszłam w americanosy i levisy
Stary 2009-12-19, 18:35   #280
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Ile by było dobroci za 100 zł
Ja mam Stapiza pod nosem, tego pomarańczowego i różowego. Wczoraj w drogerii nie było tego niebieskiego. Obawiam się trochę, jak moje włosy zareagują na cyclomethicone, dlatego kupowalabym małą pojemność na próbę. Raz w wakacje w innej drogerii znalazłam pełno Lorysów, nawet był wężowy, ale wtedy jeszcze ich nie zachwalałyście, ja nie miałam kasy i w końcu nie kupiłam. A teraz został chyba tylko jeden rodzaj. Może akurat sprowadzą
Oj tak dobroci byłoby dużo ale najpiew muszę sie ubrać, może coś na sylwestra kupię Podejrzewam, że nakręcę mamę na zamówienie z allegro bo ona chce bardzo Kallosa więc ona zapłaci za Kallosa a ja za Stapiza

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Już się pakuję Ostatnio zażeram się jakimiś ukraińskimi krówkami- są i-d-e-a-l-n-e
Uwielbiam krówki Widziałam, że są przepisy na krówki w necie, nigdy nie próbowałam sama robić

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Te są po prostu niesamowite Wnętrze miękkie, ciągnące się i przyklejające do wszystkiego, a na zewnątrz delikatna skorupka

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Wrocilam z zakupow. Wyszlo na to, ze prawie nic sobie nie kupilam tylko pomoglam mamie kupic prezenty dla brata i taty
Kupilam depilator jednak philipsa, wyprobuje dopiero po swietach bo juz mama mi zabrala...

A teraz zajadam sie http://www.alma24.pl/pr_images/5900691032128.jpg
Czasami kupuję to mleko w tubce ale jest dość drogie ale za to przepyszne

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość

Kupiłam dzisiaj kurację wzmacniającą Joanna Rzepa. Ciekawe jak się będzie sprawować
Świetna jest Mnóstwo antenek mi po niej wyrasta

Cytat:
uwielbiam ją

boje sie prosic o przepis, bo boje sie ze jutro bede je zaraz robic

troche z orzechami mi nie wyszło i ostatecznie rozdrobiłam je młotkiem
Śliczny wyszedł

Wróciłam niedawno z uczelni, strasznie zimno dzisiaj Dobrze, że wracałam z kolegą więc aż tak bardzo nie zmarzłam, nie musiałam czekać na autobus Egzamin z anglika był bardzo prosty większość sama zrobiłam, jednego zadania nie byłam pewna więc ściągi poszły w ruch Koleżanka o której wczoraj pisałam zrobiła swoje ściągi i z nich korzystała, ode mnie wzięła jedno zadanie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:36   #281
Magdzia94
Zakorzenienie

No to ładnie sie zachowała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 18:42   #282
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
No to ładnie sie zachowała
A no ładnie Tak w ogóle to babkę z anglika mamy świetną, nie zwracała na nas uwagi, czytała sobie gazetę i sprawdzała testy innej grupy a my pisaliśmy egzamin

Ja uwielbiam jeszcze ferrero rocher, niebo w gębie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:43   #283
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Szmyrk - witaj
Wróciłaś już do PL?

A wy znowu o słodyczach
Uwielbiam wszelkie bakalie, orzechy, nugaty i czekolady Linda też
Mam jeszcze Lind Lindor od mamy - konsumuję powoli
Ja nie lubię Lindorów Dziwne to, wiem, szczególnie po ich reklamie Białe są pyszne, ale w tym roku nie mam

Kiedyś moja ciocia pracowała w fabryce i często dostawała premię wysokości 50 euro, w postaci słodyczy. A że ona mogła w pracy jeść, ile chciała, to już w ogóle ich słodyczy nie jada i zawsze nam przysyłała To były dobre czasy

Cytat:
nie
a czekolad zazdraszczam
Cytat:
nie
Kurczę, ja naprawdę jakaś dziwna jestem, albo po prostu źle wyglądam jak wstanę Ale tłumaczę to sobie tak, że przecież lustro jest srebrne, to na pewno dlatego

Stary 2009-12-19, 18:45   #284
Bejjka
Zakorzenienie

a ja wolę wszamać kawałek sera, jakąś sałatkę albo pyszna kanapkę
półki ze słodyczami wcale mnie nie kuszą tylko przed @, ale to sie nie liczy
Stary 2009-12-19, 18:56   #285
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie lubię Lindorów Dziwne to, wiem, szczególnie po ich reklamie Białe są pyszne, ale w tym roku nie mam

