![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób
kama z takim humorem to wiesz
![]() i ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
ja już też chyba oddale się w kraine snu
![]() Kolorowych kochane ![]() Lusia, z psem na pewno będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
jak sie uczyłam to padałam na twarz..
weszłam tu i spanie odleciało ![]() ![]() ale ide ide ;/ dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- i ostrrzegam .. nie słuchajcie piosenki z mojego podpisu... ![]()
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Bloo kocham tę piosenkę, ale zawsze na niej ryczę
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Ty spoko co drugie zdanie bylo, że mnie kochasz ![]() ![]() ![]() ![]()
#277 | |
Zakorzenienie
|
No niestety mój humor jest czarny...
jak Olek ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Hehehe...lov ju Luska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
![]() mowilam nie sluchajcie.. sama posluchalam i juz rycze dobranoc... ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
Kama dobrze, że nie co innego
![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
Lu, jak tam Rodman?
Sorry, ale nie mam czasu nadrobić, więc pytam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Łolaboga, dorwałam się nareszcie do neta. No pewnie, i tak zaraz muszę uciekać, bo kochana fizyka czeka.
![]() ![]() ![]() Mysz, jesteś geniuszem. ![]() ![]() No to wino dla wszystkich - moje wino. ![]() ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ja też mykam spaciu. Ciekawe co Majkol mi dzisiaj kupi
![]() Speszal for Luśka Załącznik 2767736Załącznik 2767737 i AnkaZałącznik 2767738Załącznik 2767739 and for ME ![]() Załącznik 2767740 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Losowanie idealne
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Dobranoc kochane pipeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Anka na 99% jednak to kleszcz siadły mu nerki, ciężko oddychał i było źle ale dostał 4 zastrzyki (2 profilaktycznie na kleszcza bo tak wyszło z morfologii) 2 przeciwko zapaleniu. Dostał kroplówkę, w chwili obecnej śpi ale pierwszy raz zrobił siusiu sam, lżej oddycha i jest bardziej żywotny, więc leki pomagają. Jeżeli jutrzejsze wyniki pokryją się z tymi dzisiejszymi dostanie szereg zastrzyków przeciwko syfom, które wstrzyknął mu kleszcz
#285 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki idącym spać
![]()
![]() |
#286 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Potopimy się w kisielu. ![]() Na dobry humor: http://www.youtube.com/watch?v=qQXdd...eature=related A na melancholię: http://www.youtube.com/watch?v=qF0o-...eature=related ech ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- A tak w ogóle, to mam nieziemską fazę na "Off The Wall" ostatnio. Do tej płyty najpóźniej się przekonałam. Znałam ją, ale pokochałam o wiele później, niż "Bad", "Thrillera", czy "Dangerous". Właściwie miałam już dowód osobisty i prawie dziesięcioletni Michaelowy staż, jak dotarło do mnie, że "Off The Wall" absolutnie zamiata. No i zamiata do dziś. ![]() So, Get On The Floor and dance with me! Bo wiecie, I love the way you shake your thing..." ![]() Especially ![]() http://www.youtube.com/watch?v=J2l8u...eature=related
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-01-06 o 23:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
mój pies się buja w takt another day
![]() ![]()
#288 | |
Zakorzenienie
|
Spać idę, dobranoc.
![]() Wake up o 6.50. ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
Wcale się nie dziwię. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych
![]() Rodmanek właśnie polizał myszke wiec to chyba buziak dla Was ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Czy jeszcze ktoś jest w salonie, czy żeście rozeszły się po sypialniach
![]() Komu kakao ![]() ![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
mi mi
właśnie Rodmanek się zlulał, znaczy jakiś czas temu, już drugi raz ![]() ![]()
#292 | ||
Zakorzenienie
|
Dobra, to jestem sama, tak
![]() Co ja bym mogła sama porobić ![]() nie wiem... w sumie to ponudzić się trochę dla rozrywki by można ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- no wybacz Lusiu ![]() z tym moim netem to naprawdę nie nadążam ![]() Wybacz ![]() już idę po kakao dla Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Lusiu, speszeli fo Ju
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
szybciej nby mi zajęło przyjechanie do Ciebie, przywiezienie do siebie, ugotowanie mleka i zrobienioe tego kakao, niż znalezienie foty na necie i wklejenie jej tu
![]() ---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Papa dziewuszki ![]()
Edytowane przez crystal glove Czas edycji: 2010-01-07 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
PIP.
|
bry
![]() ja chcialam powiedziec, ze humorek mam juz lepszy ![]() pomijajac fakt, ze nadchodzi @, mam pmsa jak zwykle i wszystko mnie wk%^&^*! ![]()
wczoraj gadalam z kumpela jeszcze i ona mi cos przypomniala - w zeszlym roku nie obchodzilismy z Lukaszem naszej rocznicy. a w tym nagle juz mial opis "4 ![]() ![]() dlatego wlasnie wszystko, co bylo dobre w naszym zwiazku - do wakacji 2008 - jego smucilo, bo bylo przeszloscia. jednak wszystko, co bylo zle - tez go smucilo. zasadniczo smucilo go kazde wspomnienie czy to dobre czy to zle - bo z jednej strony uznal, ze to nowy zwiazek i wszystko, co dobre odcinamy krecha i sie nie liczy. a z drugiej - to nadal my - wiec wszystko co zle sobie trzeba porozpamietywac ![]() ja nadal miewam takie dolki jak wczoraj.. no bo wiadomo, ze z kamienia nie jestem. ale widze, ze czesto jest tak, ze to jest jakies przyzwyczajenie czy sentyment. bo mielismy dobry czas, duzo tego dobrego bylo. ale bylo. ostatni rok - masakra. dobre chwile byly tez... ale naprawde nie za wiele. a lez i bolu to az za duzo. nie wiem czy Wam mowilam, ale jak pojechalismy na 2 tyg na wakacje, to ja go poprosilam tylko o jedno - zeby przez te 2 tygodnie W OGOLE przestal nawiazywac do przeszlosci, ze tam mu sie nie ma cos jak skojarzyc, przypomniec, obudzic zle wspomnienia czy cos. to mogl byc prawdziwy poczatek. i co? i ![]() po kilku dniach juz musial cos nawiazac, wypomniec. musze pamietac o tym wszystkim, a nie dawac sie poniesc emocjom, ze kiedys bylo nam dobrze razem. bylo minelo. czas isc dalej ![]() dziekuje Wam bardzo, ze jestescie moje Wy baby ![]() i juz nie smece [na razie przynajmniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i do widzenia
![]() Wpadnę koło 13.00, a teraz zmykam na pociąg ![]()
#298 | |||||||||||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale cale szczescie, ze jednak pojechalas do weta ![]() ![]() moze byc ciezko... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() bry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Pije mięte, wam stawiam kawusie i ciacho ![]() kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Anka kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Ilios kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Justyska kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Madie kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Kamusia kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Pisarka kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Mysz kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Lu kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Katrina kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Krystaliczna kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Motylek kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Milla kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Asia kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Ash kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Groszek kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Monisia kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Anisia kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Wiewiórka kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Biedronka kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - Bafi kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - ranne ptaszki kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - popoludniowe ptaszki kawa Załącznik 2767808 + egipskie ciacho Załącznik 2767809 - inne ptactwo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.