|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany![]() |
|||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 100,00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
kurka nie moge lezec,szlak mnie trafia w tym łóżku, nuda i jakies dziwne mysli do glowy przychodza, biore sie za robote moze wtedy ta głowa przejdzie, tzn ból hi hi.
kurcze ruski szampan za 4 zl hi hi to jest to ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- jobu a skad wiesz ile razy zaciagac sie ta fajka zeby bylo jak 1 papieros? bo chyba nie daje jakiegos sygnalu co hi hi? tak myslalam czy by mojej mamci nie zafundowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ide do domu
DOSIEGO ROKU..!!!!!!!!!!!!!ZDROWI A!!!!!!!SZCZĘŚCIA!!!!!!!! !!KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!MIŁOŚCI! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
#274 |
Rozeznanie
|
ale sie wku....... piiiiip
kurde tescie to by swojemu starszemu synowi oddali osttania pare gaci, a on przyjdzie i ich zwyzywa, nie hcce mi si eopisywac calej sytuacji ale normalnie wkurzaja mnie jak cholera.lataja do nich na pstrykniecie palcami a nawet dziekuje nie uslysza, pchaja w nich wszystko a moj maz tylko siedzi i glowa kreci z żalu. a do nich nic nie dociera ![]() a cholerka mam to gdzies, kiedys i tak zobacza ze synek ma ich gdzies, jak trzeba bedzie ich karmic a synek nawet herbatki nie poda, tylko ten mlodszy "gorszy" zawsze bedzie przy nich, z ta niedobra synowa czyli ze mna. dupa dupa ......... wrrrr ja juz dzika upieklam, pachnie pieknie. czekam na meza bo ma mi kebab przywiesc mniam ![]() ![]() no nic nikogo nie ma wiec spadam, ale jeszcze tu wróce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Olcia -jak to dzika upiekłaś?-to znowu przenośnia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki aj już prace kuchenne zakończyła, niedługo idę się robić na bóstwo, o ile się w ogóle da hihihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Hej a juz w domku dwa drinki z córa wypiłam Ona idzie sie bawić"___ Maż ja zawozi a MY maratom filmowy i mimo wszystko tez szykuje i robie się na Bóstwo
![]()
#279 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2010! Udanej zabawy (nawet w pidżamie), dużo kasy, mnóstwo zdrowia i... pogody ducha.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczęsliwego Nowego ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
mnie do bóstwa bardzo daleko. Ja też własnie zakończyłam prace kuchenne i... jedziemy.
pa p ap a |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Prażynko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#283 |
Rozeznanie
|
a ja tez sie odstrzele na dzis, a co .mam taka super bluzke swiecaca i blyszczaca jeszcze w niej nie bylam a mam ja z rok. to se ubiore. oczko sobie strzele, fryzurka i bede siedziec przed tv hi hi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Szczęścia, co radość daje,
miłości, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Najlepsze życzenia na Nowy rok dla Was moje kochane laseczki. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Jeżeli chodzi o ubiór to pojęcia nie mam w czym pójde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Oczywiście mam nadzieję,że nie Sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
❀NOWY ROK ¤ۣۜ❀
¤ۣۜ❀ TUZ, TUZ¤ۣۜ❀ Nowy Roczek ku nam zmierza, poprzez morza , góry , lasy oby przyniósł dużo zdrowia i w budżecie więcej kasy. __________•(▒▒▒▒)• _________•(▒▒▒▒▒▒)• ______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• ____•(▒)(█)_____ ___(█)(▒)• __•(▒)(█)______XII____(█) (▒)• _•(▒)(█)______\_|______(█ )(▒)• •(▒)(█)________\|__ _____(█)(▒)• •(▒)(█)_IX______O____III_ (█)(▒)• •(▒)(█)_________________( █)(▒)• _•(▒)(█)_______________(█ )(▒)• ___•(▒)(█)_____VI____ (█)(▒)• _____•(▒)(█)________(█)(▒ )• _______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒) • ________•(▒▒▒▒▒▒▒)• _____•(▒▒▒)(_____)(▒▒▒)• ___ •(▒▒▒)_________(▒▒▒) • Żeby szczęście przy nas trwało tako w pracy jak i w domu, miłość niechby rozkwitała i nie brakło nic nikomu o__O__o _o_O_o_O_o $$$$$$$$$$$$ _$$_2010_$$ __$$$$$$$$ ___$$$$$$ ____$$$$ _____$$__ _____$$___ _____$$__ _____$$ ___$$$$$$$ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010. Życzę z serca. ![]() ![]() i jeszcze tak od siebie dodam, duzo zdrowka dla Was i Dzieciaczków( i wnuków), pieniążków bo ich zawsze jest za mało, miłości od mężów,dzieci, i bliskich, łez tylko ze szczęścia, mało zmartwień i dużo sukcesów i przedewszystkim spełnienia choć jednego marzenia dla Każdej z Was, całuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
o jej ale piękne te Wasze życzenia
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- a pawica coś dziś przycichła?? ciekawe jak tam córcia?bo z tego co wiem ona też miała iść ze znajomymi z całą paczką na sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Ratuuuuuuuuuunnnnnnkkkkkk kkuuuuuuuuuuuuu!!!!!
Wszystko za ciasne, nie dość że ze 3 kg przybyło po śiwetach i do tego @ ![]() ![]() Ja nie idę na wielką prywatkę tylko do znajomej parywięc nie musze siebardzos troić, oni mają półroczne dziecko wiec i tak siedzieliby w domu a tak będziemy siedzieć razem, dobrze ze chociaż jedne spodnie są niezawodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
bibisi jak nie strój to walnij sobie extra makijaż taki sylwestrowy!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#290 | |
Rozeznanie
|
jakos nie umiem sie oderwac od komputera hi hi.
a moze ubierz do tych spodni jakas koszule meza, np różowa jak ma, pod spod załóż jakas bluzke na ramiaczkach i nie dopinaj koszuli tak zeby bylo ją widac(albo czerwony stanik ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
i brokat na włoski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
jak wklejacie te fotki??, mnie nie chce wejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
jak piszesz diabełku to masz u góry taki spinacz naciśnij na niego i tam pisze załaduj, przeglądaj nascisnij i wgraj fotografie tam z skąd masz zapisaną
![]()
Edytowane przez jobu33 Czas edycji: 2009-12-31 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
powiedz mi proszę,Tobie też tak długo wchodzą fotki?,bo się kręci i kręci i nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
dablica moze masz fotki w duzym rozmiarze i dlatego, pozatym przypuszczam ze dzis jest serwer zawalony, ludzie ślą zyczenia moze dlatego
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego Najlepszego Kochane w Nowym Roku
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- nie ma obrazka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
to dla Was
![]() Edytowane przez diablica nr 1 Czas edycji: 2010-01-21 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
uff,,nareszcie!
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- na dziś koniec! Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie spędzać Sylwestra!! |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Wszystkiego co najlepsze w Nowym roku!!!!!Samych szczęśliwych i pogodnych dni ,spełnienia najskrytszych marzeń życzę wam wszystkim i każdej z osobna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie do salonu przyniosłam lapka i siedzę z nim na kolanach, totalny spokój
![]()
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.