![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
karmeelek gratuluję spadku wagi
![]() Jak jak skończę TURBO i będę miała ten jeden dzień dowolnego jedzenia będę musiała bardzo uważać, żeby nie pochłaniać tonami żarcia :/ Coś dziwnego dzieję się z moim brzuchem na tej diecie! ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Dziewczyny właśnie wcinam warzywka i z jedną łyżeczką majonezu light i OMG- pychota. Wiem, że to trochę naciągane (ten majonez). Kurcze mam tyle do roboty, a cały czas siedzę na tym wątku, chyba się uzależniłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
czy ktoś jutro zaczyna turę onz albo turbo? ja się zdecydowałam na onz, w końcu po tygodniowym opóźnieniu dostałam okres więc mogę teraz na spokojnie zacząć dietkować, może okresowe puchnięcie mi zejdzie. no i w końcu nie chce mi się jeść. ostatnio jak byłam w markecie to kupiłam czekoladę a później ją zjadłam! masakiera, nie moglam się opanować, często tak mam, że wchodzę w rządek ze słodyczami ale nigdy nic nie kupuje bo jak przejdę do końca rzędu to mi się odechciewa wszystkiego co słodkie - najadam się chyba widokiem a teraz po prostu to było silniejsze. ehhh trzeba się wziąć za siebie , ostatnio sporo przytyłam - efekt jedzenia chlebka, makaronu i ta nieszczęsna czekolada ale od jutra mocne postanowienie poprawy - od jutra, gdyż dziś jeszcze jestem u rodziców a tu nie ma mowy o diecie jakiejkolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
idgi wiem jak to jest chudnąć, a potem sporo przytyć:/ Z tymi słodyczami w sklepie mam tak samo. Często idę do do sklepu głodna i z nadzieją, że kupię coś słodkiego (chociaż dobrze wiem, że nie powinnam ze względu na wieczny problem z wagą) i jak już tak jestem to robi mi się nawet niedobrze patrząc na słodkie. Ja jestem na turbo, ale mam nadzieję, że zdecydujesz się na ONZ.
confused_girl może po prostu kontynuuj dietę albo powtórz 4 dzień. Wiem, że sporo dziewczyn tak robi. Chyba, że nie czułabyś się komfortowo tak robiąc. Moje postanowienia od jutra: *wstawać o 5:30 i ćwiczyć pół godziny na orbitreku *smarować rano i wieczorem brzuch żelem My Silhouette Zobaczymy co z tych postanowień wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
ja mialam kilka odstępstw od diety, nie mogłam przezyc warzyw i zamiast nich wcinałam owoce lub... nic
![]() ![]() ![]() ![]() Drugą turę TURBO mam zamiar rozpocząć od przyszłego poniedziałku. Także confused_girl nie martw się małymi odstępstwami od diety!!
ona w nim widzi całe piękno świata.. ![]() Edytowane przez Ilonusek Czas edycji: 2010-02-28 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Dzięki Ilonusek, w takim razie będę dzielna i wytrzymam jeszcze kilka dni
![]()
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak nie zaczęłam 2tury w piątek, tylko zrobiłam sobie weekendową przerwę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
confused_girl dziewczyny mają rację. Ja czytając forum od początku wiele razy wypowiadały się osoby, które miały grzeszki mniejsze lub większe, ale trwały w diecie dalej. Cóż, jesteśmy tylko ludźmi. Z tego co widać na tym forum to niewiele osób przestrzega zasad w 100%. Gdzieś w pierwszych stronach wypowiadała się dziewczyna, która w pierwszej turze TURBO (przestrzegając dokładnie zasad) schudła 3 kg, ale w czasie dni "oszukańczych" wrócił jej 1 kg, a później w drugiej turze schudła znowu 3 kg (tym razem z grzeszkami) i tym razem jojo nie było
![]() Jak ja bym chciała nie mieć jojo. Jakie to by było piękne. Gdyby każdy zgubiony kilogram nigdy nie wracał:P Paseczkowa ile schudłaś w pierwszej turze TURBO? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny, to w takim razie wytrzymam jeszcze te 5 dni
![]()
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
confused_girl i nie poddawaj się w trudnych chwilach. Ja muszę przyznać, że mi 5 pierwszych dni zleciało w oka mgnieniu, a pięć kolejnych ciągnie się w nieskończoność
![]() ![]() Boję się środy. Boję się, że jak się objem tego dnia to mi wszystko wróci co schudłam (i jeszcze schudnę, no bo w końcu 2 dni całe przede mną). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Oj, przepraszam. Już się w tym gubię, chociaż dziś przeczytałam te 9 stron dalszej części wątku. 3, 5 kg to naprawdę dobry wynik
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- I jeszcze jedno pytanie. Jaka jest twoja waga wyjściowa i wzrost? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Widzę, że trzymacie się nieźle waszych diet
![]() ![]() Ale dałam sobie post, bo w końcu święta za niedługo, aczkolwiek sądzę, że jak mi się troszkę żołądek skórczy, to będę mogła mniej zjeśc... ![]() A jak na dzisiaj to dla swojego świętego spokoju strzliłam sobie 200 wiosełek... na lepsze samopoczucie ![]()
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
ja skonczylam turbo w srode i, o dziwo, wcale nie zaczelam sie obzerac, a wrecz przeciwnie! weszlo mi w nawyk lekkie jedzenie, oczywiscie z malymi ustepstwami
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
anbel_13 fajnie, że jesteś razem z nami na dietce
![]() ![]() ![]() Ja jestem na Turbo, ale także najbardziej lubię posiłki owocowe. One są takie słodziutkie i smaczne ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- nolka7 supe, gratuluję ![]() Chciałabym aby moja waga także się potem utrzymała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich po dluuuuugiej nieobecnosci!
