![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Mój skowroneczek dziś nie śpi od 5 rano
![]() zazwyczaj jak sę budzi to po ok30min idzie jeszcze pospać tak do 7 ,30 a dziś już 9 a moja królewna szaleje ,a ja ledwo na oczy patrzę. Ciesze się że jej trochę katar odpuścił i narazie nic się nie przywlekło po tej podróży ,bo przeciesz tyle ludzi w samolocie a potem w autokarze a my spędziliśmy razem tam 8 godz. Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- [QUOTE=Eve1603;16407088]Shamrok Nie zamartwiaj sie ![]() ![]() ![]() ![]() Mamo Oliwki Nie pisalam Ci jak sliczna jest Oliwka ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie nie tak sliczna jak moj Olus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anek Widze, ze nas podczytujesz, odezwij sie, co u Ciebie ??? [/QUOTE Eve dzięki ,i oczywiście wiem że każdy maluszek dla swojej mamy jest najpiękniejszy Moja Oliwka też już jest po pierwszej randce ,wybrańcem jej jest BEN ,synek naszych znajomych ,pół irlandczyk ,pól polak ,mama irlandka a tata polak,ale to jeszcze nic pewnego,pozatym tz wcale się z tego nie cieszy ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Wszystkiego Naj dla Igusia odemnie i Oliwki |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Witam....
Ale Wy dziewczyny macie tepo... Nie nadazam was czytac.... Nie odpisuje bo musze cały czas patrzec na młodego... Wczoraj mielismy wypadek... Mały przy tych swoich wspinaczkach i chodzeniu przy meblach upadł wargą i broda na kant szafki przy łózku i se rozwalił na wylot bródke (od srodka przegryzł zebami) Było to straszne.... ![]() Mialam juz jechac na pogotowi bo dosłownie była dziura na wylot ... No ale jakos po godzinie wygladało to mniej strasznie.... jest wielkosci ok 1 cm no i cała warga fioletowa i spuchnieta.... Moje malenstwo....Do tego wszystkiego zaraził sie ode mnie i niedosc ze ma katar i nie moze oddychac to dzisiaj jeszcze zaczał kaszlec............ Pieknie.... Witam mame Oliwki.... I przepraszam reszte ze nie odpisuje na posty ale nie mam do tego głowy.. Dalej mysle jak to sie stało ze on tak upadł a ja nie zdazyłam go złapac a był dosłownie pod reka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
nie piszcie tyle bo nie nadzam!!!!!!!!!!!!!pakowa c sie musze
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Kellyss nie zadręczaj się kochana tym czemu go nie złapałaś. Przecież Alanek na pewno podczas 99% upadków pięknie asekuruje się sam. Nie mogłaś wiedzieć, że akurat tym razem tak to się skończy. Ogromne buziole dla Alanka i dla Ciebie kochana! Kurujcie się!
Glam a Wam dzisiaj życzę udanej podróży ![]() Katia jeśli nie będziesz miała pokarmu to oni Ci dadzą mleczka, chyba nawet będą pytali które wybierasz ![]() Shamrok ![]() Ignaś dziękuje Oliwce i w podzięce skrada jej buziaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Ja również dziękuję za te opowieści porodowe, bo tez miałam was pytac jak to jest i jak to przebiega wszystko juz po urodzeniu dzidziusia.