Kiedyś moja ciocia pracowała w fabryce i często dostawała premię wysokości 50 euro, w postaci słodyczy. A że ona mogła w pracy jeść, ile chciała, to już w ogóle ich słodyczy nie jada i zawsze nam przysyłała To były dobre czasy
Ja uwielbiam lindorki czerwone i białe, za to nie lubię raffaello i ferrero, więc ile osób tyle smaków i jeszcze czekoladę lind z orzechami w karmelu

Fajna ciotka mogłaby mnie adoptować choć pewnie wtedy łatwiej byłoby mnie przeskoczyć niż obejść

Zmykam do sąsiadki kombinować z jej włosami
Trzymajcie
Stary 2009-12-19, 19:01   #286
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ja uwielbiam lindorki czerwone i białe, za to nie lubię raffaello i ferrero, więc ile osób tyle smaków i jeszcze czekoladę lind z orzechami w karmelu

Fajna ciotka mogłaby mnie adoptować choć pewnie wtedy łatwiej byłoby mnie przeskoczyć niż obejść

Zmykam do sąsiadki kombinować z jej włosami
Trzymajcie
A waflowa...

Mnie też by mogła adoptować Jak u niej byłam, to się żywiłyśmy słodyczami, codziennie robiłyśmy wypady na miasto, a potem do 3 w nocy oglądałyśmy filmy obżerając się słodyczami A jakie ma włosy Cudne po prostu! Tylko strasznie jej się kręcą, ale nie ma takich jednolitych loków i codziennie prostuje, ale nie widać tego po nich nawet jak nie są wyprostowane.

Stary 2009-12-19, 19:02   #287
aanika
Zakorzenienie

A ja niedawno wróciłam z zakupów i jestem zadowolona, bo były wyjątkowo owocne jak na mnie i na moje dosyć kiepskie centrum handlowe

Właśnie wszamałam śledzika, więc akurat chwilowo nie mam ochoty na słodycze i Wasze rozmowy na mnie nie działają
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:04   #288
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
wiesz nawet teraz jesli jej to wychodzi na dobre to pozniej bedzie inaczej. ja mialam 2 przyjaciolki, przyjaznilysmy się we 3, ale one razem lataly po barach i w ogole a ja siedzialam w domu i sie uczylam jak wiedzialam ze wazny sprawdzian. nie bylam jakąś tam kujonką, ale kiedy wiedzialam że trzeba to trzeba. zawsze sciagaly ode mnie i się cieszyly jak babka dala im 4 a mi 3+, boże jaką miaŁy radochę, że takie są fajne, ze dają sobie radę bo są cwane. Szkoda tylko ze cwaność się kiedyś kończy. Jedna odpadla bo miala na testach gimnazjalnych z 10% z części mat. a druga w 1 liceum nie zdala, miala poprawki które oblala i na tym się zakonczyla jej edukacja. Teraz już nie chwalą się jak to fajnie bylo nic nie robić. Jedna sprząta domy bogatym ludziom a druga siedzi w chacie na garnuszku mamy. Każdy pracuje na swój wlasny los. Ty się nauczylas i ta wiedza jest dla Ciebie i w przyszlości z niej skorzystasz a ona będzie mieć zawsze luki, więc niech zalicza narazie, ale poźniej sama się zorientuje ze to nie ta droga.

uff a teraz spać bo jutro rano trzeba wstać
Sama ściągam ,a na niektóre przedmioty w ogóle się nie uczę. Ale polski, matematyka, angieslki i przedmioty maturalne- tego się uczę.

Cytat:
Też tego nie odczuwam... ech...trzeba wziąć się ostro ro roboty
Ta, ja w maturalnej podobno też miałam mieć lekcje najdłużej do pierwszej, dużo czasu na korepetycje i mało zadań domowych. No jasne,

Cytat:
Kochane moje, wiecie może, czy można w ogóle gdzieś dostać saszetki polskiego Waksa? Nie byłam zadowolona z tego pomarańczowego, ale zaciekawił mnie Latte i boję się kupować całego opakowania.
W aptece są na pewno. W dozie.

