|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Carmi nie kuśśś :P bo się głodna zrobię :P
aleksandretta ja bym wybrała aerobik ![]() gwiazdeczka26 w suwaczku możesz sobie wpisać odkąd jesteś ze swoim Tż i Ci wyskoczy ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Claris tu masz taka stronke - mozesz sprawdzic warunki narciarskie na biezaco i masz jakies kamerki - koledzy jak sie na narty wybieraja to zawsze tu sprawdzaja warunki
http://www.skionline.pl/pogoda/index.php?co=pogoda
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-07 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tytuł świetny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co sie dziś sniło mojej kumpeli musze Wam to napisać ![]() 11:42:49 cześc Kochana ale miałam dziś sen 08:13:50 śnilo mi sie że Marcin powiedział Ci że jest gejem i nie może juz sie dłużej 08:14:11 i nie ożeni sie z Tobą ale możecie razem mieszkać 08:14:38 no jak sie obudziłam to śmiałam sie sama z siebie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni, stwierdziłam, że nie idę na wykłady (wczoraj mnie przewiało i aż zesztywniałam dzisiaj) i potem się okazało, że nie ma wykładów ![]() Już mam wszystko załatwione na uczelni, najważniejsze że temet pracy zatwierdzony ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() Nadrabiam Was i będę takie urywki wlejać jak mi co przyjdzie do głowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
A mi się znowu Claris śniła :P
Kawucha a sen Twojej koleżanki też niezły :O |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Kawka ale koleżanka miała sen nie ma co
![]() ![]() katarakta super że wszystko załatwiłaś tj chciałaś, reszta pójdzie gładko ![]() ![]() ![]() Carmi Ty to musisz ciągle myśleć o Claris ,że tak często o niej śnisz ;D
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
ja sie nie przxejmuje tym snem ale się ubrechtałam strasznie hahahahha
![]() nie wiem czy doczytałyscie koncówke tamtego wątku gdzie pisałam o wadze która kupiłam ![]() cytuję : Przytoczę Wam moja dzisiejszą rozmowe z kumpelą. Małe wprowadzenie: kupiłam wczoraj wagę łazienkowa w biedronie, były niebiesikie, białe i czarne ona: jaki kolor kupiłas ja: czarny ona: eeeeeeeeee czarny dlaczego ja: bo czarny wyszczupla ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
majorka88a pytałaś się czy możesz zastrzec, że nie chcesz studentów. Mi się wydaje, że można i nie trzeba się na to godzić. Chciaż jak chodziłam na praktyki to nie było chyba takiego przypadku, żeby ktoś odmówił obecności studentów. Myslę, że nie powinni wpuścić więcej niż 2 no maks 4 studentów (przynajmniej na moich praktykach tak było), tylko trzeba mieć na uwadze, że gdzieś Ci studenci muszą się uczyć. Ale osobiście też bym wolała, żeby przy bad. gin było jak najmniej osób. ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Mi też... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
mam doła......
![]() i nie znam powodu :/ macie tak czasem że coś Was wewnętrznie męczy i psuje Wam humor ale nie wiecie co to??? ehhh smutnawo...... |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Oj znam to. Najgorzej jak TŻ chodzi za mną i dopytuje co się stało. A zwykle to po prostu PMS.
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczynki
![]() witam i ja w nowej części ![]() Szalejecie ![]() Choji, jak tam rozmowa?? No i witam Nowe Zazdrośnice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie, samo przejdzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Oj, znam ten ból...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żartujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym wybrała aerobic ![]() Ano gdzieś na weekend chcemy się wybrać poszusować. Ze szklarską jest ten problem, że otwarty jest tylko jeden wyciąg (na 2) i czynny tylko jeden stok, bo tylko on jest dośnieżany (z 5 chyba) no i jak ci wszyscy ludzie się zjadą to więcej będzie tego czekania w kolejce do wyciągu, niż zjeżdzania. No i przy zjeżdzaniu trzeba bedzie bardziej uważać na innych narciarzy, szczególnie dzieciaki grr. W ogóle to ja kocham nasze Karkonosze ![]() Robię remanent szafy i już mam 2 wielkie wory od śmieci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Aneczka cześć
frezyjka ja doła wewnętrznego tak od siebie nigdy nie miałam,zawsze muszę mieć jakiś powód.. każdy oczywiście ma jakiś zły dzien,może Ty dzisiaj go masz bidulko ?? nie smuć się ![]() Claris a ja bym właśnie wolała mieć więcej na górze niż na dole :P
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
frezyjko a może zrób coś co lubisz i od razu Ci się humor poprawi ?