Ja w końcu spakowałam wczoraj torbę do szpitala ![]() ![]() Jak tz wczoraj po powrocie z pracy zobaczyl torbe to stwierdzil zebym jeszcze jednak nie rodzila i dala mu sie wyspac ![]() ![]() ![]() U nas trwa 38 tydzien i wydaje mi sie ze to jeszcze nie czas tym bardziej, ze pisalyscie, ze czasami przed porodem organizm sie oczyszcza (biegunki, brak apetytu itd.) a ja pochlaniam wszystko w zastraszajacym tempie ![]() Co do tych odwiedzin to nie jestem pewna, ale jak dzien przed Sylwestrem wyladowalismy w szpitalu, bo sie dzidzia malo ruszala to na porodowce i przed wejsciem na oddzialy wisiala kartka, ze w zwiazku z wirusem a/h1n1 beda zezwalac na wizyte max 1 osoby. Kellys, nie martw sie ![]() ![]() a chocbys miala Alanka 24 godziny na dobe w zasiegu wzroku to niestety takie i pewnie inne rzeczy beda sie zdarzac. Dbaj o siebie i o Alanka i zdrowiejcie ![]() Elcia, tez mam podobne obawy do Twoich, ze nie bede wiedziala jak sie zajac malenstwem i czy sobie poradze itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
IGUSIU !!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
![]() ![]() wiecie co... nie mam poczucia czasu... nie dosc ze wisi mi jeszcze kalendarz z grudnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobre ide posprzatac bo moj syncio ostatnio robi taki bajzel ze szok!!! Kellys: buziaki dla Alanka! dobrze ze skonczylo sie w miare okej... nie zamartwiaj sie... jeszcze nie jedna rana nas czeka... wiem ze latwo powiedziec bo sama jak Kuba spadl z kanapy ryczalam caly dzien... buziaki i szybkoego powrotu do zdrowka dla Ciebie i Alanka ![]()
#277 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamusie, i te ktore czekaja na swoje malenstwa
![]() Podczytuje Was juz od dawna ale jakos nie mialam za bardzo czasu i odwagi zeby napisac, ale widze ze z radoscia przymujecie nowe mamusie wiec postanowilam tez do Was dołaczyc - oczywiscie jesli nie macie nic przeciwko ![]() To moze tak na powitanie cos o sobie. Jestem mamusią 6 miesiecznej Nikoli, mieszkamy w Mullingar, mam 23 lata, malutka urodzila się 30.06.2009r, i z tego co zauwazyłam byla na tym forum najmniejszym, znaczy najchudszym dzieciaczkiem bo ważyła rowne 3 kg i miala 51 cm, no ale za to juz dużo nadrobila i jest co nosic ![]() A i chcialam Wam jeszcze podziekowac, bo nieswiadomie ale za to bardzo pomoglyscie mi w niektorych sprawach dotyczacych ciazy, porodu i wychowania-podczytuje Was jeszcze od czasu kiedy moja mala terrorystka byla jeszcze w brzuszku-wiec spory kawal czasu ![]() Mam nadzieje ze kiedys moje doswiadczenie tez pomoze jakiejs nowej mamusce na tym forum ![]() buziaki dla wszystkich na powitanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy
![]() Martusiu witam ![]() ![]() Pcynesiu a spakowałaś 1 dużą torbę czy 1 dużą plus 1 mniejszą? Dużo wygodniejszy jest wariant 1 +1, bo w tej mniejszej ma się rzeczy potrzebne od razu na porodówkę (koszula nocna dla ciebie, ciuch do rodzenia, majtki, podkłady, pieluszka dla małego + 1 zestaw ubranek). Jak szłam rodzić to tylko z tą torbą, wielka leżała w bagażniku. Potem gdy już leżałam na sali z dzidziusiem to mąż mi doniósł. Zresztą serio, moja torba była xxl! Dzisiaj żałuję, na sali porodowej jest mało miejsca i mi tylko plątała się pod nogami. Ale ja głupia spakowałam się jakbym na tydzień do szpitala szła a nie 2 doby ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Heksa Czas edycji: 2010-01-12 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Martusia