Cytat:

No, to jest bez sensu. Chociaż ja ściągałam z geografii, bo nie wiedziałam, że będę chciała zdawać Ale miałam na żenującym poziomie. Babka na dzień dobry nam powiedziała, że wie, że nie chce nam się jej słuchać i że nie chce się jej gadać i że ten przedmiot jest nudny
Ale np. z historii ściągam zawsze (ostatnio się nauczyłam, bo pisałam po terminie, ale zabezpieczenie miałam), bo baba nie dość, że robi strasznie nudne lekcje na jeszcze bardziej żenującym poziomie niż mieliśmy geografię, to wymaga kosmicznych rzeczy.

Nie ściągam z polaka, bo się nie da, z angola, bo mamy żenująco niski poziom, z pp, bo to w sumie dość łatwe, z WOSu, bo się nie da. Z matmy ściągam, mimo, że zawsze jestem obkuta, bo się strasznie boję Z łaciny i niemca też się nie da ściągać
Ja tak miałam z biologią. Miałam babę, która nic od siebie nie dawała, piła kawę i gazety ogladała. Teraz się muszę do matury uczyć sama.
Ja na francuski ucze sie tyle,żebyu zaliczyc na 3. Na angielski, polski, matematykę, chemię uczę sie i nie ściągam. Na PP niestety się nie da. Na historię się nie uczę (chyba,że mnie temat zaciekawi), z Wosu staram się uczyć, jeśli mam czas. Na łacinę się nei uczyłam. Uwielbiałam się uczyc na fizykę, ale nie regułek na pamięć. Ale wzory, zadania
Cytat:
Nie kumam tej matmy. Jak patrzę na zadania, to muszę umieć wszystko. A nie wiem, jak mam się wszystkiego nauczyć w weekend, tym bardziej, że w podstawówce i gimnazjum baby od matmy zamiast uczyć, mówiły zawsze "wy już powinniście to umieć".
a z czym masz problem?
Cytat:
P[rzykro mi, nei mam

Ale jestem zmęczona, od rana dziś sprzątałam u dziadków. Okna, kurze, p[odłogi, szafki

Potem był TŻ i przywiózł mi już prezencik ale mam słodką piżamke

Dostałąm od dziadka 100zl . mogę kupić sobie znó kilka bluzek, bo w niektórych to juz dziury mi sie porobiły
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:08   #289
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
A waflowa...

Mnie też by mogła adoptować Jak u niej byłam, to się żywiłyśmy słodyczami, codziennie robiłyśmy wypady na miasto, a potem do 3 w nocy oglądałyśmy filmy obżerając się słodyczami A jakie ma włosy Cudne po prostu! Tylko strasznie jej się kręcą, ale nie ma takich jednolitych loków i codziennie prostuje, ale nie widać tego po nich nawet jak nie są wyprostowane.
Jahh ja chcę taką ciotkę

sąsiadka dzwoniła, że jeszcze coś robi i zadzwoni jak skończy...mam nadzieję że się wyrobię przed 22, bo chciałam FF na AXN obejrzeć
Stary 2009-12-19, 19:10   #290
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
A ja niedawno wróciłam z zakupów i jestem zadowolona, bo były wyjątkowo owocne jak na mnie i na moje dosyć kiepskie centrum handlowe

Właśnie wszamałam śledzika, więc akurat chwilowo nie mam ochoty na słodycze i Wasze rozmowy na mnie nie działają
I co kupiłaś?

Stary 2009-12-19, 19:11   #291
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dawno ich nie jadłam
A le w zamierzchłych czasach znajomy dziadka z niemiec mi przywoził i kinder czekoladę Muszę się rozejrzeć czy na eurostraganach nie mają...
Koniecznie poszukaj

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Koleżanka o której wczoraj pisałam zrobiła swoje ściągi i z nich korzystała, ode mnie wzięła jedno zadanie
No to nie tak źle
Stary 2009-12-19, 19:13   #292
Bejjka
Zakorzenienie

a ja zaraz wetrę sobie radical a potem heenarę na noc bo włosy mi sie strasznie elektryzują i te mrozy kurde, coś poczta nawala i moja jojoba nie doszła jeszcze do mnie a we wtorek rano wyjeżdżam i chciałam ją ze sobą zabrać
Stary 2009-12-19, 19:14   #293
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

a z czym masz problem?
Mam graniastosłupy i ostrosłupy i problem mam praktycznie ze wszystkim. Nigdy nie byłam dobra z takiego czegoś, a jeszcze na dodatek nikt nigdy mi tego nie wytłumaczył. Np. mam problem z obliczeniem pola trójkąta, jeśli jest w podstawie, bo dla mnie trójkąt to trójkąt, jest jeden wzór na niego i tak powinno zostać na podstawie, a nie każdy rodzaj trójkąta inaczej obliczać Nigdy tego nie miałam, a facet w liceum uznał, że powinnam umieć, bo powinnam, no ale nie umiem.