![]() Jak wszystko pojdzie po mojej mysli niedlugo wroce na onz. Minelo juz ponad 2 miesiace odkad nie jestem na diecie i kilogramy jak narazie nie wracaja, chociaz nie odmawiam sobie niczego ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam za wszystkie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
no to postanowione, zaczynam jutro onz, mój plan to: rano jakaś sałatka owocowa (może kiwi i grejpfrut), na uczelni ze 2 razy jabłka (albo jabłko i banan - wiem że nie powinno się ale przez kilka tur jadłam banany i nic mi nie było) a wieczorem serek z jakimś owocowym albo warzywnym dodatkiem
![]() nie warto przerywać dietki, ja kontynuowałam zawsze choć zdarzało się, że miałam myśli żeby przerwać ale dziewczyny doradzały zeby kontynuować. i właśnie większość z nas stwierdziła, ze jak się robi małe grzeszki to organizm po diecie nie odkłada tego w kilogramki bo wie, że to nei ejst jednorazowo i za dzień odetniemy mu dopływ do np słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
idgi także tak słyszałam. I mi właśnie brakuje bananków, może w którejś już fazie TURBO dodam je. Mam zamiar tak zrobić, że do każdego Turbo będę dodawać jakieś produkty (oczywiście nie wszystko na raz) i mam nadzieję, że to pozwoli mi uniknąć jojo.
![]() kasiandra87 wspaniale, że kilosy nie wracają. Aż jestem w szoku skoro mówisz, że nic sobie nie odmawiasz ![]() anbel13 no ja właśnie mam zamiar zrobić 1 dzień przerwy (dość grzeszny), z chęcią zrobiłabym 3 dni, ale za bardzo się boję, że kilogramy wrócą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
ja jakoś nie rzuciłam sie na jedzenie po 10dniu
![]()
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Najlepiej powoli przyzwyczajać organizm. Ja będę modyfikowała Turbo za każdym razem o drobinkę. Mam nadzieję, że się opłaci.
![]() Od kilku dni mam świetną przemianę materii, jak nigdy. Aż się boję żeby tego nie popsuć:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Założyłam dziś moje dżinsy i nie czuję żeby były choć trochę luźniejsze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Przepraszam, pomyłka. Mam dziś 9 dzień Turbo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Dziś 8 dzień ONZ i mimo @ waga 78,5 kg - zobaczymy jak będzie później. Potem robię sobie tygodniową przerwę a co dalej to się okaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
No to dziewczynki jutro ostatni dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam sie do waszego watku gdyż dzis zaczełam ONZ
![]() ![]() Dziewczyny dopiero pół dnia minelo jestem po 2ch posiłkach i czuje sie bardzo słabo bo mam dosc intensywna prace ![]() A wy jak rozpisujecie sobie posiłki pracując lub ucząc siee? ![]() start: 58kg cel: 50kg ![]()
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Ja się jeszcze uczę. W szkole jem 3 posiłki, staram się brać takie szybko do wszamania (przerwy są króciutkie) n.p. orzechy+pomarańcz, orzechy+orzechy, serek wiejski+ orzechy. Ogólnie to już takie cuda nosiłam w życiu do szkoły, że w ogóle nie przejmuję się reakcją innych. Jak byłam w gimnazjum to nosiłam surowe marchewki (mamy koleżanki, która jest tam nauczycielką podłapała to i zaczęła nosić i częstować cały pokój nauczycielki), kiedyś miałam pomidora, surówkę w słoiku
![]() Staram się aby przerwa między posiłkami wynosiła co najmniej 2 godziny. Tylko, że Ty czaszka jesteś na ONZ, a ja na TURBO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Czaszka_ ja tez zaczęłam dzis ONZ, miałam dziś: pół jabłka i banan na śniadanie, na drugie śniadanie banan (w sumie to jadłam go na 2 razy z przerwą półgodzinną) i na obiad kurczak z marchewką, jeszcze niby jeden posiłek został na dziś ale jakoś siły nei mam już na jedzenie, może jak zgłodnieję to około 20 zjem pół jabłka
Red_chameleon- ja też nosiłam do szkoły marchewki surowe ![]() jejkuuu zdałam genetyke, tak się martwiłam bo to poprawka była, strasznie trudny egz, byłam przygotowana na najgorsze a tu taka niespodzianka ![]() jutro plan na 2 dzień - to samo co dziś tylko na białkowy posiłek serek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.