![]() ![]() ![]() przeciez my zawsze radosnie witamy wszystkie mamusie i dzieciulki trzeba bylo juz dawno sie dolaczyc...udzielam nagany partyjnej dziewczynki odkrycie roku- NOCNIK bardzo wspiera robienie kupy ![]() ja juz mniej wiecej spakowana, nie chce mi sie w sumie wylatywac... na dodatek zrobilam rachunek sumienia i sobie zdalam sprawe ze odkad sonia sie pojawila to bylam tak zajeta byciem mama ze zapomnialam troche ze jestem zona i chyba biedaczka mezulka zaniedbalam nieco...musze si epoprawic... Kellysss- ja wiem ze to sie latwo mowi ale nie mozesz sie obwiniac, czeka nas wszystkie niejeden guz, sltuczone kolanko, skaleczenie itd- oby najmniej ale to jest niestety czesc zdobywaia samodzielnosci naszych dzieci... wczoraj sonia tez kombinowala na kocyku- juz jej nie starcza kiwanie sie wprzod i w tyl na czworakach, usiluje opierac sie na stopkach i w tej pozycji unosic pupe- wczoraj stracila rownowage i tez sobie guza machnela. i tu rada mojej mamy- bo ja tez oczywiscie lament ponioslam- ze im mniej my panikujemy tym latwiej malucha uspokoic i "zbagatelizowac" sprawe... Ignask nie kradnij buziakow innym dziewczynom bo twoja narzeczona jest zazdrosna ![]() ![]() dobra lecimy na spacerek, narka wszystkim a fakt, mi w szpitalu zmieniali poscie z 3 razy dziennie- nie zebym tak brudzila ale jakos tak co wyszlam pod prysznic to zmienialy... aha w polsce w rossmanie jst rewelacyjna rzecz- podklady do przewijania jednorazowe, pod spodem ceratka, z wierzchu taki materialik ja kna pieluchach, chlonny. zlozony ma wieklosc zeszytu i grubosc ,cena opakowania okolo 10 zl za 10 sztuk- ja sie zawsze zaopatruje na podroz i wyjscia zamiast ciagac ze soba matke do przewijania. bo w irlandii tego typu podkladow nie widzialam a aj mialam 2 torby- 1 dla siebie, druga dla malej, na porodowke poszlam bez troby i rodzilam z marszu w ciuchach ktorych przyszlam bo nie bylo czasu na przebranie... aha przypomnialo mi sie- mi okrutnie marzly stopy w trakcie porodu wiec mialam biale skarpetki ![]() ![]() i w trakcie porodu mi sie okrutnie pic chialo a wredna polozna mnie motywowala- jeszcze 2 pchniecia i dostaniesz wode... to ja dla tej wody tak parlam zeby ja wreszcie dostac ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-01-12 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Glamourous pewnie to niewystarczajace wytlumaczenie ale moja mala dopiero niedawno zaczela sypiac jak normalne dziecko. Na poczatku bylo ciezko bo spala tylko na rekach albo bujana w wozku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
kellysss kochana nie obwiniaj sie!!! niestety, ale tak juz jest z naszymi dzieciaczkami, ze zawsze cos wywina i nie zawsze mozna temu zapobiec. mam tylk nadzieje ze Alankowi szybko sie ta brodka zagoi i szybko o tym zapomncie!!!!
u mnie ostatnio byla kolezanka z rocznym synkiem no i wlozyl raczke do zapalonej swieczki ![]() widze ze Igusiowi stuklo dzisiaj 8 mieszkow ![]() jaszczka na poczatku mojej ciazy bylam pewna ze to bedzie dziwczynka no i miala byc mala Emilka ![]() ![]() Glam udanego i szybkiego lotu zycze no i serdecznie witam nowa mamusie ach... no i musze wam powiedziec ze od 2 dni zauwazylam ze maly probuje sie sam podnosic! jak lezy w bujaczku to podnosi glowke i plecki na jakies 5cm od parcia, chyba nie dlugo zaczne go przypinac ![]() bym zapomniala jeszcze chcialam tylko napisac ze ja jak lezalam w szpitalu w Waterfordzie to kazde lozko mialo zaslony, i mozna bylo sie calemu zaslonic tak jak w przymierzalni, ja praktycznie caly czas bylam zaslonieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Glam ja też rodziłam w ciuchach w których przyjechałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no u nas tez byly te zaslonki i chyba jako jedyna moglam miec caly czas zasloniete ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak serio to witamy ![]() ![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
no ładnie... to ja sie tu przełamałam zeby napisac i co... tylko opierdziel dostaje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
100 lat dla Igusia !!!
