|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedwiosenne odchudzanie MAM-wszystkie mamy które chcą pozbyć się zbędnych kil
Moje odchudzanie ostatnio kuleje. Mała daje czadu i nie mam do niczego głowy. Zrobiłam przegląd szafy i stwierdziłam że nie mam się w co ubrać. Większość ciuchów mam z epoki "60 kilo i mniej". Mój codzienny mundurek teraz to dresy i dające się rozpinać z przodu bluzki
![]() A na wadze 72,2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedwiosenne odchudzanie MAM-wszystkie mamy które chcą pozbyć się zbędnych kil
Wstawac - szkoda dnia!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Hej Mamusie !! Zaglądam tu codziennie i naprawdę jestem zdziwiona
![]() Pustki, jakich jeszcze nie było .... jeden post na dzień ... co jest ![]() ![]() Wiecie co się okazało w moim przypadku ... moja waga przed rozpoczęciem MŻ i ćwiczeń wskazywała 65, zanim się zepsuła 63. U mojej mamy pokazywała jak wchodziłam 66 i myslałam ze jej waga jest do bani. Ważyłam się pare dni temu u kumpeli ... 65,5 kg. Ta koleżanka powiedziała mi że jej waga jest na pewno dobra. No i zważyłam się dla pewności u wujka, który mam zakład mięsny, na takiej wadze dla świń ![]() ![]() I takim oto sposobem musiałam zmienić podpis z 63 na 66. AgaMili zmien moją wagę ![]()
![]() |
#274 |
BAN stały
|
fruzia bidulko rozumiem Twoja zlosc, tyle czasu jakies ograniczanie sie a tu zamiast mnie to wiecej. Juz zmieniam wage...
A ja po Kopenhaskiej oczywiscie mam efekt jojo ![]() Doszlam do wniosku ze za bardzo kocham jesc zeby byc na diecie ![]() ![]() ![]() Takze dziewczynki reaktywuje watek, pisac prosze mi tu ![]() Moja Mimi ostatnio ma sny i gada przez nie ![]() A wczoraj przyszlam jej koldre poprawic w lozku a ona "ciuciu nio" [nie mam ciuciu] ![]() A jak wasze dzieciaczki? Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2010-02-26 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie tak robię... ćwiczenia, bez jakiejs tam cudacznej diety. MŻ i ćwiczenia 4-5 razy w tygodniu. Nie radzę Ci robić ćwiczeń 7x w tyg. bo mięśnie muszą mieć czas na regenerację. Chociaż 1 dzień musisz odpocząć. Gwarantuję Ci że na początku bedziesz ćw. 6/7 dni a po jakimś czasie 3-4. Mi sie odechciało robić 6x tyg. i robię 4-5, nigdy nie mniej. Ostatnio ćwiczyłam w środę, mięśnie mnie bolą do dziś, ale po środowych ćwiczeniach musiałam wsiąść na rower i jechać pozałatwiać różne sprawy, wiec rower się też zalicza do ćw. Wczoraj też miałam rower, ale bez ćw. siłowych, więc nie przesiedziałam cały dzień bezczynnie, ale do ciężkich ćwiczeń też tego nie zaliczam
![]()
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A u mnie na początku tygodnia zaczęłam ONZ i waga wskazała 74 kg więc nieźle potem trochę spadłam, fitnesik w tygodniu 1 zaliczyłam i już nie wiczyłam, gdyż @ mnie "nawiedziła" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Ćwiczymy dziewczyny !!!! Ćwiczymy
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ja już po ćwiczeniach ... teraz szybki prysznic i jeszcze na targ zdążę ![]()
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki! Ja też już po cwiczeniach - 200 wiosełek za mną
![]() ![]() a waga dalej stoi (z tendencją rosnącą ![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamusie!
Chciałabym siędo Was dołączyć. widzę, że wątek wygasa ale może ktoś coś od czasu do czasu dopisze i wesprze w dietce. Znalazłam Wasz wątek całkiem przypadkowo - szukałam czegoś z tematu wspólnego odchudzania i wyszperał mi się ten ![]() Mam 26 lat. Jestem mamą od października 2009. W ciąży przytyłam 20kg od czasu porodu spadło mi 12 i zostało 8kg do zgubienia i strasznie ju się z tym tłuszczykiem i brzuszkiem męczę. kupilam już twister, stosuję dietkę. Wykupiłam karnet i chodzę na fitness + siłownia b/o na 3 miesiące. mam nadzieję, że to przyniesie efekt.
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
hej kobitki, byłam dzisiaj zrobić małe rozeznanie w Fitness Parku jako że jak przystało na rasowego leniwca rzadko bywam w takich miejscach. Wygląda to bardzo fajnie i od przyszłego tygodnia zamierzam chodzić na zajęcia. Już się nie mogę doczekać.