![]() ![]() ![]() Claris to zazdroszczę wystającej pupki ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Tralalalaaaaaaaaaaaa...
Kupiłam sobie kozaki nowe,na obcasie od Wojasa.W Ryłce też byłam,ale nic mi się nie rzuciło w oczy. Gwizdak gratuluję! ![]() Maya brałabym aerobic.Ciekawsze niż siłownia. Wiem z doswiadczenia. No i pamiętam te ćwiczenia na siłowni,na macie i na tych przydządach...pełno śliniących się facetów. A na aerobicu to Cię nie spotka ![]() Kawka piękny tytuł wymyśliłaś. A ten tekst o wadze powiedziałam TŻowi i się śmiał,że można to opowiadać jak kawał o blondynce ![]() ![]() Hmm a ja tam mam mniej-więcej po równo w tyłku i biuście ![]()
#292 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie to mama mnie pogania do układania rzeczy w pudłach...bo szykuje się u nas zrywanie starych i zakładanie nowych tapet w pokoju rodziców... to na przyjazd przyszłych teściów do nas na obiad i na przyszłość już na błogosławieństwo w domu...hahaha nie rozumiem tego, ale spoko stare tapety już 15 lat wisiały więc to nawet i dobrze.... ehhh idę pomagać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do butków...wysoki obcasik ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde oglądam te warunki na stokach i załapuję coraz większego doła. Do tego tż chyba nadal na mnie obrażony, bo się nic nie odzywa, nie możemy nawet uzgodnić co i jak z tymi nartami, czy w ogole jedziemy skoro śniegu jak na lekarstwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Jakąś tam małą niespodziankę będę miała, bo raz, że nie wiem kiedy, a dwa, że znalazłam torebeczke z aparta, wyciągnęłam pudełeczko ale nie otworzyłam
![]() ![]() ![]() *Insane kępki rzęs mam i leża już ponad rok w szufladzie bo za cholerę nie potrafie ich przykleić. Ale obiecałam sobie, że jak kiedyś w przyszłości pójdę do ołtarza w białej sukni to zrobię sobie przedłużanie rzęs ![]() Edytowane przez sabincia Czas edycji: 2010-01-07 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło że pamiętałaś ![]() rozmowa była do biura obsługi klienta do szkoły językowej. dziś był pierwszy etap- rozmowa po angielsku. Mają się odezwać do końca tego bądź następnego tygodnia jak się zakwalifikuję do drugiego etapu. Mam nadzieję że coś się uda.. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
taki urok takich uroczystości. Każdy chce się pokazać... pomimo tego że stare też jest ładne. Biska, Elizka żyjecie? Odezwijcie się czasem ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Rozwój fizyczny dzieci z Zespołem Downa. No i pani promotor baaardzo sympatyczna.
Ja mam i w cyckach i pupie prawie po tyle samo, ale chciałabym mieć większy tyłek. Niestety moja talia dalece odbiega od moich wyobrażeń o talii kobiecej. Dlatego wolałabym mieć szersze biodra, żeby optyczna różnica między talią a biodrami była większa. Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-01-07 o 16:39 Powód: miało być optyczna, a nie opryczna ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Madzia obcas,ale nie za wysoki. Czarne,matowe,ale mają takie paseczki lakierowane z klamerką. Ocieplane
![]() ![]() Aaaa bo te starsze z obcasem już były niezbyt fajne i je wywaliłam. W oficerkach w sylwestra mi się zamek zepsuł i są u szewca(ale bardzo je kocham,bo one są w takim stylu pół sportowym-pół eleganckim i mogę je nosic praktycznie do wszystkiego). I z czarnych butów miałam tylko emu,ale tego przecież na elegancko nie ubiorę,a w niedzielę egzamin. Och ach...
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja cofnęłam się do poprzedniego wątku, kiedy to Elizka napisała, że wie, że ktoś się zaręczył w święta, ale nie powie kto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.