Czym dziś pachniesz Wizażanko? :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-09-08, 17:19   #271
sitc
Rozeznanie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? :)

Cytat:
Napisane przez evee
Aliena bede miala od poniedzialku..(zglupialam na starosc oj zglupialam
na Hypnose poczekam kulturalnie do premiery w Sephorze
Evee to wiesz o co bym się strasznie chciała do Ciebie usmiechnąć?
sitc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-08, 17:21   #272
sitc
Rozeznanie

Ja dziś wykończyłam Angel Schlesser Famme. Świetny na taką pogodę. Z jednej strony ciesze się że zmęczyłam 100ml, bo chwilami zaczynał mnie nudzić, z drugiej przywiązana byłam do niego.
Stary 2005-09-08, 18:41   #273
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Cytat:
Napisane przez sitc
Evee to wiesz o co bym się strasznie chciała do Ciebie usmiechnąć?
nie widze problemu

Aha- watek jest o tym czym pachniemy- wiec ja wlasnie pachne Agentem ..oswajam go powoli.. wieczorami
evee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-08, 19:23   #274
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evee
nie widze problemu

Aha- watek jest o tym czym pachniemy- wiec ja wlasnie pachne Agentem ..oswajam go powoli.. wieczorami
Ewuniu, napisz, jaki jest Agent? Jak dostane moja przesylke chyba znowu bede Cie namawiac na poranne spotkanie na przystanku

A ja dzis - wiśniowe Les Belles, a na łapie testowo Lolita Lempicka edt. Przecudnie pachniała dziś na kimś w zatłoczonym tramwaju i dałam jej kolejną szansę - ale jakaś kwaśna mi się na skórze robi, niestety
Stary 2005-09-08, 19:34   #275
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Agent ..coz to rzecz na dluzsza dyskusje..

jak dla mnie zarezerwowany wylacznie na wieczory...
zbyt oczywisty aby nosic go "dziennie"
Stary 2005-09-08, 19:38   #276
Magda.
Zadomowienie

Dzis popsikalam sie White Musk Body Shop.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-08, 20:13   #277
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez evee
Agent ..coz to rzecz na dluzsza dyskusje..

jak dla mnie zarezerwowany wylacznie na wieczory...
zbyt oczywisty aby nosic go "dziennie"
Ewa nie wykręcisz się prosimy pięknie o szerszą wypowiedź na temat Agenta może być w specjalnie założonym nowym wątku

I na temat - ja pachnę dziś Le Feu nie, to jeszcze nie jest moja własna butla to olbrzymia próbka, którą dostałam od koleżanki z drugiego forum Dziś jest dla mnie dość specjalny dzień i musiałam użyć czegoś wyjątkowego... Ciągle go jeszcze na sobie czuję, niesamowicie trwały.
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-08, 20:42   #278
vanilla_sky
Zakorzenienie

dzis pachne rampage chyba niezbyt znany zapach, bradzo swiezy, mlody, dobry na lato... i ma ciekawa buteleczke. zawsze dodaje mi energii

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2008-06-24 o 16:20
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-09, 08:21   #279
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

dot.Agent Provocateur
Ok, wiec oto moje odczucia wechowe

Zapach ewidentnie dla wielbicielek polaczenia rozy, jasminu i magnolii, czylo mocnego upajajacego,kwiatowego zapachu.Nie sa to delikatne "kwiatki" zapach raczej odurza swoja intensywnoscia.. na chwile obezwladnia..Po chwili kiedy polaczy sie zapachem skory czuje w nim mnostwo Ylang Ylang, jeszcze nute "przypraw" ale tych z gatunku ostrych i pieprznych.Wczoraj zauwazylam w nim lekka mlecznosc, ale to trwalo doslownie chwile.Potem zapach ewoluowal w cos ..o pierwiastku meskim.Czytalam kiedys o innym zapachu chyba D&G , ze ma pachniec nieprzyzwoicie jak spocona kobieta ten oddaje ten zapach lepiej.Pasuje mi wylacznie do dlugich wieczorow,i porankow.Jest ewidentnie upajajacy , tworzy niesamowita atmosfere, pieknie komponuje sie z zapachem rozgrzanej skory, szczegolnie rano Jeszcze nie dojrzalam aby nosic go w dzien.Zreszta mysle, ze zainteresowanie plci przeciwnej nie jest mi potrzebne.
Z tym zapachem trzeba sie oswoic, bo jest naprawde intensywny, kiedy postawialam go w lazience na odkrytej polce- rano pachnialo w niej Agentem.
Trwalosc niesamowita, jeszcze go czuje we wlosach chociaz uzylam doslownie 1 psikniecia na kark- wieczorem- po porannym prysznicu jak byl tak jest.
Na razie to na tyle wrazen

