|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
TZ sprawdził cenę crossów, dla dzieciaczków 99 i 119
a ja dzis byłam w daichmanie i są po 29,90. No i kupimy te tansze, pooglądałam , wyglądają dobrze. Poza plażą nie będzie w nich biegac wiec powinno byc git
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to nie slyszalam ani razu zeby jakies niecenzuralne slowa wylecialy z twoich ust ![]() Mi sie zdarza a najczesciej jak mnie maz wQ... a czasami poprostu nie kontroluje.... Wykonan Lili narazie brak... ![]() Dzisiaj zawiozlam papiery do rozliczernia i znowu mi przyjdzie stac w kolejkach US jak ja to kocham A i we wtorek ide na prawko sie zapisac.Ciekawe jak to bedzie jak ja nawet nie wiem gdzie jest sprzeglo gaz i hamulec ![]() tzn wiem gdzie ale kolejnosci nie znam ![]() Mala ja sprzedaje ciuszki pojedynczo i nie za niskie ceny haha ![]() jak narazie wszystko mi poszlo tyle musilam wystawic czesc ciuszkow pokilka razy |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ja za chwilkę zmykam do pracy, jutro z rana jadę do mamy a wieczorem będę miała usuwaną drugą ósemkę Ja mam tak pierońsko ósemki wrośnięte w kości żuchwy muszą mi wyskrobać zęba z kości... Więc porażka, szwy w gębie tydzień, szczękościsk i inne przyjemności... ale już musiałam się wybrać bo siódemka mi się psuje od ósemki, a moja denstystka nie chce robić z siódemką póki nie usunę ósemki-bo nie wiadomo co tam się pokaże jak już zasrańca nie będzie. Bez sensu leczyc siódemkę dwa razy. no i tak posmęciłam chwilę, ale już od kilku dni drżę na samą myśll![]() Także od jutra jestem na l4, na tydzień. Buźka, trzymajcie za mnie kciuki po 18... Pozdrowionka kochane Od samego pisania o tym rozbolał mnie żołądek
|
|
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
No jeszcze czego !
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Ja tez mam za soba takie cyrki, lacznie z lamaniem kosci policzkowej pod narkoza.... ale co ja wam tu bede moje horrory opowiadac. Najwazniejsze, ze sie dobrze skonczylo. U ciebie tez bedzie dobrze. Powiedzmy, ze osemki przy lamaniu kosci to pikus ! Glowa do gory ! |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ale horrory
![]() ja na szczęście, dopiero jedna usunięta i to dość łatwo, reszta mi sie dopiero kluje, dosłownie małż pęka ze śmiechu, że mając tyle lat na karku jeszcze bez zębów mądrości wkurza mnie niania zawadzka, jak reklamuje Ramę, że niby najlepsza dla dzieciaków czy któraś wtejemniczona w Plebanię, dziś prasowałam z tym serialem w tle , i widzę, że to coś inna plebania, znaczy inne miejsce, ludziska, czyżby tamci poprzedni mieszkańcy wymarli, czy ewentulanie na tym polega respirator tasiemcowy serialowy, że akcję przenosi sie w inne miejsce ?