![]() Kellysss Oj kochana, wierze, ze sie naplakalas... Biedny Alanek... ![]() No, ale to nie twoja wina, choc rzeczywiscie wypadek dosc grozny, w koncu to nie guz, czy siniak... Olek teraz wspina sie na wszystko - fotelik, trampoline (na trampoline potrafi sie juz wskrobac i lezy sobie na niej), no i podczas takich wspinaczek juz pare razy stracil rownowage i bach... glowa o podloge... zazwyczaj nawet nie zwraca na to uwagi, a jak juz porzadnie walnie, to sie krzywi.. Martusia Witaj !!! ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Zaslonki sa we wszystkich szpitalach, to nie Polska, gdzie trzeba wszystkim dupe pokazywac. Ja tez mialam non stop zasloniete i wlasciwie wszystkie babki tak mialy, bo co to za radocha patrzec na kogos innego jak spi, czy je, czy cokolwiek - nie slyszalam o zakazie zaslonkowym ![]() Nie mogly tv ogladac ??? Jak Olek sie urodzil, to tv bylo ostatnia rzecza o jakiej myslalam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny idziecie jak burza ,nie nadążam z czytaniem i pisaniem ,forum kwitnie.
Kelysss-nie obwiniaj się za upadek Alana ,będzie jeszcze nie jeden ,ale rozumię że matki serce krwawi,my też mieliśmy w niedzielę wypadek ,ja poszłam rano zrobić Oliwce kaszę do kuchni ,a Tz został z nią na łóżku ,mówiłam mu tylko ją pilnuj ,może po minutce słsze trzask i płacz Oliwki ,biegnę i co ,mój TZ spanikowany ,trzyma zalewającą się płaczem OLiwkę na rękach ,co się stało -spadła mu z łózka ,bo mu się zdżemneło\ja myślałam że zwarjuję ze strachu ,serce biło mi jak szalone ,naszczęście nic chyba jej nie jest ,bo już wtorek a ona nie zdradza jakiegoś niepokojącego zachowania ,byłam trochę zła na ![]() Glam-wspieram Cię w pakowaniu bo ja też nienawidzę i szczęśliwej podróży bez przygód Ci życzę! Pcynesia-tak jak inne mamy Ci radził ja też Ci radzę zabrać 2 torby ,jedną z twoimi rzeczami ,a drugą z rzeczami dla maluszka ,nie musisz kopać za wszystkim w jednej a jeszcze się przydaje reklamówka lub kilka na brudne rzeczy,i nie zawiele wszystkiego lepiej jak mąż coś dowiezie . Ja zabrałam 2 duże torby spakowane na fuul i nie złużylam nawet polowy ,bo urodzilam w piatek w nocy a w niedziele w połódnie byłam w domu. - Martusia-witam serdecznie ,jesteśmy z jednej paczki ,widzę że poszłaś w moje ślady ,ale fajnie jest należeć do forum. Imamy kolejną dziewczynkę ,widzę że Nikola jest młodsza od mojej Oliwki o nie całe 3 tyg ,a ile waży? |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() no i teraz moge spakowac malego do szpitala bo juz wszystko mam,a zdjecie wozka wam pokaze jak TZ wroci z pracy i go zlozy bo jest ciezki i nie dam rady go zlozyc sama, kellys biedna sie pewnie strachu najadlas a Alanek biedaczek cierpi no ale do wesela sie zagoi pewnie jeszcze nie jeden upadek przed nim. martusia witam ![]() glam no to zycze szczesliwej podrozy zeby minela spokojnie wlasnie co do tych zaslon to ja bylam na wizycie w szpitalu to poszlam na oddzial gdzie leza kobiety po porodzie i widzilam wlasnie ze kazda jest zaslonieta zaslona i spodobalo mi sie to bo mozna miec prywatnosc,no i z tego co mowila znajoma to TZ w szpitalu moze byc z nami przez 24 godziny no ale moj TZ bedzie przyjezdzal i do domu wracal wiem ze nawet moze mi pomagac isc pod prysznic sie kompac zamist pielegniarki co mi tez sie podoba bo nie bede musiala sie krepowac ze jakas obca kobieta mi pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Hej Kbitki