dot.watku
dzisiaj resztki Agenta ...we wlosach i odrobina balsamu Hypnotic Poison..na nic innego nie mialam odwagi
Stary 2005-09-09, 08:28   #280
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Ewuniu, napisz, jaki jest Agent? Jak dostane moja przesylke chyba znowu bede Cie namawiac na poranne spotkanie na przystanku

A ja dzis - wiśniowe Les Belles, a na łapie testowo Lolita Lempicka edt. Przecudnie pachniała dziś na kimś w zatłoczonym tramwaju i dałam jej kolejną szansę - ale jakaś kwaśna mi się na skórze robi, niestety
Hybrisku, wiśniowe Les Belles? Pisz, proszę, pisz! Jak wrażenia???
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-09, 08:32   #281
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Cytat:
Napisane przez E
Hybrisku, wiśniowe Les Belles? Pisz, proszę, pisz! Jak wrażenia???
ta wisienke to chyba i ja wachalam od Hybris- wiesienka w lukrze, a raczej kisielek wisniowy na mnie ale przez chwilke potem juz ..slodko..i szybko mnie opuscil pozostawiajac jedynie lekka slodycz (cukru- nie karmelu) i jakies lekkie aromaty kwiatowe...
ech szkoda, ze nie uda sie zamknac w zapachu tej cierpkosci wisni...
Stary 2005-09-09, 08:33   #282
koko
Zakorzenienie

