|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś wykończyłam Angel Schlesser Famme. Świetny na taką pogodę. Z jednej strony ciesze się że zmęczyłam 100ml, bo chwilami zaczynał mnie nudzić, z drugiej przywiązana byłam do niego.
|
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie widze problemuAha- watek jest o tym czym pachniemy- wiec ja wlasnie pachne Agentem ..oswajam go powoli.. wieczorami
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dzis - wiśniowe Les Belles, a na łapie testowo Lolita Lempicka edt. Przecudnie pachniała dziś na kimś w zatłoczonym tramwaju i dałam jej kolejną szansę - ale jakaś kwaśna mi się na skórze robi, niestety
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Agent ..coz to rzecz na dluzsza dyskusje..
jak dla mnie zarezerwowany wylacznie na wieczory... ![]() zbyt oczywisty aby nosic go "dziennie" |
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Dzis popsikalam sie White Musk Body Shop.
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosimy pięknie o szerszą wypowiedź na temat Agenta może być w specjalnie założonym nowym wątku ![]() I na temat - ja pachnę dziś Le Feu nie, to jeszcze nie jest moja własna butla to olbrzymia próbka, którą dostałam od koleżanki z drugiego forum Dziś jest dla mnie dość specjalny dzień i musiałam użyć czegoś wyjątkowego... Ciągle go jeszcze na sobie czuję, niesamowicie trwały.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
dzis pachne rampage
chyba niezbyt znany zapach, bradzo swiezy, mlody, dobry na lato... i ma ciekawa buteleczke. zawsze dodaje mi energii Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-06-24 o 16:20 |
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
dot.Agent Provocateur
![]() Ok, wiec oto moje odczucia wechowe ![]() Zapach ewidentnie dla wielbicielek polaczenia rozy, jasminu i magnolii, czylo mocnego upajajacego,kwiatowego zapachu.Nie sa to delikatne "kwiatki" zapach raczej odurza swoja intensywnoscia.. na chwile obezwladnia..Po chwili kiedy polaczy sie zapachem skory czuje w nim mnostwo Ylang Ylang, jeszcze nute "przypraw" ale tych z gatunku ostrych i pieprznych.Wczoraj zauwazylam w nim lekka mlecznosc, ale to trwalo doslownie chwile.Potem zapach ewoluowal w cos ..o pierwiastku meskim.Czytalam kiedys o innym zapachu chyba D&G , ze ma pachniec nieprzyzwoicie jak spocona kobieta ten oddaje ten zapach lepiej.Pasuje mi wylacznie do dlugich wieczorow,i porankow.Jest ewidentnie upajajacy , tworzy niesamowita atmosfere, pieknie komponuje sie z zapachem rozgrzanej skory, szczegolnie rano Jeszcze nie dojrzalam aby nosic go w dzien.Zreszta mysle, ze zainteresowanie plci przeciwnej nie jest mi potrzebne.Z tym zapachem trzeba sie oswoic, bo jest naprawde intensywny, kiedy postawialam go w lazience na odkrytej polce- rano pachnialo w niej Agentem. Trwalosc niesamowita, jeszcze go czuje we wlosach chociaz uzylam doslownie 1 psikniecia na kark- wieczorem- po porannym prysznicu jak byl tak jest. Na razie to na tyle wrazen ![]() dot.watku ![]() dzisiaj resztki Agenta ...we wlosach i odrobina balsamu Hypnotic Poison..na nic innego nie mialam odwagi
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrażenia???
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale przez chwilke potem juz ..slodko..i szybko mnie opuscil pozostawiajac jedynie lekka slodycz (cukru- nie karmelu) i jakies lekkie aromaty kwiatowe...ech szkoda, ze nie uda sie zamknac w zapachu tej cierpkosci wisni... |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze pachnę resztką Narciso Rodriguez For Her, którym skropiłam się wczoraj ok. 20. Nie dość, że mam małą próbeczkę, dozuję bardzo oszczędnie, to jeszcze pachnę nieprzyzwocie długo, a z fiolki w ogóle nie ubywa.
Jakieś jaja, chyba ktoś mi dolewa jak nie widzę.
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym niuchnąć...
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytam te opinie pełne zachwytu, to samo mi się włącza A.l.l.e.g.r.o Ale najpierw Cristobal być musi w mojej skromnej kolekcji
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko znowu tak w ciemno...
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to powinnam wysłać Smoczycy bukiet kwiatów pocztą, w podziękowaniu za to, że mnie z tym zapachem poznała. Serio.Czuje się tak, jakbym poznała swoją drugą połówkę, traf jeden na milion, olśnienie. Aż mi odbija i zaczynam o tym pisać niepytana w wątkach, które są na zupełnie inny temat.
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro Tobie się tam samo klika , to może dam na wstrzymanie na razie i zamilknę.Mam litość.
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi do życia Ale daj odsapnąć ![]() |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze tylko jedno powiem, bo nie mogę się powstrzymać- chyba pierwszy raz (a na pewno pierwszy od dłuższego czasu) pomyślałam, że inne zapachy mogłyby nie istnieć.Prawdziwa miłość.
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co ja mam teraz zrobić??? Cosik mi się zdaje, że u Szylla jeszcze są ![]() A ja dzisiaj pachnę Flowerbomb - wytęsknionym Mmmmm...
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaj moje dobre serce- miałam w planie założyć oddzielny wątek ku chwale N.R. For Her, ale postanowiłam się wstrzymać z tym do czasu, aż będę miała własny flakon.A tam to dopiero by się działo.![]() A u Szylla są, są, ale teraz już tylko setki mu zostały, a były też 50 ml.Jestem of course na bieżąco.
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to zastanawiam się kiedy ja to wszystko zużyję ale chyba większy zgryz mają dziewczyny, które mają 30-50 i więcej flokonów
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam zazdroszczę, NR nawet mi sie spodobał, ale niewierny znika ze mnie w zastraszającym tempie, więc mój nie będzie chyba nigdy
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, Ty lepiej zazdrość Koko, bo ja to nawet nieświadoma jestem jego urody
Może to i lepiej, bo tylko to może mnie powstrzymać od gwałtownych ruchów myszką po A.l.l.e.g.r.o. (ale to zabrzmiało ) Tyle, że nie wiem, czy na mnie też nie okaże się nietrwały
|
|
|
|
#297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na mnie NR pachniał słodko-kwiatowo, tej nuty szyprowej która ma tam być nie wyczuwałam wcale i aż sama była zdziwiona, że tak kwiatowy zapach mi się spodobał
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co najwyżej jak będziesz miała deficyt fiolek, to mogę tak ja Hybris tobie kilka podrzucić
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dokładnie tak samo, ja go nie czuję, ale otoczenie co gorsza tez nie
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewus jak nie sprawdzałaś, to nie kupuj w ciemno, przetestuj najpierw w perfumerii, jakoś na dniach chyba miał już byc w Spehorach, jesli mnie pamięć nie myli. Szkoda, żeby się po zakupie okazało, że kiepsko się trzyma jak na mnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Chciałabym niuchnąć...