![]() Ale pedzicie na tym nowym watku ![]() Martusia - wiatj ![]() Przylaczam sie do zyczen - 100 lat dla Igusia ![]() Kellysss - wspolczuje, ale tez wiem jak trudno tak malego szkrabika przypilnowac, trzeba miec oczy nawet w d...e, bedzie dobrze a to ![]() Glamourous - zycze szczesliwej podrozy ( a jesli chodzi o pakowanie to tez tego nienawidze ![]() No i ja tez bardzo chcialam podziekowac za relacje z porodowek, mysle ze kazda z nas, ktora to czeka ma 100 pytan do a tak juz rowialyscie nasze watpliwosci ![]() A u nas dzis leje wieje i tak ponuro, ze sie nic nie chce ![]() Dlatego w wyrku wylegiwalam sie do 11.30 ![]() ![]() I tak siedze i zamulam. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Pakusia - dziekuje za wrzucenie mnie na liste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Mamo Oliwki
Moja Nikola to maly klocuszek- wazy ok 8,400. Karmie ja cycem ale tylko w nocy, od tyg w dzien dostaje butle i odkad skonczyla 4 miesiace dostaje zupki, deserki i kaszke. sama sie dziwie ze tak dobrze wazy bo ogolnie malo je, a od kiedy zaczelam rozszerzac diete to jest wielki krzyk jak widzi cyca albo butle, tak ze czasami musze sie troszke pomeczyc zeby chociaz troszke mleczka wypila, bo jednak jest jeszcze za mala zeby z niego calkowicie zrezygnowac. Sto lat dla Igusia ![]() szkoda ze juz zajety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Hmm... chyba sie przepakuje dzisiaj po poludniu i zrobie tak jak radzicie czyli spakuje dwie torby. Zawsze to latwiej bedzie cos znalezc i nie bede musiala przekopywac calej torby w poszukiwaniu np. skarpetek
![]() O tych podkladach takich na lozko to pamietam jak Sylwiatko pisala, ze warto miec, bo sie przydadza. Kupilam takie bed mats w mothercare wiec na pewno ze 2 sztuki zabiore ze soba. A wydaje mi sie ze taki podklad do przewijania to miala moja znajoma, musze ja tylko wypytac gdzie ona to kupila, a wiem, ze na pewno tu w Irlandii. Martusia, witamy serdecznie ![]() Sto lat dla Igusia! ![]() Glam, szczesliwej podrozy! A ja ide cos wsunac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie polozna sie czepiala... znaczy weszla rano na sale i odslaniala wszystkie (na noc mogly byc tylko do polowy, znaczy przod mial byc odsloniety) .. mowila ze nie wolno sie zaslaniac... jak sie zaslonilam to przyszla i cos burzyla wiec jej powiedzialam ze karmie Kube co 20 min bo tylko troche ciumkal i nie bede co chwile wstawala bo mi to bol sprawia! a nie mam zamiaru z wystawionym cyckiem paradowac przy wszystkich zwlaszcza ze wszyscy sie na mnie gapili (rozczochrana czy co ![]() ![]() ![]() ![]() urodzila dziecko i biedna serialu ogladnac nie moze .... ehhh... gdzie bym ja tam o tv pomyslala ![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja ostatnio kupilam takie changing mats - w tesco 4sztuki po 2,50 leza obok podkladow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heheh a soniasta tez na poczatku spala tylko na rekach ale ja jestem spryciulka i opracowalam takie ulozenie zeby ona sobie wygodnie spala a ja zebym mogla wizazowac i forumowac ![]() ![]() a i jeszcze slowo klucz moje panie- krzeselko do karmienia- macie juz jakies, sprawdzaja sie czy w ogole nie warto sobie glowy zawracac? a ja juz spakowaa, w ostatniej chwili mi sie przypomnialo ze mialam skczyc do gina po recepte na piguly i wyniki cytologii, szczesciem dzis