GG do koko

A ja jeszcze pachnę resztką Narciso Rodriguez For Her, którym skropiłam się wczoraj ok. 20. Nie dość, że mam małą próbeczkę, dozuję bardzo oszczędnie, to jeszcze pachnę nieprzyzwocie długo, a z fiolki w ogóle nie ubywa. Jakieś jaja, chyba ktoś mi dolewa jak nie widzę.
koko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-09, 08:38   #283
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evee
ta wisienke to chyba i ja wachalam od Hybris- wiesienka w lukrze, a raczej kisielek wisniowy na mnie ale przez chwilke potem juz ..slodko..i szybko mnie opuscil pozostawiajac jedynie lekka slodycz (cukru- nie karmelu) i jakies lekkie aromaty kwiatowe...
ech szkoda, ze nie uda sie zamknac w zapachu tej cierpkosci wisni...
Ale i tak mnie skręca z ciekawości Evee, nie wiesz kiedy u nas się znowu pojawią? Chciałabym niuchnąć...
Stary 2005-09-09, 08:40   #284
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Cytat:
Napisane przez E
Ale i tak mnie skręca z ciekawości Evee, nie wiesz kiedy u nas się znowu pojawią? Chciałabym niuchnąć...
kompletnie sie nie orientuje w temacie N.Ricci
Stary 2005-09-09, 08:41   #285
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
A ja jeszcze pachnę resztką Narciso Rodriguez For Her, którym skropiłam się wczoraj ok. 20. Nie dość, że mam małą próbeczkę, dozuję bardzo oszczędnie, to jeszcze pachnę nieprzyzwocie długo, a z fiolki w ogóle nie ubywa. Jakieś jaja, chyba ktoś mi dolewa jak nie widzę.
Te mnie też strasznie ciekawią Jak czytam te opinie pełne zachwytu, to samo mi się włącza A.l.l.e.g.r.o Ale najpierw Cristobal być musi w mojej skromnej kolekcji
Stary 2005-09-09, 08:42   #286
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evee
kompletnie sie nie orientuje w temacie N.Ricci
Zostaje Truskawka Tylko znowu tak w ciemno...
Stary 2005-09-09, 08:52   #287
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Cytat:
Napisane przez E
Te mnie też strasznie ciekawią Jak czytam te opinie pełne zachwytu, to samo mi się włącza A.l.l.e.g.r.o Ale najpierw Cristobal być musi w mojej skromnej kolekcji
Noo, ja się muszę ostro kontrolować i trzymać z dala od allegro, bo N.R. For Her to jest moje największe marzenie perfumiarskie i nie moge tego zdzierżyć, że nie mam całej butli dla siebie jeszcze, ale finanse absolutnie mi nie pozwalają narazie na zakup.A teraz jest idealna pora roku na ten zapach...
A tak w ogóle, to powinnam wysłać Smoczycy bukiet kwiatów pocztą, w podziękowaniu za to, że mnie z tym zapachem poznała. Serio.Czuje się tak, jakbym poznała swoją drugą połówkę, traf jeden na milion, olśnienie. Aż mi odbija i zaczynam o tym pisać niepytana w wątkach, które są na zupełnie inny temat.
Stary 2005-09-09, 09:00   #288
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
Noo, ja się muszę ostro kontrolować i trzymać z dala od allegro, bo N.R. For Her to jest moje największe marzenie perfumiarskie i nie moge tego zdzierżyć, że nie mam całej butli dla siebie jeszcze, ale finanse absolutnie mi nie pozwalają narazie na zakup.A teraz jest idealna pora roku na ten zapach...
A tak w ogóle, to powinnam wysłać Smoczycy bukiet kwiatów pocztą, w podziękowaniu za to, że mnie z tym zapachem poznała. Serio.Czuje się tak, jakbym poznała swoją drugą połówkę, traf jeden na milion, olśnienie. Aż mi odbija i zaczynam o tym pisać niepytana w wątkach, które są na zupełnie inny temat.
Koko, no ja Cię proszę... Ty mi nie rób takiego "podkładu", bo tym razem to A.l.l.e.g.r.o się nie tylko samo otworzy, ale też się samo kliknie
Stary 2005-09-09, 09:12   #289
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Cytat:
Napisane przez E
Koko, no ja Cię proszę... Ty mi nie rób takiego "podkładu", bo tym razem to A.l.l.e.g.r.o się nie tylko samo otworzy, ale też się samo kliknie
No cóż, zakochałam się i mogłabym godzinami nawijać o swoim wybranku, nawet gdyby słuchaczy nie było, wiesz jak to jest... Ale skoro Tobie się tam samo klika , to może dam na wstrzymanie na razie i zamilknę.Mam litość.
Stary 2005-09-09, 09:25   #290
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
No cóż, zakochałam się i mogłabym godzinami nawijać o swoim wybranku, nawet gdyby słuchaczy nie było, wiesz jak to jest... Ale skoro Tobie się tam samo klika , to może dam na wstrzymanie na razie i zamilknę.Mam litość.
No cóż, jest na mojej liście niezbędnych mi do życia Ale daj odsapnąć
Stary 2005-09-09, 09:34   #291
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Smile Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? :)

Cytat:
Napisane przez E
No cóż, jest na mojej liście niezbędnych mi do życia Ale daj odsapnąć
No, niezbędny, niezbędny.Jak przestaje pachnieć, to robi mi się autentycznie smutno. I jeszcze tylko jedno powiem, bo nie mogę się powstrzymać- chyba pierwszy raz (a na pewno pierwszy od dłuższego czasu) pomyślałam, że inne zapachy mogłyby nie istnieć.Prawdziwa miłość.
Stary 2005-09-09, 10:03   #292
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
No, niezbędny, niezbędny.Jak przestaje pachnieć, to robi mi się autentycznie smutno. I jeszcze tylko jedno powiem, bo nie mogę się powstrzymać- chyba pierwszy raz (a na pewno pierwszy od dłuższego czasu) pomyślałam, że inne zapachy mogłyby nie istnieć.Prawdziwa miłość.
Taaaa... no nie mogłaś się opanować? I co ja mam teraz zrobić??? Cosik mi się zdaje, że u Szylla jeszcze są

A ja dzisiaj pachnę Flowerbomb - wytęsknionym Mmmmm...
Stary 2005-09-09, 10:14   #293
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Talking Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? :)

Cytat:
Napisane przez E
Taaaa... no nie mogłaś się opanować? I co ja mam teraz zrobić??? Cosik mi się zdaje, że u Szylla jeszcze są

A ja dzisiaj pachnę Flowerbomb - wytęsknionym Mmmmm...
Znaj moje dobre serce- miałam w planie założyć oddzielny wątek ku chwale N.R. For Her, ale postanowiłam się wstrzymać z tym do czasu, aż będę miała własny flakon.A tam to dopiero by się działo.