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na maila lub jakiś kontakt od facetki od ekspresu i nic ani widu ani słychu
jak zawsze była dostępna prawie cały dzień na gg to teraz echo mam nadzieję że mnie nie wykiwała czekam cierpliwie dalej
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Martunia
Judi współczuję serdecznie, na samą myśl Trzymaj się dzielnie, ja póki co mam 4 osemki, ale mam małe zęby więc wsio mi się pomieściło
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Judi słonko trzymaj się, pamiętam ten ból, no ale jak trzeba
![]() dziś raczę się grzańcem piwnym z soczkiem z malin kupowałyście już kalosze dla bobasów? |
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Miki dostał to w spadku
![]() takie dwie skarpeciochy w stylu takich co sie wystawia Mikołajowi na prezenty ale są tez kalosze do razu z wkładkami na zimniejsze czasy a potem wyjmuje sie to to i jest kalosz na letnią ulewę coś na wzór takich np. http://www.allegro.pl/item930214540_...z_wkladka.html a takie sa b,praktyczne do założenia bobasowi http://www.allegro.pl/item939085189_...em_r_21_5.html a tu ocieplacze do kaloszy, tylko ta cena ![]() http://www.allegro.pl/item942953297_..._skarpety.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-04 o 21:57 |
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śmieszne te z uszami na razie wstępne rozeznanie |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
he he
![]() może świnka peppa http://www.allegro.pl/item938443373_...2_polecam.html googlam sobie w poszukiwaniu opakowania kawy z czasów mojego dzieciństwa, to było coś takiego srebrnego, kawa ziarnista zdobywana z wypiekami na policzkach
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-04 o 22:06 |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kiedyś widziałam na dziewczynce (takiej przedszkolnej ok.4-5 lat) białe w czerwone usta - były boskie |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ale tak serio to te uszka w kaloszach to wymyślił jakiś spec, to bardzo ułatwia wkładanie gumiaczków, szczególnie przydałoby sie Mikiemu na jego wysokie podbicie,
następne kalosze musze własnie nabyć w takim fasonie
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
po co wam kalosze
![]() czy tylko ja mam Damę ? rozliczyłam nas strasznie dużo do zwrotu wyszło, jestem w szoku
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku ja mam borsuka co żadnemu trawnikowi nie przepuści
psia kupa mu nie straszna , ku mojej zgrozie najlepsza jest babcia sąsiadki, mała weszła albo i nie w psią kupę, a babcia jak do pożaru, leci z mała w śnieg żeby wytrzeć tu cytuje : "kaka" niektóre babcie są taaaakie przewrażliwione na punkcie bobasów że dzieciaki nie mają czym oddychać bo wszystko babcia za nie chce robic
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
damą jest tylko antonina - nawet 1 pazura nie zamoczy. no po prostu nie ruszy się z miejsca, trzeba się wrócić i hrabiankę wziąć na rączki
Sofijowa tupie w kałużach i woła chlap chlap ziozia ![]() ja rozliczona i gorzej niż rok temu
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-03-04 o 22:17 |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, to ja mam Damę. kałuże raczej omija, jeśli już wejdzie (bo jest tak rozległa,że trzeba przez nią przejść) to tak ostrożnie, jakby ziemia się miała zawalić
no ale co tu pisać, całą zimę w zózku przez śnieg jeździła i w ogóle nie chciała chodzić. teraz na suchych chodnikach nadrabia i lata rozanielona |
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na pamiątki prl allegrowe
czy któraś pamięta jeszcze rzutnik Ania i klisze? jejku , miałam go kiedyś , potem błąkał sie po rodzinie, a teraz nikt nie wie co sie z nim stało, a to było takie super, w czasach ograniczonej tv, jak dla mnie i dzis by sie sprawdziły senase ze wspólnym czytaniem bajek, |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Moj wariat zalicza kazde kaluze i zadna sila go nie powstrzyma, wiec kalosze sa nizbedne. Choc tyle u mnie popada co kot naplakal TZ usypia mlodego a ja bimbam ![]() Anka to byla moja ulubiona zabwka, niestety brat wszystko rozkrecal, ale pewnie klicze gdzies w piwnicy sie uchowaly rzeczywiscei wciagajace to bylo
Edytowane przez marticia Czas edycji: 2010-03-04 o 22:27 |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bajki były super ![]() u nas jest jeszcze milion slajdów..część ojciec zgrał na płyty, ale może 1 % parę lat temu w wigilię zrobiliśmy sobie seans filmowy na ścianie z rodzinką (między innymi ja roczna tuptająca; moja mama i ciotka jeszcze przed 30stką na plaży) normalnie sikałam ze śmiechu ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Kristi i jak ? odezwała się? skąd te czarne myśli? w końcu kupiłaś przez allegro ![]() pewnie masz jej tel. ale jeśli nie to ja mam komórkowy
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-04 o 22:37 |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kaloszy nie kupuje poki co
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
A moją "damę" niestety psie kloce fascynują. Kiedyś nieopatrzenie powiedziałam jej, ze to piesek zrobił i teraz mam. Każdą kupę moja miłośniczka psów pokazuje i sapie jak pies...
![]() to u nas kaczkie Cytat:
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
jowiszku odezwała się i napisała że kurier zabrał to od niej dziś mówiła że jutro albo pojutrze dojdzie do mnie
ale czy w sobotę kurier rozwozi paczki a telefonu do niej nie mam byście widzieli moje Karolka w zeszłym tyg.szkoda że mu zdjęcia nie zrobiłam miał tylko czystą czapkę szalik i buzię a reszt jedno wielkie błoto A wyglądał tak bo ja nie miałam czasu iść z nim na dwór a była ładna pogoda i najstarszy miał go pilnować jak go wziełam do domu to nie wiedziałam jak mam go chwycić by się nie zbrudzić //ale nie dało się Kombinezon oczywiście się nie doprał |
|
|
|
#297 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do pedalow to SHG .... tak jak SHizofreniG (wiem, ze zle napisalam) Ja mam w ogole bardzo mile wspomnienia z kursu na prawo jazdy.... caly czas flirtowalam z prowadzacym przez co prawie w ogole sie nie stresowalam w ogole to juz na pierwszej godzinie wyjechalam na miasto ... a po nastepnych trzech uczyl mnie ruszania z piskiem opon i zakrecania na recznym..... najlepsze jest to ze:- ja od lat jezdze tylko z automatyczna skrzynia biegow i w ogole nie pamietam jak sie jezdzilo manualem - moj prowadzacy zginal w wypadku samochodowym - jak zwykle sie popisywal...... Cytat:
W ogole u mnie sytuacja jest podobna do Twojej... wszystkie zeby zakleszczone...w tym jeden przyrosniety do kosci.... do tego gorne maja korzenie w zatokach nosowych.... a dolne w nerwie szczekowym - grozba paralizu twarzy z tym, ze tak jak pisalam wczesniej, u nas sie to zalatwia za jednym razem a przy wyjsciu dostajesz konska dawke lekow przeciwbolowych typu Viacodin na caly tydzien...... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc babeczki
Widze ze kalosze na tapecie Wybiła się jej trzecia czwórka, a czwarta jest tuż tuż Wstałam o 7 niestety ;(
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
a moja piękność śpi, słyszałam ją po 7 i jakieś 10min. temu ale ciemności w pokoju przekonują ją do dalszego snu
![]() ja niestety rozbudziłam się po 6 bo jakiś półgłówek postanowił rozgrzać swoją omałoco ciężarówkę pod naszymi oknami. po kilku minutach małż się ubrał, wyszedł i go pogonił, przy okazji informując,że szybciej mu się nagrzeje jak kilka kółek zrobi.. no ale dupa zbita, już nie usnęłam sprzedawca z all wczoraj wieczorem jeszcze do mnie dzwonił i wymieniłam tę flaszkę Initial na edp ciotka zachwycona,bo to perfumy,których szukała![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- najgorsze jest to,że kawy jeszcze nie piłam, bo ekspresik hałasuje |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka znów nie czytałaś moich postów
![]() prosiłam cię o recenzję tych perfum
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

a ja dzis byłam w daichmanie i są po 29,90. No i kupimy te tansze, pooglądałam , wyglądają dobrze. Poza plażą nie będzie w nich biegac wiec powinno byc git

rzucić czymś cięższym w przypływie wściekłości 

Ja mam tak pierońsko ósemki wrośnięte w kości żuchwy
ale już musiałam się wybrać bo siódemka mi się psuje od ósemki, a moja denstystka nie chce robić z siódemką póki nie usunę ósemki-bo nie wiadomo co tam się pokaże jak już zasrańca nie będzie. Bez sensu leczyc siódemkę dwa razy. no i tak posmęciłam chwilę, ale już od kilku dni drżę na samą myśll