![]() marciab witamy, witamy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witamy serdecznie ![]() fakt wątek trzeba rozruszać ![]() mi już to moje nowe odżywianie weszło w krew nie mam ochoty na fryty pizze i inne śmiecidła. nie rusza mnie nawet jak ktoś je koło mnie ![]() waga pokazuje 65,7 i prosiłabym szefową wątku o zmiane na pasku ![]() co do ćwiczeń to dalej macham na orbim i twisterze miałam ochote na spacerek a dziś pada ![]() pozdrawiam mamuśki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Witaj marciab
![]() Hej!! A mnie dzisiaj naszła ochota na poranne bieganie ... a tak się złożyło że mamy też nowy ładnie brzmiący miesiąc i myślę, że będę biegać częściej. Rano 20 min biegania na przemian z marszem(nie z odpoczynkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- No i zapomniałam napisać, że naprawdę trzeba ożywić ten wątek ... jakoś smętnie tu. Tylko się nie tłumaczcie, że macie dzieci i czasu brak ![]()
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na dziś waga wskazała 72,7 kg ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
BAN stały
|
Witam nową mamusię
![]() Wieczorem zaznaczę zmiany na liście. Dziś jestem strasznie rozbita, na obiad była pizza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
BAN stały
|
czesc mamcie
![]() Witam w piekny i sloneczny ranek, slonko wpada mi do pokoju a ja pije kawke, zaraz zbieram sie na rozmowe o pracę ![]() Milego dnia ![]() ![]() P.S. na obiad dzis grochówka, a na II makaron po chińsku z warzywami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
No witam !! Ja już dawno po kawusi i PORANNYM JOGGINGU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fruzia1988 Czas edycji: 2010-03-02 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że chyba do stanu sprzed ciąży ciężko wrócic, chyba że się ma naprawdę dużo samozaparcia... ![]() A ja po kawce i pół godzince cwiczeń z najmłodszą między nogami (tak mi się plątała, że szkoda gadac ![]() 8 min arms 8 min abs 8 min buns 8 min legs i zaraz po najstarszą do przedszkola a potem do lakarza ![]() To nara - pozdrowionka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Pochwal się AgaMili jaka to praca... ale po rozmowie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja przed ciążą to byłam na chwile obecną jakies 15kg cieższa a w ciąży ważyłam ponad 1oo . dzisiaj 65 z hakiem przy 173 wzrostu. wiecej wiary dziewczyny ![]() ja sie stałam bardziej proporcjonalna. kiedys góra w miare a dół landara. teraz nosze praktycznie ten sam rozmiar bluzek i spodni, u mnie niestety z łydek nie chce schodzić ![]() a wiec do dzieła ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- i jak rozmowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja też szukam pracy.... na tym zadupiu, w którym mieszkam albo przyjmują na Orlenie, albo w dyskontach typu Biedronka no i jeszcze pizzerie dochodzą , gdzie jest nieciekawie z pieniędzmi
![]()
![]() |
#293 |
BAN stały
|
czesc dziewczyny
![]() Praca w Lidlu jako "sales assistant". Rozmowa byla ok, przemaglował mnie manager nieźle, musiałam się sprężyć, nagadałam się jak głupia i naściemniałam jakie mam super doświadczenie itp ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś bez ćwiczeń bo głowa mnie boli ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2010-03-02 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Hej!Ja dzisiaj już na nogach
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fruzia1988 Czas edycji: 2010-03-03 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
![]()
Hej! Dzisiaj chwila prawdy! Ostatni dzień ONZ
![]() ![]() Wynik: -1,7 kg. Powiem Wam, że się trochę przyłamałam ![]() pas: -1 cm, biodra: -1 cm, było: 74 kg jest: 72, 3 kg ![]() Może to dlatego, że to dopiero I tura, ale...same wiecie...mogłoby byc lepiej ![]() Zakupiłam sobie już piłkę do cwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja właśnie piję kawkę. Wczoraj i w poniedziałek byłam na fitnessie - od razu lepiej się czuję . Staram się jeść dużo białka i zawsze w lodówce mam serek wiejski lub twarożek ![]() AgaMili - może się uda... trzymamy kciuki ![]() Dzisiaj za chwilkę wybieramy się na dłuuugi spacerek. aaa i właśnie oglądam DDTVN i za chwilkę będzie o ciele kobiety po ciązy - właśnie teraz leci reklama. ciekawe czy dokładnie powiedzą o naszym brzuszku pociązowym. moze będzie o cudownych ćwiczeniach na ten flaczek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() |
#297 |
BAN stały
|
Anbel to nieciekawie ze bedziesz miala zabieg. Trzymam kciuki zebys szybko wrocila do formy i ćwiczeń
![]() Ja dziewczyny szukam juz pracy od roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
witam mamusie
ja też sie chce wyrwać do roboty tak od września będe szukać bo u nas jest opcja tylko przedszkole jeśli chodzi o małą. u mnie też bedzie kiepsko ze względu na doświadczenie bo nie miałam kiedy popracować najpierw nauka później dzieciątko a latka lecą ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- anbel_13 napewno wszystko będzie oki ![]()
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
O ile wszystko pódzie po mojej myśli to w piątek ![]() ![]() ![]() ![]() bo jak nie teraz to później się zapomni, nie będzie czasu, same wiecie jak to jest ![]() ![]() Także póki mogę to cwiczę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak piszecie o pracy a mi to przypomina moje plany by poszukać jakiejś roboty jak tylko maleńka skończy pół roku. Teraz jak patrzę na nią taką malutką i bezbronną to wydaje mi się to nie realne. Ale jak będzie trzeba to pójdę, systematycznie malejące zarobki tżta długo nas nie utrzymają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.