przyjmuje wiec zalatwilam. i za jakies 2 godzinki wyruszamy, wiec odezwe sie juz z domu.... oooo Eve si eodezwala bo juz myslalam ze specjalnie nagania nowe mamuski do watku zeby nasza uwage odwrocic i zeby sama mogla tam na majowkach niespostrzezenie z Ursull romansowac ![]() ![]() Heksa- jak myslisz czy to tak nasze lewatywy wielokrotne zadzialaly ze ledwo przyjechalysmy do szpitala i juz z nas dzieciuki wypadaly,a? ze nawet na zmiane ciuchow nie bylo czasu... wniosek dla ciezarowek- zaprzyjaznijcie sie z Microlax a porod bedzie szybki jak pciag ekspresowy ![]() Mamo Oliwki- dreczy mnie takie pytanie, czy po skonczeniu karmienia piersi wracaja jakos do normy, zmniejszaja sie czy juz do konca zycia mi pozostanie obwisle E? aha i jeszcze jedno widze ze obie- ty i Martudsia karmicie iersia, powiedzcie czy mialyscie jakies problemy ze skora na piersiach? bo ja mam wysuszona jak pergamin mimo ze specjalistyczne kremy i balsamy laduje a ona mi sie wrecz luszczy, czy to moze byc od tego ze dzien ii noc w staniku chodze???? no ale jak nie mam stanika i wkladek tylko biust sie samoczynnie fajta to mi pokarm wyplywa wiec nie wyobrazam sobie chodzenia bez.... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-01-12 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
no to chwale sie prezentami od mamy i siostr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Elcia super! Prezes Junior wymiata
![]() Glam ja sobie nie wyobrażam teraz karmienia bez krzesełka. My mamy takie: http://mothercare.ie/ContentBuilder/...5&UniqueID=401 i jesteśmy zadowoleni. Znajoma ta Mamas and Papas kupione w Argosie (teraz chyba na przecenie) i też mówi że fajne. A ponieważ jesteś spragniona fotek to oto fotka Igusia na krzesełku: http://picasaweb.google.com/ignacy.wrona/IguloNaTronie# Ale się uśmiałam - lewatywa najlepszą przyjaciółką kobiety ![]() A Ty Glam Eve nie dokuczaj, jej ukochana teraz wyjechała do Polski, więc musimy być wyjątkowo miłe dla Naszej Ewy co by się nam z tęsknoty na śmierć nie zapłakała ![]() I jeszcze co do wysuszenia piersi... ja co prawda krótko karmiłam, ale strasznie mi się wysuszała tak, że skóra aż swędziała Edytowane przez Heksa Czas edycji: 2010-01-12 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Glam nie dokuczaj Eve bo sie zalamie...
![]() Cierpie po wyjezdzie Ursull... ![]() Podklady, o ktorych mowa ( changing mats) sa w tesco i dunnes. Tez kupilam na lozeczko. Cos mialam jeszcze napisac, ale Glam sie ze mnie wysmiewa i tak sie przejelam, ze zapomnialam. Heksa ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Glam pytalas o krzeselko, ponizej link do tego, ktore mam, dostalam je w prezencie i jestem zadowolona, Olek siedzi w nim nie tyko jak je, ale i jak sie bawi w kuchni. http://www.allegro.pl/item869034927_krzeselko_d o_karmienia_chicco_happy_ snack_energy.html Czesto go karmie tez w zwyklym lezaczku-bujaczku. |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Glam ja problemow ze skora nie mialam ale za to mam rozstepy i nie wiem jak sie ich pozbyc
![]() ![]() A to kilka zdjec mojej malej ksiezniczki ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
No i mamy kolejna slicznotke
![]() Martusia - sliczna corusia ![]() ![]() ![]() Moja "slicznotka" sie obudzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
martusia sliczniutka niunia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.