Mam np. takie zadanie, że mam obliczyć pole powierzchni bocznej graniastosłupa, który ma wysokość 11 cm, a podstawą jest trójkąt równoramienny o jednym z kątów 120 stopni i ramionach długości 14 cm. I nie wiem, niby takie proste, a ja nie mogę tego dobrze obliczyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 19:19   #294
kruszyna90
Rozeznanie

Znalazlam takie poloczenie jak wam chcialam pokazac - > http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura399080.htm

i co myslicie? bo ja nie wiem czy robic pasemka. mam wlasnie takie wlosy czarne i sie zle czuje. nie chce ich calych rozjasniac bo przeciez je poniszcze a nie dlatego scinalam na 3mm. mysle ze wlasnie takie pasemka pasowaly by mi do oczu i jakos rozjasnily tą czarność. jak myslicie? pasują takie pasemka do czarnego czy sztucznie wyglada? prosze pomozcie kto ma mi doradzic jak nie wlosomaniaczki
Stary 2009-12-19, 19:21   #295
19agusia91
Zakorzenienie

Jyyli, momencik
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:23   #296
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
pasują takie pasemka do czarnego czy sztucznie wyglada? prosze pomozcie kto ma mi doradzic jak nie wlosomaniaczki
szczerze? bardzo nie podobają mi się pasemka na ciemnych włosach, zwykle wygladaja bardzo nienaturalnie i troche tandetnie no chyba, że masz dobrego fryzjera, który zrobi to bardzo subtelnie nie wiem czemu tak sie czepiasz do swojego koloru, przeciez jest ok
Stary 2009-12-19, 19:31   #297
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrk - witaj
Wróciłaś już do PL?
Dymciu
Jeszcze nie, dopiero w Wigilie przyjade

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
cześć i czołem
ale jestem padnieta nie dość, że spędziłam cały dzień w kurtce, bo na uczelni nie grzały kaloryfery to potem jeszcze latałam z tżetem po centrum handlowym ale za to dostałam całą mase prezentów

Szmyrku ludzie sa czasem podli, zwłaszcza w pracy
Czolgiem Teraz sie wygrzac powinnas porzadnie Ja mam juz, na szczescie, duza wiekszosc prezentow z glowy Jeszcze tylko popakowac je ladnie musze, lubie takie prezentowe akcje

No a ludzie niestety - jedni mili fajni, drudzy paskudni i podli. Albo jeszcze gorzej. Najwazniejsze, ze kase dostane. Choc bez pomocy prawnej sie raczej nie obejdzie...
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:33   #298
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam np. takie zadanie, że mam obliczyć pole powierzchni bocznej graniastosłupa, który ma wysokość 11 cm, a podstawą jest trójkąt równoramienny o jednym z kątów 120 stopni i ramionach długości 14 cm. I nie wiem, niby takie proste, a ja nie mogę tego dobrze obliczyć
Jyyli - to prościutkie jest - już ci tłumaczę

tórjkąt w podstawie jest równoramienny, 120 stopni nie może być przy podstawie (bo przy podstawie są 2 takie same kąty, co by przekroczyło 180 stopni) tak więc przy postawie jest (180-120)/2 czyli 30 stopni. Z cosinusa 30stopni obliczasz długość połowy postawy (po poprowadzeniu wysokości masz 2 trójkąty podobne, prostokątne) mnożysz razy 2 i masz wszystkie boki podstawy.
A pole powierzchni bocznej to 2*11*14 + (cos30*14*2)*11
w ( ) długość trzeciego boku trójkąta

Szmyrk - do poznania?

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-12-19 o 19:37
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:34   #299
callelicious_
Przyczajenie

hej ;* jestem nowa
kruszyna, zależy ważne żebyś ty się w niej dobrze czuła

KOCHAM CIĘ E ;*
callelicious_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:36   #300
kruszyna90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
szczerze? bardzo nie podobają mi się pasemka na ciemnych włosach, zwykle wygladaja bardzo nienaturalnie i troche tandetnie no chyba, że masz dobrego fryzjera, który zrobi to bardzo subtelnie nie wiem czemu tak sie czepiasz do swojego koloru, przeciez jest ok
ale te na tym zdjęciu co zalączylam moim zdaniem nie wyglądają źle.. ale nie wiem bo mam takie samo odczucie co ty.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości