|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- czasem męczy mnie ten gościu |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1264452053 ooo ja
jeszcze 4cm i bede takie mooze miec
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuje, zazdroszczę ci tych włosków |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
chcę takiego kocurka
będzie miał na imię gizmo |
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
idę się myć i spać
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
a Agusia bedzie miala takie clipy
http://www.znanipolacy.pl/photos/villas.jpg
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
Ja mam psa o takim imieniu
Oto on:http://i47.tinypic.com/s4vyo7.jpg |
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
słodziak
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- taaa tylko podglądać umiecie a odzywać się to co przez was przytyje
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza... masakra...
|
|
|
|
#286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiez nigdy sie zabrac do tego nie mogłam czytałam już tyle porad na internecie jak sie do tego zabrac i nigdy mi nie wychodziło. Potem trafiłam na jakies froum z google poczytałam i jakś te porady mi pomogły, a teraz to sobie włącze jakąs muzyczke odpowiednią i ćwiczę. Najlepiej to jest robic przed lustrem. Ale nie patrzec się cały czas tylko co jakiś czas sprawdza cczy rzeczywioscie wychodzi to co ma wychodzic. To tyle. Jak znajdę to forum to prześlę Ci link. ![]() Zaraz Was nadrobię dziewczyny, a potem ćwiczenia i do kąpania, bo jeszcze się muszę samoopalaczem posmarować. ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ja mam takiego kota. Tylko nie aż tak grubego. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Na takie emocjonalne objadanie sie (oj mialam z tym kiedys meeega problemy) pomaga skupienie sie na czyms- zrob cos fajnego z paznokciami, popraw linie brwi, obejrzyj mega wciagajacy film.
Najgorzej na poczatku przestac myslec o czyms zlym, potem sie juz wciagasz i zapominasz o swiecie. |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16717193]To ja byłam. Przperaszam, że dopiero teraz, ale mnie cały dzien nie było do teraz.
Wiez nigdy sie zabrac do tego nie mogłam czytałam już tyle porad na internecie jak sie do tego zabrac i nigdy mi nie wychodziło. Potem trafiłam na jakies froum z google poczytałam i jakś te porady mi pomogły, a teraz to sobie włącze jakąs muzyczke odpowiednią i ćwiczę. Najlepiej to jest robic przed lustrem. Ale nie patrzec się cały czas tylko co jakiś czas sprawdza cczy rzeczywioscie wychodzi to co ma wychodzic. To tyle. Jak znajdę to forum to prześlę Ci link. ![]() Zaraz Was nadrobię dziewczyny, a potem ćwiczenia i do kąpania, bo jeszcze się muszę samoopalaczem posmarować. ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ja mam takiego kota. Tylko nie aż tak grubego. mi też prześlij link a to jest brytyjski ty też masz? |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16717193]To ja byłam. Przperaszam, że dopiero teraz, ale mnie cały dzien nie było do teraz.
Wiez nigdy sie zabrac do tego nie mogłam czytałam już tyle porad na internecie jak sie do tego zabrac i nigdy mi nie wychodziło. Potem trafiłam na jakies froum z google poczytałam i jakś te porady mi pomogły, a teraz to sobie włącze jakąs muzyczke odpowiednią i ćwiczę. Najlepiej to jest robic przed lustrem. Ale nie patrzec się cały czas tylko co jakiś czas sprawdza cczy rzeczywioscie wychodzi to co ma wychodzic. To tyle. Jak znajdę to forum to prześlę Ci link. ![]() Zaraz Was nadrobię dziewczyny, a potem ćwiczenia i do kąpania, bo jeszcze się muszę samoopalaczem posmarować. ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ja mam takiego kota. Tylko nie aż tak grubego. jak możesz to mi też wyślij jak znajdziesz ![]() idę spać,dobranoc AG
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam dziś kebaba
Kto od jutra, ćwiczy ze mną, nie je żadnych świństw, słodyczy i zdrowo się odżywia? Mój plan : 162 cm, waga obecna 50 kg. Chcę żeby było 162 cm waga 47 kg. Jutro : 3 x 30 brzuszków 3 x 60 unoszeń nogami 3 x 15 unoszeń na każdą nogę (ćwiczenia na talię) Będę robić naprzemiennie jednego dnia na tyłek i nogi, innego na brzuch i talię. Zbieram chętne !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szybko produkujecie te posty , nie nadążam |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też nie ma mowy nawet o imprezowaniu osobno
![]() Chyba, że przyjaciel Tż lub jego bardzo bliski kolega ma urodziny - a ja akurat mam okres, lub bardzo źle się czuję, nie mam ochoty na imprezowanie, to wtedy sama namawiam Go żeby poszedł Nigdy, przenigdy nie było sytuacji, żeby znajomi Tż nie zaprosili Go ze mną. Według mnie nie zaproszenie Ciebie Neheszta to brak szacunku do Ciebie. Tż powinien się zastanowić, jak on by się czuł gdybyś Ty poszła na jakąś domówkę, gdzie będzie pełno chłopaków np ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam troszkę inne podejście. Ja chodzę czasem ze swoimi znajomymi ze studiów sama na imprezę i świetnie się bawię. Mojemu Tżtowi też na to pozwalam. Mamy dopiero 21 lat, nie ma co przesadzać i zamykać się w stereotypie jesteśmy parą - wszystko musimy robić razem. I uważam, że mamy bardzo udany związek mimo , że mieszkamy razem prawie rok, jesteśmy ze sobą baaaaardzo długo w ciągu dnia, świetnie się dogadujemy dzięki temu że czasem, wychodzimy osobno.
Jednak mimo wszystko razem bawimy się najlepiej i przeważnie jednak idziemy razem. |
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest spotkanie spotkanie klasowe ale w domu u tej dziewczyny... no nie wiem co mam myśleć wiem że to się nie zmieni póki nie zrobię jakiś kroków ale ja robię a narazie nic nie działa
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy musi wyznaczać swoje granice, jeśli Tobie to przeszkadza to zareaguj stanowczo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po prostu nie lubię jak chodzi na imprezy sam rozumiem jakieś wyjście na piwo na dwór to ok sama się nawet nie pcham (chociaż to jest 90% jego wyjść) ale jak idzie na domówke, czy do pubu czy gdzieś tam to jestem wściekła... a dziś jest taki dzień chociaż rozumiem bo to spotkanie klasowe a ja go na moje nie zabieram także tylko w tym domu no |
|
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
Poszukam jutro jak juz wstane i Wam poprzesyłam jak coś. Obym tylko znalazła.
![]() Brytyjski? A nie burmański przypadkiem. Ja mam burmańskiego. Zaraz wrzuce fotkę. |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale chyba Twój Tż, jeżeli chciałabyś to zabrałby Cię na imprezę tak? Nie chodzi bez Ciebie nagminnie. Chodzi o to, że znajomi chłopaka Neheszty nie zapraszają jej a powinni. Skoro zapraszają osobę która ma swoją drugą połówkę to chociaż z grzeczności mogliby zaprosić ją również.
Mój Tż nie poszedł by na imprezę z ludźmi, których ja nie znam lub znam 2 z 20 obecnych np. Wydaje mi się, że tutaj duże znaczenie ma szacunek do partnera. Po co narażać ją na zadręczanie się i nerwy. Jeżeli mam ochotę iść z przyjaciółką na imprezę to idę, ale nie jak wiem, że będzie tam 200 chłopaków lub do klubu, żeby Tż się denerwował, po 1. bo będzie tam dużo chłopaków, po 2. czy czasem coś mi się nie stanie w drodze powrotnej. Neheszta mam nadzieję, że to się zmieni ! ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

więc o to zazdrosna nie jestem
coś jest takiego że to mnie drażni że tam siedzi i koniec
jeszcze 4cm i bede takie mooze miec