A u Szylla są, są, ale teraz już tylko setki mu zostały, a były też 50 ml.Jestem of course na bieżąco.
Stary 2005-09-09, 10:30   #294
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
Znaj moje dobre serce- miałam w planie założyć oddzielny wątek ku chwale N.R. For Her, ale postanowiłam się wstrzymać z tym do czasu, aż będę miała własny flakon.A tam to dopiero by się działo.

A u Szylla są, są, ale teraz już tylko setki mu zostały, a były też 50 ml.Jestem of course na bieżąco.
A no właśnie, te 100-tki... i zastanawiam się, czy takie duże brać A w ogóle to zastanawiam się kiedy ja to wszystko zużyję ale chyba większy zgryz mają dziewczyny, które mają 30-50 i więcej flokonów No, ale mam już na wykończeniu Lou Lou (uffff...) i 100 Romy - można ruszać do boju
Stary 2005-09-09, 10:33   #295
Madlaine
Zakorzenienie

a ja wam zazdroszczę, NR nawet mi sie spodobał, ale niewierny znika ze mnie w zastraszającym tempie, więc mój nie będzie chyba nigdy
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-09, 10:36   #296
E
Zakorzenienie

Mad, Ty lepiej zazdrość Koko, bo ja to nawet nieświadoma jestem jego urody Może to i lepiej, bo tylko to może mnie powstrzymać od gwałtownych ruchów myszką po A.l.l.e.g.r.o. (ale to zabrzmiało )
Tyle, że nie wiem, czy na mnie też nie okaże się nietrwały
Stary 2005-09-09, 10:38   #297
sitc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
a ja wam zazdroszczę, NR nawet mi sie spodobał, ale niewierny znika ze mnie w zastraszającym tempie, więc mój nie będzie chyba nigdy
Madlaine ze mnie też znika Gdybym tylko ja go na sobie nie czuła, to byłoby pół problemu, ale otoczenie tez nie czuje. No poprostu nie ma go i już
Na mnie NR pachniał słodko-kwiatowo, tej nuty szyprowej która ma tam być nie wyczuwałam wcale i aż sama była zdziwiona, że tak kwiatowy zapach mi się spodobał
Stary 2005-09-09, 10:40   #298
sitc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evee
nie widze problemu
Evee dobry duszku forum niebawem zmajstruje do Ciebie PW, bo wątpie żebym z zapachów miała coś czego ty nie masz Co najwyżej jak będziesz miała deficyt fiolek, to mogę tak ja Hybris tobie kilka podrzucić
Stary 2005-09-09, 10:44   #299
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sitc
Madlaine ze mnie też znika Gdybym tylko ja go na sobie nie czuła, to byłoby pół problemu, ale otoczenie tez nie czuje. No poprostu nie ma go i już
Na mnie NR pachniał słodko-kwiatowo, tej nuty szyprowej która ma tam być nie wyczuwałam wcale i aż sama była zdziwiona, że tak kwiatowy zapach mi się spodobał

mam dokładnie tak samo, ja go nie czuję, ale otoczenie co gorsza tez nie
Stary 2005-09-09, 10:46   #300
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E
Mad, Ty lepiej zazdrość Koko, bo ja to nawet nieświadoma jestem jego urody Może to i lepiej, bo tylko to może mnie powstrzymać od gwałtownych ruchów myszką po A.l.l.e.g.r.o. (ale to zabrzmiało )
Tyle, że nie wiem, czy na mnie też nie okaże się nietrwały

Ewus jak nie sprawdzałaś, to nie kupuj w ciemno, przetestuj najpierw w perfumerii, jakoś na dniach chyba miał już byc w Spehorach, jesli mnie pamięć nie myli. Szkoda, żeby się po zakupie okazało, że kiepsko się trzyma jak na mnie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości